Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 21.: az Oroszlánok túlvállalják magukat, a Bakoknak érdemes tudatosabban élniük

Napi horoszkóp augusztus 21.: az Oroszlánok túlvállalják magukat, a Bakoknak érdemes tudatosabban élniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Valami, amiről hosszú ideje csupán álmodozni mersz, ma elérhető közelségbe kerül, te pedig hezitálás és a kockázatok mérlegelése nélkül futsz neki a dolognak. Meggondolatlanságod azonban komoly következményekkel járhat, ennek elkerülése érdekében tehát érdemes a lelkesedésedet egy kicsit borogatni és józan ésszel végiggondolni, hogy melyik lábadat melyik után teszed annak érdekében, hogy ne gyere ki rosszul a dologból és végül elérd azt a célt, amelyet kitűztél magad elé. Érdemes a jelekre figyelni, hisz ezek sokat segíthetnek abban, hogy megfelelőképpen tájékozódni tudj!

BIKA (április 21-május 20)

Hozzád nem túl közelálló emberek kétségbeesetten fordulnak hozzád, igen vékony jégen egyensúlyoznak ugyanis és a te segítséged nélkül egyszerűen beszakadna alattuk. Mivel te mindenkihez pozitívan állsz hozzá és mindig áldozatkészen segítesz másokon, így ezúttal sem kérdés számodra, hogy teljes mellszélességgel, apait-anyait beleadva mész és nyújtasz segítő jobbot a rászorulóknak. Példaként szolgálhatsz mások számára, hisz nem mindenki áll így az élethez, ahogyan te! Ennek köszönheted a népszerűséged és a sikereid is!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben arcátlan módon abszolút arra apellál, hogy mindig kihúzod a gödörből, hogy megmented a szakadék széléről is, ha arról van szó. Kisé felháborít, hogy nem kér, nem kérdez, hanem elvár automatikusan bizonyos dolgokat. Nyugodtan hívd tehát fel a figyelmét arra, hogy ahelyett, hogy a te kezedbe helyezné a sorsát -amit te egyáltalán nem szeretnél-, a saját útját járja és ne arra apelláljon, hogy megmented, ha arról van szó. Ez ugyanis jócskán átlépi a ingerküszöbödet és nem, nem azért vagy, hogy folyton készenlétben állj miatta. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki a saját sorsának a kovácsa, így érthető módon te sem szeretnéd mások útját egyengetni!

RÁK (június 22-július 22)

