Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 30.: a Bikák rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzekre nagy felelősség hárul

Napi horoszkóp április 30.: a Bikák rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzekre nagy felelősség hárul

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 30.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján akadnak ugyan tennivalóid bőséggel, mégis pontosan tudod, hogy a zavartalan pihenés érdekében érdemes felállítanod egy olyan prioritási sorrendet, amellyel könnyen tehetsz pontot egyik vagy másik feladat végére. Igyekezz tehát úgy megszervezni a munkát, hogy egyetlen értékes percet se vesztegess belőle. Fontos, hogy hatékonyan és megoldáscentrikusan gondolkodj, hisz ezeknek a feladatoknak ma van a határidejük, így fejben nagyon oda kell tenned magad, hogy semmilyen külső körülmény ne zökkenthessen ki abból az összeszedettségből, amit a helyzet megkíván. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége első napján végre eljött a te időd, hogy megmutasd a környezetednek, mennyi rátermettséggel bírsz, hogy nehezebb feladatokban is tisztességgel megállod a helyed, ha az Élet úgy hozza. Tedd oda magad, ne foglalkozz a kételkedőkkel, mutasd meg nekik, hogy bizony benned is ott van a tehetség, a kreativitás, így pontosan meg tudod csinálni azt, amit annak idején elvállaltál, nem fog kitörni a bokád csak azért, mert nehezebb volumenű feladatról van szó. Büszke lehetsz magadra!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan hosszú ideje nem történt érdemi előrelépés az életedben, úgy érzed, egyhelyben vesztegelsz, ami nem feltétlenül hat pozitívan az általános közérzetedre. Mielőtt azonban depresszióba esnél, érdemes számot vetned az eddig megtörtént dolgokkal, a jövőképeddel, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és megtudod tolni a sárban ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és abszolút nem von le semmit az értékeidből sem. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

RÁK (június 22-július 22)

