Ne maradj le a Joy-Napokról!
nap
óra
perc
múlva kezdődik múlva vége
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Kosok igyekeznek függetlenné válni, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Kosok igyekeznek függetlenné válni, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak
Olvasd el!

Jennifer Aniston fényképétől teljesen elolvadt az internet: megmutatta, hogy nézett ki gyerekkorában

Ezt a képet eddig sosem mutatta meg magáról a Jóbarátok színésznője.

Olvasd el!

Tóth Gabi és Krausz Gábor titokban összeházasodtak

Szűk körben, a családtagok társaságában mondták ki a boldogító igent.

A nap cikke

Lady Gaga hatalmasat zakózott Las Vegasban: a show után jégre vágták

Az énekesnő Las Vegasban az Enigma show közben esett le a színpadról, később már jégfürdőből posztolt.

október 18

kos 03.21 - 04.19

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant...

bika 04.20 - 05.20

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez...

ikrek 05.21 - 06.21

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít,...

rák 06.22 - 07.22

Valami, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogyan...

oroszlán 07.23 - 08.22

Új dolgoba kezdesz, teljesen ismeretlen vizekre evezve. Zöld...

szűz 08.23 - 09.22

Nem kevés izzadtsággal, de beértél a célegyenesbe, már...

mérleg 09.23 - 10.22

Konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyi részben...

skorpió 10.23 - 11.21

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a...

nyilas 11.22 - 12.21

A mai napot érdemes önmagadra szánnod, hogy lelkileg...

bak 12.22 - 01.19

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad...

vízöntő 01.20 - 02.18

Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, túl...

halak 02.19 - 03.20

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Chris Hemsworth-ről leolvadt a póló edzés közben

A 36 éves hollywoodi sztár olyan videót posztolt az edzéséről, amivel bearanyozta a napunkat!

Olvasd el!

Angelina Jolie maga a két lábon járó elegancia – koppintsd le a stílusát!

A JOY-napok segítségével te is beszerezheted a színésznő kifinomult stílusának alapdarabjait.

Olvasd el!

TESZT - Kitalálod, hány évesek a Disney-hercegnők a rajzfilmekben?

Oké, lehet, hogy jól ismered a Disney-szereplőket, a dalokat és a legikonikusabb idézeteket, na de azt tudod-e, hány évesek a hercegnők?

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasni a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasfajta elvárásokat támaszt feléd, amelyet nem biztos, hogy meg tudsz vagy meg akarsz ugrani, így kissé kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mielőtt olyasmire vállalkozol tehát csak azért, hogy mások boldogak és elégedettek legyenek veled, hideg fejjel, racionálisan gondolkodva hozd meg a döntésed atekintetben, hogy ebből a vonatból kiszállsz-e vagy mész tovább, abban az esetben viszont magadra vállalod, hogy mindig a másoknak történő megfelelés miatt te, magad háttérbe szorulsz. Mi a fontosabb, az, hogy másoknak könnyíts a terhein vagy te vagy a prioritási sorrend tetején?!

BIKA (április 21-május 20)

