Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Nyilasoknak váratlan szituációban kell helyt állniuk, a Vízöntők kivételes tehetséggel rendelkeznek

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Nyilasoknak váratlan szituációban kell helyt állniuk, a Vízöntők kivételes tehetséggel rendelkeznek

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes néhány napot a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben mások boldogsága került számodra előtérbe a sajátod helyett. Folyamatosan azért fáradozol, hogy elégedetté tedd a környezetedben élőket, mert azt gondolod, ha ők boldogok, neked az már abszolút elegendő. Most azonban eljött az idő, amikor fel kell tenned magadnak is a kérdést, hogy vajon érdemes-e önmagad elé helyezni a többieket, semmint kissé önző módon először a saját kiteljesedésedre, sikereidre és az ezek által okozott boldogságra koncentrálni. Ne feledd: te vagy az első számú a saját életedben, ami a boldogságot és a kiteljesedést illeti!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, ez ma a te napod, semmi nem szegheti a kedved, motivációtól duzzadva indulsz el otthonról reggel. Az idő múlásával ez az érzés ráadásul csak erősödik benned, hisz minden úgy alakul végre, ahogy szeretnéd, ahogy annak idején eltervezted és most nagyon úgy tűnik, hogy működik is a dolog! Épp jókor jött, nagyon ko voltál már ugyanis éhezve a sikerre, hosszú ideje dolgoztál azon, hogy végre téged is elismerjenek és azt mondhasd valamire, hogy ezt bizony érdemes volt elkezdeni! Légy büszke magadra, hisz magabiztosságod és kreativitásod most abszolút mértékben megtérült!

IKREK (május 21-június 21)

Nem osztod a környezeted véleményét egy bizonyos ügyben, emiatt kissé másképp tekintenek rád. Nem a legkomfortosabb érzés számodra a kakukktojás szerepében lenni, mégse akarj senkit meggyőzni, legyen annyi önbecsülésed, hogy kitartasz az álláspontod mellett, amennyiben elfogadható érveid vannak, amelyek megállják a helyüket. Amennyiben azonban meg tud bárki győzni, abban az esetben érdemes mégis rugalmasabban kezelned a helyzetet és mérlegelned, hogy talán engedned kellene a huszonegyből. Ez mind nagyban függ azonban az adott szituációtól, így alkalomszerűen kell mérlegelned, hogy mennyire tartasz ki és mennyire engedsz. Ne feledd mindig bátran vállalni önmagad az álláspontoddal együtt és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek. A szürke egerek között abszolút színes egyéniségnek számítasz!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nem vagy az az ember, aki a bolhából elefántot csinál, de az az érzésed, hogy ezúttal olyan szituációba keveredtél, amikor muszáj a problémát a helyén kezelni és nem lehet azt a szőnyeg alá söpörni. Állj oda határozottan, vállald a felelősséget azért, amiért kell és gondolkodj megoldáscentrikusan. Ha azt látják rajtad ugyanis, hogy tenniakarás van benned, elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet! Ilyen egy igazi profi hozzáállása!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre nem tornyosulnak a fejed felett a feladatok, nem kell azon görcsölnöd, mikor van a határidő és mivel kell még végezned. Épp ezért igyekezz kihasználni az alkalmat és szánj egy kis időt a testi-lelki töltődésre, amikor csakis magadra koncentrálsz mindenféle kötelezettség nélkül! Gondolj magadra is, ne csak mindig a környezetedet szolgáld ki maradéktalanul, munka után menj el egy masszázsra, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen szánj magadra minőségi időt! Hidd el, az nem számít önzőségnek, ha megadod magadnak a lehetőséget arra, hogy boldog légy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy felemás módon véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudt volna az utolsó leheleteddel mégis küzdeni a keserű szájíz ellen. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Te vagy az a személy, aki általában a békebíró szerepét játssza egy-egy konfliktushelyzetben. Az egyszerűség azonban képes téged is kiakasztani, ezúttal pedig egy hasonló szituációba kerülsz. Borzasztóan kiakaszt, hogy nem tudod valakivel megértetni, mi a mondanivalód lényege, miközben ugyanis te észérveket sorakoztatsz fel, ő csupán végletekben gondolkodik, nem hagyja magát meggyőzni. Épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy megéri felesleges köröket futni és olyasféle vitákba belemenni, amelyek a meddő kategóriába tartoznak. Egyszerűen engedd el és lépj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezdenek az általad megkezdett munkák végre pozitív eredményeket hozni, látod, hogy a sok-sok befektetett energia és fáradság most abszolút megtérülni látszik. Ez újabb lendületet ad a további küzdéshez, hisz látod, van értelme annak, amit csinálsz. A sok munka mellett találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad, hiszen fáradtan nem lehet ugyanazzal a hatékonysággal dolgozni, mint új energiákkal feltöltődve! Minden, amit eddig csináltál, biztos alapokokon nyugszik, attól tehát, mert egy picit lazítasz, még semmi nem fog kárba veszni, nem fog összedőlni, amit felépítettél. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra, találj egy mindennapi hobbit, ami feltölt!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap első napján váratlan szituáció adódik, amelyben mindenki az általad dobott mentőövet várja egy bizonyos ügyet illetően. Mivel óriási a felelősség rajtad, igyekezz az ehhez mért legnagyobb komolysággal állni a helyzethez. Készíts ütős tervet, vonj be mindenkit, aki hadra fogható és együtt oldjátok meg a problémát. Bízz magadban, hisz a te vezényleteddel és tudásoddal nem lehet gond ezen akadálylegyőzése sem! Ha sikerült mindent a régi kerékvágásba állítani, méltóképp ünnepeljétek meg a győzelmet, egyúttal próbáld megértetni a többiekkel, hogy legközelebb óvatosan araszoljanak a szakadék szélén, mert nem tudhatják, hol kezdődik a mélység!

