Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók szerencsés embereknek mondhatják magukat, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 22.: a Szüzek nem szívesen kockáztatnak, a Bakoknak vízválasztóhoz érkezik a párkapcsolatuk

A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 4.

KOS (március 21-április 20)

Amennyiben valami a szokásoddá válik, nagyon nehezen tudsz változtatni rajta még akkor is, amikor világosan látszik, hogy megannyi problémát okoz az életedben. Pontosan emiatt kerülsz a hét első napján kellemetlen helyzetbe, hisz akad valaki a környezetedben, aki érthetetlen módon nem képes elfogadni, hogy vannak bizarr dolgaid, melyek számodra teljesen természetesek. Ezeket a szituációkat felfoghatod az Univerzum által küldött jelekként is, könnyen lehet ugyanis, hogy bármennyire ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, mégis érdemes változtatnod a könnyebb beilleszkedés érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Bár nem vagy az a “feladatok elől meglépő” típus, a hét első napján mégis szívesen megúsznál valamit, amihez abszolút nincsen kedved. Úgy érzed, bármi mást szívesen elvégeznél, ahelyett, hogy számodra feleslegesnek tűnő dolgokra vesztegesd az idődet. Mivel azonban gyorsan fel fog tűnni a feletteseidnek az, hogy gyakorlatilag menekülsz folyamatosan, így még azelőtt érdemes egy nagyobb légvétellel nekifutnod és pontot tenned a végére, mielőtt bajba kerülnél. Igen, vannak néha olyan akadályok is, amelyeket bárhogy szeretnél, egyszerűen nem tudsz kikerülni!

IKREK (május 21-június 21)

Te magad sem számítottál rá, a hét első napja mégis olyasfajta változást tartogat számodra, mellyel -amennyiben ügyesen kevered a kártyákat- végre elmúlhatnak azok az álmatlan éjszakák, amelyek mostanra szép számmal sorakoznak mögötted. Izgalmadban akár a bőrödből is kiugranál szíved szerint, igyekezz azonban megőrizni a nyugalmadat és arra koncentrálni, hogy ügyesen meg tudd ülnibazt a bizonyos lovat, amelyen most vágtázol. Hidd el, a siker akkor is ugyanolyan édes lesz, ha lassabban érsz célba, nem kell tehát eszeveszetten rohannod. Lassan járj, tovább érsz.

