Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 1.: az Oroszlánok ütős tervet eszelnek ki, a Mérlegek szerelemre vágynak

Napi horoszkóp augusztus 1.: az Oroszlánok ütős tervet eszelnek ki, a Mérlegek szerelemre vágynak

október 27

kos 03.21 - 04.19

Eddig ültél a babérjaidon, arra várva, majd csak...

bika 04.20 - 05.20

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet...

ikrek 05.21 - 06.21

Egy tőled függetlenül kialakult vitás helyzetben mindkét fél...

rák 06.22 - 07.22

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s...

oroszlán 07.23 - 08.22

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem...

szűz 08.23 - 09.22

Sokkal jobban alakulhat a mai programod, mint amire...

mérleg 09.23 - 10.22

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy a...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyan problémával vagy elfoglalva, ami már régen nem...

nyilas 11.22 - 12.21

Szereted a saját utadat járni, éppen ezért egyáltalán...

bak 12.22 - 01.19

Nem egyszerű a döntés, amit meg kell hoznod,...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap igencsak jól alakul, minden számításod...

halak 02.19 - 03.20

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes a hónap első napján is néhány percet a horoszkópodra szánod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Mivel rendkívül zsúfolt életet élsz, ezt a hétvégét pihenéssel, kikapcsolódással tervezted tölteni, olyasféle programokkal, amelyek igazán feltöltenek. Egy váratlan lehetőség miatt azonban a terved meghiúsul, olyan kalandban lehet ugyanis részed, amely nem minden nap kínálkozik tálcán. Cseppet se bánd, hogy nem a terveknek megfelelően alakul a hétvége, hisz életre szóló élményt szerezhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

A szokásosnál jóval nehezebb feladatokkal küzdesz, melyek nemcsak fizikailag, de lelkileg is próbára tesznek. Sokszor érzed úgy, hogy egyszerűen nem bírod tovább, elfogyott belőled a szufla, képtelen vagy megugrani az akadályokat. Ettől olyan érzés kerít a hatalmába, amely nem feltétlenül pozitív, inkább depresszív lesz tőle a hangulatod. Mielőtt azonban teljesen belesüppedsz ebbe az érzésbe, mindenképp tartsd szem előtt, hogy ez az állapot sem fog örökké tartani. Egyszer majd te is felszabadulsz és meglátod, minden rendben lesz! Kitartás!

IKREK (május 21-június 21)

Súlyos titkok őrzője vagy, ám mindenképp meg kell tartanod magadnak, még akkor is, ha hatalmas terhet kell cipelned ezzel. Utólag visszagondolva abszolút nem biztos, hogy tudni szerettél volna róla, előre azonban nem tudtad befolyásolni a helyzetet, hisz mielőtt megtudtad volna, azelőtt számodra is titok volt. Most már tehát sajnos nincs más választásod, mint megtartani magadnak, igyekezz azonban a jövőben kevésbé belefolyni ezekbe a bizalmas helyzetekbe. Kíméld meg magad a felesleges terhektől!

RÁK (június 22-július 22)

Szinte megállás nélkül futsz a mókuskerékben, állandóan az eredmény után loholsz, ettől azonban kezdesz kiégni abból, amit csinálsz. Mielőtt tehát végleg elveszíted a motivációd és egy hirtelen ötlettől vezérelve ott hagysz csapot-papot, érdemes időt szánod a pihenésre, a feltöltődésre is. Ez a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy kikapcsolódj a szeretteiddel, a barátaiddal, hogy lelkileg töltődj egy kicsit. Olyan programokat találj, amelyek rólad szólnak, amelyek örömet hoznak, ezáltal újratöltik a kiürült endorfin raktáraidat is. Merj boldog lenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ütős tervet eszeltél ki, amely rövid úton elvezethet a sikerhez, ennek érdekében tehát mindenáron igyekszel végrehajtani azt, amit kigondoltál. Rendkívül pozitív az, hogy ennyire magabiztos vagy, igyekezz azonban szem előtt tartani azon tényezőket is, amelyek negatívan befolyásolhatnak az úton, ezáltal eltéríthetnek egy teljesen más irányba. Amennyiben hézagot észlelsz a rendszerben vagy tanácstalanná válsz, érdemes nálad tapasztaltabb embereket is meghallgatnod, hisz ők utat mutathatnak neked! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján lehetőséget kapsz arra, hogy kibontakoztathasd a tehetséged, ezzel bizonyítva a környezetednek, hogy mennyire talpraesett vagy. Lehetséges módon elérheted, hogy felnézzenek rád, igyekezz azonban nem átesni a ló túloldalára, hisz mindenáron nem kell hason csúsznod, hogy megkapd azokat az elismeréseket, amelyekre régóta vágysz. Ne feledd, te anélkül is értékes ember vagy, hogy túllépnél az értékrendeden annak érdekében, hogy az istenekkel kávézgass! Mindig igyekezz önmagad lenni, aki szeret, így is elfog fogadni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje vágysz a szerelemre, szinte már–már görcsösen hajtod azt a személyt, akivel életreszóló lehet a kapcsolatod. Ahelyett azonban, hogy minden nap újratervezed az esküvődet, a ruhád, a csokrod és a meghívott vendégeket, igyekezz lazítani és nem mindenáron beleugrálni kapcsolatokba csak azért, mert mindenképp oltár elé szeretnél állni. Hidd el, ha nem erről szól majd minden perced és abbahagyod a nagy rohanást, Ámor nyila téged is elfog találni. Lazíts, mindennek eljön az ideje!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon olyasminek tehetsz végre pontot a végére, amely már régóta húzódik és kezd minden szempontból felőrölni. Kifejezetten jóleső érzés lesz az, hogy mostantól nem kell ezzel foglalkoznod, hogy végre másra is koncentrálhatsz, hogy olyasmikkel töltheted az idődet, amik pozitív hatással vannak rád. Igyekezz minden szálat végleg elvárni, hogy a későbbiekben ne okozhasson kellemetlenséget, majd add át magad a hétvégének és kapcsolódj ki a vízparton a barátaiddal!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos emberek kérnek tanácsot tőled egy olyasféle helyzetben, amelyben ők még soha, ellenben te már többször voltál. Kifejezetten jó érzéssel tölt el az, hogy mankó lehetsz másoknak, igyekezz tehát mindent töviről hegyire elmondani nekik és felhívni a figyelmüket a rájuk leselkedő veszélyekre. Annak idején nem élted meg túl pozitívan, amikor hozzájuk hasonló helyzetben voltál, ám most már tudod, hogy semmi sem történik véletlenül. Ez például azért történt, hogy ma másoknak lehess a fény az éjszakában!

