Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Kosok igyekeznek függetlenné válni, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Kosok igyekeznek függetlenné válni, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasni a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasfajta elvárásokat támaszt feléd, amelyet nem biztos, hogy meg tudsz vagy meg akarsz ugrani, így kissé kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mielőtt olyasmire vállalkozol tehát csak azért, hogy mások boldogak és elégedettek legyenek veled, hideg fejjel, racionálisan gondolkodva hozd meg a döntésed atekintetben, hogy ebből a vonatból kiszállsz-e vagy mész tovább, abban az esetben viszont magadra vállalod, hogy mindig a másoknak történő megfelelés miatt te, magad háttérbe szorulsz. Mi a fontosabb, az, hogy másoknak könnyíts a terhein vagy te vagy a prioritási sorrend tetején?!

BIKA (április 21-május 20)

Valami nem a terveid szerint alakul, ezért bosszúsan épp hátat fordítani készülsz, mondván, hogy minek vesztegetnéd olyasmire az időt, amire nem érdemes. Nyilván félig igazad van, érdemes azonban mérlegelned, mielőtt csapot-papot otthagysz dolgodvégezetlenül, hogy lehet-e még bármit tenni az ügy előremenetele érdekében vagy felesleges idő és energiapazarlás lenne. Amennyiben látsz egy halvány esélyt arra, hogy kozmetikázz az eredményen, hogy egy másik taktikával és útiránnyal sikeresebben tudd abszolválni az ügyet, abban az esetben mindenképp érdemes egy próbát tenned. Miért hagynád elúszni a hajót, ha egyszer te, magad építetted?!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy adott pillanatnak élnél. Elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy a Ma az a nap, ami aktuálisan bármiféle lehetőséget tartogathat számodra, a Ma az, amikor fizikailag tehetsz bármit annak érdekében, hogy a Holnap sikeres lehessen. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy a gondolataid gúzsba kössenek, inkább élvezd a hétvégét, a kikapcsolódást, a kék eget, a madarakat, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen éld az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki az utolsó másodpercben happolja el előled azt a lehetőséget, amire olyan régen vártál, emiatt pedig rendkívül dühös vagy. Mielőtt azonban olyasmivel bántanád meg az illetőt, amit később magad is megbánnál, igyekezz uralkodni az indulataidon és egy kis önkritikát gyakorolni magaddal szemben. Vajon csak ő tehet róla? Vajon mindent megtettél annak érdekében, hogy te kapd a lehetőséget? Vajon kell valamin változtatnod, hogy legközelebb ne “járj pórul”?Hidd el, sosem árt, ha az ember magába fordul egy kicsit ilyenkor és végigzongorázza a miérteket és a “vajonokat”. Ha sikerül levonnod a megfelelő konzekvenciát és megtanulod a leckét, hidd el, legközelebb sima ügy lesz, senki nem köphet a levesedbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem tudod honnan, de valamiféle rejtett tartalékból merítesz erőt az utolsó méterek megtételéhez, melyről már azt gondoltad, soha nem érkezik el. Most viszont úgy tűnik, az elmúlt zsúfolt időszaknak, amely rengeteg áldozatot követelt, mégis meglesz a gyümölcse és te lehetsz az, aki majd a babérokat learathatja. Kimerültséged érthető, fáradtságod elfogadható, de ha az utolsó néhány lépésnél adod fel a dolgot, az hosszú ideig okoz majd fejfájást a jövőben. Épp ezért szedd össze minden maradék erőd, végy egy utolsó nagy levegőt és irány a célvonal! Fel ne add!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vissza nem térőnek tűnő ajánlatot utasítottál el, mely miatt most elég rosszul érzed magad, hisz ez egy olyan lehetőségnek látszott, amely nem minden nap jön szembe az emberrel. Ahelyett azonban, hogy a lelkiismereteddel harcolnál, gondold végig, hogy biztosan oka volt annak, hogy így döntöttél, nyilván nem vagy az a hűbele Balázs, aki csak úgy éli az életét és a tudatossággal köszönöviszonyban sincsen. Sokkal inkább igyekezz elengedni a dolgot és légy büszke arra, hogy volt bátorságod nemet mondani valamire, amiről úgy gondoltad, nem a te utad. Lépj tovább és ne rágódj olyasmin, amin nem érdemes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egy teljesen ártatlannak induló beszélgetést forgathat ki úgy, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon téged is. Épp ezért érdemes megválogatnod, hogy kinek és mit mondasz, hisz attól, mert te nem feltételezed másokról a hátsó szándékot, sajnos tele van a Világ olyanokkal, akik hobbiból sodornak másokat bajba vagy csinálnak egy kicsi bolhából is elefántot, csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphassanak. Épp ezért tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne kelljen felesleges magyarázkodásba és önvédelembe kezdenek csak azért, mert belebotlottál egy igazi bajkeverőbe. Jobb félni, mint megijedni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hozzád közel álló személy előrelépésének érdekében kell ma áldozatot hoznod, azért, hogy ő is megtapasztalhassa a sikert és a vele járó népszerűséget. Mindenképp rendkívülien elismerésre méltó hozzáállás a részedről, hogy önzetlenül fogod valaki más kezét annak érdekében, hogy az illető is boldog lehessen. Igazi barát vagy, akire szüksége van a Világnak pont azért, hogy a hozzád hasonló attitűddel bírók tegyék értékessé azt. Bátran légy büszke magadra, hisz te is közéjük tartozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyannyira szeretnéd az általad kitűzött célt elérni, hogy a legkisebb részeredménynél már világgá kürtölnéd, hogy a zsebedben a győzelem. Mielőtt azonban előre innál a medve bőrére, érdemes mérlegelned, hogy ha mégis bármi közbejön és elúszik a siker, magyarázkodhatsz majd mindenkinek, aki kárörvendően kántálja, hogy ő bizony tudta, hogy ebből semmi nem lesz. Őrizd meg a szerénységed, igyekezz szorgalmasan dolgozni az ügyön, hisz ha elég fontos számodra, akkor semmi más nem élvezhet prioritást. Meglesz a győzelem, csak menj tovább az úton, persze kellő diszkrécióval!

