Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 23.: a Kosoknak érdemes a jövőbe tekinteniük, az Oroszlánok az egyenes utat választják

Napi horoszkóp augusztus 23.: a Kosoknak érdemes a jövőbe tekinteniük, az Oroszlánok az egyenes utat választják
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerült túl jól kijönnöd, s ezen rágod magad már jó ideje. Kezdesz azonban az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami bizony hosszútávon semmi jóra nem vezet majd. Próbáld tehát helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események valamilyen módon a te épülésedet szolgálják. Ha mindig visszatekintesz a múltba, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

BIKA (április 21-május 20)

Nyakig ülsz a tennivalókban, ki sem látsz a sűrű programból, ezért tartasz attól, hogy nem végzel mindennel időben, s eszeveszett kapkodásba kezdesz. Be kell látnod azonban, hogy ez semmiképp nem lesz célravezető, hisz a nagy káoszban elkezdesz hibát hibára halmozni. Ezek ugyan egyelőre apró hibák, ám ha nem rendezed gyorsan a gondolataidat, ebből lesznek a nagy és nehezen helyrehozható tévedések. Csigavér, nem hajt a tatár, nem kell tehát a nagy sietségben fejjel rohannod a falnak! Gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudd a feladataid elvégezni!

IKREK (május 21-június 21)

Nagy felelősséggel járó feladatot bíznak rád a hét második napján, amely elsőre eléggé megijeszt. Nem hiszel ugyanis magadban annyira, hogy képes leszel megbirkózni vele. Ám ha jobban belegondolsz és alábbhagy a kétségbeesésed, te is láthatod, hogy valójában nem is akkora az a teher, amit a válladra tettek. A benned rejlő tudás és tapasztalat pont elegendő a sikerhez, próbálj tehát úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ez egy teszt arra, hogy meg tudod-e állni a helyedet ebben a helyzetben. Bízz magadban, hidd el, hogy neked is menni fog a dolog, minden csak önbizalom kérdése!

RÁK (június 22-július 22)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted is jól érzékeli, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon frusztrál az, hogy valaki a környezetedben folyamatosan beleszól mindenbe, többet között abba is, hogy miképp kellene élned az életedet, ettől pedig robbanásszerű érzésed van. Joggal kerülöd tehát az illető társaságát, hisz nem akarod folyton azt hallgatni, mit és hogyan kellene másképp csinálnod, leginkább az ő értékrendje szerint. Eljött azonban a pillanat, hogy egyszer, s mindenkorra felhagyj a bújócska játékkal és egyszerűen a szemébe mondd, hogy nem vagy kíváncsi mások kéretlen életvezetési tanácsaira. Nem kell udvariaskodnod, hisz az illető sem teszi!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég nagy az össze-visszaság körülötted még annak ellenére is, hogy a hétnek csupán a második napjára ébredsz. Már most frusztrál, hogy kissé sokat vállaltál magadra, joggal tartasz tehát attól, hogy összerogysz a nagy csomag alatt. Annak érdekében azonban? hogy ne egy eszeveszett vesszőfutásba torkolljon az egész napod és heted, igyekezz lejjebb adni a teendőkből. Kérj segítséget, adj át a feladatokból másoknak, ne egyedül akarj mindent a nyakadba venni. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha tudod, hogy nem fojtogat a sok teendő, amellyel időben kell végezned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ma végre véget érhet az életdben a bizonytalanság, minden egyes puzzle-darab a helyére kerül ugyanis, ez pedig magyarázatot és értelmet ad mindennek, amit eddig nem értettél. Borzasztóan megnyugtat a tudat, hogy nem lesznek többé álmatlan éjszakáid, hisz most már tisztán látod, miként kell cselekedned ahhoz, hogy kijuss a sűrű rengetegből. Amennyiben eddig erre vártál, ne vesztegesd az időd, most indulj el annak érdekében, hogy még időben elérd a kitűzött célodat! Jobban nem is alakulhatna ez a nap, nem igaz?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan keményen dolgozol azon, hogy végre elismerjék a környezetedben a munkádat, gyorsan szeretnél kézzel fogható eredményt elérni, ennek érdekében gyakorlatilag a harangöntésbe is belevágsz csak azért, hogy a környezeted elégedetten tekintsen rád. Így azonban csupán azt fogod elérni, hogy kudarc kudarc hátán lesz az életedben, mások pedig csak fejcsóválva nézik, ahogy folyton megigazítod a fejeden az udvari bolond sapkát. Tedd fel megadnak a kérdést: vajon megéri nevetségessé tenned magad a környezeted előtt? Megéri-e egy kis elismerésért átlépned a saját határaidat? Amennyiben a válasz nemleges, abban az esetben igyekezz mihamarabb lerázni a láncaidat és végre csak az önmagaddal szemben támasztott elvárások szerint élni az életedet. Másoknak ez nem tetszik? Amiatt ne a te fejed fájjon!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napján olyan szituáció adódik, amikor választút előtt állsz és döntened kell arról, hogy pontosan melyik irányba indulsz el, mi az, amire a leginkább szeretnél fókuszálni. El kell tudnod dönteni, hogy a te értékrended szerinti fontossági sorrendben mi az, amire jelen pillanatban összpontosítani érdemes és mi az, amivel csupán az időt vesztegetnéd. Amennyiben bízol önmagadban és a hetedik érzékedben, nem fogsz csalódni az eredményben sem. Hidd el, hatalmas tehertől szabadulhatsz meg, ha sikerül eldöntened, hogy merre legyen az útirány!

