Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 3.: az Oroszlánok konfliktushelyzetbe kerülnek, a Skorpiók új kalandra vágynak

Napi horoszkóp augusztus 3.: az Oroszlánok konfliktushelyzetbe kerülnek, a Skorpiók új kalandra vágynak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas önfeláldozásról tehetsz tanúbizonyságot a hét második felében, olyasmit teszel ugyanis a környezetedért, amit szinte senki nem mert volna ilyen bátran megtenni. Ezért ugyan most sokan a világ megmentőjét látják benned, maradj azonban két lábban a földön, kezeld helyén az elismeréseket, mert a nagyképűsködés nem igazán vonzó emberi tulajdonság. Élvezd természetesen a sikert, hisz az a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, maradj inkább szerény, az jóval magasabbra fog vinni a hosszas csillogásnál!

BIKA (április 21-május 20)

Előrelátó ember lévén szeretsz mindig kiküszöbölni bizonyos problémákat, ennek érdekében elmélyülsz a részletekben, ám a hét második felében mégis átsiklasz valami felett, ami igen fontos és azonnali megoldást igényel. Amennyiben azonban logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, abban az esetben rá kell jönnöd, hogy nem akkora problémával küzdesz, mint amilyennek az elsőre látszik, épp ezért egy kis összeszedettséggel gyorsan kiküszöbölhetővé válik. Ne akarj a kelletténél gyorsabban túlesni rajta, hiszen a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében szerettél volna pontot tenni bizonyos ügyek végére, ma mégis a feletteseid lehetetlenítenek el akaratukon kívül, olyannyira elárasztanak ugyanis feladatokkal, hogy nem is igen tudod hirtelen, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban lehess úrrá a helyzeten, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

RÁK (június 22-július 22)

Feleslegesen rágódsz egy bizonyos dolgon, tulajdonképp nincs is ráhatásod, ám te mégis ezen tördeled a kezed már hosszabb ideje. A jelenlegi körülmények szerint abszolút nem tudod befolyásolni a helyzetet, így tehát semmi értelme annak, hogy más, jó eséllyel sokkal nagyobb sikerélményeket tartogató ügyeket a háttérbe szoríts és csak arra összpontosíts, aminek szerinted van értelme. Olvass a sorok között, lásd be, ha feleslegesen rovod a köröket és tudj nemet mondani, amennyiben így látod jobbnak. Vedd észre az utadba kerülő más lehetőségeket és ne félj élni velük!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében azért kerülsz konfliktushelyzetbe valakivel, mert az illetőt olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, ami a számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem hajlandó levenni a szemellenzőjét és végre nyitott szemmel járni. A meddő viták helyett azonban érdemes elfogadnod, hogy az emberek nem egyformák, s ami az egyiknek nyilvánvaló, azt a másik képtelen tudomásul venni. Ezért amennyiben nem sikerül dűlőre jutnotok, abban az esetben ne húzd az időt és főleg ne pazarold olyasmikre, amik csak hátráltatnának. A lényeg, hogy te megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan sokat vársz el a környezetedben élőktől, sokszor olyan magasra emelve a lécet, amelyet mások egyszerűen képtelenek megugrani. Emiatt elég gyakran kerülsz kellemetlen helyzetbe, hisz előbb-utóbb nyilván akadnak majd olyanok, akik ezzel kapcsolatban hangot adnak a nemtetszésüknek. Büszke lehetsz arra, hogy te egy maximalista, céltudatos ember vagy, azt azonban nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz inkább mindenkit elfogadni úgy, ahogyan van, hisz mindenki értékes ember, s rendelkezik olyan képességekkel, tulajdonságokkal, amelyeket érdemes elismerni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta problémával küzdesz, amellyel egyelőre nem igazán tudsz mit kezdeni, fogalmad sincs, miképp oldd meg úgy, hogy ne érjenek különösebb kudarcok vagy veszteségek. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, örömön-bánaton van kivel osztoznod, éppen ezért ne késlekedj, egész nyugodtan fordulj ahhoz a személyhez, akiben maradéktalanul megbízol, mondd el neki, mi nyomja a lelkedet, hiszen olyasfajta tanácsot kaphatsz tőle, amely segít majd kikapaszkodni a gödörből. Ne feledd: egy jó barát a bajban is melletted áll!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd megfogalmazódni benne a gondolat, mely szerint jó lenne váltani, más kalamdokban kipróbálni magad, kissé unod ugyanis a monotóniát, amelyben az életedet az utóbbi időben élted. Egész nap arról ábrándozol, hogy végre olyasmivel foglalkozhass, amit érdekesnek tartasz és ami rejt némi izgalmat is magában. Ne akard azonban túltolni az álmodozást, azzal ugyanis csak azt fogod elérni, hogy akarva-akaratlanul kilépsz a realitásból és hajlamossá válsz arra, hogy meggondolatlan lépéseket tegyél. Inkább érdemes végiggondolnod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy mielőbb letudd végre a lezáratlan és kényelmetlennek tartott ügyeidet úgy, hogy azok lehetőség szerint később se köszönjenek vissza, majd azok lezárásával indulhatsz el a monotóniából a kalandok felé!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában kissé gyanakvóan tekintesz másokra, abszolút nem szokásod az senkinek az első találkozás után bizalmat szavazni, a hét második felében azonban váratlanul olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy távolságtartóan viselkedj vele. Ez mind szép és jó, mindazonáltal érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, hogy téves-e a pillanatnyi megítélésed, avagy helyes. Hidd el, az egészséges gyanakvás sohasem árt, ezért csak okosan az új kapcsolatokkal, hiszen ha visszaélnek a bizalmaddal, az óriási csalódás jelenthet!

BAK (december 22-január 20)

Általában nem mered nyíltan kimondani a véleményedet, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, s ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, s egyetlen helyzetben sem fogod tudni érvényesíteni az akaratodat. Éppen ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangodat! Vállald nyugodtan az álláspontodat, s ne rejtsd véka alá az érzéseidet sem, hiszen te is szuverén személyiség van, akinek megvannak a maga értékei!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében kezd az érzés a fejedbe költözni, hogy valami, amire borzasztóan vágysz, az bizony egyre és egyre távolabb kerül tőled. Szinte már el sem hiszed, hogy valaha célba érhetsz, az eddig tapasztalt magabiztosságod ugyanis már elszállt a széllel. Mieőtt azonban feladod, előtte érdemes végiggondolnod, hogy amennyiben most hátat fordítasz mindennek és továbbállsz, abban az esetben valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő. Próbálj tehát valamilyen kapaszkodót találni, ami segít ezt a bizonytalan időszakot átvészelni, s ha túllendülsz a holtponton, menni fog minden, mint a karikacsapás!

HALAK (február 20-március 20)

Nem igazán tartod magad egy szabályszegő, lázadó embernek, nem is igen szeretsz kitűnni a tömegből, inkább elvegyülsz és csendben teszed a dolgod. A hét második felében azonban rá kell jönnöd, hogy az, aki korábban egy csábító ajánlattal keresett meg, mégsem minden hátsó szándék nélkül legyeskedett körülötted. Semmiképp nem kell bólogató kutyák módjára részt venned bármiben, épp ezért mondj határozott nemet, ne törődj azzal sem, ha emiatt az illető megorrol rád. Most ugyanis nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről van szó, cselekedj tehát, mielőtt valami olyasmibe csöppensz, amibe sosem akartál volna!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!