Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 9.: az Oroszlánok kitartásból vizsgáznak, a Szüzek mindenáron bizonyítani szeretnék rátermettségüket

Napi horoszkóp április 9.: az Oroszlánok kitartásból vizsgáznak, a Szüzek mindenáron bizonyítani szeretnék rátermettségüket
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeznek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 9.

KOS (március 21-április 20)

Igyekszel valakit kirángatni az egykedvűségből és az általa kilátástalannak vélt helyzetéből, de valahogy minden fórumon zárt kapukba ütközöl. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz máshonnan megközelíteni őt, hátha megérzi az ártani nem akarást részedről. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerülni fog áttörni a benne lévő gátakat és sikerülhet megrántan azt a bizonyos szekeret, amely most még a sárban vesztegel. Ne add fel ilyen könnyen, nem olyan fából faragtak, aki egy-két nemleges válasz után elkullog! Arra azért ügyelj, hogy ne lépj át az illetőnél bizonyos határokat vagy hogy ne legyél erőszakos vele. Biztosan vannak finom eszközeid arra, hogy visszahozd az életkedvét és együtt menjetek az úton! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni. Mindeközben minden gondolatod igyekszel elterelni, nem is akarsz rákoncentrálni, annak ellenére, hogy tudod, hamarosan fájdalmas döntést kell meghoznod. Minél hosszabbra írod azonban a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne nyújtsd oldalakra a fogalmazást, igyekezz lényegre törő lenni, mert így hosszú ideig éberen fogsz még aludni.

IKREK (május 21-június 21)

Már-már elvakultan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavaikkal elárulják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és minden áron, apró szurkálásokkal igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, te rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célod, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet eljutni! Csak így tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív-, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy olyan részletre találsz, gondolkodás közben, amely megváltoztatja a dolgokat és megkönnyíti a döntésed. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, amely még egyszer nem fog visszakopogtatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy csak kapkodod a fejed, olyannyira kezd a dolog szürreálissá válni az egész életed. Egyik nap még az a legnagyobb problémád, hogy milyen sminket dobj fel a bulira, a következőn meg már minden bizonytalan és kissé ijesztő. Nem szabad azonban a jelenlegi helyzetet ennyire negatívan látnod, meg kell találni benne a feladott leckét, hogy miben kellhet esetleg változnod vagy fejlődnöd ahhoz, hogy később a sminkválasztás lehessen újra a legnagyobb kérdés az életedben. Hidd el, semmi sem történik ok nélkül és minden átmeneti. A bizonytalanság is véget ér egyszer, csak kitartásból kell levizsgáznod! Türelem rózsát terem!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valami oknál fogva ugyanis mindig talál kivetnivalót rajtad. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy erődön felül is bizonyíts neki. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját értékrendeden túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kicsit elveszettnek érzed magad, mert nem úgy alakul a helyzet, ahogy annak idején eltervezted, nem látszik, hogy pozitív irányba mennének a dolgok. Semmi baj, ne csüggedj, minden jó valamire és semmi sem történik véletlenül! Megtapasztaltad, milyen előnyök és hátrányok vannak, le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát és tovább léphetsz olyan irányba, ami előrevisz és nem a szakadék felé vezet az út! Most már okosabb vagy, legközelebb sikerül, meglátod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hatalmas igyekezeted ellenére valami mégsem úgy sül el, ahogy azt az elején eltervezted és ez a kudarcélmény annyira elkeserít, hogy az is megfordul a fejedben, az egészet egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézve elballagsz. Ez a gondolkodás azonban csak azt fogja eredményezni, hogy a későbbiekben lelkiismeret furdalásod lesz, ám akkor már késő lesz meggondolnod magad és visszatáncolnod. Épp ezért mielőtt forró fejjel, dühödben hirtelen mondasz, vagy teszel valamit, érdemes három mély levegőt venned és nyugodtan, higgadtan végiggondolni mindent. Ez most nem sikerült, de korántsem garantált az, hogy a jövőben minden tekintetben el fogsz bukni. Fel a fejjel, legközelebb majd összejön!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőröd viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

BAK (december 22-január 20)

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz. Pont ezért kezded elveszíteni a türelmedet, mert egyelőre nem látod a fényt az alagút végén. Türelem és kitartás nélkül azonban nem fogod tudni elérni azt, amire vágysz. Ne sürgess semmit, a dolgok haladnak a maguk útján, ne akard a természetes folyamatokat befolyásolni. Azt sem parancsolhatod meg, hogy essen az eső vagy süssön a Nap, hát ezt az ügyet is valahogy így kell elfogadnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonytalan helyzetbe hozott ugyan az élet, ám olyan lehetőséget kínál a sors, amely megoldást nyújthat és kirángathat a kátyúból. Ha minden kockázatát mérlegelted és úgy találod, hogy nincs veszítenivalód, ragadd meg az alkalmat, amely könnyen lehet, hogy csak egyszeri, s csupán a kivételes szerencsédnek köszönhető. Arra azért érdemes ügyelned, hogy ne mindent egy lapra tegyél fel ebben az egyébként is bizonytalan helyzetben.

HALAK (február 20-március 20)

A végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hisz nem kell reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezz, majd később attól, hogy milyen eredményt hoz, hogy az, aki megbízott vele, meg lesz-e elégedve veled. Most már kifújhatod magad, nyugodtan dőlj hátra, mert minden úgy alakult, ahogy eltervezted és sikerült is véghezvinni mindent. Jön a hosszú hétvége, pihend ki magad, töltekezz fel újra, mert most megérdemled a kikapcsolódást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!