Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Kosok átengedik az irányítást, a Mérlegek különleges napra számíthatnak

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Kosok átengedik az irányítást, a Mérlegek különleges napra számíthatnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 2.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napja furcsa helyzetet teremt, hozzá vagy ugyanis szokva ahhoz, hogy a te kezedben van a gyeplő, ennek okán nem is igen engeded ki a kezedből az irányítást, ma azonban kénytelen vagy átadni másnak a stafétabotot, ami elég frusztráló számodra. Mivel más választásod nincsen, épp ezért nem érdemes ezen bosszankodnod, inkább próbáld meg lazábban kezelni a helyzetet. Hidd el, időnként nem árt, ha hátrébb lépsz és nem vállalod mindenért te a felelősséget. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

BIKA (április 21-május 20)

Ferde szemmel nézed mások sikereit, miközben te litereket izzadsz egy kis részeredményért is, emiatt gyakran veszítesz abból a lendületből, amivel nekiindulsz az általad elvállalt feladatoknak. Mivel így kudarcot kudarcra halmozol, így érdemes elgondolkodnod azon, hogy amennyiben nem másokhoz hasonlítod a saját teljesítményedet lépten-nyomon, abban az esetben sokkal könnyebbé és zökkenőmentesebbé teheted a saját életedet. Hidd el, az, amit kívülről látsz, az könnyen lehet, hogy csupán látszat, ami tulajdonképp mások sikerei mögött lehet, az a kőkemény áldozathozatal és energiafelhasználás a részükről. Hidd el, nekik sem könnyebb az útjuk, így tehát nem érdemes a sorsukat és az eredményeiket irigyelned!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy el nem hanyagolható feladatot, ennek okán gyakorlatilag halmozod a bonyodalmakat az életedben. Mivel azonban hosszú távon semmiképp nem érdemes önmagadnak fejfájást okozni, épp ezért egy nagy levegővel fuss neki az előtted álló, megoldandó képletnek és mihamarabb megoldás centrikusan gondolkodva oldd meg annak érdekében, hogy könnyebb legyen a jövőben az életed. Hidd el, ha nem húzod tovább az időt, abban az esetben hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egy számodra fontos személy titkol előled valamit, láthatóan nem szeretne beavatni, neked pedig roppant módon fúrja az oldaladat a kíváncsiság. Mielőtt azonban kutatásba és taktikázásba kezdenél, állj meg egy pillanatra és gondolj bele, hogy vajon mi lehet az oka az illető titkolózásának, könnyen lehet ugyanis, hogy amennyiben kiderülne az igazság, az nagyon fájdalmas lenne számodra. Épp ezért valószínűleg azért nem kíván beavatni, mert el szeretné hárítani a kalamajkát anélkül, hogy téged belerántana. Tegyél tehát egy lépést hátra és add meg a lehetőséget annak, hogy az illető megoldja anélkül, hogy beleavatkoznál. Ez lehet a legbölcsebb lépés részedről!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad egy személy a környezetedben, akinek valamilyen oknál fogva mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolod ugyanis, hogy az illető elismerése nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni és jelentős sikereket elérni. Ezen a ponton azonban te is beláthatod, hogy nem érdemes arra fecsérelned a hasznos idődet, hogy megállás nélkül valamiféle idolt követsz, illetve minden egyes lépésedet attól teszed függővé, hogy külső személyek vajon mit szólnak hozzá. Állj a saját lábadra, hozz önálló döntéseket, bátran fuss az álmaid után és higgy magadban. Ez a siker kulcsa!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján egyik feladat éri a másikat, te pedig azt sem tudod, mihez kezdj hirtelen annak érdekében, hogy idő előtt a fejedre ne omoljon a sok tennivaló. Mihamarabb szedd tehát össze a gondolataidat, állíts fel egy olyan logikai sorrendet, amelynek mentén végighaladva sikerrel abszolválhatod a feladatok nagy többségét. Ne akarj hirtelen a fejjel rohanni a falnak, hisz annak nagy bukás lehet a vége, gondolkodj higgadtan és semmiképp ne vállalj több feladatot a mai napra. Este aztán nyugodtan bonts ki egy üveg előre behűtött, finom bort és koccints a talpraesettségedre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Különleges nap a mai az életedben, olyan találkozást tartogat ugyanis számodra, amely hosszú távon határozhatja meg az életed. Az a személy, aki betoppan, azonnal elvarázsol, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve méterekkel a föld felett lebegsz, a rózsaszín ködtől pedig alig látod, mi van a háttérben, kicsoda pontosan az illető, mit érdemes tudnod róla, csupán abban vagy biztos hogy a neve nem más, mint a nagy Ő. Mielőtt azonban kiválasztanád az esküvői ruhádat, igyekezz megismerni a másikat, használd a szemüvegedet, ne láss semmit a dolgok mögé, mint amik valójában benne vannak és igyekezz némi önuralmat magadra erőltetve betartani a fokozatosság elvét. Amennyiben ugyanis illúziókat építesz kettőtök jövője köré, abban az esetben hatalmas pofon ránthat vissza a földre a későbbiekben! Légy óvatos!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hosszú ideje húzódó ügy nagyon nyögve-nyelősen halad, gyakorlatilag bármit teszel, teljesen mindegy, hogy milyen taktikát választasz, minden próbálkozásod dugába dől. Mivel már így is túl sok időt és energiát fektettél a dologba eredmény nélkül, épp ezért itt az ideje, hogy keress egy nálad tapasztaltabb személyt, aki járt már hasonló útvonalon, aki nem él vissza azzal a kiszolgáltatott helyzettel, amelybe kerültél és hajlandó segítő jobbot nyújtani ahhoz, hogy végre előrébb juss te is. Légy hálás neki, hisz nélküle biztosan nem tudnád sikerre vinni a dolgot!