BAK (december 22-január 20)

Már-már megszállottan hajtod a sikert folyamatosan hatalmas görcsösséggel loholsz az eredmény után, mindeközben pedig közben észre sem veszed a lábaid előtt heverő lehetőségeket. Érdemes tehát időnként kissé visszavenned az eszeveszett tempóból, tágabbra nyitnod a szemedet, hisz ezáltal könnyebben meg tudod majd azokat a kiskapukat találni, amelyek a célod eléréséhez szükségesek. Érdemes valóban egy picit lassítanod, ne csak a végeredményt lásd, hanem azokat az apró részleteket is, amelyek el vannak rejtve útközben. Sikerre csak akkor viheted a dolgot, ha felnőssz a feladathoz, kellő lazasággal és intelligenciával kezeled azt, ebben az esetben akár a világ legyőzésére is képes lehetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan a hétnek mégcsak a második napja van, te máris azt érzed, hogy legszívesebben egész nap ágyban maradnál és filmeket néznél, miközben senki nem duruzsol a füledbe. Ehelyett azonban a rideg valóság nem más, mint az, hogy másokhoz hasonlóan meg kell erőltetned magad és nekifutni a napi kötelezettségeknek. Ilyen az élet, a munka szerves része a mindennapoknak, nem lehet sajnos csapot-papot hátrahagyni és feküdni, miközben szorongatnak a határidők. Tartsa benned azonban a lelket az, hogy ez a nap is véges, így amennyiben letudtad a kötelező köröket, abban az esetben beülhetsz egy finom vacsorára a közeli barátaiddal a kedvenc éttermedbe, avagy megnézhetsz egymás után annyi filmet, amennyit csak szeretnél. Első azonban a kötelesség!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád igencsak közel álló személy elég lehetetlennek tűnő kéréssel fordul hozzád, amelynek teljesítése hatalmas áldozatokat kívánna tőled. Mivel az első pillanatban tudod, hogy nem akarod a nyakadba venni az ő terhét, így mindenképp érdemes az őszinte utat választanod. Mondd el neki, hogy ez az a fajta ügy, amiben minden támogatást megadsz, nem érzed azonban azt, hogy neked kellene megoldanod. Ezt most nem lehet udvariaskodó körökkel elintézni, annak érdekében tehát, hogy ne a te terhed legyen az, ami alapesetben másé kellene, hogy legyen, muszáj egyenesen megmondanod a véleményedet. Ügyelj azonban a stílusra és a hangnemre, hisz már így is elég vékony a jég!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!