Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 3.: a Bikák a környezetükben élőkre számíthatnak, a Szüzek lelkesen dolgoznak egy bizonyos ügyért

Napi horoszkóp április 3.: a Bikák a környezetükben élőkre számíthatnak, a Szüzek lelkesen dolgoznak egy bizonyos ügyért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 3.

KOS (március 21-április 20)

Ebben a nagy káoszban úgy gondolod, érdemes kizárni a külvilágot egy napra, érdemes valami olyasféle otthoni programot találnod, amely feltölt, ahelyett, hogy egyfolytában azzal foglalkoznál, mi és hogyan lesz ezután. Ne azzal foglalkozz, amire egyelőre nincsen ráhatásod, inkább azokra a tervekre fókuszálj, amelyek rövidtávra szólnak. Hidd el, sokkal több haszonnal jár, ha a mában élsz, semmint egyfolytában a holnapon kattogsz.

BIKA (április 21-május 20)

Nagyra értékeled a környezetedben élők segítő kezeit, hisz a kialakult helyzetben úgy érzed, nem nagyon van már erőd, a sok bizonytalan tényező nem enged előrelépni, nem enged felszabadulni és nem látod a fényt az alagút végén. Ilyenkor jól jön, ha van valaki ott van és kiöntheted a lelked neki, aki megért, aki bizonytalan helyzetedben támogat. Hálás lehetsz azért, hogy nem vagy egyedül, hogy vannak, akik mintegy támpillér állnak ott mögötted és nyugodtan támaszkodhatsz rájuk. Szerencsés embernek mondhatod magad!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a hétvégébe és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad, hisz neked is végesek a lelki tartalékaida. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan feladat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Igyekezz hatékonyan működni és annál hamarabb teheted fel a lábaid a kanapén!

RÁK (június 22-július 22)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, ami még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében mások nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valami eredményt mégis csak sikerül kifacsarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban! Hajrá, legyetek együtt úttörők!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezetedben híres vagy a jó szándékodról, a segítőkészségedről, az önzetlenségedről, pontosan tudják rólad, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, minden tőled telhetőt megteszel a bajba jutottakért. Nem árt azonban óvatosnak lenned, mert akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán a lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Ismerd fel, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van, és ki az, aki csak ki akar használni. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközként használjanak valamire!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologgal, sehogyan sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmiért vállalsz ugyanis felelősséget, amiről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is egyszerű halandó ember vagy, tévedni pedig emberi dolog.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan álláspontot képviselsz, ami az első pillanatban bicskanyigatónak tűnik mások számára, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmas” vagy, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon túllépni!

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a hétvégéig hátralevő napokat és tartsa benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntés előtt állsz, ami nem kis kockázatokkal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményei lehetnek. Épp ezért a mai napot arra szánd, hogy mindent helyre teszel magadban, hogy számot vetsz az eddigi dolgaiddal és átgondolod azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedet illetően csakis te vagy a kompetens, senki nem mondhatja meg neked, melyik úton indulj el. Ne akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az életben olyan helyzetek amikor magabiztosan és felelősségteljesen kell helytállnod. Nem olyan nagy tragédia ez, csupán egy kissé bonyolultabb feladatot kell ezúttal megoldanod!

HALAK (február 20-március 20)

Parázs vitába keveredsz valakivel, aki semmiképp nem akarja megérteni az álláspontodat, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a vélemény, amit ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felidegesíted magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy tovább győzködd. Amennyiben úgy találod, hogy nem is olyan nagyon mérvadó az ő álláspontja, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat beleölni abba, hogy mindenképp rábeszéld valamire, ha azonban elég fontos a számodra, adj lejjebb te is az elveidből és igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!