Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Mérlegek nosztalgiával töltik az időt, a Nyilasok a saját törvényeik szerint élnek

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Mérlegek nosztalgiával töltik az időt, a Nyilasok a saját törvényeik szerint élnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas információkkal szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta kaland részesévé válhatsz a mai napon, amely ugyan váratlan, mégis egyedülálló és lehet, hogy soha vissza nem térő. Épp ezért érdemes megragadnod az alkalmat, mert nem tudhatod, hogy lesz-e még ebben az életedben módod arra, hogy hasonló élményben legyen részed. Lesznek ugyan a környezetedben olyanok, akik óva intenek majd az esetleges hasra eséstől, de csak akkor engedd magad befolyásolni, ha valóban sokat jelent a véleményük és kézzel fogható, logikus érveléssel mondanak ellent a nagy kalandnak. Mivel azonban a kockázatot te vállalod, az esetleges következménnyekkel is neked kell számolnod. Belevágsz életed kalandjába vagy leülsz a karosszékbe sálat kötni? Rajtad áll vagy bukik!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel minden fronton helyt állni, mindenkinek megfelelni, minden energiád arra fordítod, hogy megmentsd a világot minden bajtól. Ezen a ponton azonban érdemes belátnod, hogy ugyan szuperképességekkel bírsz, egyedül talán mégis kevés leszel ahhoz, hogy a saját életed háttérbe szorítva mindenki más boldogságáért harcolj. Érdemes azt is szem előtt tartanod, hogy ugyan te másokért az óceánt is átúszod, de fordított esetben sokan a pocsolyát sem lépnék át miattad. Megéri a sok fáradtság? Ez a te döntésed, de talán a saját boldogságod mégis fontosabb, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Meggondolatlanul alkotsz véleményt, amely ki is csúszik a szádon, ezt azonban abban a pillanatban meg is bánod, hisz olyasfajta konfliktust generálhatsz, amely komoly szakadékot kreálhat közted és a környezeted között. Mivel nem túl szerencsés az évet vitával kezdeni, igyekezz kimagyarázni a dolgot, mindenkit biztosíts arról, hogy meggondolatlanul mondtál ki valamit, amit lehetséges módon félre is értettek, a jövőben pedig próbáld a véleményed fogyasztható formában tálalni és kétszer gondold meg, mit mondasz ki egyszer. Hidd el, sok vitát megspórolsz magadnak!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akiről mások már rég lemondtak, te azonban a végsőkig kiállsz mellette, akár szembe menve a többiekkel is. Amennyiben értelmét látod a küzdésnek, mindenképp állj az illető mellé és biztosítsd a támogatásodról minden körülmények között. Meglátod, hálás lesz neked, hogy most van valaki, akibe kapaszkodhat, hogy van egy igaz barátja, akire nem csak akkor számíthat, ha jól megy a szekér, hanem akkor is, ha kátyúba ragadt. Büszke lehetsz magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Senkinek nem tudsz nemet mondani semmire, akármilyen nagy volumenű dologgal bíznak meg, ettől azonban annyira túlzsúfolod a napod, hogy a saját dolgaidra egyáltalán nem marad időd. Ettől, érthető módon rendkívül frusztrálttá válsz, magadra haragszol elsősorban, de a környezetre is meglehetősen neheztelsz, hisz a hét utolsó napját nem így akartad volna tölteni. Igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy ebből is tanultál valamit, ez esetben azt, hogy a te kötelezettségeid prioritást élveznek és ha emellett marad szabadidőd, bevállalhatsz plusz terheket, amivel a népszerűségi indexed az eget verheti. Első helyen azonban te, magad állsz, legközelebb már ezt is tudni fogod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, amelytől olyan eredményt vársz, hogy azt mondhasd, érdemes volt áldozatot hozni érte, ám ez a bizonyos eredmény valahogy mégsem jön olyan könnyen. Mivel azonban elég hosszú ideje dolgozol rajta, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy vannak olyasfajta akadályok, amelyeket mindenképp meg kell tudnod ugrani ahhoz, hogy a végén joggal és tiszta lelkiismerettel élvezhesd a munkád gyümölcsét. Ne próbálj átugrani egyes lépéseket, ezek most méterről méterre végig kell haladnod ahhoz, hogy elérd a célod. Jóllehet, tovább tart majd az utad, de hidd el, hogy a végén annál zamatosabb lesz az a bizonyos gyümölcs!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nosztalgikus hangulatban telik a hét utolsó napja, hirtelen megrohannak az emlékek, emiatt elég furán érzed magad. Mielőtt azonban túlságosan letargikussá válik a nap, igyekezz a tanulságokat levonva mihamarabb továbblépni, hogy újult erővel csak a jövőre koncentrálhass. Rendszerezd a terveid, szedd össze a gondolataid és ugorj fejest az előtted álló kalandokba. Mikor falnád nagy kanállal az életet, ha nem most?! Azért igyekezz a józan ész határain belül maradni, nehogy torkodon akadjon a falat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta dolgozol valamin, hiszen komoly célokat tűztél ki, de egyelőre rajtad kívülálló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmaid megvalósításához. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, s nem szabad feladnod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy a váratlan kihívásokból mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz. Most kell ezért nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Ne állj most meg, csak menj tovább a megkezdett úton, de légy nyitott mindenre!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetben, hiszen mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani, és nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni. Most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amiket rád ragasztottak: mások segítségére sietsz. Ne ess azonban át a ló túlsó oldalára, s ne vidd túlzásba a dolgot, mert a vége az lehet, hogy mások visszaélnek a jó szándékoddal, s megpróbálnak majd kihasználni. Te ezt semmiképpen ne hagyd, s tett egyértelművé, hogy az értékrendedet senki kedvéért nem fogod feladni, és a saját elveid szerint éled továbbra is az életedet.

BAK (december 22-január 20)

Végre eljött az az idő, amikor nem kell az összes idegszáladdal arra koncentrálnod, hogy úgy sikerüljön minden általad elkezdett feladat, ahogyan azt eltervezted, mert pontosan a maguk útján haladnak a dolgok. Így ez lehetőséget ad neked arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, fedezd fel az élet szépségeit, s ne keress újabb munkát magadnak. Lény nyitott persze, ha valamilyen izgalmas lehetőség jön veled szembe, de azért gondolkodás nélkül ne ugorj fejest semmibe, legyen szó bármilyen ígéretesnek tűnő kihívásról.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A benned lévő kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldani a helyzetet, és ez egyre magabiztosabbá tesz, így sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni. Bár vannak a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ezúttal ne hallgass rájuk, inkább értesd meg velük, hogy ezúttal pontosan tudod, mit kell cselekedned. Határozott de udvarias formában tedd világossá, hogy nem szorulsz mások segítségére, nem kérsz tanácsot, s nem is hagyod magad eltéríteni az általad választott útról. Csak így tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Az az ember vagy, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent jó előre nagyon pontosan kiszámít, hogy még véletlenül se kerülhessen porszem a gépezetbe. Ezúttal azonban hiába készítettél a szokásodnak megfelelően alapos tervet, mégis bekövetkezik valami, ami teljesen összekuszálja a dolgokat. De ne dühöngj emiatt, inkább rögtönözz és gyorsan lépj közbe. Még jobb, ha van egy kész B-terved is, és vedd azt elő. Ha nincs, hát tanulj belőle, és legközelebb még alaposabban vedd számba, hogy egy-egy szituációból mi sülhet ki, s akkor végképp nem érhet semmilyen meglepetés és nem kell eszeveszett kapkodásba kezdened!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!