Az egész heted a rohanásról szólt, mindent megfelelően előkészítettél ahhoz, hogy a hétvégéd zavartalan legyen. Igyekezz tehát kikapcsolódni, keress fel rég nem látott barátokat, szervezzetek együtt programot, koncentrálj arra, hogy minél minőségibb időt tölts a pihenéssel. Nem kell feltétlenül mindig valamit csinálnod, nem kell aktív pihenéssel töltened a hétvégét, az is elég, ha csak ejtőzöl a kanapén, ha nézed a naplementét, ha olvasol egy könyvet, a fontos, hogy a feltöltődéssel foglalkozz. Hidd el, mindenkinek szüksége van arra, hogy feltöltse az energiaraktárait!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hosszú hétvége ellenére, ahelyett, hogy élveznéd a szabadnapjaidat, te mégis annyi feladatot veszel a nyakadba, hogy ki sem látsz belőlük. Mivel a hétköznapok abszolút alkalmasak a versenyfutásra, épp ezért ne hétvégén akarj maratoni távokat teljesíteni. Ahelyett tehát, hogy annyi dologba kezdenél, ami biztosan meghaladja a képességeidet, érdemes végiggondolnod, hogy mik a határaid és mit mersz még bevállalni. Ha ugyanis mindent elvállalsz és egyre több hátizsákot cipelsz, előbb vagy utóbb össze fogsz roskadni a súly alatt és kudarcot vallasz. Ezen a hétvégén koncentrálj a pihenésre, ne akarj most győzedelmeskedni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A relatíve hosszú monotonitás után a hétvége kellős közepén váratlan fordulat lesz az, ami izgalomba hoz, amelyre olyannyira nem számítottál, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez kezdj a helyzettel. Mielőtt azonban elvesznél a dolgok sűrűjében, igyekezz megállni a két lábadon és magabiztosan tartsd meg magad. Ne ijedj meg, amennyiben esetleg kockázatos döntést kell hoznod, időnként bizony előfordulhat ez is, ám ettől csakis fejlődni fogsz! Hidd el, sokkal több sikert érhetsz el, ha bátran nekiveselkedsz a kihívásoknak, mintsem arra vársz, hogy valaki szembejöjjön és megragadja a kezed. Vannak bizony olyan hegyek, amelyeket neked kell megmásznod ahhoz, hogy tapasztalatot gyűjts. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, végre a te időd közeledik, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes, amikor egyszerűen lenyűgözhetsz mindenkit magad körül. Hosszú ideje edzed magad, abszolút készen állsz a megmérettetésre, így nyugodtan indulj el es arasd le a babérokat! Ne foglalkozz azokkal, akik irigységük vagy féltékenységük okán próbálnak visszahúzni, te csak céltudatosan törd az utat, hisz sikereket csakis úgy lehet elérni, ha fizikailag teszel értük! Légy büszke magadra, hisz te csakis tisztességes játékkal fogsz győzni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta rejtély borzolja a kedélyeidet, amely épp a misztikuma miatt lehet érdekes számodra, noha mások kilométerekkel távolabb tartják magukat tőle, mi több, a benne rejlő veszélyekre igyekeznek felhívni a te figyelmedet is. Noha elég kalandvágyó típusú vagy, ezúttal mégis valóban okosabban teszed, ha hallgatsz azokra, akik féltenek és jót akarnak neked. Bármilyen nehéz is tehát, lapozz egyet és lépj tovább, hisz nem akarhatsz bajba kerülni. Hagyd, hogy ezt a bizonyos rejtélyt most az ár sodorja magával, hidd el nem fogod megbánni!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron szeretnél olyasféle maradandó eredményt produkálni, mellyel lenyűgözheted a környezeted és gyakorlatilag mindenkinek tátva marad majd a szája. Ez mind rendkívüli céltudatosságra vall részedről, kezded azonban a saját értékrended is túllépni annak érdekében, hogy mindenki állva tapsoljon neked. Ezen a ponton érdemes tehát feltenned magadnak a kérdést, mi a fontosabb: az, hogy mindenki a kezet rázzon veled és három napig rólad beszéljen vagy az, hogy amikor a nap végén tükörbe nézel, elégedett és büszke képet láss magadról? Minden csak rajtad múlik!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedhez és a nagyobb átlaghoz képest is elég magas színvonalú életet élsz, ennek okán gyakorlatilag felesleges dolgokra is hajlamos vagy elszórni a pénzedet, olyasmikre, amelyekre kár bármennyi fillért is áldozni. Ahelyett azonban, hogy éjt nappallá téve dorbézolnál és különösebb kontroll nélkül költekeznél, érdemes olyasmibe fektetned, ami hosszútávon jövedelmező lehet számodra. Élj tudatosabban, igyekezz mértéket tartani és anyagi javaidat a jó ügyekre fordítani! Hidd el, hosszútávon ez lehet a legokosabb döntés!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre sínre kerül minden körülötted, a folyó folyik a saját medrében anélkül, hogy befolyásolni próbálnád és ez rendkívüli módon megnyugtat. Abszolút joggal lehetsz tehát büszke magadra, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy most hátradőlhess egy időre. Ez mind nagyon elismerésre méltó, arra azonban érdemes ügyelned, hogy a készenléti üzemmód ne legyen rajtad teljesen kikapcsolva hisz bármikor történhet egy váratlan fordulat, ahol neked menteni kell a menthetőt. Igyekezz tehát résen lenni és nyitott szemmel járni annak érdekében, hogy közbe tudj avatkozni, amennyiben a helyzet úgy kívánja!

HALAK (február 20-március 20)

Noha igyekszel mosolyogni és titkolni, valakinek a közvetlen környezetedben mégis feltűnik, hogy nincs teljesen rendben minden körülötted. Ez a személy ugyanis túlságosan jól ismer, így mivel pontosan tudja, hogy a benned lévő büszkeség okán soha nem beszélnél róla, mégis jobbnak látja, ha felhozza a témát. Amennyiben teljes mértékig megbízol az illetőben, abban az esetben nincs min hezitálnod, egy jeges kávé mellett bátran elmondhatod, mi bánt pontosan. Ki tudja, lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, amely megoldja a hepe-hupákat az életedben?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!