Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák kikapcsolódhatnak végre, a Rákok időnként túl magasra helyezik az elvárásaikat önmagukkal szemben

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák kikapcsolódhatnak végre, a Rákok időnként túl magasra helyezik az elvárásaikat önmagukkal szemben
A nap cikke

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a mai telihold: igazi csoda történik velük!

Az égi jelenség látványa mindig szép, de néha álmatlanságot hoz magával. Most azonban valóságos csodákat élhetnek meg a hatására néhányan.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Életmód

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a hétvégén sok pénz hullik az ölébe: egy mesében fogják érezni magukat!

A pénz nem boldogít, de az biztos, hogy sok mindenben van segítségünkre.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes tisztázniuk magukban egy kellemetlen érzést, a Mérlegek komoly problémát küszöbölhetnek ki

A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak a csillagok bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Olvasd el!

6 híres nő, aki csak hosszú évek után vallotta be, hogy a nőket (is) szereti

A sztárok szinte minden nap képesek meglepetést okozni, hol egy gólyahírrel, hol egy válással vagy éppen egy felmelegített kapcsolattal.

Olvasd el!

Ha a pasid ezt a 6 dolgot kéri tőled, azonnal szakíts vele!

Minden párkapcsolatban fontos a kompromisszum, azonban van egy határ... Nem szabad mindent hagyni, mi pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amik után érdemesebb inkább szakítani!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Túl gyorsan élted bele magad valamibe, ami utólag nem tűnik mégsem a soha vissza nem térő lehetőségnek. Mielőtt azonban kihátrálnál, érdemes globálisan tekintened a helyzetre és amennyiben azt látod, higy egyedül semmiképp nem fogsz tudni boldogulni, abban az esetben érdemes segítséget kérned olyan személyektől, akiknek nálad nagyobb tapasztalatuk van ezügyben. Ne add fel ilyen könnyen, hisz nem minden nap kínálkozik hasonló lehetőség, mely kivételes sikereket tartogat számodra. Hidd el, nyúlcipőben futni legalább olyan fárasztó, mint beleállni egy helyzetbe és megoldani! Az egésznek annyi a titka, hogy nem szabad megijedni a saját árnyékodtól!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az egész heti hajtás után ma végre pontot tehetsz az utolsó, el nem végzett feladatod végére és átadhatod magad a pihenésnek. Ne tervezz nagyobb volumenű programokat az előtted álló hétvégére, arra összpontosíts inkább, hogy megfelelő módon kipihend magad a következő kihívás előtt. Menj el egy vízparti kisházba, vidd magaddal a kedvenc íród legújabb könyvét és csak arra koncentrálj, hogy az én-időd az, ami csak a tiéd. Hidd el, időnként mindenkinek ki kell szállnia a mókuskerékből ahhoz, hogy minden kihívásban meg tudja állni a helyét, ne sajnáld tehát magadtól te sem a kikapcsolódást!