NYILAS (november 23-december 21)

Nehéz és fájó döntést kell ma meghoznod, ám azt is pontosan tudod, hogy csakis a saját érdekedben kell válaszút elé állnod. Épp ezért igyekezz a külvilágot a benne lévő befolyásoló tényezőkkel kizárva leülni és racionálisan végiggondolva mindent egyszer, s mindenkorra elvarrni minden szálat és lezárni a dolgot. Lehet, hogy ez most rosszul érint, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy nem ragaszkodhatsz a végtelenségig bizonyos helyzetekhez, időnként be kell látnod azt, ha valami már nem az épülésedet szolgálja! Keress új impulzusokat, inspirálódj, egészen biztosan van ugyanis más kihívás, amelyben ki tudsz teljesedni!

BAK (december 22-január 20)

A hétvégi pihenés után ma ismét fejest ugorhatsz a munkába, a legnagyobb bosszúságodra azonban csupa olyan feladatot bíznak rád, amely nem épp a legkönnyebb és legteljesíthetőbb kategóriából való. Bosszankodás helyett igyekezz összeszedni magad és úgy gondolkodni, hogy nem véletlenül kaptad te ezeket az ügyeket, nyilvánvaló tény ugyanis, hogy ami a kihívásokat illeti, talpraesettségednek és céltudatosságodnak nincs határa. Igyekezz tehát összeszedni minden akaraterődet, tedd félre a negatív érzéseket és mihamarabb láss neki az előtted álló feladatoknak! Hidd el, később büszkébb leszel magadra, mint azt gondolnád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki, aki korábban visszaélt már a bizalmaddal, most újra azért lobbizik nálad, hogy megbízz benne, ám te semmiféle alapját nem látod annak, hogy lenne értelme a dolognak. Ezt ugyanis nem osztogatják minden utcasarkon, épp ezért próbáld elmagyarázni az illetőnek, hogy attól, mert kéri, még nem jár újra automatikusan. Legyen önbecsülésed, ne engedd, hogy játékszerként használjanak, hozd világosan a bizalmat kérő személy tudtára, hogy azért bizony bőséggel kell dolgozni, hogy újra megbízhass benne. Ne zárkózz el teljesen előle, hagyd, hogy bizonyítson! Lehet, hogy nem fogod megbánni, ám ez csak a jövőben derülhet ki!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron igyekszel megszabadulni egy nyomasztó tehertől, ezzel azonban azt éred el, hogy még nehezebbé válik, te pedig a rád nehezedő súly alatt kezdesz összeroskadni. Mielőtt tehát agyonnyomna a dolog, igyekezz segítséget kérni, hisz te bárhogy próbálkozol, valahogy nem sikerül hátrahagynod a dolgot. Bizonyosan nem lehetetlen vállalkozás, ám ez most egyedül nem fog menni. Ne szégyellj belekapaszkodni valakibe, aki segíthet, arra azonban ügyelj, hogy ne bárkibe kapaszkodj, hisz nem mindenki teljesen jó szándékú a környezetedben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!