BAK (december 22-január 20)

Ma lehetőséged adódik arra, hogy jobban megismerj valakit, akivel eddig csupán felszínes beszélgetésekre volt lehetőségetek, épp ezért ha már adott az alkalom, használd ki és adj egy lehetőséget a dolognak. Lehet, hogy nem lesz szorosabb a kapcsolat közöttetek, ám mégis érdemes próbálkozni, hisz ha másra nem, egy nagyon jó barátra mindenképp szert tehetsz. Szervezzetek közös programot, beszélgessetek, ismerjétek meg jobban egymást, az Élet pedig majd külön felszólítás nélkül is teszi a dolgát.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki igen-igen kényes kérdésben kér segítséget tőled, s melyre azonnal tudod, hogy nemet kell mondanod, hisz az illető könnyen magával ránthat a slamasztikába. Mivel azonban nem szeretnéd semmiképp arrogánsan elutasítani a segítségkérést, így inkább válaszd az egyenes utat és mondd el határozott meggyőződéssel, ám diplomatikusan a véleményed és azt, hogy mi az, amit te hézagként értékelsz és kockázatosnak ítélsz. Könnyen lehet, hogy nem leszel emiatt népszerű, de mégsem mehetsz bele minden badarságba, csak hogy a népszerűségi indexed ne zuhanjon!

HALAK (február 20-március 20)

Ez a hétvége a legalkalmasabb arra, hogy rendezd végre a soraidat, hátrahagyd a nyomasztó dolgokat és élvezd a szabadságot. Ne töltsd a kevés szabadidőd is azzal, hogy az Élet nagy rejtelmeit fejtegeted és olyan nyitott mondatokat próbálsz megoldani, amikre meg sem éri az energiáidat elpazarolni. Egyszer élsz, ne vesztegesd tehát a drága időd jelentéktelenségekre, inkább vedd fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akiknek a társaságában jól érzed magad és csináljatok olyan programot, ami kiránt az egyhangúságból. Töltekezz testileg-lelkileg, meglátod, jót tesz majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!