Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 27.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Skorpióknak több önbizalomra van szükségük

Napi horoszkóp augusztus 27.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Skorpióknak több önbizalomra van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 25.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében rugalmasabban gondolkodniuk

A csillagok a mai napra is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Végre sikerül döntést hoznod egy bizonyos dologgal kapcsolatbana hét utolsó napján, melynek véglegesítésével tovább léphetsz végre. Valaki azonban a közvetlen környezetedben ezt képtelen elfogadni, attól tartva, hogy el fog veszíteni téged. Bármilyen kellemetlen a szituáció, hidd el, az illető nem keresztbe akar tenni neked, csak egyszerűen félt és ragaszkodik hozzád. Mindenképpen szükség van egy tisztázó beszélgetésre, hogy kiderüljön, ki mit szeretne igazából, amennyiben te az eddigiekhez képest valóban más úton kívánsz elindulni, abban az esetbne magyarázd el, hogy a te életedről van szó, arról pedig kizárólag te dönthetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül fárasztónak találsz egy bizonyos feladatot, amelyet a környezetedben élők bíztak rád, te azonban semmiféle motivációt nem érzel arra, hogy egyáltalán nekiindulj és teljesítsd. Noha a tikkasztó hőség belőled is kivett minden energiát, mégis meg kell ráznod magad, mert előbb-vagy utóbb számon fogják kérni rajtad, hogy miért nem haladsz egyáltalán. Hidd el, ha megtalálod a motivációt és egyfajta kihívásként tekintesz a feladatra, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogod tudni befejezni és nem kell majd sem bujkálnod, sem lelkiismeret furdalással küzdened. Tarts ki, hisz ha sikerül kikászálódnod a dologból, akkor végre felhőtlenül élvezheted a hétvége hátralevő részét!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a te javadat akarja majd, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégis elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően a hét utolsó napjára a kimerülés határára kerülsz. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy magadnak, vagy akár a környezetednek csalódást okozz, kudarcélmények sorozatát átélve ezzel, adott esetben a saját egészségedet is kockára téve. Okosan gazdálkodj az időddel, az energiáddal és a képességeiddel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A nagy hajtásban végre először nem érzed úgy, hogy belefulladsz a feladatokba, a hét utolsó napján ugyanis nem kell azon görcsölnöd, hogy nem felejtettél-e el valamilyen határidőt. Úgy tűnik, lépéselőnyben vagy, használd tehát ki az alkalmat és koncentrálj csak saját magadra. Ritka lehetőség, mindenképpen élj vele, szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos napot vagy menj el a szerelmeddel egy hangulatos étterembe, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is szükséged van arra, hogy a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok után csak az élvezeteknek add át magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján ugyan szíved szerint hátradőlve pihennél, mégis olyan megbízást kapsz, amely minden szempontból igencsak távol áll tőled, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt konfliktust. Ennek okán az első pillanatban a fejedet vakarva álldogálsz, hiszen fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, korábban ugyanis nem találkoztál még efféle helyzettel. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, épp ezért szedd össze minden tudásodat, használd fel az évek során szerzett sok-sok tapasztalatot és cselekedj. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel a nyomás alól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mint mindenkinek, így a te életednek is vannak olyan szegmensei, amelyekről nem szívesen beszélsz nagyobb nyilvánosság előtt, mi több, kifejezetten szégyelled őket. A hét utolsó napján azonban mégis le kell porolnod ezeket az ügyeket, s mihamarabb megoldást kell találni rájuk, különben folyamatosan attól retteghetsz, hogy milyen csontváz esik még ki a szekrényből. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki, hiszen ezt előbb-utóbb úgyis kénytelen leszel megtenn. Hidd el, jobb előbb, mint később!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé kishitű vagy minden tekintetben, mindig szükséged van a pozitív visszaigazolásra ahhoz, hogy sikeresnek ítélj meg egy-egy eredményt, máskülönben hajlamos vagy arra, hogy csak azért, mert valaki megfogalmaz valamiféle építő kritikát veled szemben, abbahagyd, amit csinálsz, hátat fordíts és más vizekre evezz. Így azonban rendre számos befejezetlen ügyed gyűlik össze, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagysz kérdéseket, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. Ezen a ponton el kellene tehát döntened, mi a fontosabb számodra: az, hogy minél több projekted fusson párhuzamosan vagy legyenek eredményeid is, amelyeket fel tudsz mutatni. Ne a kritikákkal foglalkozz, fókuszálj inkább az önmagaddal szemben támasztott elvárásokra!

