Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 26.: a Kosokra rátalálhat a karanténszerelem, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak

Napi horoszkóp április 26.: a Kosokra rátalálhat a karanténszerelem, az Oroszlánok a célegyenesbe fordulnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 26.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a munkatársaid közül, aki megállás nélkül nyomul rád, akinek minden szavában meg lehet találni a "flört" fogalmát ilyen-olyan módokon és ez már nemcsak neked tűnik fel. Természetesen a női hiúságodat legyezi az, hogy valakinek bejössz tetőtől talpig, azt azonban érdemes letisztáznod, hogy a karantén időszaka, a home office nem épp a legalkalmasabb a szálak szorosabbá tételére, valamint finoman, ámde határozottan kérd meg, hogy ne legyen rád kihegyezve minden konferenciabeszélgetés, minden köremail. Ha az élet visszaáll a normálisabb kerékvágásba, valóban nyithattok egymás felé -bár úgy tűnik, az illető már tárva nyitva van-, ismerkedjetek, egyik lábatokat a másik után téve. Nem kell ajtóstól rontani a házba!

BIKA (április 21-május 20)

Kezdesz borzasztóan ráunni a monotonitásra, arra, hogy tulajdonképp semmi változatosság nincs az életedben, minden nap ugyanolyan. Lehetséges módon valóban egyhangúbb az élet a karanténban, az azonban, hogy mennyi élménnyel töltöd meg, csak és kizárólag rajtad múlik. Amennyiben elég kreatív vagy, megtalálhatod minden napban azokat a rejtett lehetőségeket, amelyet kihasználva még a mondotonnak vélt otthonlét is izgalmas tud lenni. Légy kreatív és meglátod, nem is olyan monoton a karantén-élet!

IKREK (május 21-június 21)

Mindennél jobban szeretnél elérni valamit, de azt még te sem mered bevallani magadnak. Ha azonban hangosan kimondod, talán egy fokkal közelebb kerülsz a vágyadhoz és ahhoz, hogy elindulj a hozzá vezető úton! Légy bátor, mondd ki, mi az, ami boldoggá tenne és szállj harcba azért, hogy a tiéd legyen! Semmi nem fog ugyanis a csillagos égből az öledbe pottyanni úgy, hogy meg sem mozdulsz, csak egy helyben ücsörögsz, a csodára várva. Kelj fel és járj!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egyre többen gondolják azt a környezetedben, hogy bármilyen volumenű problémával megtalálhatnak, te készséggel -akár a saját ügyeid rovására is- állsz majd a rendelkezésükre. Önzetlenül segíteni nemes dolog, de vajon mások is megtennék érted? Persze, ne azért segíts, hogy majd visszakapd egyszer valakitől, de mielőtt mindenki pajzsként tartana maga elé, hogy ne ők sérüljenek az úton, érdemes szelektálnod, hogy kinek, miért és milyen formában nyújtasz segítséget. Ne engedd mások által kihasználni a segítőkészséged!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Közel a célod, már majdnem elérted, amit a legelején elterveztél, épp csak egy kevés hiányzik a diadalhoz! Most azonban nem szabad megtorpannod, kapcsolj magasabb sebességre, különben nem biztos, hogy elsőként tudod majd átszakítani a célszalagot! Ne hagyd magad kizökkenteni, csak saját magadra koncentrálj, s ha végeztél, utána ráérsz minden mással foglalatoskodni! Hajrá, rajtad a világ szeme!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kitűztél valamilyen célt, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve téged, mintha magad nem tudnád eldönteni, mi a jó neked, s mikor kell valamit hagyni a fenébe, mert eleve rossz az ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat, és az elképzelést nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé csalódottnak érzed magad, mert nem úgy haladnak az ügyeid, ahogyan eltervezted, sőt van olyan dolog, ami megrekedt a sárban és nem tudod, miként mozdítsd előre, hogy ne legyél csupa latyak. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, csak úgy magától biztosan nem történik semmi! Kérj meg valakit, hogy tolja a szekeret hátulról, miközben te meg húzod elölről, hátha sikerül kimozdulni a holtpontról. Nem kell megzuhannod, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik a siker, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Lassan megnyugodni látszanak körülötted a dolgok, csendesedik a vihar, elkezdődhet a károk helyreállítása. Leülhetsz, visszatekinthetsz, hogy mi az, amit nem jól csináltál, mi az, amit másként kellett volna csinálni és mihez nem késő még változtatni. Amennyiben van lehetőséged a korrekcióra és a szépítésre vagy fazonigazításra, mindenképp próbáld meg, mert egészen más színezete lesz a dolgoknak, ha sikerül még változtatni rajtuk! Ezenkívül te is sokkal nyugodtabb leszel az eredmény tekintetében!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyszabású terveid vannak a közeli jövőre nézve, ezek azonban hosszabb távon lesznek jövedelmezőek. Előfordulhat, hogy egyedül kevés vagy hozzá, keress egy olyan személyt a környezetedben, aki alkalmas lehet az együttműködésre, egyetért veled és hajlandó némi áldozatot is hozni azért, hogy osztozzatok a sikerben. Amennyiben megtaláltad őt, ne vesztegessétek az időt, ugorjatok fejest a munkába, mert az idő véges!

BAK (december 22-január 20)

Vasárnap lévén ez a legalkalmasabb nap arra, hogy csak és kizárólag magaddal foglalkozz, hogy ne engedj a környezeted befolyásának, hisz neked is szükséged van egy napra, amikor összeszeded magad a következő hétre. Elképzelhetően nem fog mindenkinek jól esni az, hogy ma csak önmagadra figyelsz és hiába találnak meg mindenféle hasfájásokkal, elhajtasz mindenkit, de téged ez nem kell, hogy különösebben érdekeljen. Aki nem érti meg, hogy neked is töltődnöd kell, az meg is érdemli, hogy duzzogással töltse az idejét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annak ellenére, hogy másfél hónapja bezárva élsz, számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, amelyek nagy nyugalommal töltenek el, alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a puzzle hiányzó darabjai. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban nekiláttál volna a kirakós játéknak, talán még a karantén előtt elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb később, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, hisz most ráéreztél arra, mi az a sebesség, ami a számodra a korai kimerülés kockázata nélkül tartható.

HALAK (február 20-március 20)

Kezdesz lelkileg borzasztóan belefáradni a rád nehezedő nyomásba, úgy érzed bármikor összeomolhat a remegő lábakon álló kártyavárad. Semmi baj nincs azzal, ha fáradt vagy, ha úgy érzed nem bírod tovább, bizonyára nem vagy vele egyedül. A kérdés csupán az, hogy képes vagy-e belátni és érezni a határaidat. Amennyiben igen, törekedj arra, hogy minél kevesebb teherrel a válladon élj, igyekezz minél többet letenni belőlük, hisz te nem tudsz egymagadban mindenért -akár mások terheiért is- felelősséget vállalni. Ne engedd, hogy a kártyavárad végleg összeomoljon, beszélj a problémáidról hangosan, keress pozitív impulzusokat, hisz minden napban van valami érték. Az, hogy megtalálod-e, csak rajtad múlik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!