Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 3.: a Mérlegek nem foglalkoznak a rosszakarókkal, a Halak hűek maradnak az értékrendjükhöz

Napi horoszkóp április 3.: a Mérlegek nem foglalkoznak a rosszakarókkal, a Halak hűek maradnak az értékrendjükhöz

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 3.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában számon kér mindenért, annak ellenére, hogy nem tartozik a közeli ismerőseid közé. Ez téged roppant módon felháborít, épp ezért szíved szerint az arcába vágnád a kérdést, hogy mi köze hozzád és miért nem foglalkozik a saját dolgával. Mivel azonban nem ilyen fából faragtak, ezért a kommunikáció civilizáltabb formáját használva érdemes megkérdezned, mi az oka annak, hogy a számonkérés jogát fenntartja magának. Tedd világossá számára, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint a saját tükörképed. Ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod, vagy csinálnod. Az az ő dolguk, nem kell neked bele folynod ebbe!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra kényelmetlen szituációban igen hevesen reagálsz, ami nem vet rád túl jó fényt mások előtt. Mostanában a kelletténél kevesebb a türelmed egyes helyzetekben, hisz számtalan nyomasztó teher ül a válladon. Mivel ezek egyetlen szempillantás alatt nem tűnnek el, bármit csinálsz, épp ezért találj magadnak időt a pihenésre, mielőtt összeroskadsz minden alatt vagy úgy bántasz meg valakit, hogy te is megbánod. Másoknak is vannak problémáik, ezeket azonban nem fogod tudni magad mögött hagyni egyetlen nap alatt, ebbe jobb, ha beletörődsz, ám a gondok ellenére igyekezz minden napban valami pozitívumot találni!

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán ínyedre való a feladat, ami a mai napra jutott, hisz előzetes terveid szerint passzív pihenéssel töltötted volna az idődet. Ám mivel ennek a bizonyos küldetésnek a teljesítése nem várathat magára, épp ezért nincs más választásod, mint venni egy nagy levegőt és nekifutni a megoldandó képleteknek. Hidd el, minél tovább húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed igényes produktumot alkotni, így gyorsan hagyd magad mögött a duzzogást és a hasznos energiáidat arra használd, hogy elismerésre méltó eredményt eredményt mutass fel. Koncentrálj arra, amit csinálsz, mert az összecsapott munka semmi jót nem terem a közel jövőre nézve! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál Te is megélni, ha mindennnel végeztél.

RÁK (június 22-július 22)

Keményen dolgoztál egy bizonyos ügyön, beleadtál apait-anyait a dologba, ennek köszönhetően a jó eredményt és a vele járó elismerés abszolút kilátásban van, ám amennyiben nem vagy résen, váratlan fordulat húzhatja keresztbe a sikert. Épp ezért most tegyél félre mindent, ami halasztható és összpontosíts csupán erre a bizonyos küldetésre, amennyiben nem szeretnéd, hogy kicsússzon a dolog a kezeid közül. Mindenre apró részletre figyelj oda, tegyél meg minden tőled telhetőt, a többi az Univerzum dolga lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé felháborít az, hogy gyakorlatilag bármit mondasz, mások gyakorlatilag semmibe veszik a mondanivalódat. Kezd eleged lenni a másodhegedűs szerepéből, úgy érzed, muszáj érvényt szerezned a szavaidnak, mert ha most nem állsz ki magadért, örökké egy levakarhatatlan pattanásnak néznek majd. Ennek érdekében szedd össze minden tudásod és tegyél le valami olyasmit az asztalra, amitől a környezeted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, ami elég váratlanul ért, ezáltal nem is nagyon tudtál felkészülni rá, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fogadd el, hogy mindig lesznek irigyeid, ne bosszantsd fel magad feleslegesen, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne figyelj a rosszakarókra, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Amennyiben ugyanis megállás nélkül arra koncentrálsz, hogy mások mit mondanak rólad, abban az esetben könnyen bele fogsz veszni ezekbe a konfliktusokba. Hidd el, egyetlen farkasnak sincsenek álmatlan éjszakái, csak mert a nyáj szemében nem épp a legnépszerűbb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján hajlamos lennél sürgetni a folyamatban lévő ügyeidet annak érdekében, hogy maradjon időd a pihenésre is, épp ezért szíved szerint egyetlen légvétellel átúsznád a medencét azért, hogy előbb szabadulj. Mielőtt azonban belefulladsz a feladatokba, be kell látnod, hogy egyszerűen nem rendelkezel szupererővel, épp ezért, hiába szeretnél, egyszerűen nem fogsz tudni fizikailag előrébb jutni, el kell tehát fogadnod, hogy az életed minden állomásának meg van a miértje. Most épp nem a rohanásé a főszerep, sokkal inkább a józan gondolkodásé, a türelemé, az alapos munkáé. Hidd el, ha nem akarod egyetlen nap alatt megváltani a Világot, attól még ugyanolyan eredményes munkát produkálhatsz, mint amit a kezdetekkor magad felé támasztottál. Lassan járj, tovább érsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, ami alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napja tökéletesen alkalmas arra, hogy elgondolkodj azon, hol tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és melyek a további céljaid. Ehhez azonban önvizsgálatot kell tartanod, s minden képességedet, tudásodat és a határaidat is figyelembe kell venned. Ha mindezek után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szeretsz a dolgok mögé látni, mindent megérteni az elejétől a végéig, ennek érdekében folyamatosan próbálod rajta tartani a szemed a folyamatban mindenen és mindenkin. Ezen a ponton azonban beláthatod, hogy hihetetlenül embert próbáló küldetés mindenhol ott lenni, mindenről tudni és mindent világossá tenni a magad számára. Fogadd el, hogy bizony vannak dolgok, amelyeket bárhogy szeretnél, nem fogsz tudni befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, váratlan helyzetekben maradj nyugodt, ha ugyanis ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmivel próbálnak befolyásolni, ami rendkívül távol áll az értékrendedtől, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mielőtt olyasmibe keveredsz, amiből iszonyúan nehéz lesz kikecmeregned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!