Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok kissé bizonytalan talajon próbálnak egyensúlyozni, a Halak igyekeznek mindent kézben tartani

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok kissé bizonytalan talajon próbálnak egyensúlyozni, a Halak igyekeznek mindent kézben tartani

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Bátortalanul kezdesz neki egy bizonyos projektnek, ám hamar rá kell jönnöd, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem-igen fogsz messzire jutni. Amennyiben tehát mersz egy kicsit hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amelyekkel te rendelkezel, mindent el tudsz érni, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és könnyű lesz a menet, ám ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig! Végy egy nagy levegőt és győzd le az előtted álló akadályt is!

BIKA (április 21-május 20)

Elég zsúfoltra sikerül a mai napod, mindent bevállalsz, amivel megtalálnak, ennek köszönhetően már a nap első felében fuldokolsz a feladatokban. Mielőtt azonban a fejedre omlana minden, annak tonnás felelősségével együtt, igyekezz összeszedni a gondolataidat, szelektálj, állítsd a fontos feladatokat a lista tetejére és hagyd a kevésbé fontosakat hátra. Ha elég hatékonyan dolgozol, még arra is juthat időd, hogy kikapcsolódássa töltsd a nap második felét. Tombol a nyár, szabadidős program akad bőséggel, találj olyan akár aktív, akár passzív pihenési formát, ami jólesik – és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Mindezt azonban csak a kötelezettségeid lezárása után!

IKREK (május 21-június 21)

Általabán nehezen lépsz tovább bizonyos helyzetekből, nem szeretsz lezárni ügyeket még akkor sem, ha már minden egyes szegmensét kiaknáztál, a végsőkig ragaszkodsz emberekhez, azokhoz is, akik egykor nagy csalódást okoztak neked. Ebből a jóindulatból fakadóan tehát akarva-akaratlanul kerülsz mindig a naiva szerepébe, kis túlzással ugyanis gyakorlatilag bármit meg lehet tenni veled, te akkor is adsz még egy esélyt bárkinek. Eljött azonban az idő, amikor meg kell keményítened a szívedet, hisz jóhiszeműségef folyamatos csalódással is jár, ez pedig rendkívüli módon hátráltat a boldogság elérésében. Igyekezz a saját érdekeidet szem előtt tartva olyasfajta hozzáállással fordulni a Világ felé, amelyben azt sugallod, hogy nem, nem nézed meg előre, milyen mély a szakadék, nem, nem simítasz el senki helyett kényes ügyeket és igen, készen állsz arra, hogy elengedd azt, aki csak kihasznál. Mutasd meg, milyen fából faragtak! Hidd el, sokkal boldogabb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé bizonytalan talajon próbálsz viszonylag egyensúlyban maradni, ám ebben a pillanatban nem igazán tudod előre kiszámítani, hogy mikor billensz ki a pillanatnyi egyensúlyból és esel hasra. Bármennyire is várnál mankót valakitől, nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal csak magadra számíthatsz, nem lesz semmilyen segítséged. Ne ijedj meg azonban a helyzettől, hisz ha nagyon akarod? akkor egyedül is menni fog, tudod ugyanis, hogy más választásod nem nagyon van, mint egy nagad megküzdeni a helyzet nehézségeivel. Higyj magadban és az ösztöneidben, meglátod hasznodra válik majd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, megrekedtél egy bizonyos helyzetben, gyakorlatilag egyhelyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, hanem a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak telik az élet, te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Mindenekelőtt magad miatt tedd meg az első lépést, ne mások unszolására cselekedj. Hidd el, minden kezdet nehéz, de úton lenni mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hulljon a siker!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki abszolút inkorrekt módon, sarokbaszorítva téged, választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelyre nem is igen tudsz megfelelően reagálni, hisz nem az az ember vagy, akit csakúgy se szó, se beszéd korlátok közé lehet zárni. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amelyek között választani lehet, nopláne hogy mások irányítsanak. Jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, ha önállóan élheted az életed. Ne hagyd tehát? hogy mások rendelkezzenek feletted, s azt sem, hogy befolyásolni próbáljanak. Állj ki magadért és a saját szuverenitásodért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár az út elején milliószor ellenőrizted, átírtad, szépítetted az útitervet, mégis úgy tűnik, mára valahogy eltévedtél a sűrű bozótosban. Mielőtt tehát még beljebb mennél és végleg elvesznél, ülj le és gondold végig, hol csúszhatott hiba a számításodba, hol fordulhattál rossz irányba. Ha sikerült megtalálnod ezt a pontot, menj vissza, korrigálj, hátha ezúttal eléred a kitűlzött célt. Bízz magadban, hisz ha elég bátor voltál ahhoz, hogy elindulj, akkor bizony lesz elegendő kitartásod ahhoz is, hogy kikeveredj a kalamajkából!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, ám egyelőre nem tartod bölcs döntésnek, hogy rákérdezz konkrétan a dologra. Ehelyett érdemes okosan körbeszaglászni az ügyet és csak óvatosan informálódni a részletekről. Amennyibenn feltűnik az illetőnek, hogy valamiképp taktikázol, abban az esetben vállald fel, mit csinálsz, ne titkolózz te sem, egyenesen kérdezz rá, hogy mégis mi van a háttérben. Jobban teszed, ha összeszeded magad és egyenesen beszélsz, mert különben csak felesleges köröket futtok, s te tapodtat sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút mérlegelés nélkül kezdesz el egy bizonyos projektet, a jelenlegi lelkesedésed ugyanis túlnövi a józan ész határát, ennek megfelelően az első nagyobb akadályok lesznek majd azok, amelyen viszonylag nagyobb pofont jelentenek majd az úton. duzzadva ugrasz fejest az új dolgokba. Ha már így alakult azonban, igyekezz nem hátat fordítani és elrohanni, szedd össze inkább magad és állj bele a helyzetbe, vállalva annaj minden akadályát. Érdemes legközelebb előbb végiggondolni, hogy akarsz-e egyáltalán ilyesfajta fejfájást magadnak vagy inkább mérlegelve minden szembejövő kihívást, eggyel nyugodtabb életet élsz!

