Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp április 9.: a Kosok változásra vágynak, az Ikreknek nagyobb bátorságra van szükségük

Napi horoszkóp április 9.: a Kosok változásra vágynak, az Ikreknek nagyobb bátorságra van szükségük

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 9.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje azon morfondírozol, hogy változtatnod kellene bizonyos dolgokon az életedben ahhoz, hogy boldogabb és sikeresebb lehess. Mivel azonban nem vagy az az “ismeretlenben is fejest ugró”-típus, egészen idáig elhessegetted a gondolatot, nem akartál ugyanis feleslegesen kilépni a komfortzónádból. Egyre inkább érzed azonban, hogy más területeket is kipróbálnál, ilyenformán szert téve vaskosabb tapasztalatra. Amennyiben sikerül elhatároznod magad és bátorsággal, önbizalommal felvértezve elindulnod, abban az esetben vissza ne fordulj az első akadályoknál, hisz másképp nem lehetsz sikeres és boldog, csak ha nekiindulsz és végigmész a pályán!

BIKA (április 21-május 20)

Az utóbbi időben annyira rohantál egy bizonyos cél után, hogy önmagad határait sokszorosan átlépted, nem számolva az egészségednek ártó következményekkel. Így azonban csak azt érted el, hogy azok az apró jelek, amelyekre figyelned kellett volna, most felnagyítódtak, különféle formában nyomot hagyva a benned működő rendszeren. Hidd el, semmi sem lehet olyan fontos, mint a fizikai jóléted, épp ezért nem érdemes semmit sem az egészséged fölé helyezni. Most megtanultad a leckét, ugyan drága volt a tanulópénz, de legalább tudod, mit kell másképp csinálnod a jövőben!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje rajzolgatod a tervrajzot, valahogy azonban sosem érzed tökéletesnek, mindig akad valami radíroznivaló rajta, valamit mindig át kell írnod, ezzel pedig egy örökké tartó tervezgetés lesz a dologból. A környezeted nem nagyon érti, hogy miért nem indulsz már neki a megvalósításnak, te azonban pontosan tisztában vagy az okával, csupán csak elmondani nem mered senkinek, hogy a félelem az, ami visszatart, emiatt nem mersz belevágni abba, amit oly régóta tervezgetsz. A titkolózással viszont csupán azt fogod elérni, hogy elkezdenek a hátad mögött teóriákat gyártani, amik persze a legkevésbé sem lesznek igazad, mely abszolút kellemetlen helyzetbe sodorhat. Ennek elkerülése érdekében tehát keress valakit, akinek őszintén megnyílhatsz, aki megért és támogat, illetve képes az önbizalmadat visszaadni. Hidd el, nem is olyan félelmetes a dolog, mint ahogy hiszed!

RÁK (június 22-július 22)

