Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák kikapcsolódhatnak végre, a Rákok időnként túl magasra helyezik az elvárásaikat önmagukkal szemben

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák kikapcsolódhatnak végre, a Rákok időnként túl magasra helyezik az elvárásaikat önmagukkal szemben
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Túl gyorsan élted bele magad valamibe, ami utólag nem tűnik mégsem a soha vissza nem térő lehetőségnek. Mielőtt azonban kihátrálnál, érdemes globálisan tekintened a helyzetre és amennyiben azt látod, higy egyedül semmiképp nem fogsz tudni boldogulni, abban az esetben érdemes segítséget kérned olyan személyektől, akiknek nálad nagyobb tapasztalatuk van ezügyben. Ne add fel ilyen könnyen, hisz nem minden nap kínálkozik hasonló lehetőség, mely kivételes sikereket tartogat számodra. Hidd el, nyúlcipőben futni legalább olyan fárasztó, mint beleállni egy helyzetbe és megoldani! Az egésznek annyi a titka, hogy nem szabad megijedni a saját árnyékodtól!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az egész heti hajtás után ma végre pontot tehetsz az utolsó, el nem végzett feladatod végére és átadhatod magad a pihenésnek. Ne tervezz nagyobb volumenű programokat az előtted álló hétvégére, arra összpontosíts inkább, hogy megfelelő módon kipihend magad a következő kihívás előtt. Menj el egy vízparti kisházba, vidd magaddal a kedvenc íród legújabb könyvét és csak arra koncentrálj, hogy az én-időd az, ami csak a tiéd. Hidd el, időnként mindenkinek ki kell szállnia a mókuskerékből ahhoz, hogy minden kihívásban meg tudja állni a helyét, ne sajnáld tehát magadtól te sem a kikapcsolódást!

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon terveztél nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni a hét utolsó munkanapján, mégis olyan váratlan esemény történhet, amely fenekestől forgathatja fel az egész napodat. Az első pillanatban kissé megijeszt az, ami hirtelen bekövetkezik, ám ha két lábbal beleállsz a helyzetbe és minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy ne legyenek hatalmas viharkárok körülötted, akkor félelmre semmi okod nem lesz! Csupán csak a magabiztosságodat kell elővenned, ne engedd, hogy az ár sodorja a csónakodat, ragadd meg az evezőt és irány a part! Ez ma egy ilyen nap, ne aggódj azonban, hiszem itt a hétvége, amikor lehetőséged lesz kipihenni a pénteki izgalmakat!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos helyzetben túl sokat vársz el önmagadtól és ugyan számodra nem biztos, hogy egyértelmű, de mások számára abszolút világos az, hogy ebben a szituációban a siker egyáltalán nem garantált. Te azonban valahogy képtelen vagy elfogadni ezt a tényt, így mindenáron be szeretnéd a környezetednek bizonyítani, hogy képes vagy a saját határaidat is figyelmen kívül hagyni. Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél vagy olyasmire vállalkoznál, ami bőven kívül esik a biztonsági zónádon, gondolj bele egy pillanatra, mi a fontosabb: az, hogy mások elégedettek legyenek veled vagy az, hogy a nap végén boldogan nézhess a tükörbe lelkiismeretfurdalás nélkül, hisz mindent megtettél, amit tőled tellett. A siker érdekében érdemes a mércét egy kicsivel lejjebb helyezned és csak akkor emelni rajta, ha magabiztosan tudod teljesíteni az általad kitűzött célokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetőenj nyitott embernek tartott magad, aki a véleményét minden körülmények között nyíltan vállalja, ám most mégis -számodra érthetetlen oknál fogva- egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, hisz nem minden arany, ami fénylik, így nem biztos, hogy mások nem fognak visszaélni a tőled hallottakkal!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak helyzetek, amelyekben bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz diplomatikusan regálni és ez bizony kellemetlen szituációkat idézhet elő. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért időnként abszolút megengedett számodra is, hogy tévedj vagy helytelenül járj el bizonyos dolgokban. A hangsúly inkább azon van, hogy képes vagy-e elnézést kérni, be tudod-e látni, ha hibáztál. Hidd el, ez legalább akkora erény, mint más pozitív tulajdonságok. Ha hibáztál, tudd elismerni és bocsánatot kérni, hisz ettől csak jobb ember leszel! A bocsánatkérés képessége nem szégyen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján valaki igencsak felbosszant, próbára téve ezzel a végtelennek hitt türelmedet. Első felindulásodban szíved szerint olyat mondanál neki, amit talán magad is megbánhatsz, épp ezért mielőtt szóra nyílik a szád, igyekezz három mély levegőt venni. Ez talán segít abban, hogy hátat tudj fordítani anélkül, hogy támadásba lendülnél. Sajnálatos módon a te környezetedben is vannak olyan személyek, akik provokatívak és ártó szelleműek, neked azonban nem kell lesüllyedni erre a szintre. Mindig légy önmagad és ne hagyd, hogy mások magukkal rántsanak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben azon morfondírozol, hogy vajon miféle kalandba is kellene belevágnod ahhoz, hogy maradandó élményt szerezhess, meghozzá a pozitív kategóriából. A nyárvégi időszakot tartod a legalkalmasabbnak a nagy tervek szövögetésére, a bakancslisták készítésére, épp ezért szívesen játszol el a gondolattal, hogy mi lenne, ha ebbe vagy abba a kalandba belevágnál. Arra azért érdemes ügyelned, hogy megpróbálj a realitások talaján maradni, hiszen nem tudhatod, milyen teljesítmény lehet benned egy-egy kihívással kapcsolatban. Ki tudja, lehet hogy olyasfajta kalandban lehet részed, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos emberek kerülnek sarokbaszorított helyzetbe, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül azt, hogy a szakadékba zuhanjanak. Ennek okán szinte minden percben azon morfondírozol, hogyan is segíthetnél, miképpen avatkozhatnál közbe annak érdekében, hogy végül jól alakuljanak a dolgok. Mivel egyszerűen nem vagy kompetens az ügyben, így csupán csak a támogatásodról tudod biztosítani őket, el kell fogadnod, hogy ezt a szituációt az élet alakítja. Bármilyen nehéz is tehát, te csak koncentrálj a saját ügyeidre és arra, hogy ahol tudsz tenni a siker érdekében, ott tegyél meg mindent, ahol pedig tehetetlen vagy, ott sajnos maximum szurkolni tudsz!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút nem látsz fantáziát egy bizonyos dologban, valaki mégis meg akar győzni arról, hogy érdemes belevágnotok közösen a dologba. Ugyan nem igazán érted, hogy miért pont tőled várja az együttműködést, ám amennyiben erőszakosnak érzed az illető igyekezetét, abban az esetben mihamarabb hozd a tudtára határozottan és ellentmondást nem tűrően, hogy bizony zsákutcában próbálkozik, nálad abszolút semmi esélye arra, hogy olyasmibe rántson, ami számodra abszolút nem járható út! Foglalkozz sokkal hasznosabb dolgokkal, ne fecséreld az energiádat olyasmire, ami hosszú távon nem kifizetődő. Ez az ő útja, a másik pedig a tiéd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem tartod magad egy nagy konyhatündérnek, a hét utolsó munkanapján azonban különösen nagy sikerélményben lehet részed a konyhában, mely másokat is legalább annyira fog meglepni, mint amennyire téged meglepett. Igazán nagy örömmel tölt el, hogy ismét bizonyíthattad a rátermettségedet és azt, hogy bizony ha egy számodra fontos célt kitűzöl magad elé és minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy sikerüljön, akkor komoly esélyeid vannak. Légy büszke magadra és oszd meg a számodra fontos emberekkel a munkád gyümölcsét!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján végre pozitív visszaigazolás tölthet el nagy örömmel egy olyan ügyben, amelyben az elején nagyon hittél, ám mostanra olyannyira hosszú ideje bandukolsz már az úton, annyi időd és energiád fekszik a dologban gyakorlatilag eredmény nélkül, hogy kezdted elengedni a dolgot. Ma azonban rendkívül nagy lendületet ad az, hogy a saját kezed munkájával sikerült végre pozitív eredményt elérned és így roppant büszke lehetsz magadra! Most láthatod, hogy érdemes továbbmenned, hisz egy kis kitartással olyasfajta magasságokba érhetsz fel, amelykről azelőtt álmodni sem mertél! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!