Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Bikák új kalandokra vágynak, az Ikreknek érdemes több időt a szeretteikkel tölteniük

Napi horoszkóp augusztus 1.: a Bikák új kalandokra vágynak, az Ikreknek érdemes több időt a szeretteikkel tölteniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ahol fordítva történt: sztárpasik, akik egyedül nevelik gyereküket, miután párjuk elhagyta őket

A modern világban könnyű olyan anyákat találni, akik egyedül nevelik gyermekeiket, míg frodítva, tehát olyan apákat, akik szintén egyedül próbálnak helytállni már kevésbé.

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok augusztus első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 1.

KOS (március 21-április 20)

A hét második napján nagyobb jelentőséget tulajdonítasz egy bizonyos helyzetnek annál, mint amekkora volumenű az egész, számodra azonban valami oknál fogva rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra, amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, abban az esetben bizonyosan nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Az eddigiekhez képest másféle kalandokra vágysz, arra, hogy a komfortzónádból kilépve, valami extrémebb dologban próbáld ki magad. Jobb azonban elrendezni a folyamatban lévő, lezáratlan ügyeket, mielőtt szabadságolod magad, hisz a kollégáid nem fognak kiugrani a bőrükből, ha nekik kell a saját feladataik mellett, távolléted alatt a tieidet is megoldani. Minél több folyamatban lévő ügynek teszel pontot a végére, annál nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad az új élményeknek!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan zsúfolt életet élsz, ennek okán nem igazán jut időd a szeretteidre, melynek az utóbbi időben jó néhányan hangot is adnak körülötted. Mivel a megjegyzésekkel jócskán a tyúkszemedre lépnek, épp ezért rossz néven veszed a reakciókat és helyenként arrogánsan reagálsz. Amennyiben azonban ennyien teszik szóvá azt, hogy érdemes lenne jobban odafigyelned rájuk, azt talán veheted egyfajta jelnek is. Érdemes tehát ezután kevesebb időt a karriered építésére fordítanod és minőségi időt tölteni azokkal az emberekkel, akik számára fontos vagy és bizony ők sem közömbösek számodra. Mit ér a siker, ha nincs kivel megünnepelned, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Apait-anyait beleadsz egy nagy volumenű projektbe, valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy akadályozza minden egyes lépésedet. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Könnyen lehet, hogy csupán félt az ismeretlentől és attól, hogy nem lesz sikerélményed. Épp ezért, mielőtt felháborodottan nekirontanál, előtte érdemes leülnöd az illetővel és megbeszélni azt, ami mindkettőtök részéről kényelmetlen, így neked is lehetőséged adódik arra, hogy tisztázd a viszonyokat és azt, hogy nincs mitől félteni. Értékeld a törődést!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napján valaki elég kellemetlen helyzetbe hoz azzal, hogy választás elé állít egy bizonyos helyzetben, emiatt pedig rendkívül frusztrált vagy. A legkevésbé sem vagy ugyanis a kényszerhelyzetek híve, épp ezért egész nyugodtan hangot adhatsz a nemtetszésednek. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amelyet egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan folyamatosan igyekeztél elodázni, mégsem halogathatod tovább, hogy meghozz egy fontos döntést a hét második napján. Hosszabb ideje próbálsz sakkozni, nem tudod, milyen irányba indulj, nem is merted kimondani a végszót, ám ma mégis megkapod az egyértelmű jelzést arra, hogy végre ki merd mondani azt, amit eddig lenyelni próbáltál. Mielőtt tehát útnak indulsz, előtte gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát annak érdekében, hogy ne csak bizonytalanul bolyongj az bozótosban. Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj és meglátod, kivételes sikereket érhetsz el!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben azt gondolja rólad, hogy te vagy a lehető legmanipulálhatóbb ember a Világban, hiszen valahogy mindig mások kedvére próbálsz tenni, ennek következtében egyfajta kép alakul ki rólad az illetőben, méghozzá az, hogy egyszerűen úgy befolyásol a környezeted, ahogy szeretne. Épp ezért próbálkozik be ő, maga is egy lehetetlen kéréssel, mely, nem is tudod, hogy jutott eszébe. Nem kell beadnod a derekadat, mert bár mindenkit igyekszel valóban boldoggá tenni, azért nem vagy te valamiféle irgalmas szamaritánus, aki a Világot szeretné megmenteni, erre pedig mindenképp hívd fel az illető figyelmét is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második napján megérett benned az elhatározás arra, hogy lezárj egy olyan helyzetet, amely nem tartogat már semmi pozitívat számodra, úgy érzed, mindent komihoztál már belőle. A környezeted nem feltétlenül érti majd meg azonnal a döntésedet, ám ha elmagyarázod nekik türelemmel, hogyan is jutottál erre a döntésre, biztosan támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet adhat az induláshoz. Arra ügyelj, hogy számon kérni ne hagyd magad, hisz te senkinek nem tartozol önmagadon és a közvetlenül érintett személyeken kívül elszámolnivalóval!