BAK (december 22-január 20)

Legnagyobb bosszúságodra nem tudsz már kozmetikázni a végeredményen, így kell tehát elfogadnod, ahogy jelenlegi helyzet alakult, felesleges rajta bosszankodnod. El kell fogadnod, hogy nem mindig tudod befolyásolni az eseményeket, hisz rajtad kívülálló körülmények is alakíthatják eredményt. Ez most így zárult, fogadd el és lépj tovább, hiszen százával várnak az új kalandok a világban! Te mindig tegyél meg mindent tőled telhetőt a siker érdekében, így soha nem lesz lelkiismeretfurdalásod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle dolgok nyomasztanak, amiken jelenleg nem tudsz változtatni, bármilyen erőfeszítéseket is teszel. Annak érdekében azonban, hogy könnyíts magadon, érdemes keresned valakit a környezetedben, akivel őszintén tudsz beszélgetni, próbáld meg neki kiönteni a lelked annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyebbülj. Sosem tudhatod, lehet hogy olyan tanácsot kapsz, ami neked eszedbe sem jutott volna, amely hatalmas lendületet adhat a továbbiakban. Soha nem szabad negatívan látni a világot, hisz olyan még nem volt, hogy a negatív érzések lökjenek a siker felé. Nyár van, süt a nap, rengetegen szeretnek, kapcsolódj ki a barátaiddal és ne mindig a nyomasztó dolgokkal foglalkozz!

HALAK (február 20-március 20)

Igen-igen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a mai napon, valaki ugyanis olyasfajta szívességet kér tőled, amely nem hogy meghaladja a toleranciaküszöböd, de a teljesíthetetlen kategóriába tartozik. Első felháborodásodban nem is igen érted, hogyan lehetséges az, hogy ilyen sarokba szorított helyzetbe hozzanak, ám ha egy kicsit belegondolsz, rájöhetsz, hogy nyilvánvalóan nem volt az illetőnek más választása. Mivel azonban ez neked nem tartozik a teljesíthető feladatok közé, igyekezz finoman és diplomatikusan visszautasítani a segítségnyújtást. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz ez nem önzőség, csupán csak önmagad próbálod kímélni, mielőtt te is olyan helyzetbe kerülnél, ahová most abszolút nem vágysz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 28

kos 03.21 - 04.19

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem tudod, merre indulj el a célod felé,...

rák 06.22 - 07.22

Nem mered elhinni, hogy a körülményekhez képest a...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy teherként nyomja a vállad az bizonyos dolog,...

szűz 08.23 - 09.22

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett...

mérleg 09.23 - 10.22

A sok nehézség és akadály ellenére sikerül befejezned...

skorpió 10.23 - 11.21

Te sem mertél hinni benne, de sikerült elérned...

nyilas 11.22 - 12.21

Annyi feladatot kaptál a nyakadba, hogy azt sem...

bak 12.22 - 01.19

Nagy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen...

vízöntő 01.20 - 02.18

Bár nehezen viseled a kudarcot, most mégsem úgy...

halak 02.19 - 03.20

Villámhárító gyanánt szolgálsz egy konfliktushelyzetben, és agyafúrt gondolkodásodnak...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

A 6 legrémesebb bóknak álcázott sértés

Van, hogy néha pont a kedvesnek szánt mondatok bántanak meg valakit.

Kép

Mondj örökre búcsút a cserepes ajkaknak - mutatjuk, hogyan!

Elérkeznek a hidegebb őszi napok, már hiába kened mindenféle ajakápolóval a szádat, szinte mindig száraz, érdes a felülete? Van megoldás, ám ehhez érdemes betartani a következő szabályokat!

Kép

Rá sem ismerni a Két pasi meg egy kicsi egykori gyereksztárjára

A sitcom egyik legszórakoztatóbb karaktere mára maga mögött hagyta a hollywoodi csillogást.

Kép

Úgy fest, nem is lesz mozis premierje az új James Bondnak

Tanuld meg megkeverni a 007-es kedvenc italát, ugyanis úgy néz ki, otthonról fogod nézni a premiert.

Kép

Ettől elolvadsz! Matthew McConaughey elmesélte első találkozását a feleségével

Nem kevés gyönyörű barátnője volt Matthew McConaughey-nak, mielőtt találkozott feleségével. Ám Camila Alves 14 éve mindent megváltoztatott - erről mesélt a világsztár a minap.

Kép

Napi horoszkóp október 28.: a Kosoknak változtatniuk kell az eddigi taktikán, a Rákok kedvező helyzetben vannak

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas dolgokat tudhatsz meg ugyanis az egyes csillagjegyekből!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem