Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 25.: a Bikákra nehezebb kihívások teljesítése vár, az Oroszlánok pozitívan csalódhatnak egy bizonyos személyben

Napi horoszkóp április 25.: a Bikákra nehezebb kihívások teljesítése vár, az Oroszlánok pozitívan csalódhatnak egy bizonyos személyben
A nap cikke

Miley Cyrus anyja hozzáment legkisebb lánya exéhez: ő pedig szóba sem áll velük most

Nem egészen egy év együttjárás után össze is házasodott a sztárpár, ám nem véletlen, hogy Tish legkisebb lánya szóba sem áll velük.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 3.: a Mérlegek a tehetségüket bizonyíthatják, a Halaknak érdemes kiállniuk magukért

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Sarolta hercegnő mindenkit maga mögé utasított: hivatalosan is ő lett a világ leggazdagabb gyereke

Nem semmi, milyen lista élére került Katalin és Vilmos kislánya.

Olvasd el!

Az E-vitamin szerepe a fogyókúrában: 8 étel, amitől drasztikusan beindul a fogyás

Az E-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez és segít abban, hogy energikusabbakká váljunk, ezért szükség van rá a fogyáshoz is! A most következő ételek pedig gazdagok ebben.

Olvasd el!

10 világsztár, aki összeházasodott a legnagyobb rajongójával

Szó szerint tündérmesébe illő is lehet, amikor egy sztár nemcsak észreveszi, de bele is szeret a legnagyobb rajongójába.

Olvasd el!

„91 éves vagyok, és még mindig magas sarkú cipőben és miniszoknyában járok – nem érdekel, mit mondanak mások”

90 felett is lehet bárki stílusos!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 25.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki azt gondolja, hogy magasabb szinteken mozog nálad, amelyet gyakorlatilag majdnem minden mondatába bele is fűz valamilyen formában, emiatt te úgy érzed, hogy folyamatosan bizonyítanod kell neki. Mielőtt azonban hason csúsznál olyan emberek előtt, akik egy fabatkát nem érnek, csupán a szájuk nagy, igyekezz kicsit elmélyülni a gondolataidban, hisz abban az esetben rájöhetsz, hogy micsoda pozitív értékekkel bíró ember vagy, aki sokkal többet ér annál, minthogy gyermeteg módon beleálljon ilyen helyzetekbe és produkálja magát azért, hogy mások elismerjék. Járd a saját utad és ne törődj azokkal, akik a lukas zoknijuknak néznek!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezebb kihívásokat kell teljesítened a hét első napján, amelyek már más nehézségi fokkal rendelkeznek, mint amihez hozzá vagy szokva. Éppen ez az, ami kissé megijeszt, nem vagy ugyanis biztos abban, hogy teljesíteni tudod azt, amit a környezeted elvár tőled. Mielőtt azonban kihátrálnál a helyzetből és menekülőre fognád, ismerkedj a dologgal, térképezd fel, mi a feladatod, hisz könnyen lehet, hogy ez az oroszlán az, ami könnyen megszelídíthető. Profi vagy, nincs mitől tartanod, nem véletlenül osztották rád ezt a feladatot, fuss tehát neki és félelmek nélkül próbáld megugrani. És ha levered a lécet? Semmi baj, tedd vissza és fuss neki újra!

IKREK (május 21-június 21)

Változtatnod kell a jelenlegi taktikádon annak érdekében, hogy előrébb léphess abban a folyamatban, amely már hosszú ideje húzódik és te szeretnéd végre lezárni. Gondold tehát végig, hol kell alakítani a dolgon, érthető okoknál fogva ugyanis nem szeretnél már sokáig egy helyben vesztegelni. A siker érdekében érdemes kizárnod most minden mást, ne engedj a csábításának, hisz másképp nem fog menni. Vonulj tehát magányodba, hogy végigzongorázhass minden apró részletet. Hidd el, ha pont kerül ennek a faramuci helyzetnek a végére, sokkal felszabadultabb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos személlyel szemben, az illető ugyanis akaratán kívül feszíti egyre jobban a húrt, ami nálad már borzasztóan vékony. Mielőtt azonban elszakadna és belőled kitörne a vulkán, tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy jobb belátásra bírd. Amennyiben azt látod, hogy a veszett fejsze nyelét markolászod, abban az esetben ne fecséreld rá a hasznos energiákat, inkább keress olyan elfoglaltságot, ahol hasznossá teheted magad. Nem érdemes olyan emberrel vitatkozni, akihez a józan ész nagyon kevés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján olyan tapasztalásban lehet részed, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért különösen jól esik a meglepetés. A legjobbkor érkezik, hisz kezdtél már kicsit elbizonytalanodni az emberekkel kapcsolatban, nem igazán hittél már abban, hogy lehet neked is olyan élmények megszerzésére lehetőséged, amely visszaadja a hitedet. Légy hálás ezért a kedves gesztusért, hisz nem minden nap jön szembe valaki, aki neked szeretne örömet okozni. Jobban nem is indulhatna a hét számodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé felháborít az, hogy mások látványosan menekülnek egy bizonyos feladat elől, ezért minden rád marad, hisz ha szeretnéd, hogy haladjatok, neked kell megfognod a munka végét. Ne hagyd azonban, hogy csak és kizárólag téged használjanak fel a célba éréshez, nyugodtan adj hangot a véleményednek és mondd el, hogy egyáltalán nem tetszik a hozzáállásuk. Mindezt persze nem kell arrogáns formában kifejezned, elég, ha határozott és diplomatikus vagy, így is lehetsz ellentmondást nem tűrő. Logikusan vezesd le, mi lehet a lógás következménye és aki rendelkezik némi intelligenciával, biztosan megérti a mondanivalódat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján elég nehezen veszed fel a ritmus, legszívesebben ki sem keltél volna az ágyból, olyannyira élvezted a hétvégi pihenést. Mivel azonban jelen pillanatban nincs lehetőséged arra, hogy hátat fordíts a munkánan, hisz olyan lezáratlan ügyek várják a megoldást, amelyek egyszerűen nem tűrnek halasztást, épp ezért az a feladatod, hogy egy hatalmas légvétellel nekiindulj a teljesítésre váró kihívásoknak. Ne vesztegesd az időt, minél inkább nyújtod ugyanis a dolgokat, annál nehezebb lesz megoldást találni minden nyitott mondatra. Vigyázz, ki ne csússz a határidőből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki mindenáron szeretné elhappolni előled azt a lehetőséget, amit neked ajánlottak fel, ám te kértél egy kis gondolkodási időt, hogy ne ugorj fejest valamibe, amit lehet, hogy később megbánhatsz. Ezt szeretné kihasználni valaki, akit abszolút nem érdekel, hogy te vagy és létezel, őt csupán a saját érdekei vezérlik. Neked azonban nem kell ehhez engedelmes jó kislányok módjára asszisztálnod, igenis vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe annak érdekében, hogy megmutasd, milyen fából is faragtak! Ha a lehetőséget te kaptad, nehogy már más éljen vele, nem igaz?!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a közvetlen környezetedben az őszinte véleményedre kíváncsi, ez azonban igencsak szembemegy azzal, amit az illető hallani szeretne, emiatt kissé össze is zörrentek. Egy pillanatra elbizonytalanít, hogy vajon megérte-e elmondanod az álláspontodat, hisz most neked van a neved előtt negatív előjel, de bármennyire is táplál most ellenérzéseket az, akit nem feltétlenül tett a mondanivalód boldoggá, mégis megkérdezett, te pedig vállaltad, hogy elmondod a véleményedet. Ne furdaljon a lelkiismeret, te csupán őszinte voltál, az érintett személy pedig idővel rá fog jönni, hogy nem, nem te vagy a mumus!

BAK (december 22-január 20)

Olyannyira zavar valami, amitől nem tudsz megszabadulni, hogy gyakorlatilag folyamatosan menekülsz előle, ahelyett, hogy szembenéznél vele. Így azonban soha nem fogod tudni magad mögött hagyni a dolgot, az a bizonyos bogár ugyanis megállás nélkül ott ül a füledben és duruzsol. Mielőtt teljesen beleőrülnél a megállás nélküli bujkálásba, határozd el magad és merj szembenézni a szituációval, hisz a menekülős taktika nem látszik beválni. Hidd el, ha megállsz és beleállsz a helyzetbe, sokkal könnyebb lesz majd lezárni, mintha futólépésben hoznál egyfajta kényszermegoldást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valamiféle földöntúli sugallatra vársz a hét első napján egy bizonyos feladat maradéktalan teljesítéséhez, egyelőre azonban nemhogy a szikra nem érkezik, gyakorlatileg úgy érzed, hogy abszolút hátrafelé menetben vagy. Amennyiben tehát nem szeretnéd, hogy bárki felelősségre vonjon, ezáltal kellemetlen helyzetbe kerülj, igyekezz mihamarabb segítséget kérni valakitől, aki nálad jártasabb az általad elvégzendő dologban. Lehet, hogy az esetek döntő többségében nem szívesen szolgáltatod ki magad senkinek, ám most úgy tűnik, nincs más választásod, mint lenyelni a békát, még ha nem túl ízletes, akkor is!

HALAK (február 20-március 20)

Te vagy az egyetlen ember a környezetedben, aki tudja a megoldást egy bizonyos helyzetre, benned van meg ugyanis az a tudás, amely szükséges a sikerhez. Emiatt a többiek mintegy istennőként tekintenek rád, te pedig emiatt akarva-akaratlanul is kezdesz elemelkedni a földtől. Mielőtt azonban magasabbra szállnál, igyekezz megrázni magad, hisz te abszolút nem vagy az az önmagát túlmisztifikáló személy, akit egy kis elismerés megrészegíthet, igyekezz mihamarabb megoldani az egyenletet, ezáltal utat mutatni másoknak. Zsebeld be az elismeréseket, konstatáld, hogy bizony kivételes tehetséged van valamihez, amelyhez csak te értesz, aztán gyorsan lépj tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Kép

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

10 ruhadarab, amit egy elegáns nő sohasem visel

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép

6 étel, amit soha egyél már lefekvés előtt az orvosok szerint

Tudtad? Még olyan zöldségek és gyümölcsök, amiket jobb, ha nem fogyasztunk vacsorára, mert rossz hatással vannak az alvásra!

Kép

7 hiba, amitől nehezebben gyógyulsz meg a náthából

Ha elkapsz valami felső légúti betegséget, sokszor hetekig fújod az orrod, köhögsz és úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Nem biztos, hogy az immunrendszered a gyenge, mert bizonyos szokások is a tünetek elhúzódását okozzák.

Kép

Diana hercegné top 10 legjobb frizurája, amiből inspirálódhatsz tavaszra

A néhai walesi hercegnét ma is az angol királyi család legstílusosabb tagjai között tartják számon: nem véletlen Kate Middleton és Meghan Markle is gyakran tőle lesnek el divattippeket. Viszont Dianának nem csak a gardróbja, a frizurája is trendteremtő volt – szóval, ha megmutatod az egyik fotóját a fodrászodnak, garantáltan nem lőhetsz mellé.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!