Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 7.: az Ikreknek fontos határidő betartása okoz fejfájást, a Mérlegek önzetlenségüket bizonyíthatják

Napi horoszkóp április 7.: az Ikreknek fontos határidő betartása okoz fejfájást, a Mérlegek önzetlenségüket bizonyíthatják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 7.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan többször megütötted a bokádat egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mégsem akarnád feladni, hogy bebizonyítsd mindenkinek, bizony képes vagy sikert kovácsolni a semmiből. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra megállsz és felelősségteljes gondolkodással mérlegelsz, abban az esetben rájöhetsz, hogy ez a teljesen feleslegesen futott kör csupán a hasznos energiáidat fogja felemészteni, semmi másra nem lesz jó, csak arra, hogy olyan lehetőségeket hagyj elúszni, amelyekben benne van a siker illata, miközben te olyasmiért küzdesz, amit már az első percben el kellett volna engedned. Ne ragaszkodj tehát semmihez, amellyel kapcsolatban többször lukra futottál, számtalan olyan dolog van a körülötted lévő világban, amelyben több esélyed van a sikerre, összpontosíts tehát azokra!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, egyelőre azonban nem akad senki, aki megszorítaná a kezed és kivezetne a bozótosból. Mivel tehát az a felállás, hogy magadra maradtál, épp ezért igyekezz kihozni a dologból a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, legalább a lelkiismereted tiszta marad!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap gyakorlatilag az utolsó utáni másodperc is arra, hogy befejezz és leadj valamit, aminek éjfélkor jár le a határideje. Épp ezért helyezd ezt az ügyet a prioritási sorrend tetejére annak érdekében, hogy akadálytalanul sikerüljön pontot tenned a végére. Ne hagyd magad senki által elcsábítani, hiszen ez az a pillanat, amely még adott ahhoz, hogy tökéletesítsd a művedet, hogy a hibákat kijavítsd és úgy add át, hogy büszke lehetsz az eredményre!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle misztikus rejtélyek foglalkoztatnak, amelyektől jobb, ha távol maradsz, hisz nem lehetsz biztos abban, hogy nem sodor bajba az, ha mélyebbre ásod magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében kisebb kalamajkába kerülsz anyagi szempontból, nagyobb kiadás ugyanis az, ami terheli a bankszámládat. Akárhogy is gondolkodsz azonban, egyszerűen nem érted, hogyan remeghetett meg az egzisztenciális helyzeted, hisz érzésed szerint tudatosan éled az életed, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is. Ne ess kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is az épülésedet szolgálja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valahogy abszolút az az érzésed, hogy minél több energiát fektetsz egy bizonyos dologba, annál nagyobb hátrányba kerülsz, ennek következményeként egyszerűen nem sikerül előrébb jutnod es végre lezárnod az egészet. Roppant bosszantónak találod a helyzetet, érthető okoknál fogva szeretnél tehát mindenáron véget vetni az egésznek. Gondold végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bárhogyan hátráltasson. Fel a fejjel, ennél csak könnyebb napok jöhetnek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek, ami különösen jól eső érzés a másik számára, hisz akaratlanul is akkor érkezel, amikor a legnagyobb szüksége van a lelki támogatásra. Kivételes érzékkel rendelkezel azt illetően, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, így mindig jókor érkezel. Büszke lehetsz magadra, hisz mások boldogsága és lelki egyensúlya mindig fontos számodra, ám mindeközben ne feledkezz meg önmagadról sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod, amelyben abszolút vétlen vagy, mégis téged azonosítanak az üggyel. Ne menekülj a helyzetből, amennyiben tiszta a lelkiismereted, abban az esetben határozottan állj bele és bizonyítsd be mindenkinek, hogy semmi közöd az egészhez. Gondolj bele, ha egyszer elkezdesz futni előle, soha nem fogod tudni lemosni magadról, hogy te vagy a vétkes. Ne akarj álmatlan éjszakákat okozni magadnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében gyakran túlvállalod magad, ezenkívül pedig se szeri, se száma azoknak az embereknek, akik csupán kihasználni szeretnének. Mivel egyre fojtogatóbb érzés az, hogy nem jut időd a saját életedre, hisz mindig mások érdekeit szolgálod. Tanulj meg nemet mondani és arra fókuszálj, hogy a saját utadat taposd. Mindenki más pedig majd megbirkózik az Élet által dobott feladványokkal!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében igen heves vitába keveredhetsz valakivel, aki nemhogy nem osztja a nézeteidet, egyenesen összeesküvést szervez a hátad mögött. Pont nem volt szükséged arra, hogy összetűzésbe kerülj másokkal, hisz így is elég teher nyomja a vállad, így érdemes elgondolkodnod azon, vajon megéri-e egy ilyesfajta konfliktusba beleállni. Fontos, hogy megvédd az igazadat és kiállj az általad képviselt vélemény mellett, ezúttal azonban mégis talán jobban teszed, ha azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyek nem az árral szemben történő evezést jelentik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napot érdekes tapasztalások határozzák meg, olyan beszélgetésben lehet ugyanis részed, amely több szempontból is felnyitja a szemed és bizonyos, eddig homályos részletekre sikerül rávilágítania, Hálás vagy azért, hogy olyan emberekbe sikerül belebotlanod, akik tanítanak és az épülésedet szolgálják, illetve segítenek abban, hogy megérts olyan téziseket, amelyek kissé bonyolultak számodra. A hét második fele nem is telhetne hasznosabban, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki a közvetlen környezetedben anélkül hoz döntést a fejed felett, hogy téged erről előzetesen megkérdezett volna és noha nagyon is szerves része vagy az ügynek, egyszerűen nem enged beleszólást a továbbiakban. Érthető módon rendkívül felháborítónak tartod azt, hogy olyasmiben foglalt állást a fejed felett, amibe bizony neked is jogod lett volna beleszólni. Épp ezért mindenképp hozd az illető tudtára, hogy legközelebb ne akarjon kihagyni az ilyesfajta döntéshozatalból, ellenkező esetben te is tudsz olyasmit tenni, aminek ő nem örülne. Ne hagyd magad elnyomni, hisz amennyiben ezt most szó nélkül hagyod, abban az esetben mindenki azt fogja hinni, hogy bármit megtehet veled!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.

Kép

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!