Itt a JOY születésnapi nyereményjátéka!
Játssz velünk!
Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 8.: a Bikáknak érdemes a realitás talaján maradniuk, a Rákoknak váratlan akadály kerül az útjukba

Napi horoszkóp április 8.: a Bikáknak érdemes a realitás talaján maradniuk, a Rákoknak váratlan akadály kerül az útjukba

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ahol fordítva történt: sztárpasik, akik egyedül nevelik gyereküket, miután párjuk elhagyta őket

A modern világban könnyű olyan anyákat találni, akik egyedül nevelik gyermekeiket, míg frodítva, tehát olyan apákat, akik szintén egyedül próbálnak helytállni már kevésbé.

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8.

KOS (március 21-április 20)

Végre átadhatod magad a jól megérdemelt pihenésnek a mai napon, hiszen úgy tűnik, hogy nincs több befejezetlen feladat, amely nyomná a lelkiismeretedet. Rendkívüli módon megnyugtat a tudat, hogy senki nem kérhet számon semmit rajtad, hiszen maradéktalanul pontot tettél mindennek a végére. Igyekezz tehát olyasfajta elfoglaltságokkal kikapcsolódni, amelyekben örömödet leled, szórakoztató számodra és feltölt energiával. Ne sajnáld magadtól az élvezeteket, hiszen ezen a hétvégén csakis az számít, hogy kielégíts minden vágyadat!

BIKA (április 21-május 20)

Egy bizonyos helyzetbe többet látsz bele, mint amennyi tulajdonképp benne van, ennek okán erődön felüli áldozatokat hozol érte. Mielőtt azonban elkezdenél a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármi is kihozható, előtte azért érdemes visszatérned a realitás talajára, mielőtt nagyot csalódhatsz, hisz az, ami te jelen pillanatban bele látsz, az valójában nem biztos, hogy benne is van. Most kellene tehát kissé hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, hiszen ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, ám minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

IKREK (május 21-június 21)

Végre elégedetten tekintesz azokra a projektekre, amelyekbe oly sok energiát és időt fektettél, most láthatod ugyanis, hogy minden egyes rájuk áldozott perc és munka megtérül. Ügyelj azonban arra, hogy ne végleg dőlj hátra, hiszen amíg mindennek nem tettél véglegesen pontot a végére, addig jöhet egy váratlan helyzet, amely azonnali beavatkozást igényel. Ünnep ide vagy oda, ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan akadály kerül az utadba a hosszú hétvége folyamán, melyet bárhogy szeretnél, sehogy sem kerülhetsz ki. Épp azért tehát, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes minden félelmedet és frusztrációdat levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni a dologgal. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a siker! Adj bele apait-anyait, abból nem lehet baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában te vagy a társaság húzóereje, híresen nagy szórakoztató vagy, egyszerűen zsigerből jön belőled a poénkodás. Abszolút extrovertált személyiségként az sem esik nehezedre, hogy adott esetben a véleményedet hangosan nyilvánítsd ki, felvállalva esetleg azt is, hogy éppen Húsvét előtt kerülj kellemetlen helyzetbe. Mások ugyanis megorrolhatnak rád, hiszen nem biztos, hogy feltétlenül egyetértenek veled. Mivel azonban nem akarod önmagad meghazudtolva cáfolni a saját véleményed, csak azért, hogy ne essen a népszerűségi indexed, bátran állj ki amellett, amit képviselsz! Nyilván a stílusra érdemes ügyelned, hiszen teljesen felesleges konfliktusba kerülnöd csak azért, hogy másokon áthúzd a véleményedet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg energiát és fáradtságot fektettél egy bizonyos projektbe, amely végül a hosszú hétvége kellős közepén bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekinthetsz tehát a művedre, hiszen ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem vagy ugyan egy kifejezetten konfliktuskereső személy, ma azonban mégis sikerül önhibádon kívül vitába keveredni valakivel amiatt, mert egy számodra kiemelten fontos ügyben nemhogy nem osztja a véleményedet, mi több bántóan nyilvánul meg, ami nem csupán a füledet sérti, de egyenesen nem tudja a gyomrod sem befogadni. Nem kell csendesen tűrnöd azt, hogy egy hozzád nem túl közel álló személy ilyenformán gyakoroljon nyomást rád, épp ezért nyugodtan adj hangot annak, ami nem tetszik. Ügyelj arra, hogy minden körülmények között higgadt és diplomatikus maradj, az lesz ugyanis a kulcsa annak, hogy a végén pozitívan gyerek ki a helyzetből! Ne feledd, a vitákhoz bizonyos fokú intelligenciára van szükség!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hosszú hétvége kellős közepén szeretnél minden tennivalóddal egyetlen nap alatt elvégezni annak érdekében, hogy hátradőlve élvezhesd a húsvéti ünnepeket, a környezeted pedig ámulattal tekint arra a tempóra, amit diktálsz, nem is értik, hogy lehet benned ennyi szufla. Ez roppant idillinek hangzik, arról azonban fogalmuk sincs, hogy mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, hogy előre dolgozz. A nagy példamutatásban figyelj minden részletre és csakis akkor dőlj hátra, ha meggyőződtél arról, hogy mindennek pontot tettél a végére. Utána pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés!

