Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 27.: az Ikrek abszolút a tökéletesség hívei, a Halak nyakig állnak a tennivalókban

Napi horoszkóp április 27.: az Ikrek abszolút a tökéletesség hívei, a Halak nyakig állnak a tennivalókban
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe még júniusban

A június a szikrázó napsütés és a kánikula mellett óriási pénzesőt is ígér!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

5 dolog, amit nem tehet meg az ellenőr, hiába nincs jegyed – Ismerd meg a jogaidat!

A jegyellenőröknek nincs mindenre kiterjedő hatáskörük.

Olvasd el!

6 gyógyszer, ami súlyos elhízáshoz vezet, hiába nem eszel többet: durván bezavarnak az anyagcsere-folyamatokba

A legtöbben nem is gondolnák, hogy a súlyvesztéshez nemcsak az életmódnak és a mozgásnak van köze, hanem az általunk szedett gyógyszereknek is.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 27.

KOS (március 21-április 20)

Általános ismertetőjeled a segítőkészség, a családod, a barátaid, a kollégáid pontosan tudják, hogy bármiben számíthatnak rád, ha bajba kerülnek, hisz mindig minden tőled telhetőt megteszel, hogy a legjobb tudásod szerint rendelkezésükre állj. Most azonban olyan szituáció adódik, amelyben valamit fel kellene vállalnod, aminek már messziről égett szaga van. Az első pillanatban azt súgják a megérzéseid, hogy nem biztos, hogy a te feladatod lenne segítséget nyújtani, hisz egyfelől túlmutat a határaidon a dolog, másfelől bajba is kerülhetsz. Épp ezért légy tehát óvatos annak érdekében, hogy később ne legyen bajod belőle belőle és a barátság se remegjen meg! Nemes dolog a segíteni akarás, de nem mindenáron!

BIKA (április 21-május 20)

Érzed a változás szelét, a dolgok alakulni látszanak, egyelőre azonban pontosan nem látod előre, hogy pozitív vagy negatív irányba indítanak majd. Ennek okán nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életed, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle egykönnyen. Tanulj meg lazítani, nem feltétlenül rossz ugyanis az, ha sodródsz az árral!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút a tökéletesség híve vagy, nem tűröd, ha valamiben nincs igazad, viszonylag rosszul reagálsz olyan helyzetekben, amikor nem a te malmaid őrölnek. Emiatt időnként konfliktusba keveredsz, de elég gyakran közszájon is forogsz, nem túl pozitív értelemben. Mielőtt azonban végleg elveszítenéd a népszerűségedet, igyekezz belegondolni, hogy milyen fárasztó mindig tökéletesnek lenni. Fogadd el, hogy nincsen tévedhetetlen ember, így neked is megengedett a botlás és a mellényúlás is. Hidd el, sokkal többen fogadnak majd el, ha be mered vallani a hibáidat. Ne feledd: a lónak is négy lába van, mégis megbotlik!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalan helyzetedben kikéred a környezetben élők véleményét, mert attól félsz, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Azok, akik tanácsot adnak, nem biztos azonban, hogy jól látják a helyzetet és jelen esetben a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé eleged van mindenből, besokalltál, szívesen leadnád a kulcsot egy kis időre, mert ezt így nem bírod már sokáig. Erődön felül, időnként a saját elveiddel és gondolkodásoddal szembeszállva csinálod a dolgod, ez azonban csak feldühít. Szeretnél kitörni, mást csinálni, azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik valójában fontosak neked, hisz úgy gondolod, ennek hosszú távon nincs értelme. Ülj le, gondolkodj el, tedd mérlegre a dolgokat és úgy hozd meg a számodra fontos döntést, hogy minden részletet aprólékosan megvizsgáltál előtte.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég rosszul érint, hogy a családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ezáltal nem tudod befolyásolni a konfliktushelyzetek kialakulását sem. Valakivel a környezetedben abszolút nem jössz ki, ám abba a csapdába nem szeretnél beleesni, hogy képmutatóan a szép arcodat mutasd, miközben fortyognak benned a negatív előjelű érzelmek. Ne hazudtold meg magad csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj és népszerű legyél. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj azonban toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs alkalmazkodó képességed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hibáztál egy bizonyos dologban és ezt a csorbát köszörülöd egy ideje, sikertelenül. Ha azonban eddig nem nagyon sikerült eltüntetni a foltot, felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj tovább lépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanebben a kőben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden helyzetben az őszinteségre törekszel és ezt várod el veled szemben másoktól is. Ma azonban olyan szituáció adódik, amikor valahogy nem esik jól kimondani az igazságot és szívesen rugaszkodnál el az elveidtől. Egy olyan személy fordul ugyanis hozzád, akit nem szívesen bántasz meg, most pedig egy olyan dolgot kell elmondanod, amit nem lehet elég szofisztikáltan megfogalmazni, így is, úgy is bántóan hathat. Épp ezért gondosan válaszd meg, mikor és milyen körülmények között nyilvánítasz véleményt, egyúttal biztosítsd az illetőt arról, hogy neked sem esik jól az, amit ki kell mondanod. Sajnos vannak az Életben olyan helyzetek, amikor nincs választási lehetőség...

