Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Bikák a szeretteik támogatására számíthatnak, a Skorpiók rendkívül céltudatosak

Napi horoszkóp augusztus 11.: a Bikák a szeretteik támogatására számíthatnak, a Skorpiók rendkívül céltudatosak
A nap cikke

5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!

Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 28.: a Skorpiók sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Nyilasoknak nagyobb bátorságra van szükségük a céljaik eléréséhez

A csillagok a hét közepére is tartogatnak meglepetéseket, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A legjobb filmek és sorozatok, amik márciusban érkeznek a Netflixre

Ürítsd k a naptárad néhány estére a tavasz első hónapjában, mert a streamingszolgáltatónak van pár órányi szuper programja számodra!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Megtudhatod, hogy mit üzennek a mai napra a csillagok, ha elolvasod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje küzdesz egy számodra rendkívül fontos célért, ahogy azonban egyre jobban akarod, úgy kerül egyre távolabb tőled, ez pedig rendkívüli módon elkeserít és felbosszant egyszerre. Jóllehet, most nem feltétlenül alakulnak a várakozásaidnak megfelelően a dolgok, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden körülmények között számíthatsz a szeretteidre, szívet melengető érzés számodra az, hogy bármiben szorulsz a segítségükre, ők mindig ott állnak a hátad mögött. Nagyon jó kis csapatot alkottok együtt, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy semmiképp képmutatónak lenned, nem kell, hogy másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy, hisz minden erényeddel és hátrányoddal elfogadnak. Szerencsés embernek mondhatod magad!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút előrelátó vagy, szeretsz úgy tervezni, hogy a jövőbe tekintve előre végiggondolod a lehetséges buktatókat, a veszélyesebb kanyarokat, a lejtőket annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, akkor majd bátran merj nekifutni egy-egy akadálynak. Így azonban nem marad lehetőséged a jelenben maradni, folyton matekozol, mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hol leszel a jövőben, miképp tudod a legsimábban teljesíteni az előtted álló távot. Kétségtelenül fontos ugyan az előrelátás, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a folyamatban lévő ügyeid sínen vannak annyira, hogy elvonatkoztathatsz tőlük. Hidd el, megéri!

RÁK (június 22-július 22)

Iszonyúan unsz már egy végeláthatatlannak tűnő folyamatot, amelyből egyszerűen nem tudsz eredményt csiholni, pedig már rengeteg időt és fáradtságot elpazaroltál rá. Amennyiben azonban ennyire nem működőképes a dolog, eljött az ideje, hogy megpróbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Lásd be, ha valami nem megy, ne vesztegelj a mocsár kellős közepén, ásd ki magad és indulj az új lehetőségek felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha a mai napra nem igazán terveztél semmiféle nagyobb volumenű feladatot teljesíteni, mégis váratlanul olyan kihívás kellős közepén találod magad, ahol igyekszel valamiféle kapaszkodót találni annak érdekében, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Mivel azonban ez most egy olyan, árral történő sodródás, amely nem feltétlenül garantál semmi jót neked, épp ezért az első pillanatban, ahogy lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani és kiszállni ebből a nagy versenyfutásból. Persze, fontosak a kalandok, a kihívás az élményszerzés, ám a biztonságod legalább annyira fontos!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé bizonytalan most minden körülötted, nagy változások körvonalazódnak a jövőre nézve, ezek a dolgok pedig egy pillanatra megijesztenek. Ne ess azonban kétségbe, igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy a világ folyamatos változásban van, semmi sem állandó, épp ezért neked is jönnek-mennek szituációk és emberek az életedben, melyet el kell fogadnod. Hidd el, ha nyitott vagy, akkor többé-kevésbé sikerül majd mindig a megfelelő úton haladnod, ne ijedj meg egy-egy nagyobb volumenű változástól, hisz semmi sem történik véletlenül! Te is boldog lehetsz, csak észre kell venned azt, ami a te javadat szolgálja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében váratlanul kínálkozik a lehetőség, hogy rendezz egy, a múltban kialakult konfliktushelyzetet egy olyan személlyel, aki annak idején fontos szerepet töltött be az életedben, valamiféle bagatell vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben tehát elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatodat, keresd meg az illetőt és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe a másik fél érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit és igyekezzetek közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívül fontos számodra az, hogy ha egy bizonyos célt kitűzöl magad elé, azért maradéktalanul megtegyél mindent, abszolút nem szerepel a listádon még a leghalványabb ceruzával írva sem, hogy feladd a küzdelmet. Vannak azonban olyan hegyek, amelyekhez -bárhogy is szerettél volna- egyelőre nem sikerült még felnőnöd, hisz egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is tudd mászni őket. Épp ezért érdemes időt adnod magadnak, tapasztalatot gyűjtened és kivárni azt az ideális pillanatot, amikor minden összeáll ahhoz, hogy könnyedén elérd azt, amit kitűztél magad elé. Ne akard egy nap alatt kitűzni a zászlót a csúcson, hisz a legjobb hegymászók is felépített taktika alapján küzdenek a céljaikért!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakinek sikerül nagyobb társaságban kellemetlen helyzetbe sodornia, olyan témában kéri ugyanis ki a véleményedet, amellyel kapcsolatban hirtelen fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy a többiek ne orroljanak meg rád emiatt. Időd sajnos nincsen arra, hogy elmélázz a legdiplomatikusabb válaszon, így azt mondd -lehetőleg vállalható formában-, amit gondolsz. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb, ha megfontoltan foglalsz állást!

