Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 8.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, az Oroszlánok a sarkukra állnak végre

Napi horoszkóp április 8.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, az Oroszlánok a sarkukra állnak végre
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, aki fontos számodra, ezúttal nagy hibát követ el és hozzád fordul segítségért, mintegy automatikusan elvárva azt, hogy kirántsd a slamasztikából. Mivel azonban neked is vannak határaid, elvrendszered, értékrended, ebből következően számodra is van egy vonal, amit nem lépsz át semmi esetre sem. Épp ezért világosan hozd az illető tudtára, miközben nem bántod meg őt -hisz könnyen lehet, hogy te vagy az egyetlen szalmaszál, amibe kapaszkodhat-, hogy ez bizony most az a gödör, amelyből egyedül kell kimásznia. Lelkileg mindenképp mellette állsz és támogatod, de fizikailag nem tudsz beleavatkozni. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki önmagáért és az általa elkövetett tettekért felel!

BIKA (április 21-május 20)

Valahogy a hét utolsó munkanapjára fogyott el a türelmed, a szokásosnál is hamarabb kijössz a sodrodból, aminek tulajdonképp magad sem érted az okát, de valószínűleg azért lehet, mert túlságosan embert próbáló feladatokat teljesítettél a hét folyamán és ez kivett belőled minden energiát és toleranciát. Mivel abszolút nem érzed jól magad ma a bőrödben, épp ezért gyorsan tudj le minden kötelező kört és vonulj fedezékbe, mielőtt valakivel komoly konfliktusba keveredsz. Próbálj elmélyülni a gondolataidban, igyekezz a pihenésre koncentrálni annak érdekében, hogy visszatalálj a lelki békédhez. Nyugi, nem minden nap ilyen!

IKREK (május 21-június 21)

Van valami, ami roppant módon zavar, legszívesebben szóvá is tennéd, ám egyelőre nem a legmegfelelőbb az időpont arra, hogy véleményt nyilváníts. Érdemes tehát ebben a pillanatban a józan eszed szerint csendben maradnod és kivárnod azt a szituációt, amely lehetővé teszi az állásfoglalást. Épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz önuralmat gyakorolni, fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy amennyiben egy tanulási folyamatként tekintesz a helyzetre, még tapasztalatokat is szerezhetsz, miközben összeszedheted a gondolataidat! Hidd el, eljön a te időd is!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján végre mindennek pontot tudsz tenni a végére, így nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a romantikának. Keressetek egy romantikus kuckót, ahol kettesben tölthetitek a hétvégét, ahol összebújhattok, nagyokat sétálhattok, hedonisták módjára ehettek-ihattok, egyszóval szintet léphettek a kapcsolatotokban. Ezekre a pillanatokra is szükség van annak érdekében, hogy a láng ki ne aludjon közöttetek, hisz a szikrából nehéz újra tüzet csiholni! Hálás lehetsz ezekért az együtt töltött percekért, hisz manapság ritkán adódik belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben vitát próbál generálni közötted és egy számodra fontos személy között. Ebben a pillanatban fogalmad sincs ugyan, hogy mi az illető szándéka ezzel, ám azzal pontosan tisztában vagy, hogy nem hagyhatod kibontakozni. Ragadd meg tehát az alkalmat, ülj le vele négyszemközt beszélni és kérdezd meg, pontosan mi a célja. Amennyiben felháborítónak találod és csupán ártani akar, igyekezz határozottan megálljt parancsolni neki, egyúttal felhívni a figyelmét arra, hogy komoly következményekre számíthat, ha nem hagyja abba a kisded játékát. Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amíg mások semmittevéssel töltik idejük túlnyomó részét a hét utolsó munkanapján, neked egy elég fontos, határidős munka az, ami kijutott osztályrészül. Emiatt érthető módon elég frusztrált vagy, hisz el tudtad volna másképp is képzelni a pénteki napodat, ehelyett azonban hajthatod a szekeret, ami egyetlen percre meg nem állhat. Nem érdemes azonban a hasznos, munkára szánt idődet bosszankodásra pazarolni, láss neki a tennivalóknak, mielőtt bajba kerülnél. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden nap ilyen hajtós, kikapcsolódni pedig akkor tudsz felhőtlenül, ha semmiféle teher nem nyomja a vállad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle dolgok miatt aggódsz, amelyekre abszolút nincsen ráhatásod, nem vagy képes ugyanis más emberek gondolatait egy irányba terelni. Mielőtt tehát túlságosan magadra venned a szituációt, igyekezz mantrázni magadban azt, hogy neked a saját utadat kell figyelned, nem másokét egyengetned. Mindenki magának tapossa ugyanis az utat, neked nem kell rálépni az övékre. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy felesleges terheket cipelnél, hidd el, sokkal felszabadultabb életet élhetsz majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján a szerencse valamilyen oknál fogva elpártolt mellőled, bármiféle taktikához folyamodsz, egyszerűen lukra futsz. Mielőtt azonban sutba dobnád az összes, folyamatban lévő projektet, érdemes pontról pontra venni azokat a lehetőségeket, amelyekkel kiküszöbölhető az, hogy megakadjanak a fogaskerekek és folyamatosan leálljon a gépezet. Hidd el, nem mindig megy olajozottan a gépezet, ám ez korántsem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres a célba érés! Fel ne add, ne hagyd, hogy minden megtett méter kárba vesszen!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán vagy a random pillanatoknak élő személy, sokkal inkább preferálod azt, ha minden pillanatot precízen ki tudsz számolni, el tudsz tervezni, ezáltal nem érhet meglepetés sem. Mindennek ellenére azonban ma hasznos leckét kapsz azt illetően, hogy az Élet bizony nem egy matekpélda. Váratlan helyzet ránt ugyanis ki az általad vizionált tökéletességből, mely miatt hirtelen válsz egyfelől dühössé, másfelől kétségbeesetté. Mielőtt azonban felhúznád a nyúlcipőt, érdemes belemerülnöd a dolgok mélyébe és kideríteni, mi az, amit ebből a helyzetből elsajátíthatsz és mintegy haszonnal kamatoztathatod a jövőben. Igen, nem mindent lehet kimatekozni és sokszor nem is érdemes!

