Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Kosok kikapcsolódhatnak, a Bakoknak végre sikerül elkapniuk a fonalat

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Kosok kikapcsolódhatnak, a Bakoknak végre sikerül elkapniuk a fonalat
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz minden csillagjegy egy-egy izgalmas üzenetet rejt!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 1.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján minden adott ahhoz, hogy kikapcsolódhass végre, egész héten apait-anyait beleadva, helyenként kissé túlvállalva magad hajtottál, ma pedig a mókuskerékből kiszállva energiát gyűjthetsz a következő hétre. Csupa olyan dolgot csinálj tehát, ami rólad szól, ha ügy érzed, csak ejtőzz a kanapén, olvass egy romantikus regényt, aludj, egyél finomakat vagy hívd el egy barátnődet shoppingolni, nézzétek meg a legújabb cipő- és táskakollekciót, hogy frissíthesd az otthoni gyűjteményedet. Használd ezt a napot arra, hogy kicsit a hedonizmusról szóljon minden!

BIKA (április 21-május 20)

Hatalmas megfelelési kényszer uralkodik el rajtad, melynek okán nem tudsz kiszállni a mókuskerékből, egyszerűen azt érzed, hogy megállás nélkül futnod kell az lehető legtökéletesebb eredmény elérésének érdekében. Mivel azonban rendkívül fárasztó dolog folyamatosan top formában lenni, így érdemes lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és kicsit lazábban hozzáállni bizonyos helyzetekhez. Ne akard a végtelenségig kifacsarni magad, hisz egy ponton rá kell jönnöd, hogy olyan emberekért futsz felesleges köröket, akik amennyiben a te helyedben lennének, egyszerűen belöknének a szakadékba, semmint kihúznának onnan!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan nagy áldozatokat hozol valakiért, aki csupán kihasználja a segítőkészségedet, ezt azonban nem akarod semmiképp tudomásul venni, noha a környezeted hosszabb ideje próbálja a figyelmedet felhívni erre. Azt azonban mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy bizonyosan nem véletlenül igyekszik több ember egyszerre józanabb gondolkodásra bírni az illetővel kapcsolatban, időnként tehát érdemes a dolgok mögé látnod. Ők csupán féltenek, az illető pedig vastagon kihasználja azt az áldozatkészségedet, mely szerint egy te egy apró, törött szárnyú cserebogarat sem hagysz az út szélén. Neked kell azonban ebben a helyzetben észnél lenned és megtanulnod nemet mondani, ellenkező esetben örökké ki fognak használni!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben magányodba vonulva kicsit befelé figyeltél, megismerted önmagadat, ezen az önismereti úton pedig rá kellett jönnöd arra, hogy időnként szükséged van az egyedüllétre. A nagy nyüzsgésben ugyanis abszolút hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy neked mi a jó, illetve hogy a lelki béke fenntartása a hosszú távú boldogságod elengedhetetlen kelléke. Épp ezért szánj időt magadra és arra, hogy a külvilágot egy időre kizárva önmagadra koncentrálhass. Hidd el, nem fogod megbánni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap első napja tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztázd valakivel a korábbi sérelmeidet, aki egykor elég közel állt a szívedhez, egy félreértés miatt azonban megszakadt közöttetek a kapcsolat. Mivel azonban örökké nem szeretnél haragot tartani, így végy egy nagy levegőt és lépj interakcióba az illetővel, amennyiben nyitott arra, hogy tisztázzátok a nézeteltéréseiteket, abban az esetben beszéljetek meg egy személyes találkozót, ahol őszintén elmondhatjátok, kit, s mi bánt. Arra mindenképp érdemes felkészülnöd, hogy nem csak neked vannak fájó pontjaid a kialakult helyzetben, légy tehát nyitott a kompromisszumkötésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában csak és kizárólag akkor lépsz ki a biztonsági zónádból, ha egy helyzet erre kényszerit, ellenkező esetben nem vagy az a típusú ember, aki lépten-nyomon a kockázatos helyzetek között ugrabugrál. Ma azonban az Élet lesz az, ami erre sarkall, nincs más választásod ugyanis, mint belemenni egy kockázatos helyzetbe. Iszonyúan dühítőnek és igazságtalannak találod az egész szituációt, legszívesebben felvennéd a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban jelen pillanatban erre nincs lehetőséged, épp ezért nyeld le a békát és állj bele a dologba annak érdekében, hogy mihamarabb szabadulj. Ne aggódj, minden nap azért nem jönnek szembe ilyen kellemetlen helyzetek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyannyira élvezed azt a helyzetet, amelyben jelenleg benne vagy, hogy azt kívánod, bárcsak sose érne véget, mi több már előre azon görcsölsz, hogy mennyire leszel majd depresszív hangulatban, ha véget ér. Nagyjából jellemző rád az, hogy nehezen éled meg a változásokat, amikor pedig valamely szituációban különösen jól érzed magad, akkor még nehezebb az egészből kilépni. Ne erre koncentrálj azonban, hisz most arról szólnak a mindennapok, hogy élvezd azt, amit csinálsz, majd ráérsz a változás gondolatával megbarátkozni, ha közeleg a dolog vége és kezd aktuálissá válni. Most másban merülj e, ne a folyamatos aggodalomban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hirtelen felgyorsulnak az események körülötted, csak kapkodni tudod a fejed, azt sem tudod mi történik és folyamatosan attól félsz, hogy ha kiesel a ritmusból, akkor dugába dől minden. Jobban teszed azonban ha a kétségbeesés helyett magabiztosan beleállsz a dologba és nem görcsölsz rá a “mi lesz, ha…” kérdéskörre, ehelyett mintegy kihívásként tekintesz a helyzetre és az elméleti tudásod legjavát a gyakorlatba átültetve igyekszel minden tőled telhetőt megtenni a siker érdekében. Higgy magadban, egy kis adrenalin löket senkinek sem árt!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában a maximalizmusod az, ami nem enged lazítani, emiatt gyakorlatilag folyamatos görcsben éled az életedet, azt gondolod, hogy ha egyetlen percre kiengedsz, akkor mindaz, amit eddig tettél, azonnal elvész majd. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, hisz ez azt jelenti, hogy mindig a topon kell lenned, sosem eresztheted ki a fáradt gőzt, abszolút nem kapcsolhatsz ki. Mivel a hosszútávú mentális és fizikai egészséged sokkal fontosabb annál, minthogy folyamatosan a hegycsúcson legyél, épp ezért érdesem lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásaidból és végre lerázni azokat a láncokat, amelyeket te, magad tekertél az életed köré! Hidd el, nem fogod megbánni!