BAK (december 22-január 20)

Konfliktushelyzetbe kerülhetsz ma valakivel, aki nem osztja a véleményedet egy bizonyos kérdéssel kapcsolatban, te pedig abszolút nem engedsz a huszonegyből. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontodat és nem hagyod, hogy mások ellenkezése ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bármennyire nem szeretted volna, a hét második felében egyszerűen fel kell vállalnod a véleményedet, nem tudsz a békesség érdekében tovább udvariaskodni. Eljött az idő, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell ugyanis elhallgatnod semmit, ha véleményed van, ne titkold el, vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Nem lehet mindig csendben maradni és alkalmazkodni mások aktuális álláspontjához!

HALAK (február 20-március 20)

Szívesen próbálnád ki magad új, kissé extrém helyzetekben, csak azért, hogy megdobd az adrenalin szintedet. Ugyan a kockázatos kalandok azok, amik a legjobban izgatják a fantáziádat, mielőtt azonban bármibe fejest ugranál csak azért, hogy felkavard az állóvizet, igyekezz józan ésszel végiggondolni, hogy mi lenne az az élmény, amellyel maradandó emlékeket tudsz szerezni és pozitívan befolyásolják a lelki állapotodat. Ne vállalj be mindent csak azért, hogy a jelenleg érzett egyhangúságot megszakítsd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Fogynál, de nem mozdul a mérleg nyelve? 5 egyszerű ok, ami a probléma mögött állhat

Fogyni szeretnél? Gondosan naplózod az étkezéseidet? Rendszeresen edzel? A rostbevitelre is nagy figyelmet fordítasz? Mégis hetek óta alig mozdul a mérleg nyelve? Nos, elhisszük, hogy nagyon frusztráló lehet ez a helyzet, hisz sok erőfeszítést tettél már eddig is a súlycsökkenés érdekében.

Kép

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Kép

Exkluzív! A Dűne: Második rész főszereplői meséltek nekünk a film legvadabb kulisszatitkairól

„Ez még csak a kezdet” – mondta a Dűne - Első rész legvégén a Zendaya által életre keltett Csani, és milyen igaza volt: a második rész ugyanis még látványosabb, drámaibb, ráadásul végre jobban megismerhetjük a szereplőket, a motivációjukat. Szóval, ha tetszett az első rész, a február 29-én debütáló új film ugyanolyan függőséget okoz majd, mint a fűszer.

Kép

Egy új kutatás szerint a szingli nők a kutyájukat választják a pasik helyett

Jobb, ha senki nem állítja választás elé a kutyagazdikat, ők ugyanis jó eséllyel a négylábú társuk mellett döntenek majd, és inkább a randipartnerüktől vesznek búcsút.

Kép

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Kép

Gyászol a királyi család: tragikus hírt jelentett be a palota

Az egész világ attól félt, hogy a királyi család egy halálhírt fog bejelenteni, de úgy tűnik, hogy sajnos a félelem beigazolódott.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!