NYILAS (november 23-december 21)

Képes vagy felnagyítani a legkisebb dolgot is, amiből nem kellene, abból nagy ügyet csinálsz, amire pedig illene nagy hangsúlyt fektetni afelett képes vagy elsiklani. Nem biztos azonban, hogy jó taktika, ha minden apró, kis bolhából elefántot csinálsz, hisz egy elefántcsordával sokkal nehezebb megbirkózni, mint a bolhákat egy légycsapóval levadászni. Ne vedd túl komolyan a kisebb hézagokat, próbálj azokra a problémákra koncentrálni, amelyek feltétlenül zavarnak a mindennapi életedben. Ha beleveszel ugyanis a sűrűjébe, előbb-utóbb nem fogsz tudni kikeveredni belőle, vagy csak igen nagy áldozatok árán. Végy tehát egy légycsapót és irány a bolhák után!

BAK (december 22-január 20)

Mertél nagyot álmodni és olyasmibe vágtad a fejszédet, ami nem épp a legveszélytelenebb kategória, ám nem mindenki olyan lelkes a környezetedben, amilyen lelkesen te futottál neki a dolognak. Amennyiben azonban sziklaszilárdan hiszel magadban, valahogy megnyugtatóan tudsz majd hatni a környezetedre is. A legfontosabb, hogy te elhidd, sikerülhet elérned a kitűzött célodat, ne engedd az agyadba férkőzni a bogarat, amely elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Két, általad nagyon kedvelt személy konfliktusában számodra kényelmetlen fordulat adódik. Egymástól függetlenül ugyanis a te véleményedet kérik ki, mégis kinek adnál igazat vagy hogyan cselekednél a helyükben. Mivel abszolút nem célod bajba kerülni, épp ezért óvatosan foglalj állást, hisz ez esetben csupán kívülálló vagy, nem tudod tehát objektíven megítélni a szituációt. Ennek megfelelően jobb, ha diplomatikusan elhárítod mindkét felet, nehogy rossz tanácsot adj és később még nagyobb galibát okozz nekik, neked pedig el kelljen vinni az egész balhét!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepe van, te pedig nyakig állsz a teendőkben, egyik feladat a másikat éri. Ismered azonban a mondást, hogy “Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka", ennek megfelelően te is belegabalyodhatsz az el nem végzett feladatokba, ha egy időben túl sok mindent szeretnél lezárni, nagyon könnyen törhet bele a bicskád. Igyekezz tehát megtalálni az egyensúlyt, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint haladj előre! Ne rohanj, mert csak elhasalsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Ennyire dögös lett Mészáros Lili legelső címlapja: a Next Top Model Hungary győztese vadítóan néz ki a képeken

A Next Top Model Hungaty nyertese, Mészáros Lili egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet a JOY magazin címlapján. Ez meg is történt, csodásan fest rajta!

Kép

Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Kép

Megjelent a JOY nyári lapszáma, címlapon a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili - Keresd a magazint Kneipp minitusfürdővel!

A JOY legfrissebb lapszáma a legfrissebb nyári szépség és divattrendekkel vár, valamint izgalmas interjúkkal és fotókkal, például Mészáros Lilivel, Rúzsa Magdival és Pető Brúnóval. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Kép

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Kép

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!