Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 24.: a Nyilasok végre felvázolhatják a nagy tervüket a környezetüknek, a Bakok sürgetnek egy bizonyos folyamatot

Napi horoszkóp augusztus 24.: a Nyilasok végre felvázolhatják a nagy tervüket a környezetüknek, a Bakok sürgetnek egy bizonyos folyamatot
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje húzódó ügynek tehetsz ma pontot a végére, mely a legjobbkor jött, hisz kezdtél abszolút besokallni a helyzettől. Végre élvezheted egy kicsit felhőtlenül az életet, semmi és senki nem árnyékolja be a hétköznapokat. Keresd fel a rég nem látott barátaidat, szervezzetek közös programot, beszélgessetek, igyekezzetek bepótolni az elveszett időt. A szeretteidre ugyanis akkor is szükséged lesz, amikor a szekér nem megy épp olyan simán, akkor pedig bizony jól tud esni, ha az ember valakinek kiöntheti a lelkét!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén elhamarakodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismered minden részletét, ennek okán hajlamos vagy részrehajlóvá válni, ami azonban nem igazán célravezető. Ha úgy érzed, érdekelt vagy a dologban, ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére, és ha mindennel tökéletesen tisztában vagy, akkor nyilváníts véleményt, de csak abban az esetben, ha bárki megkérdez erről. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy a felelősséget neked kelljen vállalnod!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok energiád megy el arra, hogy megfelelj mások elvárásainak, ez azonban kezd teljesen felemészteni. Mielőtt végleg elfogy az erőd a nagy igyekezetben, figyelj magadra is, hisz a legfontosabb, hogy te elégedett légy az életeddel, s a saját elvárásaidnak elsősorban te felelj meg. Noha lehet, hogy különbözik az értékrended másokétól, senki nem mondta, hogy be kell állnod a sorba a többiek mögé, és szürke egérként menetelj a sorban, meghazudtolva önmagad. Mindig törekedj arra, hogy önazonos legyél!

RÁK (június 22-július 22)

Meghoztál egy régóta halogatott, nehéz döntést, amely mindenképp hatással lesz a rövid és hosszabb távú jövődre is. Most ugyan nem vagy biztos benne, hogy jó lépést tettél-e meg, de ha már megtetted, nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy alakítani a helyzetet, hogy abból jól gyere ki, s elégedetté és magabiztossá válj. Amennyiben ugyanis megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, biztosan jól döntöttél-e, abban az esetben nem fogsz tudni előre haladni. Ami elmúlt, az elmúlt, a jövő viszont még előtted van, teli élményekkel és új lehetőségekkel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Amikor már úgy érzed, fogytán vagy a lelki és fizikai erődnek, akkor a hét közepén olyan apróságok lendíthetnek előre, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nemsokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztülmész, akkor pedig újra felhőtlenebbül élheted a mindennapokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb megnyugvásodra minden az előzetes számításaid szerint alakul, hosszú és áldozatos munka után végre szép sorjában érkeznek az eredmények. Ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bológat, neked pedig óriási kő esik le a szívedről. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy elveszítsd a józan ítélőképességedet! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Szépen csillog az az érem, s egyfajta bizonyossággal tölt el, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén lehetőséged nyílik arra, hogy a kötelezettségeid letudásával végre kicsit magadra is figyelhess, ne csupán az eredményt hajtsd megállás nélkül. Olyasmivel foglalkozz, ami simogatja a lelkedet és fizikailag sem jár hatalmas igénybevétellel! Minden, ami más halmazba tartozik, ráér, halaszd holnapra, nem kell folyton rohangálnod. Nélküled is felkel, s le is hyugszik majd a Nap, időnként neked is szükséged van arra, hogy különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül átadd magad a „semmittevésnek”. Ez ma egy ilyen nap, használd ki, holnap pedig ráérsz puszta is kézzel elhordani a hegyet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A szokásosnál merészebb álmokat dédelgetsz, pontosan tudod, mik a céljaid, tisztában vagy a képességeiddel, ennek ellenére azonban egy ponton megragadtál, ahonnan valamilyen oknál fogva nem vagy képes elmozdulni. Ahhoz, hogy rájöjj, miféle változtatásra lenne szükség, ülj le, gondold végig, mit és hogyan csinálj ezentúl annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb léphess. Erre kell koncentrálnod, semmi más nem fontos, mert ha most nem cselekszel, előbb-utóbb elfogynak a lehetőségek, és megrekedsz ebben a gödörben.

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszas előkészületek után a hét közepén felvázolhatod végre a környezetednek a nagy tervedat, amin egy ideje ideje dolgozol. Nagyon hiszel a dolog sikerében, épp ezért magabiztosságodban semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, mert lesznek olyan személyek, akik megpróbálnak elbizonytalanítani és kizökkenteni, neked azonban semmi más dolgod nincs, mint teljes meggyöződéssel hinni önmagadban. Ne hallgass azokra a károgókra, akik más irányba akarnak téríteni, egyedül is elég erős vagy, hogy nyerő lehess!

BAK (december 22-január 20)

Túl gyorsan szeretnél valamin túlesni, ezért sürgeted annyira a folyamatot, azt gondolod ugyanis, hogy ha két kézzel tolod előre, akkor előbb szabasulsz. Ezzel azonban csak az ellenkezőjét éred el, s nemhogy haladna minden előre, az az érzésed, hogy hátrafelé megy a folyamat. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, hisz az csak még nagyobb bonyodalmakat fog okozni, szép lassan haladj lépésről lépésre, meglátod, így is el tudod érni a célodat, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem egyezik az értékrended valaki máséval, ami megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Bármennyire is szeretnéd, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit az illető képvisel, s amilyen módon gondolkodik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképpen nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, hisz ebben az esetben csak a saját idődet pazarlod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre a te utad visz!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első felében a szokásosnál nagyobb tempót diktáltál, mely most lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit lassíts végre, mielőtt fáradtságod okán nagy hibákat követnél el. Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt, ne vállalj nagyobb terheket a következő napokban, egyszerűen csak magadra fókuszálj! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz működni, ha újult erővel szállsz ismét ringbe! Ám most csak a kikapcsolódásra figyelj, semmi és senki más nem fontos!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Kép

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Kép

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!