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napja jelentős sikereket tartogat számodra, olyan ügyben kaphatsz ugyanis rangos elismerést, amelyen hosszú ideje dolgozol, nem kevés áldozatot hoztál érte és ma, úgy tűnik, kamatostól térül majd meg. Nyugodtan ünnepeld tehát az elért eredményt, hisz nem minden nap tudod elmondani magadról, hogy a gondosan öntözött fa zamatos gyümölcsöt termett. Vigyázz azonban, ne hagyd, hogy a siker megrészegítsen, hisz rengeteg feladat vár még rád, amelyet teljesítened kell, azokhoz pedig elengedhetetlen a józan ész használata!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd a kezeid közül kicsúszni egy számodra fontos ügy megoldása, ez pedig rendkívülien kétségbe ejt, ebből kifolyólag eszeveszetten rohangálsz körbe, mint egy mérgezett egér. Mielőtt azonban lecsapna rád a vihar, érdemes megállnod és higgadtan végiggondolnod, miként tudnád úgy abszolválni sikerrel a dolgot, hisz azt beláthatod, a kétségbeesés sok jót nem szült még. Ha szükségesnek látod, vonulj el a világ elől annak érdekében, hogy nyugodtan megtalálhasd a megoldást. Higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan részletekre derül ma fény egy bizonyos ügyben, melyek hozzásegíthetnek a sikerhez és te ezért rendkívül hálás vagy a Sorsnak. Végre ugyanis véget érhet a hosszú ideje tartó bizonytalanság, amely sokszor árnyékolta be a mindennapjaidat. Most tehát gyorsíthatsz a tempón és úgy mehetsz tovább az utadon, hogy bizonyos zavaró tényezőket már kiküszöböltél. Ez a hét nem is indulhatna jobban, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jól láthatóan segítségre szorulsz a körülötted kialakult helyzetben, neked azonban a büszkeséged az, ami nem engedi, hogy belásd, egyedül bizony nem megy, épp ezért inkább fuldokolsz és kapálózol egyfolytában. Mielőtt azonban a nagy kapálózásba fulladnál bele, egy pillanatra gondolj bele, pontosan mennyi időt is vesztegetsz azzal, hogy semmiképp nem kérsz segítséget másoktól. Lásd be, hogy néha félre kell tenned az önérzetedet és be kell látnod, nem rendelkezel semmiféle szupererővel. Hidd el, nem szégyen vagy gyengeség az, ha képes vagy belátni a határaidat és segítséget kérsz olyan személyektől, akikben megbízol és nem fognak visszaélni a helyzettel. Amennyiben sikerül találnod valakit, ne hezitálj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontosak számodra azok az emberek, akikkel az elmúlt években bizalmi kapcsolatot alakítottál ki, rendkívül szerencsésnek érzed magad, hisz minden körülmények között számíthatsz rájuk, gyakorlatilag kölcsönösen összetartó csapat vagytok. Igyekezz mindenképp a tudtukra adni, hogy hálás vagy a támogatásukért, nincs szükség a csillagos égre, az apró gesztusok, a kedves szavak azonban sokszor bearanyozhatják a másik napját. Igaz barát vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Ideje lezárnod egy bizonyos ügyet, amely már kezd túlnőni rajtad és lassan nem fogod tudni kezelni. Eljött tehát az a pillanat, amikor tovább kell lépned és egyszer, s mindenkorra pontot kell tenned a végére annak érdekében, hogy más, fontos dolgokra is koncentrálhass. Gondoskodj róla, hogy ne maradjon elvarratlan szál, majd zárd be az ajtót és keress más feladatokat, amelyekben kamatoztathatod a tudásodat és a tapasztalataidat. Nem kell a sárban leragadnod örökre!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján a nyakadba szakad egy rakás feladat, amelyet mások nem végeztek el, emiatt pedig neked kell szembenézned vele. Rendkívül bosszús vagy, hisz nem szerepelt a terveid között az, hogy a mások által el nem végzett ügyeket simítsd el, míg a sajátjaid állnak egyhelyben. Nincs mit tenned azonban, ha már így alakult, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy pont kerüljön a legégetőbb ügyek végére és tisztázd a körülötted élőkkel, hogy te nem azért születtél a Föld nevű bolygóra, hogy mások által okozott káosz után feltakaríts, te önálló ember vagy, saját élettel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akitől sokkal többet vártál el, hisz ígéretet tett annak idején az együttműködésre, majd a káosz legnagyobb részén hagyott magadra. Emiatt roppant dühös vagy az illetőre, hisz neked abszolút nem fér bele az életedbe az, hogy cserben hagysz másokat, sokkal inkább a hegyet is megmászod azért, akinek tettél egy ígéretet. Vondd le a megfelelő tanulságokat, viszonylag drága tanulópénzt fizettél, most legalább tudod, mi alapján köss bármiféle megállapodást bárkivel!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan te lezártnak tekintettél egy bizonyos ügyet, valaki azonban mégis felhívja a figyelmedet egy-két apró részletre, amelyek el nem végzésük okán gondot okozhattak volna a jövőben. Kissé bosszant, hogy egyetlen dologgal ennyi tennivaló van, mégis hálás vagy az illetőnek azért, hogy most nyitotta fel a szemed, mielőtt gondot okozhattak volna ezek az apró részletek. Mivel mostmár tisztán látod, hol is van a rés a pajzson, igyekezz mindent megtenni azért, hogy a legapróbb lyuk is be legyen foltozva, te pedig végre továbbléphess más kihívásokat keresve!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Kép

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!