Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 29.: a Mérlegek fontos ügyért küzdenek, a Bakok karrierje jó eséllyel mérföldkőhöz érkezett

Napi horoszkóp április 29.: a Mérlegek fontos ügyért küzdenek, a Bakok karrierje jó eséllyel mérföldkőhöz érkezett
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 29.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút köztudott rólad, hogy az esetek döntő többségében látszólag elfogadó, beletörődő vagy, abszolút nem ellenkezel, gyakorlatilag szerényen elfogadod, bármit is dob a gép. Ez alapvetően igaz is rád, vannak azonban helyzetek, amelyekben -lévén, hogy tökéletesen a helyén van a szíved- bizony szívesen hallatod a hangodat, ha megbántva érzed magad. Hisz attól, mert nem kiabálsz minden percben, attól még igenis megvan a saját véleményed mindenről és mindenkiről. Egyszer, s mindenkorra tedd tehát világossá mindenki számára, hogy nem kell ahhoz hangoskodni, hogy az ember érvényt szerezzen a szavainak! Mások respektjét ki lehet vívni másképp is!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján kellemetlen helyzetbe kerülsz egy bizonyos személlyel, akivel általában meg tudjátok találni a közös hangot, ma azonban a hiányos kommunikáció miatt elbeszéltetek egymás mellett. Ez a pillanat az, amely ráébreszt arra, hogy tulajdonképp egészen addig tudtok jól kijönni, amíg te osztod az illető véleményét, attól kezdve, hogy másképp vélekedtek valamiről, azonnal ki vagy közösítve. Eljött tehát az idő tisztázni, hogy tisztázzátok a sérelmeket és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha sikerül mindent megbeszélnetek és túlléptek a sérelmeken, minden vissza állhat a régi kerékvágásba és végre úgy fogod te is érezni, hogy igenis volt értelme a konfliktushelyzetbe beleállni. Légy bátor és őszinte és akkor mindenki előtt tiszta lesz, hogyan is illik hozzád viszonyulni!

IKREK (május 21-június 21)

Szeretnéd, ha a szerelmi életedben minden a terveid szerint alakulna, rá kell azonban ébredned, hogy nem tudsz a Hamupipőkére alapozni, hisz az Élet bizony nem egy tündérmese, te pedig nem a cipőjét elveszített hercegnő vagy! Vannak olyan helyzetek, amikor áldozatot kell hoznod a saját boldogságod érdekében, noha nagyon nehezen hozod meg ezeket az áldozatokat. Hidd el, ha döntesz és cselekszel, sokkal könnyebben jön a szerelem is! Ha nem mersz, nem fogsz nyerni sem! Ne az elveszetnek hidd cipődet várd vissza, tegyél azért, hogy boldog lehess!

RÁK (június 22-július 22)

Bátran vállaltál el egy feladatot, nem vagy azonban annyira biztos benne hogy egyedül sikerülhet abszolválnod, nem rendelkezel ugyanis annyi tapasztalattal, amennyire szükséged lenne ahhoz, hogy pozitív eredményt mutathass fel a végén. Nem kell azonban kétségbe esned, hisz bőven akad segítség a környezetedben. Egyetlen egy dologra vigyázz, olyasvalaki kezét ragadd meg, aki később nem veszi el az érdemeidet! Hiszen te nem a mások által elért eredményekkel szeretnél kérkedni, nem tudhatod azonban, hogy az, aki mankót nyújt, nem fog-e kigáncsolni vele! Légy körültekintő! Nem szégyen az, ha kikéred mások véleményét, ez most nem az a vetés, amit egyedül kell learatnod, de arra is ügyelj, kivel aratsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Néhány héttel ezelőtt találkoztál valakivel, akivel elsőre abszolút nem szimpatizáltál, mitöbb kifejezetten ellenszenvesnek találtad, ahogy azonban teltek a napok, annál közelebb kerültetek egymáshoz, neked pedig jobban izgatja a fantáziád, hisz mostmár kíváncsi vagy, hogyan is tudnád elcsábítani az illetőt. Édes a bűnbe esés, azonban légy óvatos, ha leszáll a rózsaszín köd, egyre nehezebben fogsz tudni objektíven látni egyes szituációkat. Mielőtt tehát belevágsz egy új kapcsolatba, nem árt tisztázni, mit vársz el a másiktól, ellenkező esetben nem túl korrekt dolog a más kárára próbálgatnod a vonzerődet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a megszokottnál veszélyesebb kalandra próbál rávenni, te pedig gondolkodás nélkül mondanál igent a dologra. Igaz, ami igaz, nem lehet folyton a négy fal között mozogni, időnként feljebb kell tolni a határokat, mert így soha nem fogsz új dolgokat megtapasztalni, ám ne mindenáron akard bebizonyítani saját magadnak is a rátermettségedet. Légy bátor, ugorj fejest a kínálkozó lehetőségbe, ne ész nélkül akarj azonban ilyen feladatokra vállalkozni. Hidd el, sokkal fontosabb a testi és mentális egészséged, mint egy akármilyen kaland! Csakis a megfelelő mérlegelés után mondj tehát igent!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Beláthatatlanul hosszú ideje küzdesz egy számodra fontos ügyért, mindent megteszel, hogy sikerüljön a végére érni és végre büszke lehess magadra. Mivel azonban nem volt egyszerű az eddig megtett utad, mérhetetlenül sok energiádat felemésztett már és a türelmed is eléggé fogytán van, épp ezért nagyon kell keresned a motivációt, hogy legyen még kitartás benned ahhoz, hogy átszakíthasd a célszalagot. Gondolj bele, mennyire fontos számodra a kitűzött célod elérése és ez alapján szedd össze magad az utolsó méterekre. Ne add fel, mert ugyan most még nem látod tisztán, de bizonyosan karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha egészen mostanáig kitörő lelkesedéssel mentél előre, mostanra a késlekedő eredmények miatt nem érzed már ugyanazt a motivációt, amit annak előtte. Ennek okán az is megfordul a fejedben, hogy más projektbe kezdesz, hisz jelen pillanatban abszolút nem látod a fényt az alagút végén. Nem biztos azonban, hogy gondolkodás nélkül ott kellene hagynod csapot-papot és más irányba indulni, sokkal inkább érdemes keresned az aktuálisan futó projekt napos oldalát és arra felé indulnod. Ha kell, kérj tanácsot, keress egy olyan személyt, akiben nálad több a motiváltság és lelkesen megy előre. Ragadd meg a kezét és tarts vele!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján ki sem látsz az az elvégzendő feladatokból, emiatt eszeveszetten kapkodsz, mindenbe belekezdesz egy kicsit, hisz semmiképp nem szeretnél megfeledkezni semmiről, ezzel pedig haladás helyett csupán azt fogod elérni, hogy a fejedre omlik az egész, rendszertelen rendszered. Mivel alapvetően nem ez a célod, épp ezért érdemes felállítanod egy sorrendet, amely alapján logikusan haladhatsz az akadálypályán annak érdekében, hogy minél több nyitott mondatnak pontot tehess a végére. Korántsem biztos, hogy végezni fogsz mindennel, de ennek a következményét vállalnod kell, hisz gyakorlatilag teljesíthetetlenül sok feladatot vállaltál magadra. Levonhatod a tanulságot, hogy legközelebb okosabban betartod a határaidat!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján olyasfajta feladattal bíznak meg, amely mérföldkő lehet az eddigi karrieredben, hisz akkora kihívás előtt állsz, amely egyszer, s mindenkorra bebiztosíthatja a pozíciót, amiről egészen idáig csupán álmodni mertél. Pontosan tudod, mekkora teher ilyen nagy mértékű felelősséget magadra vállalni, te azonban teljesen biztos vagy benne, hogy a hátad mögött lévő tapasztalat és tudás alapján csukott szemmel is el tudsz igazodni a bózótosban. Ne legyen kétségeid afelől, hogy hogyan fog elsülni a végén a dolog, teljesen nyilvánvaló, hogy nem fog vaktában lövöldözni. Igyekezz a legjobb formádat hozni annak érdekében, hogy mindenkit lenyűgözz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kicsit úgy érzed, egy végeláthatatlan labirintusban próbálsz jelen pillanatban boldogulni, nem tudod azonban, hogy van-e visszaút, illetve hogy miképp tudsz kikeveredni a helyzetből. Ebből adódóan tehát mielőtt meggondolatlanul cselekednél, csakhogy mihamarabb szabadulj, érdemes jól átgondolnod minden mozzanatot oda-vissza, hiszen pontosan tudod, hogy az általad megtett lépéseknek komoly következménye lehet. Amennyiben úgy érzed, tizenkilencre lapot húznál, abban az esetben számolnod kell azzal is, hogy bizony a végén nemhogy felszabadulhatsz, de sepregetheted magad körül a törmelékeket!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút a helyén van az eszed, racionálisan végig tudod gondolni, mi és miért jó neked, ami pedig ártalmas, azt egész könnyen ki tudod zárni, nehogy véletlenül rátelepedjen a válladra és a végén ne tudj megszabadulni tőle. Sose hagyd magad az adott körülmények által befolyásolni, tedd azt, amit jónak látsz. Ha rosszul döntesz, azzal is neked kell majd elszámolnod, nem másnak. Az Élet tele van kihívásokkal, miért ne vállalnád azt, amit a józan eszed diktál, ha cserébe hatalmas gyümölcsöt szakíthatsz?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!