BAK (december 22-január 20)

Első ránézésre megrémít a feladat, amivel megbíznak a hét első napján, egy pillanatra megremeg az önmagadba vetett hited is. Ezzel a hozzáállással azonban már bele sem kellene kezdened, hisz eleve el van rendelve minden. Ám amennyiben van benned hit és akaraterő, bízol abban a tudásban, amit évek hosszú során át szereztél meg, nem jelenthet problémát az, hogy végül olyan eredményt produkálj, amely elismerésre méltó! Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e az a bátorság és határozottság, ami átsegíthet az első akadályokon! Gondolj bele, ha most feladod, mennyire meg fogod bánni, amikor már túl késő lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kivételes tehetséggel rendelkezel ahhoz, hogy képes legyél bizonyos helyzetben fölényes győzelmet aratni. A környezeted emiatt meglehetősen nagy elismeréssel tekint rád, hisz nekik nem biztos, hogy lenne elegendő bátorságuk ahhoz, amihez neked még gondolkodnod sem kell. Büszke lehetsz magadra, mégis légy óvatos, ne szállj el túl messzire, bölcsebben teszed, ha inkább arra koncentrálsz, hogy másoknak is átadd a tudásodat, megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy ők is elérjék a hegy csúcsát! Igyekezz megújulni, mindig keress új motivációt, hogy újra és újra jeleskedhess!

HALAK (február 20-március 20)

Hozzá nem értésed okán feszélyez egy bizonyos helyzet, úgy érzed, teljesen egyedül vagy, nem is igen tudsz mit kezdeni tehát a szituációval. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned, keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem takarítani a sok repeszt, amit a hibáidból adódó bomba robbanása hagyna hátra! Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, sokkal élvezhetőbbé válik, ám addig is a tanulásé a főszerep!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Életmód

5 dolog, amitől garantáltan tökéletes lehet az idei karácsony

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

A tökéletes melltartó méret: Néhány pillanat alatt kiderítheted a TikTok új trükkjével

Ezzel a trükkel könnyedén és gyorsan megállapíthatod a valódi melltartó méreted, és így megóvhatod magad a fájdalom, az irritáció, a rossz testtartás kialakulásának kockázatától.

Kép

Válaszolj erre az egyetlen kérdésre, és kiderül, hogy pszichopata vagy-e!

Ez most nem a játékos tesztek egyike, ebből ugyanis komolyabb dologra derül fény, mégpedig arra, hogy pszichopata vagy-e.

Kép

Minden eddigit felülmúl Katalin, Vilmos és a gyerekek karácsonyi üdvözlőlapja

Úgy tűnik, hogy idén sokkal előbb tették közzé a szokásos karácsonyi családi portréjukat!

Kép

Heti horoszkóp december 11-17.: az Oroszlánok rég nem látott sikereket érhetnek el, a Mérlegek nehéz döntés előtt állnak

A következő hét is bőséggel tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek szülöttei számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Imádod a halat? Akkor van egy rossz hírünk: a vadon élő fajták szinte mindegyike fertőzött ezzel

Nem a higanyról van szó, valami egészen mással fertőzött a halak nagy része.

Kép

Sztárok, akik híres nagyszüleik hasonmásai, mi pedig eddig észre se vettük

„Mint két tojás”, „nem esett messze az alma a fájától”, „kiköpött mása” – nem egy, nem két mondás próbálja szemléltetni másokkal, hogy két ember között mekkora hasonlóság is van, még annak ellenére is, ha több generációnyi idő van köztük.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!