NYILAS (november 23-december 21)

Amikor már úgy érzed, fogytán van a lelki és a fizikai erőd, akkor a hét utolsó napján jön egy váratlan impulzus, amely lendületet ad a folytatáshoz. Nem is számítottál erre, de mindenképpen szükséged volt rá, hisz megerősítést kaptál, hogy van értelme küzdeni. Most tehát semmiképpen ne add fel, mert talán már csak egy kicsit kell kitartanod ahhoz, hogy elérd a célodat és a nehéz időszak után jöhet majd egy kis pihenés is. Ne vállalj nagyobb lélegzetvételű feladatot egy néhány napig, hisz a kikapcsolódás neked is jár!

BAK (december 22-január 20)

Mindennél jobban ragaszkodsz egy bizonyos személyhez, aki azonban kissé fojtónak érzi ezt a fajta törődést a részedről. Ne akarj rátelepedni, mert ez nyilvánvalóan zavarja, ne taszítsd el magadtól, engedd kicsit szabadon, s ha már mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor kísérd figyelemmel a távolból, de hagyd kibontakozni, hiszen másként csak azt éred el, hogy az illető besokall és továbbáll. Gondolj bele, te vajon örülnél, ha valaki minden lépésedről tudni szeretne? Na ugye, hogy nem.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki sokkal többet vár el tőled egy bizonyos szituációban, mint amit te még teljesíteni tudnál vagy akarnál. Te már tudod, hogy olyan magasra tette a mércét, amit biztosan nem vagy képes megugrani, ezért érdemes lenne tisztázni a legelején, hogy ez nem fog menni. Ne szégyelld elismerni, hogy neked is vannak határaid! Jobb ez így, mintha később okozol csalódást másoknak és saját magadnak is. Ne aggódj emiatt, mert nem a hozzáállásoddal van baj, csak egyszerűen tisztában vagy a realitásokkal.

HALAK (február 20-március 20)

Egyszerre túl sok mindenen próbálod rajta tartani a szemed, mely előbb-utóbb meg is bosszulja magát, képtelenség ugyanis egyidőben ennyi folyamatot felügyelni. Mielőtt tehát valamely fogaskerék megakadna, igyekezz a tennivalókat megosztani egy olyan személlyel, akinek ismered a munkásságát, így csukott szemmel is rábíznád magad. A jövőben pedig próbáld felmérni a lehetőségeidet és legközelebb ne vállald ennyire túl magad, ez ugyanis nemcsak a te érdeked, hanem azoké is, akik a túlzott buzgalmad következményeit viselik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Kép

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Összeválogattunk pár táskát, amelyekre feltétlenül szükséged lesz az év legforróbb hónapjaiban!

Kép

A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái

A szurkolók egy része egy egészen más oldaláról közelíti meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot. Te mit gondolsz? Szerinted melyik focista a legstílusosabb?

Kép

A 90-es évek bob frizurái hivatalosan is visszatértek: elhoztuk azokat a fazonokat, amiket érdemes kipróbálni idén nyáron

Imádtad Jennifer Aniston, Winona Ryder, Drew Barrymore vagy Victoria Beckham stílusát a 90-es évekből? Akkor biztosan örülni fogsz, ha azt mondjuk, a frizurájuk visszatért a divatba!

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Kép

Alig takarta valami a testét: ilyen kihívó darabot talán még sosem viselt Katy Perry

Az tuti, hogy az énekesnő minden tekintetet magára vonzott a kifutón.

Kép

5 gyönyörű kempinghely Magyarországon, ahol megéri sátrazni

A kempingezés hangulatát semmi más nem tudja helyettesíteni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!