Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 4.

KOS (március 21-április 20)

Amennyiben valami a szokásoddá válik, nagyon nehezen tudsz változtatni rajta még akkor is, amikor világosan látszik, hogy megannyi problémát okoz az életedben. Pontosan emiatt kerülsz a hét első napján kellemetlen helyzetbe, hisz akad valaki a környezetedben, aki érthetetlen módon nem képes elfogadni, hogy vannak bizarr dolgaid, melyek számodra teljesen természetesek. Ezeket a szituációkat felfoghatod az Univerzum által küldött jelekként is, könnyen lehet ugyanis, hogy bármennyire ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, mégis érdemes változtatnod a könnyebb beilleszkedés érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Bár nem vagy az a “feladatok elől meglépő” típus, a hét első napján mégis szívesen megúsznál valamit, amihez abszolút nincsen kedved. Úgy érzed, bármi mást szívesen elvégeznél, ahelyett, hogy számodra feleslegesnek tűnő dolgokra vesztegesd az idődet. Mivel azonban gyorsan fel fog tűnni a feletteseidnek az, hogy gyakorlatilag menekülsz folyamatosan, így még azelőtt érdemes egy nagyobb légvétellel nekifutnod és pontot tenned a végére, mielőtt bajba kerülnél. Igen, vannak néha olyan akadályok is, amelyeket bárhogy szeretnél, egyszerűen nem tudsz kikerülni!

IKREK (május 21-június 21)

Te magad sem számítottál rá, a hét első napja mégis olyasfajta változást tartogat számodra, mellyel -amennyiben ügyesen kevered a kártyákat- végre elmúlhatnak azok az álmatlan éjszakák, amelyek mostanra szép számmal sorakoznak mögötted. Izgalmadban akár a bőrödből is kiugranál szíved szerint, igyekezz azonban megőrizni a nyugalmadat és arra koncentrálni, hogy ügyesen meg tudd ülnibazt a bizonyos lovat, amelyen most vágtázol. Hidd el, a siker akkor is ugyanolyan édes lesz, ha lassabban érsz célba, nem kell tehát eszeveszetten rohannod. Lassan járj, tovább érsz.

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napja jelentős sikereket tartogat számodra, olyan ügyben kaphatsz ugyanis rangos elismerést, amelyen hosszú ideje dolgozol, nem kevés áldozatot hoztál érte és ma, úgy tűnik, kamatostól térül majd meg. Nyugodtan ünnepeld tehát az elért eredményt, hisz nem minden nap tudod elmondani magadról, hogy a gondosan öntözött fa zamatos gyümölcsöt termett. Vigyázz azonban, ne hagyd, hogy a siker megrészegítsen, hisz rengeteg feladat vár még rád, amelyet teljesítened kell, azokhoz pedig elengedhetetlen a józan ész használata!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd a kezeid közül kicsúszni egy számodra fontos ügy megoldása, ez pedig rendkívülien kétségbe ejt, ebből kifolyólag eszeveszetten rohangálsz körbe, mint egy mérgezett egér. Mielőtt azonban lecsapna rád a vihar, érdemes megállnod és higgadtan végiggondolnod, miként tudnád úgy abszolválni sikerrel a dolgot, hisz azt beláthatod, a kétségbeesés sok jót nem szült még. Ha szükségesnek látod, vonulj el a világ elől annak érdekében, hogy nyugodtan megtalálhasd a megoldást. Higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan részletekre derül ma fény egy bizonyos ügyben, melyek hozzásegíthetnek a sikerhez és te ezért rendkívül hálás vagy a Sorsnak. Végre ugyanis véget érhet a hosszú ideje tartó bizonytalanság, amely sokszor árnyékolta be a mindennapjaidat. Most tehát gyorsíthatsz a tempón és úgy mehetsz tovább az utadon, hogy bizonyos zavaró tényezőket már kiküszöböltél. Ez a hét nem is indulhatna jobban, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jól láthatóan segítségre szorulsz a körülötted kialakult helyzetben, neked azonban a büszkeséged az, ami nem engedi, hogy belásd, egyedül bizony nem megy, épp ezért inkább fuldokolsz és kapálózol egyfolytában. Mielőtt azonban a nagy kapálózásba fulladnál bele, egy pillanatra gondolj bele, pontosan mennyi időt is vesztegetsz azzal, hogy semmiképp nem kérsz segítséget másoktól. Lásd be, hogy néha félre kell tenned az önérzetedet és be kell látnod, nem rendelkezel semmiféle szupererővel. Hidd el, nem szégyen vagy gyengeség az, ha képes vagy belátni a határaidat és segítséget kérsz olyan személyektől, akikben megbízol és nem fognak visszaélni a helyzettel. Amennyiben sikerül találnod valakit, ne hezitálj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontosak számodra azok az emberek, akikkel az elmúlt években bizalmi kapcsolatot alakítottál ki, rendkívül szerencsésnek érzed magad, hisz minden körülmények között számíthatsz rájuk, gyakorlatilag kölcsönösen összetartó csapat vagytok. Igyekezz mindenképp a tudtukra adni, hogy hálás vagy a támogatásukért, nincs szükség a csillagos égre, az apró gesztusok, a kedves szavak azonban sokszor bearanyozhatják a másik napját. Igaz barát vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Ideje lezárnod egy bizonyos ügyet, amely már kezd túlnőni rajtad és lassan nem fogod tudni kezelni. Eljött tehát az a pillanat, amikor tovább kell lépned és egyszer, s mindenkorra pontot kell tenned a végére annak érdekében, hogy más, fontos dolgokra is koncentrálhass. Gondoskodj róla, hogy ne maradjon elvarratlan szál, majd zárd be az ajtót és keress más feladatokat, amelyekben kamatoztathatod a tudásodat és a tapasztalataidat. Nem kell a sárban leragadnod örökre!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján a nyakadba szakad egy rakás feladat, amelyet mások nem végeztek el, emiatt pedig neked kell szembenézned vele. Rendkívül bosszús vagy, hisz nem szerepelt a terveid között az, hogy a mások által el nem végzett ügyeket simítsd el, míg a sajátjaid állnak egyhelyben. Nincs mit tenned azonban, ha már így alakult, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy pont kerüljön a legégetőbb ügyek végére és tisztázd a körülötted élőkkel, hogy te nem azért születtél a Föld nevű bolygóra, hogy mások által okozott káosz után feltakaríts, te önálló ember vagy, saját élettel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akitől sokkal többet vártál el, hisz ígéretet tett annak idején az együttműködésre, majd a káosz legnagyobb részén hagyott magadra. Emiatt roppant dühös vagy az illetőre, hisz neked abszolút nem fér bele az életedbe az, hogy cserben hagysz másokat, sokkal inkább a hegyet is megmászod azért, akinek tettél egy ígéretet. Vondd le a megfelelő tanulságokat, viszonylag drága tanulópénzt fizettél, most legalább tudod, mi alapján köss bármiféle megállapodást bárkivel!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan te lezártnak tekintettél egy bizonyos ügyet, valaki azonban mégis felhívja a figyelmedet egy-két apró részletre, amelyek el nem végzésük okán gondot okozhattak volna a jövőben. Kissé bosszant, hogy egyetlen dologgal ennyi tennivaló van, mégis hálás vagy az illetőnek azért, hogy most nyitotta fel a szemed, mielőtt gondot okozhattak volna ezek az apró részletek. Mivel mostmár tisztán látod, hol is van a rés a pajzson, igyekezz mindent megtenni azért, hogy a legapróbb lyuk is be legyen foltozva, te pedig végre továbbléphess más kihívásokat keresve!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!