BAK (december 22-január 20)

Mások számára kissé furcsának tűnő szokást vettél fel, te azonban tökéletesen jól érzed magad benne. Emiatt a környezetedben kissé UFO-ként tekintenek rád, álláspontod szerint azonban semmi baj nincs azzal, ha olyan rigolyáid vannak, amelyek nem akadályozzák mások életét és tulajdonképp téged sem hátráltatnak a haladásban. Épp ezért nem is kell különösebben foglalkoznod azokkal, akik emiatt furcsán tekintenek rád, neked arra kell összpontosítanod, hogy boldog legyél és amennyiben ezt úgy tudod elérni, hogy közben van néhány furcsa szokásod, ám legyen! Hidd el, mindenkinek vannak ilyesfajta hóbortjai, csak sokan nem beszélnek róluk!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok teendőt ütemeztél be a hét utolsó munkanapjára, amelyekből ha nem húzol ki néhányat, bizony hamarosan káoszba fullad az egész. Abszolút tiszteletreméltó hozzáállás az, hogy sok mindent szeretnél elvégezni, ezáltal több időt a szeretteiddel tölteni, ám sokkal okosabban teszed, ha kevesebb terhet teszel a válladra, ezáltal a kudarc is elkerülhető. Hidd el, kisebb csomaggal sokkal könnyebben járható az út!

HALAK (február 20-március 20)

Végre eljött a hét utolsó munkanapja, borzasztóan örülsz, hogy minden kötelező tennivalóidat letudva azokkal a dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyekre más napokon szinte biztosan nem jut időd. Nyugodtan add tehát át magad a hobbidnak, olyasféle elfoglaltságokba merülj bele, amelyek feltöltenek, így újult erővel térhetsz majd vissza dolgos hétköznapokba. Ne hagyd, hogy bárki elcsábítson, az előtted álló hétvége csak rólad szól!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!