Itt a JOY születésnapi nyereményjátéka!
Játssz velünk!
Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Vízöntők a tökéletességre törekszenek, a Halak kissé túlvállalják magukat

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Vízöntők a tökéletességre törekszenek, a Halak kissé túlvállalják magukat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ahol fordítva történt: sztárpasik, akik egyedül nevelik gyereküket, miután párjuk elhagyta őket

A modern világban könnyű olyan anyákat találni, akik egyedül nevelik gyermekeiket, míg frodítva, tehát olyan apákat, akik szintén egyedül próbálnak helytállni már kevésbé.

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 16.

KOS (március 21-április 20)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan hozol meg bármiféle döntést, határozottságodnak köszönhetően tehát rengetegen fordulnak hozzád, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, légy azonban óvatos, hiszen nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, kívülállóként pedig könnyű okosakat mondani, a következményekkel azonban mégsem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj tehát, amelyről biztosan tudod, hogy annak hozománya nem fogja az illetőt rosszul érinteni, minden más esetben próbálj diplomatikusan kihátrálni!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén egy bizonyos helyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés, mások tehát nehogy letaszítsanak arról az útról, amelyen elindultál. Abszolút tisztában vagy a céljaiddal, a tempó is teljesen világos számodra, márcsak azt kell kitalálnod, hogy miképp kerülöd ki a rizikós kanyarokat, amelyben nemcsak te, de mások is sérülhetnek. Ügyelj mindenképp arra, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, illetve hogy ne legyen később sem lelkiismeret furdalásod, sem valamiféle bogárka a füledben, aki a csalás szót suttogja majd, megállás nélkül!

IKREK (május 21-június 21)

Nem érzed magad jól egy bizonyos helyzetben a hét közepén, emiatt a mások számára is jól láthatóan feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogyak vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, illetve csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, abban az esetben nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami abszolút távol áll tőled!

RÁK (június 22-július 22)

Amikor már kezdtél feladni valamit, akkor a hét közepén váratlanul megérkezik valaki a megoldókulccsal egy olyan ügyben, mely szinten hihetetlen számodra. Most már ne a mikénten törd a fejedet, cselekedj ehelyett gyorsan, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldd azt a problémát, ami már-már kezdett maga alá temetni. Hálás lehetsz ennek a bizonyos személynek, akit biztosíts róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepe olyan bizonyítási lehetőséget hoz magával, amelynek során megmutathatod, miképp állod meg a helyedet olyan helyzetekben is, amelyek a rizikós kategóriából valók. Ehhez azonban szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hisz ki kell állnod minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított elismeréseket. Vértezd fel magad az említett erényekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kellhet folytatnod! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén olyasmi miatt rágod a körmödet, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is igen tudod befolyásolnI. Ezért kellene belátnod, hogy nincs értelme annak, a felesleges aggodalmaskodásnak, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más irányba nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy kimutatható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben nincs esélyed, hogy sikerélményt szerezz, abban az esetben jobban megéri továbblépni, s nem vesztegetni az idődet felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő lehetőségeket és ne félj élni velük!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi helyzeteden, melyre eddig nem volt elegendő bátorságod. A hét közepén azonban a körülmények úgy állnak, hogy végre kimondhatod, ha nem szeretnél tovább az eddig megkezdett irányba menni. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem változtatsz, akkor nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz újabb hasonló alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatása miatt érdemes kipróbálnod, hisz ha elszalasztod a dolgot, később talán bántani fog, a mondás azonban örök: késő bánat, ebgondolat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, melyeg minden lehetséges útvonalon megpróbáltál elérni, gyakorlatilag mindhiába. A hét közepén be kell tehát látnod, hogy az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért elérkezett a pillanat, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végül mégis eredményes lehess, s a hiányérzetet felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség. Ne add fel, hiszen ahhoz elég régóta rovod a köröket!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy el nem hanyagolható problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg az illető meg nem oldja, hiszen addig valamennyien benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz vele logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább!

BAK (december 22-január 20)

Könnyen elbizonytalanodsz egy bizonyos ügyben, körülötted ugyanis többen igyekeznek kihúzni alólad a biztonságosnak vélt talajt, s nemtetszésüket fejezik ki veled és a tetteiddel kapcsolatban. Ez azonban ne a te problémád legyen, hiszen neked nem az szerint kell élned a mindennapjaidat, hogy elsődleges szempontként azt helyezed előtérbe, hogy vajon kiből milyen érzést váltasz ki egy-egy döntéseddel. Rendelkezel saját értékrenddel, amely jól illeszkedik a normális társadalmi és szociális normákhoz, nem kell tehát mindig arra tekintettel lenned, hogy mások mit gondolnak. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad, élj úgy, ahogyan azt te jónak látod, s ne úgy, ahogy azt mások szeretnék!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minden tekintetben a tökéletességre törekszel, egy bizonyos, általad felállított mércéből abszolút nem vagy hajlandó lejjebb adni, ennek érdekében litereket izzadsz azért, hogy mindenki kifogástalanmak lásson. Így azonban elég kimerítő az életed, hiszen nem tegeted meg, hogy leeressz, hogy kócos legyen a hajad vagy épp kissé elmosódjon a sminked. A körülötted élő emberek ezt szokták meg tőled, s azt gondolod, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is megbotlanál, és valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Elérkezett azonban az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Ez ugyanus a saját életed és nem másoké, engedd tehát meg magadnak a lazítás lehetőségét, hiszen te is emberből vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok feladatot vállaltál magadra a hét közepén, mindenbe kicsit belekezdve, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel mostanra egy-egy projekt tekintetében eléggé szorít a határidő, épp ezért fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert kétségbeesetten kapkodva szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be az egyik feladatot a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni, legközelebb pedig érdemes jobban átgondolnod, miféle terheket veszel a nyakadba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Kép

Kapcsolatot szeretnél, de nem jön össze? Ebből tudhatod, hogy valójában nem állsz készen

Honnan lehet tudni, hogy az elképzeléseink és a jelenlegi élethelyzetünk nincsenek összhangban? Ha minden igyekezetünk ellenére nem teljesülnek a vélt vagy valós vágyaink, az már önmagában is elgondolkoztató lehet.

Kép

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Rákoknak érdemes a saját útjukat járniuk, a Mérlegek számukra fontos dologért küzdenek

A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

Kép

Katalin hercegnével megtörtént a stílusbaleset, amitől mindig rettegtél - profin kezelte a helyzetet

Katalin hercegné kinézete mindig kifogástalan, de néhány alkalommal őt is érte már stílusbaleset.

Kép

Szőrtelenítve vagy szőrösen? 6 nő őszintén vallott a tabutémáról, amiről soha nem merünk beszélni

Mi az, ami mindenkinek van, mégis mai napig szégyen megmutatni és talán még beszélni is róla? Igen, a női testszőrzetről van szó, ami még a 21. században is képes erős indulatokat kiváltani sokakból. Igénytelenség vagy politika, ha meghagyod?

Kép

Teljesen felismerhettlen lett! Döbbenetes, mit tett az arcával Jennifer Lawrence

Sztárok színe-java jelent meg kedden délután a párizsi divathéten a Christian Dior bemutatóján.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!