Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákok mérhetetlen önbizalommal rendelkeznek, a Nyilasoknak érdemes a környezetükre hallgatniuk

Napi horoszkóp augusztus 18.: a Rákok mérhetetlen önbizalommal rendelkeznek, a Nyilasoknak érdemes a környezetükre hallgatniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második fele a bokros tennivalóké, ki sem látsz a munkából, a káosz elkerülése érdekeben érdmes tehát úgy szervezni minden teendőt, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmit, fejezd be mindenképpen azt, amibe belekezdtél. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és nyugodtan add át magad a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Konfliktushelyzetbe kerülsz egy munkatársaddal, mely vita gyorsan elmérgesedni látszik, mely során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így szonban nemhogy nem fogtok közös nevezőre jutni, hanem még hosszú ideig fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez a hangnem senkinek nem válik hasznára, így még azelőtt kell megálljt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt nagyobb baj lenne! Emelkedj felül a történteken, üljetek le, beszéljetek róla, és ha végképp nem találjátok meg az arany középutat, akkor csendesen induljon ki-ki a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, amit lehetetlen volna normálisan elintézni!

IKREK (május 21-június 21)

Örökké elégedetlen vagy önmagaddal, mind külsőleg, mind a belső tulajdonságaidat tekintve hajlamos vagy arra, hogy a negatívumokra helyezd a hangsúlyt. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mások előtt titkold ezt a kisebbségi komplexusodat, amely miatt soha nem tudsz önazonos lenni. Próbáld a pozitívumokat előtérbe helyezve elfogadni magadat, hiszen te is egy értékes ember vagy, rengeteg olyan jó tulajdonsággal, amely miatt a környezeted szeret és elfogad. Békélj meg a saját testeddel és lelkeddel, mert a nagy elégedetlenségben elfelejted megélni a mindennapok örömét! Próbálj boldog lenni!

RÁK (június 22-július 22)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden akadályt a hét második felében. Ma valahogy a szokásosnál nagyobb önbizalommal rendelkezel, ennek okán nem rettensz vissza a nehezebb feladatoktól sem, bármivel bíznak meg, te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodádra járnak, hogy vajon miféle doppingszer hatására vagy képes ilyen magasságokig emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasfajta szupererő birtokában vagy a mai napon, ami legyőzhetetlenné tesz! Élvezd ki minden pillanatát, de ne hagyd, hogy a hirtelen jött népszerűség megrészegítsen, mert bármikor jöhet egy váratlan fordulat, s akkor nagyot eshetsz. Légy résen, hogy hirtelen tudj reagálni, amennyiben szükséges!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, alárendelt szereped van egy bizonyos helyzetben, kissé azt súgja a hetedik érzéked, hogy a környezeted nem igazán vesz emberszámba, csupán egyfajta eszközként tekint rád ahhoz, hogy sikerüljön a kitűzött célt elérni. Mielőtt azonban teljes arctalanságba taszítanának, érdemes kiállnod magadért és a saját emberi méltóságodért. Eleget bizonyítottál már ugyanis ahhoz, hogy joggal várd el az elismerést és az emberszámba vételt. Ne hagyd, hogy egyfajta levakarhatatlan kiütésként tekintsenek rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felére végre te is látod a fényt az alagút végén, ami érthető módon teljesen felvillanyoz, hisz nem hiába dolgoztál ezres fordulatszámon, nem hiába pörögtél annyira, ez most bizony abszolút a hasznodra válhat. A befektetett munka megtérülni látszik, te pedig alig várod, hogy végre más ajtókat is kitárhass, hogy újfajta feladatokban próbáld ki magad. Ebben a pillanatban azonban még muszáj lesz minden porcikádda koncentrálnod annak érdekében, hogy ne csúszhasson hiba a számításodba, tegyél meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy a lehető lefényesebben csillogjon a siker!m, amit elérhetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban nemcsak fárasztó, hanem lehetetlen is, hisz képtelen vagy egy emberként mindenhol ott lenni egyidőben. A saját érdekedben tehát érdemes kissé lejjebb adni a saját magaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindig ragaszkodni görcsösen az elveidhez, vannak ugyanis dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, a váratlan helyzetekben maradj nyugodt, s ha így jársz el, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint és a te feladataid közé tartozik! A többiről majd gondoskodnak mások!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában mindent számon kér rajtad, annak ellenére, hogy abszolút nem tartozik sem a feletteseid, sem a közeli ismerőseid közé. Mivel a kialakult helyzet roppant módon idegesít, épp ezért pontosan tudod, hogy le kell szerelned, csupán azt nem tudod, miképp lehetnél a legdiplonatikusabb. Akárhogy csűröd-csavarod azonban a dolgokat, rá kell jönnöd, hogy kellő határozottság nélkül nem fogod tudni megértetni vele, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint saját magad. Állj tehát a sarkadra végre és ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod vagy csinálnod. Ez legyen az ő dolguk, nem kell neked törődnöd ezzel!

NYILAS (november 23-december 21)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted nem rajong az ötletért, a legkevésbé sem bíznak ugyanis az illetőben. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hisz nem tudod, hogy a többieknek higgy vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hisz nem tudhatod, hogy mások esetlegesen indokolatlan gyanakvása miatt miről maradsz le. Ne ringasd azonban magad hamis illúziókba, hisz ha végül a környezeted állitásai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s bizonyosan nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak állj lazán a helyzethez, adj neki egy esélyt és meglátod, hogy alakul a helyzet!

BAK (december 22-január 20)

Noha szeretnéd egyetlen légvétellel elvégezni egy igen nagy volumenű feladatot a hét második felében, mégis rá kell jönnöd, hogy ahogy nagyjából senki, így te sem rendelkezel semmiféle szupererővel. Hősködés helyett próbáld inkább beosztani az erődet, és olyan tempót diktálj, hogy ne kelljen az utolsó métereken fuldokolva kapálóznod. Ezért ne szaladj eszeveszetten előre, mert esélyed lesz rá, hogy nekirohansz fejjel a falnak. Hidd el, ha betartod a fokozatosság elvét, ugyanolyan eredményes munkát produkálsz, mint amilyet a kezdetekkor magadtól elvártál. Lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében minél gyorsabban szeretnél végezni a napi teendőkkel, emiatt kezd minden csőstül a fejedre omlani, a nagy kapkodásban nem figyelsz ugyanis arra, hogyan és milyen minőségben végzed el a rád bízott feladatokat. Nem biztos tehát, hogy jól teszed, ha így folytatod tovább, mert később annál több plusz teher hárul majd rád, hiszen amit elrontottál, azt ki is kell javítanod. Inkább most koncentrálj, mert az összecsapott munka nem vezet semmi jóra! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál te is megélni, ha mindennnel végeztél!

HALAK (február 20-március 20)

Kivételes tehetséggel rendelkezel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a lustaságod azonban nagyobb úr jelenleg az életedben, így bizony hajlamos vagy elkótyavetyélni mindazt, ami benned van. Minimális szorgalommal és akaraterővel sikerülne ugyan minden babért learatni, ehhez azonban te is kellesz. Tettek bizony nem fog az öledbe pottyanni a siker és a csillogás. Tedd tehát mérlegre, mit szeretnél jobban: egy helyben ücsörögni, lustálkodni, nézni, ahogy a kínálkozó lehetőségek elúsznak az árral, avagy felállni, cselekedni és bezsebelni az elismeréseket. Amennyiben az utóbbiak mellett teszed le a voksod, eljött a te időd! Mutasd meg magadnak és a környezetednek is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a nevedet is megjegyzik egy életre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!