Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 3.: a Rákok nagyobb volumenű feladatban bizonyíthatják a rátermettségüket, a Nyilasoknak hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos ügyben

Napi horoszkóp április 3.: a Rákok nagyobb volumenű feladatban bizonyíthatják a rátermettségüket, a Nyilasoknak hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos ügyben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 25.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében rugalmasabban gondolkodniuk

A csillagok a mai napra is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a rövid munkahét első napjára is küldtek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 3.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje szeretnéd mindenáron a magadénak tudni azt a pozíciót, amelyre többen is pályáztok egyszerre, a hét első napján pedig lehetőséget kapsz arra, hogy meg is szerezd. Ehhez azonban kétségtelenül olyasmit kell letenned az asztalra, ami egyedülálló és elsöprő győzelmet hozhat számodra. Érdemes tehát minden zavaró tényezőt kizárni és minden idegszáladdal arra összpontosítani, hogy zavartalanul mehess végig azon a pályán, amely elvezet a győzelemig. Meg tudod csinálni, csak magabiztosságra van szükséged, méghozzá töménytelen mennyiségben! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Egészen fura érzés kerít a hatalmába a hét első napján, megfogalmazódik ugyanis benned valami, amire már hosszú ideje kerested a választ, ma pedig a semmiből hullik az öledbe. Ettől azonban egy kissé megijedsz, nem igazán tudod, mit kezdj a helyzettel, amelybe ezáltal kerülhetsz, kissé kezd eluralkodni rajtad a félelem, ugyanakkor egy jóleső hátborzongató érzés járja át a tested. Mielőtt tehát teljesen elveszel a dologban, előtte igyekezz mindenképp tisztázni magadban mindent, hisz ez az ide-oda csapongás abszolút nem tesz jót neked. Keresd a megoldást a helyzetre és amennyiben megtaláltad, ne késlekedj megoldani a dolgot!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmi csúszik ki a szádon a hét első napján, amellyel kapcsolatban jobban tetted volna, ha megtartasz magadnak. Emiatt rendkívüli módon haragszol magadra, hiszen egy egyszerű titkot képtelen voltál megtartani, annak ellenére sem, hogy valaki megbízott benned annyira, hogy megossza veled. Mielőtt azonban belefulladnál az önvádba, fogadd el, hogy senki nem tökéletes, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most sajnos így alakult. Mindenképp kérj azonban az érintettől bocsánatot és ígérd meg, hogy amennyiben lehetőséget és bizalmat ad a jövőben, biztosan nem fogsz akaratlanul sem visszaélni vele. Ne morfondírozz ezen sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismered a mondást: a lónak is négy lába van…

RÁK (június 22-július 22)

Nagyobb volumenű feladattal szembesülsz a rövid munkahét első napján, amelyről már az első pillanatban látszik, hogy bárhogy izzadsz majd, biztosan nem tudd egyedül teljesíteni. Épp ezért ne vesztegess egyetlen pillanatot sem, igyekezz találni egy olyan személyt, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik és egyfelől tanácsot adhat, hogy milyen taktikát válassz, másfelől pedig mentőövet dobhat egy-egy bizonytalan helyzetben. Kérd meg, hogy álljon melletted és amennyiben eléred a hegy csúcsát, abban az esetben nem leszel hálátlan, ő is kaphat a sikereidből! Arra ügyelj, hogy ügyesen válassz segítséget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végeláthatatlannak tűnő, helyenként feleslegesnek tartott körök után a hét első napján végre lehetőséged adódik arra, hogy előrébb lépj egy olyan folyamatban, amely ahhoz szükséges, hogy kimagasló eredményt érhess el. Szinte hihetetlen számodra, hogy eljött a pillanat, amikor bizonyíthatsz, nem is hiszed el, hogy végre megmutathatod azt a kreativitást és tudást, ami benned van. Ne késlekedj tehát, hiszen ma még van lehetőséged, de nem tudhatod, hogy az mennyi ideig lesz adott. Ragadd meg az alkalmat és vess be mindent annak érdekében, hogy végre elmozdulj a nulláról és elindulhass az alagút vége felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján olyan jeleket küld az Univerzum, amelyek meghozzák a fényt az éjszakában és amelyek ráébresztenek arra, hogy amennyiben nem változtatsz a gondolkodásodon, abban az esetben soha nem fogsz tudni előrelépni. Engedj el olyan embereket, akik nincsenek rád jó hatással, engedj el olyan élethelyzeteket, amelyekhet foggal-körömmel, de mégis teljesen feleslegesen ragaszkodsz. Merj új dolgokba belevágni annak érdekében, hogy megtapasztalhasd, mennyi új élményt tartogat számodra az élet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan megoldatlan probléma okoz álmatlan éjszakákat, amelyet már régen le kellett volna zárnod, ám valamiért csak toltad magad előtt, egyszerűen nem fűlött a fogad az egészhez. Mára azonban annyira frusztrál, hogy abszolút nem tudsz elvonatkoztatni tőle, minden pillanatban ott van a gondolataidban. Veheted ezt egyértelmű jelnek is, hogy tovább nem húzhatod a dolgot, elő kell venned és neki kell futnod, másképp ugyanis nem fogsz tudni felszabadulni. Igen, lehetséges módon nem esik a komfortzónádba, igen, lehetséges módon nem lesz épp a legörömtelibb folyamat a megoldásig eljutni, ám ha mégis sikerül lezárni, akkor viszont annál boldogabb leszel. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valamilyen oknál fogva olyan helyzetekbe futsz bele az utóbbi időben, amelyek egyetlen útirány felé terelnek, arra, amerre te szíved szerint el sem indulnál. Úgy tűnik azonban, hogy mégis folyamatosan kapod a jeleket arra, hogy adj esélyt az egésznek, noha kockázatokban abszolút bővelkedik. Amennyiben tehát többször is átrágod a dolgot és mindig ugyanarra a következtetésre jutsz, abban az esetben beláthatod, hogy azzal nincs veszítenivalód, ha az idődet és energiádat okosan beosztva belekóstolsz a dologba. Ne ugorj fejest meggondolatlanul semmibe, ám ha úgy érzed, hogy ízlik az, amibe belekóstoltál, abban az esetben ne habozz átadni magad az élvezeteknek!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján egy bizonyos ügyben váratlanul meredek irányt vesznek az események, neked pedig azonnal kell cselekedned annak érdekében, hogy elkerüld a kudarcot és a vele járó felelősségre vonást. Mivel ez most abszolút prioritást élvez, épp ezért tegyél félre minden halasztható ügyet és teljes mértékben koncentrálj a sürgősen megoldandó feladatra. Légy azonban óvatos, mert rengeteg a kockázati tényező és nagyon könnyen elhasalhatsz, épp ezért szükséged van minden tapasztalatodra és eddig megszerzett tudásodra. Abszolút nem a lehetetlennel küzdesz, ám most mindent bevetve kell harcolnod, ez tény. Hidd el, ha sikerül megoldanod a helyzetet, nemcsak te leszel büszke magadra!

