Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 14.: a Kosoknak sorsszerű találkozásban lehet részük, a Bakoknak be kell osztaniuk a pénzüket

Napi horoszkóp augusztus 14.: a Kosoknak sorsszerű találkozásban lehet részük, a Bakoknak be kell osztaniuk a pénzüket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Nem igazán hiszel ugyan a sorsszerűségben, ma mégis megtapasztalhatod, hisz olyasvalakibe botlasz, aki gyakorlatilag derült égből villámcsapásként érkezik az életedbe. Nem is akarod elhinni, hogy ez veled is megtörtént, gyakorlatilag azonnal a föld fölé kerülsz örömödben. Vigyázz azonban, ne szállj túlságosan magasra, hisz ha a dolgok nem úgy alakulnak, abban az esetben nagyot zuhanhatsz! Csak annyit adj magadból, amely még megvéd a csalódástól, ismerkedj, légy nyitott, de mindenképp húzz meg egy határvonalat!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút az az érzésed, hogy semerre nem halad az életed, az irányítás mindig mások kezében van, te pedig örökké futsz megállás és eredmény nélkül a mókuskerékben. Mivel iszonyúan nagy elkeseredéssel nyugtázod a valós helyzetet, épp ezért itt az ideje feltenned magadnak a kérdést: vajon meddig szeretnél még ebben az állapotban vesztegelni és különösebb előrelépés nélkül csak azt figyelni, hogy mások mit értek el az életükben, avagy elhatározod végre magad és elindulsz a saját sikereid és boldogságod felé. Persze, az odavezető út bizonyosan rögös lesz, de az is tény, hogy az elért sikerek mindenért kárpótolnak majd!

IKREK (május 21-június 21)

Az irgalmatlan mennyiségben befektetett munka ma megtérülni látszik, olyan eredményeket tudsz ugyanis elérni, amelyekre kevesen lennének képesek. Elmondhatatlanul büszke vagy magadra, hiszen rengeteget dolgoztál azért, hogy most magabiztosan arathasd le a babérokat és ezt a környezeted előtt sem kell titkolnod! Hőségriadó van, mindenképp szervezz tehát a vízpartra egy bulit, ahol mindenkivel tudathatod végre, hogy miféle páratlan eredményeket értél el. Persze, olyanok mindig vannak, akik igyekeznek lefagyasztani az arcodról a büszkeséget, te azonban ne foglalkozz velük, a féltékenység ugyanis nem a te asztalod!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan frusztrál egy bizonyos dolog, emiatt nem igazán tudod felszabadultan élvezni az életet és ez a környezted számára is abszolút érezhető. Mivel azonban attól garantáltan semmit sem változik majd a helyzet, hogy a frusztrációidat dédelgeted magadban, épp ezért nem érdemes tovább ebben az állapotban vesztegetnek az életed értékes pillanatait. Nézz tehát bátran szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon semmi jót nem tartogat neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan hosszú ideje nem történt semmifajta izgalom az életedben, épp ezért szívesen kavarnád fel az állóvizet, akár még olyan extrém kalanddokkal is, amelyek a veszélyes kategóriába tartoznak. Mielőtt azonban bármibe belevágnál, igyekezz mindenképp mérlegelni egy adott kaland előtt, hogy mekkora kockázatot is vállalsz csak azért, hogy némi adrenalin túlpezsgést okozz magadnak. Hidd el, nem akarod mindenáron beírni magad a történelemkönyvekbe, épp ezért csak óvatosan vállalj bármiféle veszélyes manővert! Az állóvizet nem csak úgy lehet ugyanis felkavarni, ha a szakadék szélén táncolsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Korábban kitűztél magad elé egy bizonyos célt, a pillanat pedig most vált ideálissá arra, hogy elindulj az úton. Az a tény, hogy ezen az ösvényen egyelőre nincsen kitaposott út, ne tántorítson el, sőt, ez a dolog izgalma, hogy végre mintegy úttörőként leteheted a névjegyedet ezen az úton. Bizonyosan nem lesz könnyű menet, de a dolog titokzatossága arra ösztönzött, hogy elindulj és bozótvágó késsel a kezedben törj te magadnak az ágakat! Bátor ember vagy, ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan fordulat fordítja fenekestől fel a hétvége első napját, amivel mindenképp kezdened kell valamit, ellenkező esetben nagy kalamajka lehet a következménye. Mivel azonban vannak emellett más kötelezettségeid, amelyeknek korábban tett ígéretednek megfelelően meg kell felelned, épp ezért keress olyasfajta segítséget, akinek nyugodtan adsz át a feladatokból. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy rakás selejtet tudsz majd csupán felmutatni, a nap végén pedig a felelősség téged terhel majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje nem vagy kibékülve egy bizonyos dologgal, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat és megoldáscentrikusan gondolkodva bátran beleállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert az előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, ami csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

NYILAS (november 23-december 21)

Amennyiben a hétvége első napján mindenre megfelelőképp koncentrálsz, abban az esetben elegendő időt fogsz tudni a számodra fontos dolgokra is szánni az kötelező tennivalók mellett. Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, de ne kapkodj, hisz azzal csak azt fogod elérni, hogy méginkább megnyúlik majd a feladatokra eredetileg szánt idő! Nem hajt a tatár, ha okosan osztod be az időd és rendszerezed a tennivalóid, nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton helyt állj! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Ha sikerült mindent lezárnod, akkor sokkal nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a hétvégének!

BAK (december 22-január 20)

Általában nem vagy a spórolás híve, nem is igen tudod, miképpen kellene jobban beosztanod a pénzt, az azonban biztos, hogy amennyiben továbbra is ilyen mértékű hedonista életet élsz, abban az esetben anyagi értelemben nem sok jóra számíthatsz a jövőben. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy minden földi jót meg kell vonnod magadtól, csupán azt, hogy érdemes egy ideig visszafognod magad, hisz a jövődre is gondolnod kell. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összeget kell majd kifizetned. Akkor pedig majd nagyon jól fog jönni, hogy visszafogtad magad, s kétszer is meggondoltad, mire költesz. Méltán lehetsz büszke magadra, ha képes leszel ésszerű döntéseket hozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sarokba szorult helyzetedben olyasvalakitől kapsz segítséget, akiről álmaidban sem feltételezted volna, ez pedig annyira megdöbbent, hogy nem is igen tudsz megfelelőképp reagálni. Borzasztóan hálás vagy azért, hogy van melletted valaki, aki ekkora áldozatkészséggel bír, ezt pedig mindenképp igyekezz viszonozni, hisz az illető nélkül gyakorlatilag elsüllyedtél volna a mocsárban. Próbálj a kedvében járni, kedveskedj neki olyasféle dolgokkal, amelyeknek biztosan örülni fog, ne feledkezz meg arról, hogy akkor ugrott, amikor neked s legnagyobb szükséged volt rá! Ne feledd, te is jössz neki egy hasonló volumenű segítséggel!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján ugyan nem ez volt az előre eltervezett programod, mégis komoly kihívással kell szembenézned, amely igen nehéz akadályokat állít eléd, neked mégis meg kell küzdened mindennel. Ha nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs. A végén mindenki elismerését kivívod és te magad is elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Ezért ne futamodj meg rögtön az első nehézséget látva, inkább állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikerért! Hidd el, édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy meg sem próbáltad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!