Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Mérlegeknek valaki kellemes meglepetést okoz, a Vízöntők jól jönnek ki egy reménytelennek tűnő helyzetből

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Mérlegeknek valaki kellemes meglepetést okoz, a Vízöntők jól jönnek ki egy reménytelennek tűnő helyzetből
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Valakinek ígéretet tettél arra, hogy segítesz neki és ezt maradéktalanul be is szeretnéd tartani, ám valahogy mégis hiba csúszik a számításaidba. Tarts ki azonban amellett, hogy ott állsz az illető mögött, keress más alternatívákat, hogyan is tudnál segítő jobbot nyújtani anélkül, hogy mindketten szakadékba esnétek. Hidd el, van megoldás, csupán csak egy kicsit mélyebbre kell ásnod! Ne add fel csak azért, mert most zsákutcába futottál, az a fontos, hogy próbálkozol és nem fordítasz hátat annak, akinek megígérted, hogy ott állsz majd! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Szíved szerint hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kimondd, amit gondolsz. Igyekezz tehát önuralmat gyakorolni mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolsz, sőt, meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan nem így tervezted a hét utolsó napját, mégis mivel a vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, ezért igen bosszús vagy. Mivel úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad, épp ezért most tovább tart elérned a kitűtött célt, s ez meglehetősen frusztrál. Ha azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Ez ugyanis elég ritkán szokott bejönni! Végy egy nagy levegőt és veselkedj neki a dolognak!

RÁK (június 22-július 22)

Mostanra rá kellett jönnöd, hogy túl nagy falatot igyekeztél lenyomni a torkodon, melyhez nagyon kevés a tapasztalatod, mégis a fejedbe vetted, hogy mindenáron teljesíted. Mivel azonban még nem késő visszafordulni, épp ezért most megteheted, hogy lezárod a dolgot és más, a te tudásodhoz mért, sokkal könnyebb célokat teljesítesz. Ne próbálj bizonyos kanyarokat levágni, hisz valamiért végig kell menned ezen az útvonalon ahhoz, hogy nagyobb volumenű dolgokat is a magadénak tudhass. Az a legfontosabb, hogy bízz saját magadban annyira, hogy el hidd, egyszer meg fogod tudni csinálni! Most ugyan még nem a te időd jött el, de ami késik, az nem múlik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért, amit megálmodsz magadnak, ebből következően nem nagyon tudod megküzdeni a veszteség fogalmával. Mivel ez az, amit másoktól elvársz, épp ezért gyakran konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz másoknak nem feltétlenül ugyanaz a különböző célkitűzésekhez történő hozzáállása, te azonban nagyon nehezen békélsz meg ezzel a ténnyel. Tanuld meg, hogy nem éri meg másokat magadra haragítanod csak azért, mert te másképp gondolkodsz. A világ ettől teljes, hogy te így, mások pedig úgy állnak hozzá bizonyos helyzetekhez. Hidd el, jobb a békesség, ennek érdekében azonban változtatnod kell az elvárásaidon és lejjebb helyezni a lécet másokkal szemben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A biztonsági játék híve vagy, nem szereted a a kockázatos helyzeteket, nem is igen tudod, hogyan kell ilyesfajta játékokat játszani. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban el kell fogadnod, hogy bizony vannak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint felelősségteljesen, két lábbal beleállni az egészbe, amennyiben az élet úgy kívánja. Tanuld meg ezeket a kockázatokat bevállalni, hisz enélkül nem fogsz tudni elsöprő győzelmet aratni! A cél szentesíti az eszközt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki, akivel eddig nem álltatok túl közel egymáshoz, kellemes meglepetést okoz, melyre abszolút nem számítottál. Ez a váratlan fordulat azonban annyira jól esik neked, hogy nem is igen tudod hirtelen, hogyan is kellene reagálnod. Meglepődve tapasztalhatod ugyanis meg azt, hogy bizony a világ tele van olyan értékes emberekkel, akik nem feltétlenül kérkednek vele, mégis odaállnak mögéd, ha az Élet úgy hozza. Légy hálás az illetőnek elsősorban azért, hogy visszaadta az emberekbe vetett hitedet, illetve szebbé varázsolta a napodat. Most már csak a pozitívumokra koncentrálj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, a hét utolsó napja lehetőséget ad arra, hogy véghez vigyél valamit, amihez annak idején nagy reményeket fűztél, mivel azonban nem járt különösebben nagyobb eredménnyel, épp ezért el is engedted a dolgot. Mivel azonban váratlanul mégis felcsillan egy kis részeredmény, így ismét reményt kapsz arra, hogy beteljesítsd a dolgot. Ugyan a programot másképp tervezted, mégis érdemes minden mást háttérbe szorítanod és erre az egyetlen célra koncentrálnod. Hidd el, hosszú távon megéri!

NYILAS (november 23-december 21)

Magad sem tudod megmondani az okát, de valamiért iszonyúan feszült vagy, emiatt gyakorlatilag apró dolgok miatt képes vagy feldühödni. Mivel abszolút nem szeretnéd a környezetedben élőkön leereszteni a fáradt olajat, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség forrását, hisz az, hogy egyrészt nem tudsz felszabadulni, másrészt esetleg lépten-nyomon megbántasz bárkit, aki szembejön, az semmi jót nem terem majd neked. Keress tehát valami olyan elfoglaltságot, ami a negatív energiák leadásával jár vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláld a probléma forrását és meg is tudd oldani, ha máshogy nem, elméletben legalább!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján végre elérkezett a pillanat, hogy lezárj egy olyan , hosszú ideje húzódó dolgot, ami számtalan álmatlan éjszakát okozott a múltban. Mostanra azonban egyrészt ideálissá váltak a körülmények, másfelől pedig gyűjtöttél annyi bátorságot, amennyi egy ekkora lélegzetvételű helyzet lezárásához szükséges, épp ezért egyetlen percig ne vesztegesd az idődet! Legközelebb igyekezz úgy alakítani az utadat, hogy ne egy végeláthatatlan bozótosban bolyongj, hisz ezzel csak az eredményt késlelteted! Mivel most sikerült pontot tenned a dolog végére, így érdemes hagynod magadnak egy szusszanásnyi időt arra, hogy feltöltekezz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsés helyzetben vagy, hisz úgy tudod alakítani a helyzetet, hogy végre pozitívan és sikeresen tudsz kijönni belőle. Abszolút nem gondoltad volna, hogy a siker egy viszonylag nyugodt, eseménymentes útszakaszon mutatkozik majd meg, ez a váratlan fordulatot azonban most mégis az ellenkezőjét bizonyítja. Épp ezért érdemes mindig nyitott szemmel járnod, nem tudhatod ugyanis, hogy mikor jön egy váratlan fordulat, ami alkalmat ad az elsöprő győzelemre. Csak el ne bízd magad, hisz nem minden szituáció adja könnyen a sikert, ezért mindig észnél kell lenned, ha nem akarsz kudarcot vallani!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján kissé kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!