Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

A hét elején pattanásig feszül körülötted a hangulat, mely borzasztóan frusztrál, te ugyanis másokkal ellentétben nem keltél bal lábbal éd nem is igen vagy hozzászokva ahhoz, hogy bizonyos konfliktushelyzetek ilyen negatív irányba uralkodjanak el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, neked pedig a lelki békéd ismét egyensúlyba kerül. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta ügyet próbálsz fáradhatatlanul megoldani, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, s ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amihez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni a szabályokkal csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, hosszútávon megéri!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan még csak a hét első napja van, te azonban máris úgy érzed, feleslegesen futod a köröket, nem érsz el semmiféle kézzelfogható eredményt. Emiatt kezded elveszíteni a türelmedet, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és otthagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül soha nem fogsz eljutni a célodig. Ha már korábban elszántad magad valamire, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt. Meglátod, a végén büszke leszel magadra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján elképesztően boldog vagy: sikerült végre elérned a célodat, melyért nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az áldozatos munka most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig a megszokott séma szerint csinálsz mindent, s miután szinte automatikusan mennek a mozdulatok, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. A hét első napján azonban valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek az események. Mielőtt tehát kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a lehető legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet, nem a lehetetlennel küzdesz, csupáncsak összpontosítanod kell hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért húzza teljesen keresztbe a gondosan felépített rendszeredet. Ne ess azonban kétségbe, higgadtan és racionálisan gondold végig, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit az ügyben tehetsz, hogy mihamarabb ismét rendet teremts magad körül. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül büszke lehetsz magadra, hiszen elértél egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál, abszolút érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne legyél önző, de ne is hagyd, hogy mások beavatkozzanak a dolgaidba, s így próbáljanak hasznot húzni mindenféle saját erőfeszítés nélkül. Ez most nem az önfeláldozás pillanata, amikor hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napja kissé zsúfoltnak ígérkezik, helyenként arról sem igazán vagy meggyőződve, hogy mindent a te feladatod lenne megoldani, mégis valahogy magával sodor az ár, melyből egyelőre nem nagyon látod a kiutat. Mielőtt tehát elnyelnének a történések, igyekezz mindenképp higgadtan cselekedni, állíts fel valamiféle logikai sorrendet és aszerint cselekedni, másképp ugyanis nem igazán fogod tudni elkerülni a káosz nevű rémálmodat. Egyik feladatot a másik után vedd terítékre, de ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat, hisz nem akarsz a későbbiekben fejfájást a meg nem oldott feladatok kapcsán. Ha nem végzel mindennel egyetlen nap alatt, akkor sem kell kétségbe esned, igyekezz azonban legközelebb kevesebb terhet a válladra venni!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napja abszolút zökkenőmentesen alakul, minden a terveid szerint halad a maga útján, így olyan programokra is juthat időd, amelyeket hosszabb ideje tervezgetsz, sosem tudtál azonban felszabadulni a kötelezettségeid alól ahhoz, hogy teljesen át tudd adni magad az élvezeteknek. Nyugodtan vedd tehát meg azt a táskát, amit kinéztél magadnak, ülj be egy finom vacsorára a kedvenc éttermedbe a közeli barátaiddal vagy olvass egy jó kis romantikus regényt. Hidd el, semmi sem lehet olyan fontos, mint az, hogy te harmóniában légy önmagaddal!

BAK (december 22-január 20)

Szűnni nem akaró megfelelési kényszered az, ami irányítja a mindennapjaidat, a cselekedeteidet, soha nem engedsz teret annak, hogy a saját kreativitásod kiéld és felszínre hozd, minden helyzetben azt nézed, hogy miképp tudsz boldoggá tenni másokat. Így azonban a végeredmény sem téged tükröz, hisz nem tudsz önazonos lenni, ennek következtében többnyire olyan eredményt adsz ki a kezedből, amely nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz tudni emlékezeteset alkotni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában nem vagy az az ember, aki a nagyítóval is alig látható problémákat is felnagyítja, a hét első napján azonban olyan atrocitás érhet, mely felett nem tudsz és nem is akarsz elsiklani. Amennyiben valós sérelmeid vannak, abban az esetben ne félj kiállni magadért és megmutatni mindenkinek, hogy a béketűrés nem egyenlő azzal, hogy bárki fát vághat a hátadon. Ne hagyd magad semmiképp elnyomni, arra azonban érdemes ügyelned, hogy olyan hangsúlyt és kommunikációs formát igyekezz találni, amely miatt később nem neked kell elnézést kérned!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, fordulóponthoz érkezett az életed, olyasmibe szeretnél ugyanis belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, de mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem lelkesednek hozzád hasonlóan, hiszen egyetlen egy dolgot látnak, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Hallgasd meg a véleményüket, de ne engedd magad teljesen befolyásolni. Mivel azonban előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!