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon terveztél nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni a hét utolsó munkanapján, mégis olyan váratlan esemény történhet, amely fenekestől forgathatja fel az egész napodat. Az első pillanatban kissé megijeszt az, ami hirtelen bekövetkezik, ám ha két lábbal beleállsz a helyzetbe és minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy ne legyenek hatalmas viharkárok körülötted, akkor félelmre semmi okod nem lesz! Csupán csak a magabiztosságodat kell elővenned, ne engedd, hogy az ár sodorja a csónakodat, ragadd meg az evezőt és irány a part! Ez ma egy ilyen nap, ne aggódj azonban, hiszem itt a hétvége, amikor lehetőséged lesz kipihenni a pénteki izgalmakat!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos helyzetben túl sokat vársz el önmagadtól és ugyan számodra nem biztos, hogy egyértelmű, de mások számára abszolút világos az, hogy ebben a szituációban a siker egyáltalán nem garantált. Te azonban valahogy képtelen vagy elfogadni ezt a tényt, így mindenáron be szeretnéd a környezetednek bizonyítani, hogy képes vagy a saját határaidat is figyelmen kívül hagyni. Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél vagy olyasmire vállalkoznál, ami bőven kívül esik a biztonsági zónádon, gondolj bele egy pillanatra, mi a fontosabb: az, hogy mások elégedettek legyenek veled vagy az, hogy a nap végén boldogan nézhess a tükörbe lelkiismeretfurdalás nélkül, hisz mindent megtettél, amit tőled tellett. A siker érdekében érdemes a mércét egy kicsivel lejjebb helyezned és csak akkor emelni rajta, ha magabiztosan tudod teljesíteni az általad kitűzött célokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetőenj nyitott embernek tartott magad, aki a véleményét minden körülmények között nyíltan vállalja, ám most mégis -számodra érthetetlen oknál fogva- egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, hisz nem minden arany, ami fénylik, így nem biztos, hogy mások nem fognak visszaélni a tőled hallottakkal!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak helyzetek, amelyekben bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz diplomatikusan regálni és ez bizony kellemetlen szituációkat idézhet elő. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért időnként abszolút megengedett számodra is, hogy tévedj vagy helytelenül járj el bizonyos dolgokban. A hangsúly inkább azon van, hogy képes vagy-e elnézést kérni, be tudod-e látni, ha hibáztál. Hidd el, ez legalább akkora erény, mint más pozitív tulajdonságok. Ha hibáztál, tudd elismerni és bocsánatot kérni, hisz ettől csak jobb ember leszel! A bocsánatkérés képessége nem szégyen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján valaki igencsak felbosszant, próbára téve ezzel a végtelennek hitt türelmedet. Első felindulásodban szíved szerint olyat mondanál neki, amit talán magad is megbánhatsz, épp ezért mielőtt szóra nyílik a szád, igyekezz három mély levegőt venni. Ez talán segít abban, hogy hátat tudj fordítani anélkül, hogy támadásba lendülnél. Sajnálatos módon a te környezetedben is vannak olyan személyek, akik provokatívak és ártó szelleműek, neked azonban nem kell lesüllyedni erre a szintre. Mindig légy önmagad és ne hagyd, hogy mások magukkal rántsanak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben azon morfondírozol, hogy vajon miféle kalandba is kellene belevágnod ahhoz, hogy maradandó élményt szerezhess, meghozzá a pozitív kategóriából. A nyárvégi időszakot tartod a legalkalmasabbnak a nagy tervek szövögetésére, a bakancslisták készítésére, épp ezért szívesen játszol el a gondolattal, hogy mi lenne, ha ebbe vagy abba a kalandba belevágnál. Arra azért érdemes ügyelned, hogy megpróbálj a realitások talaján maradni, hiszen nem tudhatod, milyen teljesítmény lehet benned egy-egy kihívással kapcsolatban. Ki tudja, lehet hogy olyasfajta kalandban lehet részed, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos emberek kerülnek sarokbaszorított helyzetbe, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül azt, hogy a szakadékba zuhanjanak. Ennek okán szinte minden percben azon morfondírozol, hogyan is segíthetnél, miképpen avatkozhatnál közbe annak érdekében, hogy végül jól alakuljanak a dolgok. Mivel egyszerűen nem vagy kompetens az ügyben, így csupán csak a támogatásodról tudod biztosítani őket, el kell fogadnod, hogy ezt a szituációt az élet alakítja. Bármilyen nehéz is tehát, te csak koncentrálj a saját ügyeidre és arra, hogy ahol tudsz tenni a siker érdekében, ott tegyél meg mindent, ahol pedig tehetetlen vagy, ott sajnos maximum szurkolni tudsz!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút nem látsz fantáziát egy bizonyos dologban, valaki mégis meg akar győzni arról, hogy érdemes belevágnotok közösen a dologba. Ugyan nem igazán érted, hogy miért pont tőled várja az együttműködést, ám amennyiben erőszakosnak érzed az illető igyekezetét, abban az esetben mihamarabb hozd a tudtára határozottan és ellentmondást nem tűrően, hogy bizony zsákutcában próbálkozik, nálad abszolút semmi esélye arra, hogy olyasmibe rántson, ami számodra abszolút nem járható út! Foglalkozz sokkal hasznosabb dolgokkal, ne fecséreld az energiádat olyasmire, ami hosszú távon nem kifizetődő. Ez az ő útja, a másik pedig a tiéd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem tartod magad egy nagy konyhatündérnek, a hét utolsó munkanapján azonban különösen nagy sikerélményben lehet részed a konyhában, mely másokat is legalább annyira fog meglepni, mint amennyire téged meglepett. Igazán nagy örömmel tölt el, hogy ismét bizonyíthattad a rátermettségedet és azt, hogy bizony ha egy számodra fontos célt kitűzöl magad elé és minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy sikerüljön, akkor komoly esélyeid vannak. Légy büszke magadra és oszd meg a számodra fontos emberekkel a munkád gyümölcsét!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján végre pozitív visszaigazolás tölthet el nagy örömmel egy olyan ügyben, amelyben az elején nagyon hittél, ám mostanra olyannyira hosszú ideje bandukolsz már az úton, annyi időd és energiád fekszik a dologban gyakorlatilag eredmény nélkül, hogy kezdted elengedni a dolgot. Ma azonban rendkívül nagy lendületet ad az, hogy a saját kezed munkájával sikerült végre pozitív eredményt elérned és így roppant büszke lehetsz magadra! Most láthatod, hogy érdemes továbbmenned, hisz egy kis kitartással olyasfajta magasságokba érhetsz fel, amelykről azelőtt álmodni sem mertél! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Életmód

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép

Ez minden idők 10 legjobb zenei albuma – megosztó a lista!

Az Apple Music közzétette saját toplistáját a legjobban sikerült lemezekről, de nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Kép

Káros megenni az élesztőt? Pedig sokan nagyon egészségesnek mondják

A szakértők szerint jóval több előnnyel járhat az élesztő fogyasztása, mint amennyi negatív mellékhatása lehet. Mindenesetre érdekes egyeztetned erről az orvosoddal, mert vannak kivételek!

Kép

Dobj el mindent: egyre biztosabb, hogy Daniel Radcliffe is benne lesz az új Harry Potter sorozatban!

Már javában forgatják a kultikus filmsorozatból készült szériát, amelyről most újabb információ derült ki.

Kép

4 csillagjegy, akinek a hétvégén sok pénz hullik az ölébe: egy mesében fogják érezni magukat!

A pénz nem boldogít, de az biztos, hogy sok mindenben van segítségünkre.

Kép

Celine Dion először beszélt gyógyíthatatlan betegségéről: szívszorító vallomását nem lehet sírás nélkül kibírni

Hamarosan dokumentumfilm formájában nyerhetünk bepillantást a világ egyik legnagyobb énekesnőjének, Celine Dionnak az életébe, ezzel együtt a ritka betegségével való küzdelmébe is, amely miatt vissza kellett vonulnia.

Kép

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes tisztázniuk magukban egy kellemetlen érzést, a Mérlegek komoly problémát küszöbölhetnek ki

A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak a csillagok bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!