Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Mérlegek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Mérlegek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek megoldódik minden problémája február utolsó napjaiban: siker és boldogság vár rájuk!

Hirtelen minden kitisztul, a problémák pedig elszállnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét közepén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Kissé sok minden aggaszt az utóbbi időben, nem nagyon tudod tervezni a jövődet és ez rendkívüli módon frusztrál. Te ugyanis pont az a személy vagy, aki mindig szereti tudni, hogy mit hoz a Holnap vagy legalábbis hogy mik a lehetőségek, ami a Holnapot illeti. Mivel ez az állapot elég nyugtalanító számodra, épp ezért igyekezz a napi kötelezettségeid elvégzése után visszavonulót fújni és a helyükre tenni magadban azokat a dolgokat, amelyek álmatlan éjszakákat okoznak jelen pillanatban. Hidd el, mindenre van megoldás, csak keresni kell, te pedig ügyesen túl leszel ezen is!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé bizonytalanná válsz egy számodra fontos ügyben, nem igazán tudod, hogy miképpen kellene megoldanod úgy, hogy se te, se a helyzet, se a környezeted ne sérüljön. Szerencsére nem kell azonban egyedül megoldanod a dolgokat, hisz van valaki a közvetlen közeledben, aki bármikor tettrekész, ha segítségnyújtásról van szó. Keresd fel tehát, bátran tárd fel azokat a bizonytalan faktorokat, amelyek nyugtalanítanak ebben a pillanatban és légy nyitott arra a megoldóképletre, amelyet az illető mutat neked. Jelen pillanatban nincs más választásod, amennyiben nem szeretnél csalódást okozni senkinek, így fogadd el, bármit is mond!

IKREK (május 21-június 21)

Igyekszel több féle szempontot figyelembe véve megoldani egy igen bonyolult szituációt, melyet pontosan azért bíztak rád a feletteseid, mert tudják, hogy a "lehetetlen" szó ismeretlen számodra. Bármennyire is legyezi azonban ez a tudat a hiúságodat, igyekezz azért egy bizonyos határon belül mozogni és csupán addig takarózni, amíg az a bizonyos takaró ér, ne akarj feleslegesen hősködni csak azért, hogy mindenki rólad beszéljen. Épp ezért amennyiben megugorhatatlannak tartod az eléd gördített akadályt, abban az esetben ne akarj egyedül nekifutni, osztozz a felelősségen másokkal annak érdekében, hogy ne egyedül vidd el a balhét, ha a dolgok rosszul sülnek el. Ne vállalj felesleges terheket csak azért, beírdnmagad a krónikákba!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepére sikerült abba a hibába esned, hogy túl sok embernek ígértél eredményt mostanra, a téged körülvevő káosz azonban gyorsan ráébreszt arra, hogy a dolgok koránt sem olyan egyszerűek, mint amilyennek az elején látszottak. Annak érdekében tehát, hogy minél kevesebb embernek, jó esetben senkinek ne okozz csalódást, viszonylag gyorsan dolgoz ki egy ütős tervet arra, hogy mi módon oldod meg egyik feladatot a másik után. Legközelebb igyekezz a határaid on belül maradni, hisz mégsem neked kell a Világot megváltani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen eddig a pontig toltál magad előtt egy elég nehéz feladatot, nem igazán akartál szembenézni ugyanis azzal, hogy talán eggyel magasabb lécet kell megugranod, mint amihez egyébként hozzá vagy szokva. Mivel azonban a hét közepe az, amikor kérdőre vonhatnak annak el nem végzése miatt, épp ezért ezt megelőzendő végy egy nagy levegőt és igyekezz sikerrel abszolválni, mielőtt valakinek feltűnik, hogy adós vagy vele. Tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy végül úgy kerülhessen pont a dolog végére, hogy a környezetedben elismerjék a befektetett energiádat. Igen, vannak olyan helyzetek az életben, amelyeket nem te választasz, hanem mások testtálják rád, ez ma pont egy ilyen helyzet, fogadd el, légy túl rajta és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem egyszerű döntést kell a hét közepén meghoznod, amely nem csak rád lehet hatással, hanem a környezetedre is. Épp ezért kis túlzással jelen pillanatban mázsás teherrel kell megküzdened, nem nagyon látod azonban, hogy feketét vagy fehéret mondj, hisz érthető módon rettegsz a döntésed következményeitől. Igyekezz tehát a külvilágot kizárva felsorakoztatni minden pro és kontra érvet, hisz állást csak úgy tudsz objektíven foglalni, ha figyelembe vettél minden apró részletet. Bízz magadban és a hetedik érzékedben, mely még sosem hagyott cserben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Gyengéd érzelmeket táplálsz valaki iránt, egyelőre a szerelem azonban csupán plátói kettőtök között. Ugyan te régóta szeretnéd az illető tudtára adni, hogy nem közömbös számodra, ő viszont úgy tűnik, nem-igen vesz komolyan, legalábbis nem úgy tekint rád, mint a szerelmére. Ezen a ponton érdemes tehát döntened, hogy merre mész tovább, ragaszkodsz-e ahhoz a szekérhez, amely mellett csupán futni tudsz, hisz nem vesz fel, avagy egy romantikus vacsora keretében őszintén beszélsz az érzéseidről. Utóbbit csak akkor érdemes megtenned, ha fel vagy készülve arra is, hogy esetleg számodra negatív választ kapsz. Ebben az esetben legalább tisztán látsz majd és tovább tudsz lépni, odakint a Világban ugyanis téged is vár a boldogság!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepe az a nap, amikor ki kell mondanod a végszót egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a felelősség alatt azonban igencsak megremeg a lábad. Korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak azt előtte gondoltad, amikor még a szituáció közelében sem voltál. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad gyengének egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataidat és azt mondd ki, amit az első megérzésed diktál. Higgy az élettapasztalatodban és tedd oda magad bátran!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmit tűztél ki célként magad elé, ami jelen pillanatban az elérhetetlen kategóriába tartozik, ennek ellenére mégis egyfajta légvárat építesz, amelynek semmi alapja nincsen, épp ezért nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amelyek elérésére valódi esély mutatkozik, s akkor sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

