Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 14.: a Mérlegek céltudatosan haladnak, a Bakoknak nagy volumenű kalandban lehet részük

Napi horoszkóp augusztus 14.: a Mérlegek céltudatosan haladnak, a Bakoknak nagy volumenű kalandban lehet részük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat, hogy megtudd, mire számíthatsz!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 14.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmedet nem tudod mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt tehát belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

BIKA (április 21-május 20)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napja van és úgy tűnik, hogy körülötted nagyjából mindenki az előzetes tervei alapján halad, te mégis gyakorlatilag fuldokolsz az eddig magas előtt tolt tennivalókban. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz egyelőre nem látod azt a pillanatot, amikor a nagy káosznak pontot tehetsz a végére és hátradőlve élvezheted a semmittevést egy pohár finom borral a kezedben. Mivel azonban ez a bosszankodás sehova nem vezet, épp ezért szedd össze magad és próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a számodra sokkal kedvesebb programoknak! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

IKREK (május 21-június 21)

Nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnél még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében gyakorlatilag bármire képes vagy. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes és nemes tulajdonság, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a munka mellett olyan programokon részt venni, amelyek kicsit kikapcsolnak, hiszen a töltődés legalább olyan fontos, mint az, hogy a karriered sínen legyen!

RÁK (június 22-július 22)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell a hét utolsó napján állást foglalnod, mely kissé kényszerhelyzetbe hoz, te pedig roppant frusztrált vagy emiatt. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni annak érdekében, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig igyekszel a környezetednek megfelelni, emiatt háttérbe szorulnak a céljaid és egyszerűen nem tudsz teret engedni a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy hanem az, akit mások látni szeretnének. Mivel megvan benned az alkotás képessége, mely kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosul, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod ahhoz, hogy letedd a névjegyed. A sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni! Nem a környezeted elégedettsége az első, ezt sose feledd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre fellélegezhetsz egy kicsit, sínre kerülnek ugyanis azok az ügyek, amelyek némi izgalmat okoztak az elmúlt időszakban, ám most lehetőséged nyílik egy kis pihenésre, mely ismét 100%-ra tölt fel. Most egy kicsit elvonatkoztathatsz a dologtól, igyekezz tehát olyan programokon részt venni, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani. Találkozz azokkal az emberekkel, akikkel hétköznap nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni, érdeklődj, tölts minőségi időt a szeretteiddel. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmivel tudsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor gyorsan közbe kell avatkoznod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút céltudatosan mész előre, tisztában vagy a képességeiddel, nem akarsz többet kihozni magadból, mint ami benned van és bár elég sok akadály van még előtted, mégis nagy lelkesedéssel tölt el az a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! A kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján szükséged lehet a problémamegoldó képességedre, hisz valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amiről nem szívesen beszél, de mégis mentőövre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten az ügyet, és gondolkodj megoldáscentrikusan. Még azelőtt kell ugyanis orvosolnotok a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ne tetted volna hasznossá magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Szereted pontosan kiszámítani a dolgokat, nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításodba, s emiatt bármiféle kudarc ér, ez a rugalmatlanság pedig gyakran fejfájást okoz neked. Beláthatod azonban, hogy Élet nem ennyire egyszerű, nem lehet mindig a valószínűségszámításból megélni, fel kell készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt. Épp ezért ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján ugyan nem számítottál rá, mégis nagy volumenű kaland kínálja magát tálcán, amelyet ha elfogadsz, akkor végre lehetőséged adódhat kitűnni a szürke tömegből. Bár alapvetően nem vagy az kalandvágyó típus, most valahogy mégis azt érzed, hogy meg kell ragadnod az alkalmat, hisz nem tudhatod, mikor adódik akárcsak hasonló lehetőség is. Használd tehát ki és igyekezz minden pillanatát élvezni annak érdekében, hogy maradandó élményeket szerezhess! Jobban nem is zárulhatna ez a hét, nem igaz?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában mindent megteszel a siker érdekében, igyekszel mindig top formában lenni, ám ez nem mindig megy csettintésre. Mivel gyakran előfordul, hogy elsőre beletörik a bicskád valamibe, ezért inkább bosszúsan fordulsz vissza, akár közvetlenül a cél előtt is. Mivel ezek a kudarcok sokszor csalódást okoznak, így elgondolkodsz azon, vajon mi értelme lenne új dolgokba kezdeni, hiszen az esetek többségében úgysem érsz el semmit. Eljött azonban az idő, amikor úrrá kell lenned a kishitűségeden és végre több önbizalmat magadra erőltetned, te is alkalmas vagy ugyanis arra, hogy sikereket érj el, s ezáltal végre boldogabb és teljesebb életet élj. Egy próbát megér, s nézd meg, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől. Szedd össze minden erődet, hagyd hátra a negatív gondolatokat, s így indulj a csatába!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján végre felvázolhatod a környezeted előtt azokat a nagyszabású terveidet, amelyek lázban tartanak jelenleg, ők azonban első hallásra hátrahőkölnek és fenntartásokkal fogadják. Nem érted a problémájukat, hisz te mindent megfelelően előkészítettél, így azt gondolod, semmiféle váratlan helyzet nem szólhat közbe. Hidd el azonban, bármennyire is mennek most az agyadra, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket. Törekedj a kompromisszumra, hisz nem mindig okos dolog a saját fejed után menni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!