Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 30.: a Mérlegek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Halakra tanulságos nap vár

Napi horoszkóp augusztus 30.: a Mérlegek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Halakra tanulságos nap vár
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második napjára is izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Komoly döntés terhe okoz álmatlan éjszakákat, folyamatosan azon kattognak a fogaskerekeid, hogy miképp foglalj állást egy olyan helyzetben, amelyben egyelőre a sötétben tapogatózol. Fogalmad sincsen ugyanis, hogy hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, a döntésed milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Hidd el, a helyzet nem is olyan megoldhatatlan, mint amilyennek jelen pillanatban tűnik!

BIKA (április 21-május 20)

Jelen pillanatban elég foghíjas eszköztárral, egyedül küzdesz azért, hogy elérd a kitűzöt célodat, mely hatalmas falatnak tűnik. Arról nem is beszélve, hogy egyszál magadban indulsz csatába, senki nincs, aki akár lelki támogatást nyújtson. Amíg azonban nincs meg részedről a megfelelő taktika, addig elég halvány esélyed van a siker elérésére, érdemes tehát megállnod és végigzongorázni fejben a darabot. Ugyan ebben a helyzetben úgy tűnik, senki nem eped el azért, hogy segítséget nyújtson, mégis kérj meg egy hozzád közel álló személyt, hogy legalább az aggályaidat megoszthasd vele. Nem kell semmire kötelezned, de ha már könnyíthetsz a lelkeden, az is jelent valamit! Néha valóban nagyon félelmetesnek tűnik ugyanis minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

IKREK (május 21-június 21)

Kellemes csalódás ér a hét második napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz a jövődre nézve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, hiszen az élet megoldotta a poblémát és segített megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Roppant jól esik a gesztus, amit nyújt, érzed ugyanis, hogy minden körülmények között számíthatsz az illetőre. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kötelék lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a kollégáid között, aki teljesen túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát, már-már olyan dimenziókba emelve, ami kissé zavaró a számodra. Folyamatosan körülötted legyeskedik, gyakorlatilag levegőhöz sem enged jutni, egyfajta levakarhatatlan pattanás-érzetet keltve benned. Mielőtt azonban végleg elküldöd, érdemes elgondolkodnod, hogy valóban esélytelen a közös jövőtök vagy érdemes-e egy esélyt a dolognak. Amennyiben előbbi tézis állja meg a helyét, abban az esetben nyíltan és egyenesen hozd a másik tudtára, hogy teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető az akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed, neki viszont rengeteg álmatlan éjszakát okozol! Ne feledd: a harag csak mérgezi a lelkedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan súlyos tehertől sikerül ma megszabadulnod, amely már hosszú ideje megnehezítette az életed, rengeteg álmatlan éjszakát okozva neked. Most eljött azonban az idő, hogy megünnepeld végre a szabadságot: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második napján végre sikerrel tudod átszakítani a célszalagot, olyasféle sikert érsz el ugyanis, amely hosszútávra szóló és elismerésre méltó. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden gratulációt. Ez a győzelem tehát a tiéd, saját önerődből érted el, senki el nem veheti tőled. Ünnepeld méltóképp az elért eredményt, hívd el a barátaidat valahova, ereszd ki a gőzt, de csak óvatosan duhajkodj, hisz holnap új kihívások várnak!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napja roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál ugyanis arra, hogy váratlan események miatt kell majd egyik pillanatról a másikra alaposan összeszedned magad, s hogy minden kreativitásodra szükség lesz annak érdekében, hogy a bizonytalan helyzetnek pont kerüljön a végére. Roppant sok energiádat felemészt a pozitív végkifejlet elérése, olyannyira, hogy a nap végére gyakorlatilag úgy érzed, mintha 90 fokon kimostak volna, épp ezért az estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek!

BAK (december 22-január 20)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, minden eddigi munkád kárba vész. Még nem késő azonban korrigálni annak érdekében, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész, épp ezért szedd össze magad és mihamarabb cselekedj. A legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, gyorsan hozd tudtára, mit szeretnél, ellenkező esetben ez a hajó gyorsan elúszhat!

HALAK (február 20-március 20)

Tanulságos a mai nap számodra, váratlan események terelnek ugyanis teljesen más irányba, mint amely felé a START vonalról elindultál, cseppet sem bánod azonban a tévutat. A veled történtekből azonban épülhetsz, tanulhatsz, s mindez a lelki életedre is pozitív hatással lesz. Általában nem vagy filozofikus típus, előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, ez a mostani helyzet azonban eléggé elgondolkodtat. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb tanulságokat, tényleg erre van szükséged, hogy tisztázd magadban, miért éppen veled történik meg mindez.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!