Valami nem a terveid szerint alakul, ezért bosszúsan épp hátat fordítani készülsz, mondván, hogy minek vesztegetnéd olyasmire az időt, amire nem érdemes. Nyilván félig igazad van, érdemes azonban mérlegelned, mielőtt csapot-papot otthagysz dolgodvégezetlenül, hogy lehet-e még bármit tenni az ügy előremenetele érdekében vagy felesleges idő és energiapazarlás lenne. Amennyiben látsz egy halvány esélyt arra, hogy kozmetikázz az eredményen, hogy egy másik taktikával és útiránnyal sikeresebben tudd abszolválni az ügyet, abban az esetben mindenképp érdemes egy próbát tenned. Miért hagynád elúszni a hajót, ha egyszer te, magad építetted?!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy adott pillanatnak élnél. Elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy a Ma az a nap, ami aktuálisan bármiféle lehetőséget tartogathat számodra, a Ma az, amikor fizikailag tehetsz bármit annak érdekében, hogy a Holnap sikeres lehessen. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy a gondolataid gúzsba kössenek, inkább élvezd a hétvégét, a kikapcsolódást, a kék eget, a madarakat, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen éld az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki az utolsó másodpercben happolja el előled azt a lehetőséget, amire olyan régen vártál, emiatt pedig rendkívül dühös vagy. Mielőtt azonban olyasmivel bántanád meg az illetőt, amit később magad is megbánnál, igyekezz uralkodni az indulataidon és egy kis önkritikát gyakorolni magaddal szemben. Vajon csak ő tehet róla? Vajon mindent megtettél annak érdekében, hogy te kapd a lehetőséget? Vajon kell valamin változtatnod, hogy legközelebb ne “járj pórul”?Hidd el, sosem árt, ha az ember magába fordul egy kicsit ilyenkor és végigzongorázza a miérteket és a “vajonokat”. Ha sikerül levonnod a megfelelő konzekvenciát és megtanulod a leckét, hidd el, legközelebb sima ügy lesz, senki nem köphet a levesedbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem tudod honnan, de valamiféle rejtett tartalékból merítesz erőt az utolsó méterek megtételéhez, melyről már azt gondoltad, soha nem érkezik el. Most viszont úgy tűnik, az elmúlt zsúfolt időszaknak, amely rengeteg áldozatot követelt, mégis meglesz a gyümölcse és te lehetsz az, aki majd a babérokat learathatja. Kimerültséged érthető, fáradtságod elfogadható, de ha az utolsó néhány lépésnél adod fel a dolgot, az hosszú ideig okoz majd fejfájást a jövőben. Épp ezért szedd össze minden maradék erőd, végy egy utolsó nagy levegőt és irány a célvonal! Fel ne add!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vissza nem térőnek tűnő ajánlatot utasítottál el, mely miatt most elég rosszul érzed magad, hisz ez egy olyan lehetőségnek látszott, amely nem minden nap jön szembe az emberrel. Ahelyett azonban, hogy a lelkiismereteddel harcolnál, gondold végig, hogy biztosan oka volt annak, hogy így döntöttél, nyilván nem vagy az a hűbele Balázs, aki csak úgy éli az életét és a tudatossággal köszönöviszonyban sincsen. Sokkal inkább igyekezz elengedni a dolgot és légy büszke arra, hogy volt bátorságod nemet mondani valamire, amiről úgy gondoltad, nem a te utad. Lépj tovább és ne rágódj olyasmin, amin nem érdemes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egy teljesen ártatlannak induló beszélgetést forgathat ki úgy, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon téged is. Épp ezért érdemes megválogatnod, hogy kinek és mit mondasz, hisz attól, mert te nem feltételezed másokról a hátsó szándékot, sajnos tele van a Világ olyanokkal, akik hobbiból sodornak másokat bajba vagy csinálnak egy kicsi bolhából is elefántot, csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphassanak. Épp ezért tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne kelljen felesleges magyarázkodásba és önvédelembe kezdenek csak azért, mert belebotlottál egy igazi bajkeverőbe. Jobb félni, mint megijedni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hozzád közel álló személy előrelépésének érdekében kell ma áldozatot hoznod, azért, hogy ő is megtapasztalhassa a sikert és a vele járó népszerűséget. Mindenképp rendkívülien elismerésre méltó hozzáállás a részedről, hogy önzetlenül fogod valaki más kezét annak érdekében, hogy az illető is boldog lehessen. Igazi barát vagy, akire szüksége van a Világnak pont azért, hogy a hozzád hasonló attitűddel bírók tegyék értékessé azt. Bátran légy büszke magadra, hisz te is közéjük tartozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyannyira szeretnéd az általad kitűzött célt elérni, hogy a legkisebb részeredménynél már világgá kürtölnéd, hogy a zsebedben a győzelem. Mielőtt azonban előre innál a medve bőrére, érdemes mérlegelned, hogy ha mégis bármi közbejön és elúszik a siker, magyarázkodhatsz majd mindenkinek, aki kárörvendően kántálja, hogy ő bizony tudta, hogy ebből semmi nem lesz. Őrizd meg a szerénységed, igyekezz szorgalmasan dolgozni az ügyön, hisz ha elég fontos számodra, akkor semmi más nem élvezhet prioritást. Meglesz a győzelem, csak menj tovább az úton, persze kellő diszkrécióval!

