Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 27.: az Ikrek jó úton haladnak a siker felé, a Skorpiók több fronton is helyt tudnak állni

Napi horoszkóp augusztus 27.: az Ikrek jó úton haladnak a siker felé, a Skorpiók több fronton is helyt tudnak állni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki a nemtetszésének olyan módon ad hangot, amit te kifejezetten sértőnek találsz. Mivel ez a stílus számodra teljesen elfogadhatatlan, igyekezz határozottan, de semmiképpen nem bántó módon megértetni az illetővel, hogy ilyen vitához te nem vagy megfelelő partner, nem akarsz ugyanis hozzá hasonló mélységekbe süllyedni. Ne ítélj azonban elhamarkodottan, mert talán csak rossz napja van, így nem biztos, hogy szándékos volt a bántó megnyilvánulás. Ám ha mégsem erről, hanem valamilyen súlyos jellemhibáról lenne szó, ne foglalkozz tovább a dologgal, hiszen annyi értékes emberrel vagy körülvéve, így nem kell senkitől eltűrnöd az alpári hangnemet.

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú idő után úgy tűnik, jó úton haladsz a siker felé, minden sínre került, a szerelmi életed is úgy alakul, ahogyan szeretnéd, s úgy látod, semmi nem zavarhatja meg ezt az idilli állapotot. Mielőtt azonban végképpp elszállnál, ne feledd, hogy a saját boldogságod rajtad is múlik, s ezért tegyél meg minden tőled telhetőt, dolgozz a sikerért, és minden egyes nap légy hálás azért, mert jól alakulnak a dolgaid. És soha ne felejts el, hogy egy kapcsolat mindig két emberen múlik, így neked is bele kell adnod apait-anyait! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, most kezd kijönni rajtad az elmúlt hetek eszeveszett rohanásának összes fáradtsága, egyszerűen olyan kimerült vagy, hogy egyhuzamban tudnál aludni akár egy egész hetet is. A mai napra ne vállalj nagyobb munkát, foglalkozz egy kicsit saját magaddal, például egy jó kis masszázs csodákra képes. Ne hagyd, hogy bárki eltérítsen ettől a szándékodtól, hiszen te voltál az, aki topon volt, itt az ideje tehát átadni másnak a stafétabotot! Most dőlj hátra, mert megérdemelsz egy kis nyugalmat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak Te küzdesz heroikusan ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értene belőle, hogy mit teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, mert nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról. Épp ezért ezúttal is bizonyíthatod rátermettséged és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Képes vagy megosztani a figyelmed, egy időben több fronton helyt tudsz állni, mely lassacskán általános ismertető jeleddé válik és mindenki ezt várja majd el tőled. Neked azonban időnként roppant fárasztó minden nehézség ellenére hozni a top formát és tökéletes teljesítményt nyújtani. Fogadd el, hogy Te is halandó ember vagy, akinek időnként merül az akkumulátora és szüksége van a töltődésre. Mivel lankad a figyelmed, most jött el az idő, hogy kicsit kikapcsolj és lassíts a tempón, mert így előbb-utóbb meg fogsz majd botlani és sokkal fárasztóbb lesz majd kijavítani a hibát, mint sem megelőzni azt!

NYILAS (november 23-december 21)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban ott vár majd a siker és a csillogás!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Váratlan akadály kerül az utadba, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!