Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákok mérhetetlen önbizalommal rendelkeznek, a Nyilasoknak érdemes a környezetükre hallgatniuk

Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákok mérhetetlen önbizalommal rendelkeznek, a Nyilasoknak érdemes a környezetükre hallgatniuk
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második fele a bokros tennivalóké, ki sem látsz a munkából, a káosz elkerülése érdekeben érdmes tehát úgy szervezni minden teendőt, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmit, fejezd be mindenképpen azt, amibe belekezdtél. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és nyugodtan add át magad a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Konfliktushelyzetbe kerülsz egy munkatársaddal, mely vita gyorsan elmérgesedni látszik, mely során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így szonban nemhogy nem fogtok közös nevezőre jutni, hanem még hosszú ideig fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez a hangnem senkinek nem válik hasznára, így még azelőtt kell megálljt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt nagyobb baj lenne! Emelkedj felül a történteken, üljetek le, beszéljetek róla, és ha végképp nem találjátok meg az arany középutat, akkor csendesen induljon ki-ki a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, amit lehetetlen volna normálisan elintézni!

IKREK (május 21-június 21)

Örökké elégedetlen vagy önmagaddal, mind külsőleg, mind a belső tulajdonságaidat tekintve hajlamos vagy arra, hogy a negatívumokra helyezd a hangsúlyt. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mások előtt titkold ezt a kisebbségi komplexusodat, amely miatt soha nem tudsz önazonos lenni. Próbáld a pozitívumokat előtérbe helyezve elfogadni magadat, hiszen te is egy értékes ember vagy, rengeteg olyan jó tulajdonsággal, amely miatt a környezeted szeret és elfogad. Békélj meg a saját testeddel és lelkeddel, mert a nagy elégedetlenségben elfelejted megélni a mindennapok örömét! Próbálj boldog lenni!

RÁK (június 22-július 22)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden akadályt a hét második felében. Ma valahogy a szokásosnál nagyobb önbizalommal rendelkezel, ennek okán nem rettensz vissza a nehezebb feladatoktól sem, bármivel bíznak meg, te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodádra járnak, hogy vajon miféle doppingszer hatására vagy képes ilyen magasságokig emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasfajta szupererő birtokában vagy a mai napon, ami legyőzhetetlenné tesz! Élvezd ki minden pillanatát, de ne hagyd, hogy a hirtelen jött népszerűség megrészegítsen, mert bármikor jöhet egy váratlan fordulat, s akkor nagyot eshetsz. Légy résen, hogy hirtelen tudj reagálni, amennyiben szükséges!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, alárendelt szereped van egy bizonyos helyzetben, kissé azt súgja a hetedik érzéked, hogy a környezeted nem igazán vesz emberszámba, csupán egyfajta eszközként tekint rád ahhoz, hogy sikerüljön a kitűzött célt elérni. Mielőtt azonban teljes arctalanságba taszítanának, érdemes kiállnod magadért és a saját emberi méltóságodért. Eleget bizonyítottál már ugyanis ahhoz, hogy joggal várd el az elismerést és az emberszámba vételt. Ne hagyd, hogy egyfajta levakarhatatlan kiütésként tekintsenek rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felére végre te is látod a fényt az alagút végén, ami érthető módon teljesen felvillanyoz, hisz nem hiába dolgoztál ezres fordulatszámon, nem hiába pörögtél annyira, ez most bizony abszolút a hasznodra válhat. A befektetett munka megtérülni látszik, te pedig alig várod, hogy végre más ajtókat is kitárhass, hogy újfajta feladatokban próbáld ki magad. Ebben a pillanatban azonban még muszáj lesz minden porcikádda koncentrálnod annak érdekében, hogy ne csúszhasson hiba a számításodba, tegyél meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy a lehető lefényesebben csillogjon a siker!m, amit elérhetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban nemcsak fárasztó, hanem lehetetlen is, hisz képtelen vagy egy emberként mindenhol ott lenni egyidőben. A saját érdekedben tehát érdemes kissé lejjebb adni a saját magaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindig ragaszkodni görcsösen az elveidhez, vannak ugyanis dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, a váratlan helyzetekben maradj nyugodt, s ha így jársz el, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint és a te feladataid közé tartozik! A többiről majd gondoskodnak mások!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában mindent számon kér rajtad, annak ellenére, hogy abszolút nem tartozik sem a feletteseid, sem a közeli ismerőseid közé. Mivel a kialakult helyzet roppant módon idegesít, épp ezért pontosan tudod, hogy le kell szerelned, csupán azt nem tudod, miképp lehetnél a legdiplonatikusabb. Akárhogy csűröd-csavarod azonban a dolgokat, rá kell jönnöd, hogy kellő határozottság nélkül nem fogod tudni megértetni vele, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint saját magad. Állj tehát a sarkadra végre és ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod vagy csinálnod. Ez legyen az ő dolguk, nem kell neked törődnöd ezzel!

NYILAS (november 23-december 21)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted nem rajong az ötletért, a legkevésbé sem bíznak ugyanis az illetőben. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hisz nem tudod, hogy a többieknek higgy vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hisz nem tudhatod, hogy mások esetlegesen indokolatlan gyanakvása miatt miről maradsz le. Ne ringasd azonban magad hamis illúziókba, hisz ha végül a környezeted állitásai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s bizonyosan nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak állj lazán a helyzethez, adj neki egy esélyt és meglátod, hogy alakul a helyzet!

BAK (december 22-január 20)

Noha szeretnéd egyetlen légvétellel elvégezni egy igen nagy volumenű feladatot a hét második felében, mégis rá kell jönnöd, hogy ahogy nagyjából senki, így te sem rendelkezel semmiféle szupererővel. Hősködés helyett próbáld inkább beosztani az erődet, és olyan tempót diktálj, hogy ne kelljen az utolsó métereken fuldokolva kapálóznod. Ezért ne szaladj eszeveszetten előre, mert esélyed lesz rá, hogy nekirohansz fejjel a falnak. Hidd el, ha betartod a fokozatosság elvét, ugyanolyan eredményes munkát produkálsz, mint amilyet a kezdetekkor magadtól elvártál. Lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében minél gyorsabban szeretnél végezni a napi teendőkkel, emiatt kezd minden csőstül a fejedre omlani, a nagy kapkodásban nem figyelsz ugyanis arra, hogyan és milyen minőségben végzed el a rád bízott feladatokat. Nem biztos tehát, hogy jól teszed, ha így folytatod tovább, mert később annál több plusz teher hárul majd rád, hiszen amit elrontottál, azt ki is kell javítanod. Inkább most koncentrálj, mert az összecsapott munka nem vezet semmi jóra! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál te is megélni, ha mindennnel végeztél!

HALAK (február 20-március 20)

Kivételes tehetséggel rendelkezel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a lustaságod azonban nagyobb úr jelenleg az életedben, így bizony hajlamos vagy elkótyavetyélni mindazt, ami benned van. Minimális szorgalommal és akaraterővel sikerülne ugyan minden babért learatni, ehhez azonban te is kellesz. Tettek bizony nem fog az öledbe pottyanni a siker és a csillogás. Tedd tehát mérlegre, mit szeretnél jobban: egy helyben ücsörögni, lustálkodni, nézni, ahogy a kínálkozó lehetőségek elúsznak az árral, avagy felállni, cselekedni és bezsebelni az elismeréseket. Amennyiben az utóbbiak mellett teszed le a voksod, eljött a te időd! Mutasd meg magadnak és a környezetednek is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a nevedet is megjegyzik egy életre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!