Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 29.: a Rákok számára izgalmas kaland ígérkezik, a Mérlegeknek érdemes önmaguknak megfelelniük

Napi horoszkóp augusztus 29.: a Rákok számára izgalmas kaland ígérkezik, a Mérlegeknek érdemes önmaguknak megfelelniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ahol fordítva történt: sztárpasik, akik egyedül nevelik gyereküket, miután párjuk elhagyta őket

A modern világban könnyű olyan anyákat találni, akik egyedül nevelik gyermekeiket, míg frodítva, tehát olyan apákat, akik szintén egyedül próbálnak helytállni már kevésbé.

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is bőséggel tartogatnak izgalmakat, épp ezért érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas lehetőség kínálkozik a hét második napján, amelyről pontosan tudod, ha elengednéd, örökre megbánnád, hisz nem jön mindennap ilyesfajta, vissza nem térő alkalom. Ne hezitálj tehát azon, hogy elfogadod-e, mindazonáltal érdemes mindenképp beleásnod magad a részletekbe, mielőtt igent mondasz. Amennyiben meggyőződtél arról, hogy nem kell mindent egy lapra feltenned a célodért, ha nem kell feladnod a biztosat a bizonytalanért, akkor nincs mire várnod, mihamarabb indulj el, mert ki tudja, meddig áll nyitva a kapu. Ha az időt húzod, elúszhat a hajó és hatalmas lelkiismeret-furdalást fog okozni az, hogy a saját hibádból nem tudtál élni ezzel az Élet adta lehetőséggel!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján végre leesik a tantusz egy bizonyos személlye kapcsolatban, aki egészen eddig igyekezett imponálni neked, te pedig eddig észre sem vetted az illető szándékait. Ma azonban olyan, egyértelmű utalást kapsz tőle, amely félreértelmezhetetlen számodra, emiatt egy kissé le is sütöd a szemeidet, hisz nem láttad a fától az erdőt. Amennyiben tehát nyitott vagy egy új kapcsolatra és nem megy az agyadra ez a fajta nyomulás, abban az esetben érdemes egy esélyt adnod a dolognak. Ne aggódj, egy randival még nem kell elkötelezned magad, senki nem fogadott még ugyanis örök hűséget a vacsora asztal mellett. Ismerd meg jobban és aztán el tudod majd dönteni, hogy megéri-e a dolog, vagy csupán idővesztegetés!

IKREK (május 21-június 21)

Ebben a pillanatban megszámlálhatatlanul sok kérdés merül fel benned egy bizonyos ügy részleteinek tekintetében, próbálod valahogy összeilleszteni a puzzle-darabokat, ám mindeközben kicsit tartasz attól, hogy mit fogsz látni, ha minden a helyére kerül. Emiatt hezitálsz, nem vagy biztos abban, hogy szeretnéd tudni az igazságot. Lehet, hogy most egy rövid időre félre kellene tenned ezt az ügyet, hogy elegendő erőt kellene gyűjthess ahhoz, hogy legyen benned tartás akkor is, ha olyasmivel kell szembesülnöd, ami nem épp a megnyugtató kategóriába tartozik. Ha teheted, készülj fel, hogy semmi nem érhessen váratlan meglepetésként!

RÁK (június 22-július 22)

Izgalmas kaland ígérkezik a hét második napján, amelybe szinte gondolkodás és fejest ugranál. Mielőtt azonban hirtelen felindulásból gyakorlatilag fejjel rohannál a falnak, érdemes mégis előre gondolkodnod és felállítani egy olyan tervet, amellyel sikerélményed is lehet, ahelyett, hogy belevetnéd magad az egészbe és csak rohannál, amíg a szusz ki nem fogy belőled. Ne akarj mindent egyetlen nap alatt elérni, nem hajt a tatár, használd ki azt a tengernyi időt, amivel rendelkezel arra, hogy felállíts egy taktikát, amellyel aztán később győztesként jöhetsz ki a helyzetből. Ha ugyanis menet közben váratlan akadályokkal kell majd szembesülnöd, ez a frusztrált koncentráció el fogja venni az élvezhető részét a kalandodnak! Gondolkodj, taktikázz és élvezd azt, amit csinálsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre megtaláltad a saját utad, hosszú bolyongás után most már van egy olyan cél, amiért küzdesz, amiről úgy gondolod, hogy megéri a fáradtságot. Régóta kerested azt, amiért érdemes küzdened és most rendkívülien boldoggá tesz az, hogy végre útra kelhetsz. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, egyúttal értékeld, hogy féltenek és esetleg emiatt nem tetszésüknek adnak hangot. Amennyiben mindennel megfelelően előkészültél, abban az esetben nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj neki, hisz ma még rendelkezésedre áll minden eszköz, de ki tudja, holnap milyen napra ébredsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha általában minden élethelyzetben a biztonsági játékra törekszel, a hét második napján mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot hoznod a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célod. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyesfajta tapasztalatokból tudsz a legtöbbet tanulni, amelyeket a későbbi életed során is adekvátan használhatsz fel. Csak legyél magabiztos, állj meg a lábadon és ne hagyd, hogy eltántorítson a félelem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos helyzetben annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben a saját ügyeid tekintetében teljesen elúszol. Mielőtt azonban mindenki a fejedre nőne, érdemes mérlegelned, hogy mi az, ami valójában fontos számodra, a saját sikered és boldogságod, vagy az, hogy mindenki elégedetten mosolyogjon körülötted. Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyedre koncentrálva igyekezz mindent a megfelelő irányba helyezni és amennyiben ezen felül marad szabad időd és energiád, abban az esetben egész nyugodtan segíts másokon! A népszerűségi indexed biztosan az egekig ugrik majd, de ne feledd, első helyen te, magad állsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a hét második napján válnak abszolút ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas szikla gördül majd le rólad. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napján kezdenek az általad befektetett energiák megtérülni, téged pedig roppant nagy büszkeséggel töltenek el a sorjában érkező eredmények. Most kell azonban a leginkább koncentrálnod, hisz bármikor jöhet egy olyan fordulat, amely azonnali beavatkozást igényel. Teljesen csak akkor dőlhetsz hátra, ha már minden a helyén van és te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