BAK (december 22-január 20)

Végre sikerült elkapnod a fonalat és ez nagyon megnyugtató számodra, hisz ez azt jelenti, hogy innentől vége a sűrű bozótosban történő bolyongásnak, mostmár magabiztosan, nagy lendülettel mehetsz előre. Rendkívül büszke vagy magadra, hisz az, amit eddig elértél, az csakis magadnak köszönhető és mivel rengeteg kreatív ötlet van a tarsolyodban, épp ezért határ a csillagos ég! Most ne engedd tehát, hogy másfelé terelődjön a figyelmed, hisz ha másra figyelsz és az a bizonyos fonal kicsúszik a kezeid közül, akkor a siker is veszélybe kerül. Majd utána ráérsz pihenni és jéghideg limonádét szürcsölve a vízparton üldögélni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos, kellemetlen történést rejtegetsz a múltadból, mely nem enged 100%-ban felszabadulni, folyamatosan azon aggódsz, hogy mi lesz, ha napvilágot lát a dolog. Így azonban nem lehet a mindennapokat felhőtlenül élni, mielőtt tehát teljesen átveszi az uralmat az agyadban ez a bizonyos negatív emlék, igyekezz mélyebben elásni a fejedben, hisz ez már egy megtörtént esemény, változtatni úgysem tudsz rajta, ez is te vagy, bárkivel megtörténhet ugyanez, így tehát nem érdemes semmiképp sem az idődet, sem a boldogságodat vesztegetned rá! Hidd el, kellemetlen tapasztalásai mindenkinek vannak, csak senki sem dicsekszik azokkal!

HALAK (február 20-március 20)

A folyamatos aggodalom után ma végre jó híreket kapsz, ez pedig rendkívül nagy örömmel tölt el. Az utóbbi napok másról sem szóltak, csak arról, hogy lerágtad a tíz körmödet, hisz egy számodra fontos személy került kellemetlen helyzetbe. Úgy tűnik azonban, hogy ma végre felszabadulhatsz, nem fog ugyanis a továbbiakban fejfájást okozni a dolog, ennek okán végre nem lesznek álmatlan éjszakáid sem. Ünnepeljétek meg az illető sikerét, te pedig büszke lehetsz magadra, hisz a számodra fontos emberekkel szemben ilyen mértékű empátiát kevesen gyakorolnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!