BAK (december 22-január 20)

A környezeted szerint a legkülönlegesebb ismertetőjeled a végtelen türelem és az átlagfeletti empátiás készség, Általában végtelen a türelmed másokkal szemben, nagyon nehéz átlépni a toleranciaküszöbödet, a hét első napján azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol agy bizonyos személynek köszönhetően nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Az említett személy ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciával fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve szinte minden perced be van osztva, jól kiszámított rendszer szerint éled az életedet, mely miatt gyakoeratilag abszolút semmifajta extra vagy váratlan program nem fér bele ebbe a bizonyos rendszerbe. A hét első napján mégis olyan helyzet adódik, amikor fel kell szabadítanod egy olyan programra, amelyet egyszerűen nem seperhetsz le az asztalról, hiszen tudod, hogy ezesetben borzasztóan kellemetlen következményei lehetnek. Mivel azonban semmi nem történik véletlenül, így inkább az a gondolat vezéreljen -plusz program ide vagy oda-, hogy ez is valamiképp a hasznodra válik majd a későbbiek folyamán. Fogadd el, ne bosszankodj, vegyél részt rajta és a pozitív tanulságok birtokában menj tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, végre sikerült találnod magadnak egy célt, amelyet el szeretnél érni és amelyben maradéktalanul jól tudnád érezni magad. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy nem a legsimább út vezet majd a kitűzött célod eléréséhez, amennyiben azonban úgy döntesz, hogy elindulsz, abban az esetben menj is végig rajta, akármilyen nehéz akadályokat kell is megugranod. Az, hogy mások mit mondanak, jelen esetben nem annyira mérvadó, csakis azokat a véleményeket vedd figyelembe, amelyek a számodra legfontosabb személyektől érkeznek! Ha sikerült átszakítanod a célszalagot, határtalanul büszke leszel magadra, addig azonban kemény munka vár rád, így ne késlekedj, ugorj fejest a dologba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Divat

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Kép

7 trendi táska, ami csodásan feldobja majd a nyári szettjeidet

Összeválogattunk pár táskát, amelyekre feltétlenül szükséged lesz az év legforróbb hónapjaiban!

Kép

A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái

A szurkolók egy része egy egészen más oldaláról közelíti meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot. Te mit gondolsz? Szerinted melyik focista a legstílusosabb?

Kép

A 90-es évek bob frizurái hivatalosan is visszatértek: elhoztuk azokat a fazonokat, amiket érdemes kipróbálni idén nyáron

Imádtad Jennifer Aniston, Winona Ryder, Drew Barrymore vagy Victoria Beckham stílusát a 90-es évekből? Akkor biztosan örülni fogsz, ha azt mondjuk, a frizurájuk visszatért a divatba!

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Ha megtalálod a csillagjegyed a listánkon, akkor igazán szerencsésnek tarthatod magad, mert fantasztikus időszak áll előtted, ahol többé nem kell aggódnod az anyagiak miatt!

Kép

Alig takarta valami a testét: ilyen kihívó darabot talán még sosem viselt Katy Perry

Az tuti, hogy az énekesnő minden tekintetet magára vonzott a kifutón.

Kép

5 gyönyörű kempinghely Magyarországon, ahol megéri sátrazni

A kempingezés hangulatát semmi más nem tudja helyettesíteni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!