BAK (december 22-január 20)

Valaki viszonylag komoly problémával keres fel a hét közepén, amellyel kapcsolatban tőled várja a megoldást, illetőleg azt, hogy mondd ki, amit ő nem mer kimondani, ám régen megfogalmazott magában. Mivel neked nem az a küldetésed, hogy mások előtt elsimíta minden hepe-hupát annak érekében, hogy hasra ne essenek, épp ezért igyekezz mindenképp a helyzeten kívül maradni, magyarázd el az illetőnek, hogy te csupán szubjektíven tudod megítélni a szituációt, így nem lenne etikus tőled, hogy állást foglalnál. Válaszd mindenképp az őszinte utat annak érdekében, hogy meg ne égesd magad a későbbiek folyamán. Miért táncolnál égő parázson, ha tudod hogy forró, nem igaz?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A szokásosnál eggyel nehezebb problémával kell ma megküzdened, amelyhez minden erődre szükséged lehet. Mivel azonban borzasztóan tartasz attól, hogy nem sikerül egyedül pontot tenned a dolog végére, így körülnézel a környezetedben, hogy ki lehet a segítségedre ilyen szempontból. Mivel gyakorlatilag mindenkinél zsákutcába futsz, épp ezért muszáj lesz egyes egyedül nekivágnod a dolognak. Igyekezz tehát mihamarabb lezárni a dolgot annak érdekében, hogy tovább tudj lépni. Fontos, hogy higgy magadban és abban, hogy meg tudod csinálni!

HALAK (február 20-március 20)

Mostanra azt veszed észre, hogy rohansz valaki után, aki gyakorlatilag azt sem tudja, hogy merre tart, ám olyannyira hitelesen adta elő magát, hogy sikerült megtévesztenie téged is, hisz azt gondoltad, hogy őt kell követni az úton. Mielőtt azonban mindketten elvesztek a sűrű sötétségben, így még addig érdemes megállnod és visszafordulnod, amíg nem romlanak a látási viszonyok és emlékszel a kifelé vezető ösvényre is. Legyenek önálló gondolataid, nincs szükséged arra, hogy mások szoknyáját fogd, használd fel a saját ötleteidet, meglátod, páratlan eredményt egyedül is el tudsz érni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!