BAK (december 22-január 20)

Ma lehetőséged adódik arra, hogy jobban megismerj valakit, akivel eddig csupán felszínes beszélgetésekre volt lehetőségetek, épp ezért ha már adott az alkalom, használd ki és adj egy lehetőséget a dolognak. Lehet, hogy nem lesz szorosabb a kapcsolat közöttetek, ám mégis érdemes próbálkozni, hisz ha másra nem, egy nagyon jó barátra mindenképp szert tehetsz. Szervezzetek közös programot, beszélgessetek, ismerjétek meg jobban egymást, az Élet pedig majd külön felszólítás nélkül is teszi a dolgát.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki igen-igen kényes kérdésben kér segítséget tőled, s melyre azonnal tudod, hogy nemet kell mondanod, hisz az illető könnyen magával ránthat a slamasztikába. Mivel azonban nem szeretnéd semmiképp arrogánsan elutasítani a segítségkérést, így inkább válaszd az egyenes utat és mondd el határozott meggyőződéssel, ám diplomatikusan a véleményed és azt, hogy mi az, amit te hézagként értékelsz és kockázatosnak ítélsz. Könnyen lehet, hogy nem leszel emiatt népszerű, de mégsem mehetsz bele minden badarságba, csak hogy a népszerűségi indexed ne zuhanjon!

HALAK (február 20-március 20)

Ez a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy rendezd végre a soraidat, hátrahagyd a nyomasztó dolgokat és élvezd a szabadságot. Ne töltsd a kevés szabadidőd is azzal, hogy az Élet nagy rejtelmeit fejtegeted és olyan nyitott mondatokat próbálsz megoldani, amikre meg sem éri az energiáidat elpazarolni. Egyszer élsz, ne vesztegesd tehát a drága időd jelentéktelenségekre, inkább vedd fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akiknek a társaságában jól érzed magad és csináljatok olyan programot, ami kiránt az egyhangúságból. Töltekezz testileg-lelkileg, meglátod, jót tesz majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 18

kos 03.21 - 04.19

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant...

bika 04.20 - 05.20

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez...

ikrek 05.21 - 06.21

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít,...

rák 06.22 - 07.22

Valami, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogyan...

oroszlán 07.23 - 08.22

Új dolgoba kezdesz, teljesen ismeretlen vizekre evezve. Zöld...

szűz 08.23 - 09.22

Nem kevés izzadtsággal, de beértél a célegyenesbe, már...

mérleg 09.23 - 10.22

Konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyi részben...

skorpió 10.23 - 11.21

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a...

nyilas 11.22 - 12.21

A mai napot érdemes önmagadra szánnod, hogy lelkileg...

bak 12.22 - 01.19

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad...

vízöntő 01.20 - 02.18

Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, túl...

halak 02.19 - 03.20

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja...

Elolvasom végig Megnézem

Ha jobban izzadok, hatásosabb az edzés is?

Van -e bármiféle összefüggés a verejtékezés és az edzés hatékonyága között? És mégis hogy lehet az, hogy te már úszol az izzadtságban, miközben a futótársad arcán még egy csepp víz sem jelent meg?

Szeretnéd, ha olyan tiszta lenne a fehér cipőd minden nap, mint új korában?

Egyszerűbb lesz, mint gondolnád: ha lépésről lépésre követed ezeket a módszereket, a cipőid visszanyerik eredeti hófehér színüket.

Ki lehet fenségesebb Katalin hercegnénél?

A 48 éves királyné egyszerre stílusikon, médiasztár és példás anya, akiben sokan Diana bátorságát és jóságát vélik felfedezni.

10 híres ember, aki állítja, hogy találkozott szellemekkel

Hinni a szellemekben egy dolog, de azt állítani, hogy tényleg láttál is egyet, egész más tészta. A következő hírességek pedig vállalják, hogy velük az utóbbi is megtörtént...

Lady Gaga hatalmasat zakózott Las Vegasban: a show után jégre vágták

Az énekesnő Las Vegasban az Enigma show közben esett le a színpadról, később már jégfürdőből posztolt.

Angelina Jolie maga a két lábon járó elegancia – koppintsd le a stílusát!

A JOY-napok segítségével te is beszerezheted a színésznő kifinomult stílusának alapdarabjait.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem