Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

A hét elején pattanásig feszül körülötted a hangulat, mely borzasztóan frusztrál, te ugyanis másokkal ellentétben nem keltél bal lábbal éd nem is igen vagy hozzászokva ahhoz, hogy bizonyos konfliktushelyzetek ilyen negatív irányba uralkodjanak el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, neked pedig a lelki békéd ismét egyensúlyba kerül. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta ügyet próbálsz fáradhatatlanul megoldani, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, s ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amihez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni a szabályokkal csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, hosszútávon megéri!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan még csak a hét első napja van, te azonban máris úgy érzed, feleslegesen futod a köröket, nem érsz el semmiféle kézzelfogható eredményt. Emiatt kezded elveszíteni a türelmedet, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és otthagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül soha nem fogsz eljutni a célodig. Ha már korábban elszántad magad valamire, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt. Meglátod, a végén büszke leszel magadra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján elképesztően boldog vagy: sikerült végre elérned a célodat, melyért nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az áldozatos munka most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig a megszokott séma szerint csinálsz mindent, s miután szinte automatikusan mennek a mozdulatok, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. A hét első napján azonban valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek az események. Mielőtt tehát kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a lehető legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet, nem a lehetetlennel küzdesz, csupáncsak összpontosítanod kell hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért húzza teljesen keresztbe a gondosan felépített rendszeredet. Ne ess azonban kétségbe, higgadtan és racionálisan gondold végig, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit az ügyben tehetsz, hogy mihamarabb ismét rendet teremts magad körül. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül büszke lehetsz magadra, hiszen elértél egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál, abszolút érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne legyél önző, de ne is hagyd, hogy mások beavatkozzanak a dolgaidba, s így próbáljanak hasznot húzni mindenféle saját erőfeszítés nélkül. Ez most nem az önfeláldozás pillanata, amikor hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napja kissé zsúfoltnak ígérkezik, helyenként arról sem igazán vagy meggyőződve, hogy mindent a te feladatod lenne megoldani, mégis valahogy magával sodor az ár, melyből egyelőre nem nagyon látod a kiutat. Mielőtt tehát elnyelnének a történések, igyekezz mindenképp higgadtan cselekedni, állíts fel valamiféle logikai sorrendet és aszerint cselekedni, másképp ugyanis nem igazán fogod tudni elkerülni a káosz nevű rémálmodat. Egyik feladatot a másik után vedd terítékre, de ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat, hisz nem akarsz a későbbiekben fejfájást a meg nem oldott feladatok kapcsán. Ha nem végzel mindennel egyetlen nap alatt, akkor sem kell kétségbe esned, igyekezz azonban legközelebb kevesebb terhet a válladra venni!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napja abszolút zökkenőmentesen alakul, minden a terveid szerint halad a maga útján, így olyan programokra is juthat időd, amelyeket hosszabb ideje tervezgetsz, sosem tudtál azonban felszabadulni a kötelezettségeid alól ahhoz, hogy teljesen át tudd adni magad az élvezeteknek. Nyugodtan vedd tehát meg azt a táskát, amit kinéztél magadnak, ülj be egy finom vacsorára a kedvenc éttermedbe a közeli barátaiddal vagy olvass egy jó kis romantikus regényt. Hidd el, semmi sem lehet olyan fontos, mint az, hogy te harmóniában légy önmagaddal!

BAK (december 22-január 20)

Szűnni nem akaró megfelelési kényszered az, ami irányítja a mindennapjaidat, a cselekedeteidet, soha nem engedsz teret annak, hogy a saját kreativitásod kiéld és felszínre hozd, minden helyzetben azt nézed, hogy miképp tudsz boldoggá tenni másokat. Így azonban a végeredmény sem téged tükröz, hisz nem tudsz önazonos lenni, ennek következtében többnyire olyan eredményt adsz ki a kezedből, amely nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz tudni emlékezeteset alkotni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában nem vagy az az ember, aki a nagyítóval is alig látható problémákat is felnagyítja, a hét első napján azonban olyan atrocitás érhet, mely felett nem tudsz és nem is akarsz elsiklani. Amennyiben valós sérelmeid vannak, abban az esetben ne félj kiállni magadért és megmutatni mindenkinek, hogy a béketűrés nem egyenlő azzal, hogy bárki fát vághat a hátadon. Ne hagyd magad semmiképp elnyomni, arra azonban érdemes ügyelned, hogy olyan hangsúlyt és kommunikációs formát igyekezz találni, amely miatt később nem neked kell elnézést kérned!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, fordulóponthoz érkezett az életed, olyasmibe szeretnél ugyanis belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, de mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem lelkesednek hozzád hasonlóan, hiszen egyetlen egy dolgot látnak, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Hallgasd meg a véleményüket, de ne engedd magad teljesen befolyásolni. Mivel azonban előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!