Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Szüzek teljesen új dologban próbálhatják ki magukat, a Skorpiók lenyűgözhetik a környezetüket

Napi horoszkóp augusztus 17.: a Szüzek teljesen új dologban próbálhatják ki magukat, a Skorpiók lenyűgözhetik a környezetüket
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem így tervezted a hét utolsó munkanapját, mégis az átlagosnál nagyobb kihívással kell szembesülnöd, ami azonnali és hatékony beavatkozást kíván. Most mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejében megoldanod a helyzetet, jó eséllyel káosz uralkodhat el benned, és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldáscentrikusan, és minden menni fog úgy, ahogyan nem is számítottál rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, kezd eluralkodni a káosz, nem nagyon tudod kontrollni a folyamatban lévő ügyeidet, s kezdenek viharfelhők gyülekezni a fejed felett. Épp ezért még azelőtt érdemes közbeavatkoznod, amíg nem késő, állíts fel egy logikus sorrendet és aszerint haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy nem lehet sikerrel és hibátlanul abszolválni egyetlen feladatot sem, hogy mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra. Tanulj meg nemet mondani, mert a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú. Még azelőtt húzd meg a határvonalat, mielőtt akaratodon kívül nagy galibát okozol!

IKREK (május 22-június 21)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs ugyanis, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra lehető legjobban végződjön. Szerencsére nem kell azonban egyedül döntened, keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan, különösebb kockázat nélkül kiöntheted a szíved, miközben nem kell attól tartanod, hogy kihasználja az aktuális gyengeséged és csalódást okozva továbbáll. Ne titkolózz, mindent mondj el, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és segítségedre lehessen. Nem kell mindent a tanácsai szerint csinálnod, de talán utat mutathat számodra!

RÁK (június 22-július 22)

Teljesen ismeretlen szituációban találod magad, soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt az első pillanatban szíved szerint azonnal felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban izgatja a fantáziádat az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes maradnod és elmerülnöd az ügy részleteiben. Nem feltétlenül rejt a dolog negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a kreativitásodat kell kibontakoztatnod. Ne félj semmitől, csak állj meg bátran a lábadon és nem fog megingatni a legnagyobb széllökés sem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje morfondírozol már egy bizonyos dolgon, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen eddig nem mertél belevágni. Túl sok benned a kérdőjel, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, mi lesz, ha nem sikerül, hogyan fogsz elszámolni a saját lelkiismereteddel és hogyan fogsz felelősséget vállalni a saját környezeted előtt is. Így azonban nem fogsz egyről a kettőre jutni, amennyiben tehát valóban el szeretnéd érni a kitűzött célt és bele akarsz vágni egy új kalandba, teljesen át kell alakítanod a gondolkodásmódodat. Hinned kell saját magadban, de elsősorban bátorságra van szükség. Ha sikerült meggyőznöd magad, ne késlekedj elindulni, mert amit ma megtehetsz, nem biztos, hogy holnap is megteheted! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki túl erőszakosan kíván közel férkőzni hozzád. Egyszerűen nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul, minden eszközt bevetve. Nem kell azonban neked ezen törni a fejed, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledését, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, az ilyen embereknek az nincs nyitva!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon olyan szituáció adódik, amely lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezetedet, a tehetséged kibontakoztatásával ugyanis egészen elképesztő dolgot tudsz véghezvinni. A helyzet azonban, amelyben minden szempár rád szegeződik, csak úgy oldható meg, ha megmutatod, milyen talpraesett és kreatív tudsz lenni, ha úgy hozza az élet. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled az elismerést, sokat tettél ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, de ne szállj el nagyon, mert nagyon nehéz lesz visszatalálnod ismét a hétköznapokba, a halandó emberek közé!

NYILAS (november 23-december 21)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért toporogsz egy helyben, miközben neked egyetlen felesleges perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék végre magukat és menjen végre minden a maga rendje szerint. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan helyzetek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, s akármit is teszel, soha nem tudod az eseményeket befolyásolni. Nem is érdemes frusztrálnod magad emiatt, tegyél meg minden tőled telhetőt és lesz, ami lesz!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni neki, mert valamilyen oknál fogva bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogyan nyűgözd le az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésedet feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, szabadulj meg a görcseidtől, különben csak a saját közérzeted lesz még rosszabb.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet az és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni őt. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta tehertől sikerül a mai napon végre megszabadulnod, ami hosszú ideje megkeserítette az életedet, azonban lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tehess a dolog végére. Mostantól nem kell végre frusztrálnod magad, nem kell azon aggódnod, mikor és milyen véget fog érni az ügy. Fellélegezhetsz ugyan, de mégsem ereszthetsz le teljesen, hisz néhány utórengés még bekövetkezhet, s akkor is biztos lábakon kell állnod. Győződj meg róla, hogy az utolsó szálat is sikerült elvarrnod és nem lesz a későbbi életedre hatással, nem lesz ugyanis kellemes élmény ismét szembesülnöd a dologgal akkor, amikor már nem is számítasz rá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!