NYILAS (november 23-december 21)

Ez a szombati nap valahogy nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy tűnik ugyanis, hogy a pihenés helyett mindenféle bonyodalom adódik. Ne ess azonban kétségbe, hiszen tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit eredetileg szerettél volna. Szedd tehát össze a gondolataidat és türelemmel, kitartással menj végig a folyamaton úgy, ahogy az számodra logikusnak tűnik. Higgy magadban, nem lehetetlen elérned a hegy csúcsára, csupán csak akaraterő hiányzik hozzá!

BAK (december 22-január 20)

Az az érzésed, hogy egy korábban szerzett, rossz tapasztalat miatt van benned egyfajta gátlás, amely megakadályoz abban, hogy egy-egy fajsúlyos helyzetben talpraesetten helyt állj. Így azonban sosem fogsz tudni előrébb lépni az életed bizonyos szegmenseiben, hiszen örökre benne ragadsz majd ebben a negatív tapasztalásban. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző, rossz élményből tanultál, arra pedig vajmi kevés az esély, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki olyannyira nyomul azzal a nem titkolt szándékkal, hogy mindenáron segítsen neked, hogy az már-már gyanút kelt benned. Minden szavában ugyan ott van a segítségnyújtási szándék, ugyanakkor számodra valahogy mégis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, érthető módon tehát egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva próbál vezetni. Gyorsan tedd világossá azt, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát, ő pedig kössön csomót a szándékaira!

HALAK (február 20-március 20)

A hosszú hétvége kellős közepén egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, ami érthető, hiszen nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett azonban állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel dőlhetsz hátra végre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ezekre a tápanyagokra van szüksége a kisiskolás gyerekeknek (X)

Promóciók

Elhoztuk az ősz legtrendibb arcápolási rutinját, amitől garantáltan újjászületsz

Szépség

Nem is gondolnád, mennyire egyszerű! 5 trükk, amivel sokkal tartósabb lesz a parfüm illata

Promóciók

Töltődj fel a sloggi új, innovatív AW23-as kollekciójának segítségével

Promóciók

6 ok, amiért nem tudsz megszabadulni a pattanásoktól! Eláruljuk a sorsfordító megoldást

Promóciók

Csábító színek és csillámló metál: az őszi-téli cipőtrendek minden szívet meghódítanak

Promóciók

5 fehérnemű, ami a te ruhatáradból sem hiányozhat

Promóciók

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

Promóciók

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Promóciók

Az ikonikus Fiat 500: filmek, amikben a stílus és a kaland találkozik!

Kép

Szőrtelenítve vagy szőrösen? 6 nő őszintén vallott a tabutémáról, amiről soha nem merünk beszélni

Mi az, ami mindenkinek van, mégis mai napig szégyen megmutatni és talán még beszélni is róla? Igen, a női testszőrzetről van szó, ami még a 21. században is képes erős indulatokat kiváltani sokakból. Igénytelenség vagy politika, ha meghagyod?

Kép

Teljesen felismerhettlen lett! Döbbenetes, mit tett az arcával Jennifer Lawrence

Sztárok színe-java jelent meg kedden délután a párizsi divathéten a Christian Dior bemutatóján.

Kép

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos idén ősszel - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen a ruhatrendek is nagyon jól hozzák a tőlük vártakat, már csak az a kérdés, hogy te melyik ötletnek szavazol bizalmat!

Kép

Akkor és most: 7 gyönyörű sztár, aki felhagyott az állandó diétával, azóta pedig jobban néz ki, mint valaha

Ezek a női hírességek hosszas önsanyargatás után belátták, boldogabbak, ha a testük egy kicsit teltebb!

Kép

Egyre több híresség fogy le drasztikusan a cukorbetegeknek szánt injekcióval: Kim és Khloé Kardashiant is ezzel gyanúsítják

Az Atkins, a paleo és a keto után új fogalom került be a fogyókúrás szótárba: az Ozempic. Ez a kifejezés azonban nem egy étrendet, hanem egy cukorbetegeknek szánt injekciós gyógyszert takar, és ha nem az előírtaknak megfelelően alkalmazzák, számos súlyos mellékhatása lehet. Ennek ellenére rengeteg sztár fogy tűszúrással: ki beismeri, ki titkolja.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!