Minél szaporábban szeretnéd ma elvégezni a teendőidet, pontosan azért, hogy le tudd tenni a teherrel teli hátizsákodat és felhőtlenül élvezhesd a hétvégét. Ennek érdekében egy darabig hatékony vagy, ahogy azonban egyre inkább fogy a türelmed, azt veszed észre, hogy inkább haladsz hátrafelé, mintsem a kitűzött cél irányába. Az egésznek így gyakorlatilag az lesz a következménye, hogy egyre hosszabbnak látod a listát és egyre kevésbé van esélyed arra, hogy pontot tegyél mindennek a végére. Épp ezért, ha szükséges, vonj be külső segítséget, ne szégyellj mankót kérni, mert most az a cél, hogy naplemente előtt befejezd a teendőket! Legközelebb igyekezz időben elindulni a kijárat felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján igyekszel mihamarabb túl lenni egy számodra igen kellemetlen és nem túl testhez álló feladaton, abszolút mértékben úgy érzed ugyanis, hogy jól nem jöhetsz ki belőle a végén. Szedd össze tehát minden igyekezeted, koncentrálj és fuss neki egy nagy légvétellel. Ne hagyd magad kizökkenteni és csak akkor dőlj hátra, ha végleg pontot tettél az utolsó mondat végére is. Ha egyszer ugyanis abbahagyod, még egyszer biztosan nem állsz neki újra. Meg tudod csinálni, ám csakis akkor leszel kellőképpen hatékony, ha beleállsz a feladatba és kitartóan végigcsinálod. Higgy magadban és akkor nem lesz olyan gödör, amelybe belelépnél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az átlagosnál jóval nagyobb lélegzetvételű feladatot vállaltál el, amely értelemszerűen nagyobb felelősséggel is jár. Kissé nehezíti a helyzetet, hogy elég tapasztalatlannak számítasz a témában, emiatt gyakorlatilag azt sem tudod, hogyan kellene nekifutnod annak érdekében, hogy el ne hasalj az első másodpercben. Amennyiben magadtól nem sikerül logikát találva megvilágosodnod, kérj segítséget legalább addig, amíg valaki el nem magyarázza, mi a pontos szereped és hogyan kell azt eljátszanod. Nehogy aztán a darab közben sülj bele a dologba, csak mert az elején nem tisztáztad, hogy tulajdonképp a színpad melyik részén tudsz nagyot alakítani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta meglepetésben lesz részed a hétvége első napján, amely abszolút pozitív hatással lehet az általános közérzetedre. Azonnal másképp látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz, csakúgy árad belőled a pozitív életérzés. Érthető a boldogságod, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a nagy mámor ne a feladataid rovására menjen. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia és motivációraktárad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Korábbi csalódásaid miatt mára alapvetően kevés személyt engedsz a bizalom körébe, néhányszor ugyanis megégetted már magad, így érthető okoknál fogva óvatos vagy az emberekkel. Légy azonban egy kicsit nyitott és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan személyekre, akik melletted állnak a bajban és veled örülnek a sikereidnek is. Csak olyanokban bízz tehát vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy nem ismerkedhetsz másokkal is!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, rengeteg mindent tettél már le az asztalra, olyan eredményeket tudsz felmutatni, amelyek bizony magukért beszélnek. Van azonban valaki a környezetedben, aki jóval többet vár el tőled, mitöbb, érzésed szerint alkalmatlannak lát bizonyos feladatok teljesítésére, ami elég fájó pont számodra. Igyekezz mindenáron bebizonyítani az ellenkezőjét, mindenképp győzd meg az illető arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani és ne csússz hason azért, hogy mások elismerjenek!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli módon aggódsz egy számodra közelálló személy miatt, olyannyira, hogy éjszaka sem igen tudsz aludni. Nem hagynak ugyanis azok a negatív gondolatok kikapcsolni, amelyek egyfolytában a fejedben vannak és jelen pillanatban tehetetlennek érzed magad a helyzetben. Próbáld azonban elfogadni a tényt, hogy nem mindig van ráhatásod mindenre, vannak olyan szituációk, amelyekben bőven elég az is, hogy a támogatásodról biztosítasz valakit, arról, hogy mindenben mellette állsz, történjen bármi. Amíg el nem fogadod, hogy a természetet nem lehet legyőzni, egészen addig nem is fogsz tudni fellélegezni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Különösebb mérlegelés nélkül hatalmasat hatalmasat ugrottál a dobbantóról, rá kellett azonban jönnöd, hogy ennek az ugrásnak bizony a lendülete sokkal nagyobb lett, mint az eredménye. Ma megtanulhatod, hogy amennyiben nekirugaszkodsz valaminek gondolkodás nélkül, mindenképp érdemes előtte belegondolnod, hogy a gravitáció nem fog magától az egekig vinni, azért neked is tenned kell valamit. Gyakorolj, mielőtt tapasztalat nélkül futsz ki az atlétika pályára, ellenkező esetben csúnyán ráfaraghatsz!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján eddig nem tapasztalt, pozitív élményben lehet részed, egy barátodnak ugyanis sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogyha kicsit nyitott vagy, mennyiféle maradandó emléket szerezhetsz. Csupán annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek! Este koccints egy pohár borral erre a különleges napra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Napi horoszkóp június 5.: a Szüzek kiállnak magukért, a Skorpiók nagy projektbe kezdenek

A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A nagy bikinikalauz: 10 fürdőruhatrend, ami 2023 nyarán tarol a strandokon

A fürdőruhatrendek idén is tökéletesen igazodnak a nők egyre növekvő és egyre nagyobb kínálatra szomjazó igényeihez.

Kép

Négy komoly tabusértés, ha először kerültök ágyba

Izgatottan várjuk a harmadik (első? tizedik?) randit követő pillanatokat. Milyen szép is kéz a kézben felosonni egyikünk lakására, szép poharakba tölteni a vörösbort, meggyújtani a gyertyákat, romantikus zenére tenni tűt a lemezjátszón… pardon, youtube-on belőni azt, hogy When you say nothing at all. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Heti horoszkóp június 5-11.: a Bikáknak érdemes a pihenésre is időt szánniuk, a Rákok a szervezettség hívei

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőven izgalmakat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Christina Aguilera egy új körömtrendet indított útjára: hódít a női szeméremtest manikűr

Kíváncsiak vagyunk, hogy Christina Aguilera új kedvenc körömtrendje, a vagina manikűr mennyi időn belül pörög ki a köztudatból...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!