Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 23.: az Ikreknek kellemes meglepetésben lesz részük, az Oroszlánok top formában vannak

Napi horoszkóp augusztus 23.: az Ikreknek kellemes meglepetésben lesz részük, az Oroszlánok top formában vannak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossznéven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, hogy esetleg szakadékba zuhanhat. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Ezzel minden tőled telhetőt megtettél, s ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted tiszta, hiszen szóltál, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

BIKA (április 21-május 21)

Parázs vitába keveredsz valakivel, aki semmiképp nem akarja megérteni az álláspontodat, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a vélemény, amit ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felidegesíted magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy tovább győzködd. Amennyiben úgy találod, hogy nem is olyan nagyon mérvadó az ő álláspontja, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat beleölni abba, hogy mindenképp rábeszéld valamire, ha azonban elég fontos a számodra, adj lejjebb te is az elveidből és igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

IKREK (május 22-június 21)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a hétvégéig hátralevő napokat és tartsa benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír.

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologgal, sehogyan sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmiért vállalsz ugyanis felelősséget, amiről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is egyszerű halandó ember vagy, tévedni pedig emberi dolog.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Top formában vagy, semmi nem szegheti kedved, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetetlenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteid és a közérzeted, hisz Te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be, s ez az első pillanatban eléggé megrémít, mert fogalmad sincs, min kellene változtatnod ahhoz, hogy a dolgot visszatereld a megfelelő mederbe. Ne hagyd azonban, hogy a félelem legyen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad, koncentrálj, és meg tudod oldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, nem fog gondot okozni az, hogy úrrá légy minden nehézségen, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan álláspontot képviselsz, ami az első pillanatban bicskanyigatónak tűnik mások számára, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmas” vagy, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon túllépni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd minden puzzle a helyére kerülni, úgy érzed, végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, keress olyan elfoglaltságot, ami nem igényel túl sok energiát, hisz nem az a cél, hogy elfáradj, sokkal inkább az, hogy feltöltődj. Menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi helyzetedtől és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, mert ezek adnak lendületet a továbbiakhoz!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos döntés előtt állsz, ami nem kis kockázatokkal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményei lehetnek. Épp ezért a mai napot arra szánd, hogy mindent helyre teszel magadban, hogy számot vetsz az eddigi dolgaiddal és átgondolod azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedet illetően csakis te vagy a kompetens, senki nem mondhatja meg neked, melyik úton indulj el. Ne akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az életben olyan helyzetek amikor magabiztosan és felelősségteljesen kell helytállnod. Nem olyan nagy tragédia ez, csupán egy kissé bonyolultabb feladatot kell ezúttal megoldanod!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben híres vagy a jó szándékodról, a segítőkészségedről, az önzetlenségedről, pontosan tudják rólad, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, minden tőled telhetőt megteszel a bajba jutottakért. Nem árt azonban óvatosnak lenned, mert akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán a lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Ismerd fel, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van, és ki az, aki csak ki akar használni. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközként használjanak valamire!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egészen idáig minden porcikáddal azért küzdöttél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, aminek időnként komoly megpróbáltatások árán sikerült csak megfelelned, és ez rengeteg energiát kivett belőled. Éppen ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: végkimerülésig harcolj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy visszaveszel a tempóból és inkább magadra koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a maga sorsának kovácsa, ezért megéri belefektetni némi energiát abba is, hogy ne csak másokat láss mosolyogni, hanem te magad is boldog légy!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek bizonyítsd, miféle tehetséggel áldott meg a sors. Most megmutathatod a kreativitást, ami benned van, és azt is, hogy pontosan tudod, miként kell sikerre vinni bizonyos dolgokat. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire vagy képes. Miután bizonyítottál, joggal sepred be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, de ne feledd, hogy holnap újabb kihívásoknak kell majd eleget tenned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!