Valaminek a közepén jársz a hétvége első napján, amikor váratlan fordulat következtében ott kell hagynod csapot-papot, hogy valaki segítségére siess. Az illető eléggé kétségbe van esve, neked azonban helyén az eszed, így hideg fejjel gondolkodva meg tudod ítélni a helyzet súlyosságát. Most kell higgadtnak lenned, mert két kézzel kapaszkodnak beléd. Mivel azonban elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni. Ha használod az eszed, pontosan tudni fogod, mit kell csinálnod, téged ismerve nem jelenthet gondot, hogy a másikat kimentsd szorult helyzetéből.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján új barátságok lehetősége sejlik fel, véletlenül csöppensz ugyanis ismeretlen társaságba, ahol tiszta lappal mutatkozhatsz be. Mivel elég nyitott gondolkodású vagy ahhoz, hogy új embereket ismerj meg, épp ezért azonnal pezsegsz a helyzetben, a legjobb formádat hozod, ezáltal viszonylag rövid idő alatt relatíve nagy népszerűségre tehetsz szert. Arra ügyelj azonban, hogy ne legyél túl sok, hiszen az másokat elijeszthet, igyekezz tehát megférni a bőrödben és az új társasághoz alkalmazkodni. Ne feledd: nem arra kértek fel, hogy vezesd a Titanic-ot, te is ugyanolyan utas vagy a hajón, mint a többiek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyannyira izgulsz egy bizonyos ügy kapcsán, hogy alig férsz a bőrödben, egyszerűen muszáj utánajárnod a dolognak, mert így csak álmatlan éjszakáid vannak miatta. Mielőtt azonban meggondolatlanul nagy butaságot csinálnál, érdemes egy pillanatra megráznod magad és belegondolni, hogy milyen kalamajkát okozhatsz azzal, hogy előrerohanva idejekorán állsz a célvonalhoz anélkül, hogy a győzelemhez szükséges akadálypályát teljesítetted volna. Hidd el, mindennek eljön a maga ideje, most épp arra kell összpontosítanod, hogy milyen taktikával futsz neki az előtted álló feladatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Apró részletek lesznek azok, amelyek ma meghatározzák az általad elérni kívánt eredményt, épp ezért érdemes minden idegszáladdal összpontosítanod arra, amit csinálsz. Amennyiben szükséges, vonj be másokat is, de csak és kizárólag azokat a személyeket, akikben maradéktalanul megbízol. Nincs ugyanis most a kicsinyes taktikákra időd, ezért azokat a személyeket teljesen hagyd hátra, aki, csupán a kötekedő kérdéseiket tennék fel, másban nem számíthatnál rájuk. Amennyiben kellő hatékonysággal dolgozol, nagy dolgokat érhetsz el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki kezdi átlépni az általad húzott határvonalakat, olyannyira rámenős ugyanis, hogy egyenesen megijeszt a nyomulása. Ezen a ponton tehát a saját érdekedben el kell felejtened az udvariaskodó köröket, amelyeket eddig futottál és határozottan rávilágítani arra, hogy illető olyan ütemet tapsol, amelyre te abszolút nem szeretnél táncolni. Mondd el, hogy érzésed szerint egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók, épp ezért itt az ideje, hogy megértse, nem lehet nálad esélye. Arra ügyelj, hogy a stílusod ne legyen bántó, hisz senki sem akart neked ártani, csupán az elvakultság volt az, amely miatt nem vette a jeleket az illető!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján gyakorlatilag mindent szeretnél elvégezni, amire a hét folyamán nem jutott időd, mindezt annak érdekében, hogy ne maradjanak befejezetlen feladatok, illetve a pihenésre is legyen lehetőséged. Ez a túlvállalás azonban csak arra lesz jó, hogy már a startvonalnál elhasalhatsz a nagy teher alatt, amit a válladra vettél. Igyekezz tehát megfontoltabban választani a kötelező tennivalókból, tedd “halasztható” és “halaszthatatlan” kategóriába a feladatokat, ilyenformán szelektálva tudsz tehát majd eredményes lenni a nap folyamán. Azért érdemes arra id figyelned, hogy ne hajtsd túl magad, hisz nem az a cél, hogy kimerülten kezdd a következő hetet!

BAK (december 22-január 20)

Pozitív változásokra számíthatsz a hétvége első napján, olyasfajta elismerésben lehet részed, amellyel kapcsolatban nem is számítottál semmiféle eredményre. Nem igazán érezted, hogy a dologban van még perspektíva, ám most nagyobb lendületet kaptál, ennek köszönhetően sikerült észrevenned a kiaknázatlan területeket a dologban. Teljesen felvillanyoz az, hogy találtál még teljesítendő kihívást az üggyel kapcsolatban, így ne is vesztegesd az idődet, mihamarabb indulj el annak érdekében, hogy sikeres lehess. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Roppant módon tud bosszantani a tétlenség, az időhúzás, az örökös taktikázás vagy épp ha valami nem a szád íze szerint történik. Ilyenkor a feszültség hajlamos arrogancia formájában előjönni belőled, így megbánthatsz másokat akaratodon kívül is. Érdemes tehát elgondolkodnod azon, hogy amennyiben nem akarsz mindenáron mindig a sor elején, vezetőként állni, abban az esetben biztosan kevesebb felelősséget vennél a nyakadba, ezáltal nem akarnád folyton a saját taktikád szerint játszani a játékot. Időnként hagyd, hogy mások vezessenek, próbáld ki az ő útvonalukat is, hisz rengeteg lehetőség rejlik abban is!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon igyekszel valamivel mihamarabb végezni, valahogy nincs türelmed az egészhez, hiszen már régen másfelé jár az agyad. Most kell azonban az utolsó erőddel és energiáddal koncentrálnod, mert minél inkább lankad a figyelmed, annál nagyobb az esélyed arra, hogy hibát kövess el. Ha azonban összeszeded magad és az utolsó métereken beleadsz apait-anyait annak érdekében, hogy mihamarabb végezz, nem jelenthet gondot számodra. Egyik lábad tedd a másik után, így biztosan nem fogsz bennük megbotlani és hasra esni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!