BAK (december 22-január 20)

Tengernyi munka az, amivel jelen pillanatban küzdesz, úgy érzed azonban, hogy mindenki rád tette a saját terhét csak azért, hogy szabaduljon a nyomás alól. Emiatt kissé frusztrált vagy, hisz fogalmad sincs, miképp fogaz megbirkózni ennyi mindennel. Ne hagyd azonban, hogy ez a nap befolyásolja a hangulatodat, tekints inkább egyfajta kihívásként az elvégzendő ügyekre, akkor talán élvezhetőbbé válhat a helyzet. Attól, mert bosszankodsz emiatt, még nem fogsz tudni mindennek időben pontot tenni a végére, épp ezért tedd félre a negatív hozzáállást, állíts fel egy olyan sorrendet, amelyet be tudsz tartani és ugorj fejest a tennivalókba. Meglátod, a végén a környezeted is el fog ámulni a teljesítményedtől és te is méltán lehetsz majd büszke magadra! Azt azért nem árt tisztáznod mindenkivel, hogy nem te vagy a magashegyi serpa, aki másokat segít fel a hegy csúcsára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan minden helyzetben az őszinteséget preferálod, ma mégis rosszul esik az a kritika, amelyet egy hozzád nem is túl közel álló személy fogalmaz meg veled szemben. Roppant csalódottnak érzed magad, nem is érted, miért nem tudta az illető a véleményét egy fokkal szebben tálalni. Miután tehát elszámoltál tízig, három mély lélegzet kíséretében, nyugodtan mondd meg, hogy rendkívül hálás vagy a megfogalmazott kritikáért, de van egy bizonyos kör, akiknek a véleményére minden körülmények között adsz és mivel ők nem hívták fel a figyelmed semmi olyasmire, amit az illető megfogalmazott, épp ezért nem tudsz mást tenni, csak elraktározni és tovább lépni. Arra azért ügyelj, hogy a hangnem és a stílus finomított legyen!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron szeretnéd betartani azt az ígéretet, amelyet valakinek tettél egy bizonyos ügyben, a körülmények azonban nem túl ideálisak jelen pillanatban. Semmi gond, ne ijedj meg, minden idegszáladdal összpontosíts annak érdekében, hogy ne vallj a végén kudarcot. Ne hagyd, hogy a helyzet elússzon, zárj ki minden zavaró tényezőt és oldd meg a szituációt, amennyiben pedig segítségre szorulsz, abban az esetben vondd be az illetőt is a folyamatba, hiszen mégiscsak az ő érdekében történik minden!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Kép

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Kosoknak érdemes határozottnak lenniük, az Oroszlánok új elfoglaltságuknak szentelhetik az idejüket

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

4 csillagjegy, akikre igaz a gonosz boszorkány kifejezés

Bár sokan szkeptikusak, már számtalanszor beigazolódott, hogy a csillagjegyünk igenis hatással van a személyiségünkre, tulajdonságainkra és akár az emberi kapcsolatainkra is.

Kép

Tovább élhetek azok az emberek, akiknek jellemző ez a bőrére

Úgy tűnik, a bőrproblémáknak jó oldala is akad.

Kép

Nagy baj lehet, ha nem veszed észre időben a jeleket: így rombolja a személyiséget a főszereplő szindróma

Miért élnek úgy egyesek, mintha egy fiktív történet főszereplői lennének, aminek semmi köze az életükhöz? Milyen veszélyei vannak ennek, és mit lehet kezdeni ezzel a jelenséggel?

Kép

Viszlát, bokacsizma! Idén ősszel ennél a cipőnél nem lesz népszerűbb

Ez a darab felteszi a pontot az i-re, ha csinos szettekről van szó.

Kép

Gyász: Meghalt a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja, Sir Michael Gambon

Gyászol a világ, 82 éves korában elhunyt a sztár.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!