BAK (december 22-január 20)

Mára sikerült elérned egy bizonyos szintet, amelyet annak idején megálmodtál és amiért nem keveset küzdöttél, rengeteg verejtéket hullajtotva érte. Ebből fakadóan érthető módon félted azt, ami a tiéd, folyton gyanakodsz, hogy valaki csak azért szeretne a közeledbe férkőzni, hogy megkaparintsa azt, amit te a magadénak tudhatsz. Így azonban elég fárasztó az életed, nem tudsz egyetlen pillanatra sem kikapcsolni vagy lazítani és ez téged is roppant módon zavar. Igyekezz kicsit kozmetikázni tehát a gondolkodásodon, ne mindenkiben a rosszat lásd, legyen benned egy egészséges gyanakvás, de ne lépd át a paranoia határát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy izgalommal vársz valamire, amire hosszú ideje készülsz már. Rengeteg energiát belefektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle, roppant kényesen ügyelve a legapróbb részletre is. A környezeted előtt igyekeztél titokban tartani az egész projektet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha nyilvánossá válik a dolog. Készülj, mert ma nagy dolgok fognak történni, ugyanakkor igyekezz óvatosan kezelni minden érkező visszajelzést, maradj mindig szerény, el ne szállj a sikertől!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján igyekszel mindent kézben tartani, a lemaradásaidat bepótolni annak érdekében, hogy ne vessz bele a teendők sűrűjébe rögtön a legelején. Abszolút hasznosan tudod eltölteni az idődet, produktívnak érzed magad, így nem okoz fejfájást semmifajta bonyodalom. Ha minden, mára eltervezett programoddal sikerült végezned, akkor igyekezz olyan kikapcsolódási pontot keresni, amely boldogsággal tölt el és még kiegyensúlyozottabbá válsz általa. Annyira jól alakul minden, hogy a föld felett jársz a boldogságtól, igyekezz tehát minden pillanatát megélni, hisz nem tudhatod, mikor jön egy komolyabb ügy, amely visszaránt majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!