NYILAS (november 23-december 21)

Augusztus első napján végre sikerül döntésre jutnod egy olyasfajta dologban, amelyet ugyan hosszú ideje tervezgetsz, ám egészen eddig nem volt benned annyi önbizalom, hogy meglépd. Amennyiben azonban összeszeded minden akaraterőd és odakoncentrálsz, ezúttal biztosan nem hibázhatsz. Hosszú ideje tervezgeted, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmiféle porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki folyamatosan egyre és egyre magasabbra teszi a lécet, azt gondolja ugyanis, hogy amíg te azzal vagy elfoglalva, hogy sorra átugráld az általa kihelyezett mércéket, addig ő eljut a kitűzött célig és végül learathatja majd a babérokat. Mivel te tökéletesen tisztában vagy az illető szándékaival, így eszed ágában sincs egyfajta bakkecskeként ugrabugrálni, csak azért, mert ő azt várja el tőled. Ne habozz, hozd a tudtára, hogy abszolút feltűnően próbálja manipulálni a folyamatot, te viszont sokkal rafináltabb vagy annál, mint amit ő kinéz belőled. Azt is tedd világossá számára, hogy egyetlen percig nem vagy hajlandó engedelmeskedni neki, úgyhogy jobban teszi, ha mostantól a saját pecsenyéjét sütögeti és a tiédet békén hagyja. Állj ki magadért, hisz ha te nem teszed meg, más biztosan nem fogja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, augusztus első napja abszolút neked kedvez, bomba formában vagy, egyszerűen nincs az az akadály, amelyet ne győznél le, hisz bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes vagy megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, és ez az a hozzáállás, ami oly sokat hozzátesz a személyiségedhez. Ezt a fajta céltudatosságot a környezeted is észrevesz, mely igen nagy tiszteletet kölcsönöz neked. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe. A képességeid megvannak hozzá, csak akarnod is kell a sikert!

HALAK (február 20-március 20)

Egyáltalán nem szereted azokat a helyzeteket, ahol nem tudod végiggondolni a döntéseidet, ilyenkor rendkívül frusztrálttá válsz és elkezdesz kapkodni. Augusztus első napján ismét egy ilyen szituációval kell farkasszemet nézned, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, akkor jó eséllyel mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Ne aggódj, nem minden nap ilyen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Kép

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Kosoknak érdemes határozottnak lenniük, az Oroszlánok új elfoglaltságuknak szentelhetik az idejüket

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

4 csillagjegy, akikre igaz a gonosz boszorkány kifejezés

Bár sokan szkeptikusak, már számtalanszor beigazolódott, hogy a csillagjegyünk igenis hatással van a személyiségünkre, tulajdonságainkra és akár az emberi kapcsolatainkra is.

Kép

Tovább élhetek azok az emberek, akiknek jellemző ez a bőrére

Úgy tűnik, a bőrproblémáknak jó oldala is akad.

Kép

Nagy baj lehet, ha nem veszed észre időben a jeleket: így rombolja a személyiséget a főszereplő szindróma

Miért élnek úgy egyesek, mintha egy fiktív történet főszereplői lennének, aminek semmi köze az életükhöz? Milyen veszélyei vannak ennek, és mit lehet kezdeni ezzel a jelenséggel?

Kép

Viszlát, bokacsizma! Idén ősszel ennél a cipőnél nem lesz népszerűbb

Ez a darab felteszi a pontot az i-re, ha csinos szettekről van szó.

Kép

Gyász: Meghalt a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja, Sir Michael Gambon

Gyászol a világ, 82 éves korában elhunyt a sztár.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!