Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpióknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra, a Vízöntők igyekeznek a saját lábukon megállni

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpióknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra, a Vízöntők igyekeznek a saját lábukon megállni

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel, mert valaki az akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas az adott feladatra. Később te is belátod, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, mert ha hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy mindig kész vagy mások szempontjaira figyelemmel cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál a dobogó tetejére állni?!

BIKA (április 21-május 20)

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak. Te csak a kitűzött célodra összpontosíts, ne arra, hogy a nyáj milyen hangosan béget, folyamatosan farkast kiáltva!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második napján váratlan helyzetbe kerülhetsz, melyben a legnagyobb bosszúságodra fel kell majd ismerned, hogy nem tudsz a korábban eltervezett menetrend szerint haladni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod arra, hogy ezen mérgelődsz, inkább szedd össze magad, s indulj el egy másik úton, amely végül elvezet a megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amikor szembesülni kell a saját korlátainkkal, de ez korántsem jelenti azt, hogy végképp nem sikerül megvalósítani az elképzeléseinket. Csak higgy magadban és abban, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan vágysz arra, hogy végre lezárj egy feladatot és tovább léphess, olyannyira nyögve-nyelősen megy ugyanis a dolog, hogy már-már alig hiszed el, hogy egyszer véget ér majd. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hogy vajon mi az, ami lelassítja a folyamatot, mi vagy ki az, aki hátráltat. Amennyiben megtalálod a hézagot, igyekezz arra fókuszálni, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére, hisz nem akarod, hogy azzal menjen el a hasznos időt, hogy egyhelyben toporogsz. Cselekedj a saját szabadságod érdekében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi napokban nem vagy annyira felhőtlenül boldog, van ugyanis egy bizonyos élethelyzet, amely végtelenül nyugtalanít. Folyton ott motoszkál a fejedben, hogy megoldásra vár, de te mégsem tudod megoldani, hisz jelen pillanatban nincsenek eszközök a kezedben. Mielőtt beleőrülnél azonban a dologban, érdemes felkeresned valakit, akiben maradéktalanul megbízol és vele megosztani a problémádat. Mondj el mindent töviről-hegyire, kérd a tanácsát és légy nyitott az általa javasolt alternatívákra. Amennyiben sikerül végre pontot tenned a dolog végére, ezáltal egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, még a Nap is másképp fog ragyogni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly konfliktusba kerülhetsz a hét második napján egy bagatell ügy miatt, a gordiuszi csomó azonban ott van, hogy sem te, sem a vitapartnered nem hajlandó kompromisszumot kötni, ami jeentősen megnehezíti a helyzetet. Mivel ez így azonban részedről a széllel szemben történő futásról szól, épp ezért légy te az intelligensebb és hagyd, hogy a másiknak hadd legyen ma igaza. Te, legbelül úgyis tudod, hogy ez így, ebben a formában nem igaz, csupán a saját lelki békédet fontosabbnak tartottad, mint azt a cicaharcot, ami csupán csak hátráltatott, előre bizonyosan nem vitt volna!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyre inkább azt kell észrevenned, hogy olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amelyek nemhogy pozitív hatással nincsenek rád, sokkal negatívabb utak felé terelnek annál, mint amelyen eddig jártál. Ne kapaszkodj tehát két kézzel olyasmibe, amelyből nem tudsz tovább táplálkozni, illetve nem visz a helyes irányba. Ebben az esetben ne félj elengedni és tovább lépni, mert miközben csukott szemmel igyekszel előrébb jutni, nem fogod meglátni az új lehetőségeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy sikereket érj el az életben. Nyisd ki a szemed, lépj ki ebből az élethelyzetből és indulj el, mert az időd véges!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta dédelgetett álmodat válthatod valóra a hét második napján, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod annak érdekében, hogy beteljesíthesd a vágyadat. Ne késlekedj tehát egyetlen pillanatig sem, most kell cselekedned, ha a végén zamatos gyümölcsöt szeretnél fogyasztani. Épp ezért amennyiben szükséges, fogd vissza magad más területeken ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, erre szokták mondani, hogy az élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes volt ezúttal a Sors!

NYILAS (november 23-december 21)

Azt hitted, az egész heted rendelkezésre áll egy bizonyos feladat végigvitelére, ám hirtelen mégis úgy hozza a helyzet, hogy a korábbi határidőt közelebbre hozták, épp ezért neked idő előtt kellene valamiféle eredményt felmutatnod. Borzasztóan kétségbeejtő a helyzet, amelyben van, hisz hibázni még véletlenül sem szeretnél, ennek érdekében gyakorlatilag ész nélküli rohanásból nem tudod megoldani a dolgot. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy kis nyomás! Teher alatt nő a pálma!

BAK (december 22-január 20)

Folyamatosan ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy hamarosan döntésre kell jutnod abban, hogy merre mész tovább a siker és a boldogság érdekében, illetve hogy mersz-e megtenni komolyabb lépéseket is önmagadért. Amennyiben mindent ideálisnak látsz ahhoz, hogy nagyobb lendületet vegyél és elrugaszkodj, abban az esetben ne habozz, hisz minél inkább elodázod a dolgot, annál nehezebb helyzetbe kerülsz. Ne feledd: nagy dolgokat csakis úgy tudsz véghezvinni, ha fel mered venni azt a bizonyos hétmérföldes csizmát! Eleinte bizonyosan töri majd a lábad, a kitartásod azonban sok mindenen átsegíthet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseidet egy bizonyos üggyel kapcsolatban, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni birkózni a legnehezebb kihívásokkal is, mások pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted! Mutasd meg a Világnak, hogy mire vagy képes!

HALAK (február 20-március 20)

Tűpontos tervet dolgoztál ki az előtted álló feladat elvégzéséhez, a legkisebb esélyt sem hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell egy falatot olyan sokáig rágnod, te azonban kiválóan tisztában vagy a ténnyel, hogy a sikerhez bizony többször is érdemes átrágni magad a lépéseken annak érdekében, hogy ne ess hasra útközben. Ne törődj azzal, mit gondolnak vagy mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled! Hidd el, előbb vagy utóbb ők is be fogják látni, hogy neked volt igazad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!