Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp április 24.: az Oroszlánok abszolút elégedettek önmagukkal, a Szüzeknek kivételes élményben lehet részük

Napi horoszkóp április 24.: az Oroszlánok abszolút elégedettek önmagukkal, a Szüzeknek kivételes élményben lehet részük

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 24.

KOS (március 21-április 20)

Nem annyira gondolkodsz kitörő lelkesedéssel egy bizonyos feladatról, a környezeted azonban veled ellentétben annál lelkesebb, ez pedig kezd kellemetlenné válni, hisz egyedül te lógsz ki a sorból. Épp ezért, mivel tudod, hogy egy jó ügyért kell dolgoznod, érdemes összeszedned magad és nekilátnod, mielőtt bárki kérdőre vonna. Hidd el, másoknak örömet fog okozni, te pedig teljesen tiszta lelkiismerettel fogsz később visszagondolni a hét utolsó napjára. Ne keresd a konfliktust!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napja terveiddel ellentétben igen-igen zsúfoltra sikeredik, ugyan nem így tervezted, mégis nyakig állsz a tennivalókban, hiszen eddig mindend toltál magad előtt, arra gondolva, hogy valahogy majd csak alakul a helyzet. A mostanit szituációra azonban abszolút nem vágytál, semmiképp nem szerettél volna a hét utolsó napján olyasmivel foglalkozni, ami nem rólad vagy nem a pihenésről szól. A hatékonyság érdekében tehát igyekezz átgondolni mégegyszer, hogyan is épül fel logikusan az egész folyamat, miképp tudsz mihamarabb hatékonyan elvégezni mindent úgy, hogy abban hiba ne legyen és csakis akkor dőlj hátra, ha a feladataid mellé pipa kerül! Legközelebb érdemesebb szervezetten végezni a feladataidat!

IKREK (május 21-június 21)

Végre a célegyenesbe kerülsz, látod a maratoni futás végét, alig várod, hogy átszakíthasd a szalagot. Noha nem nagyon maradt már erőd, a kezdeti lelkesedésed is alább hagyott, és a cipőd is jócskán kikopott, de annál édesebb lesz majd a siker íze, illetve az a tudat, hogy megcsináltad. Az, hogy magadnak is bebizonyítottad, hogy képes vagy nehezebb szinteket is megugrani, hogy van benned kitartás, alázat és tettrekészség, hiszen pontosan ezek a siker hozzávalói! A hét utolsó napján hagyj időt magadnak a pihenésre is, hisz lemerült energiaraktáraidnak újra töltődniük kell a következő kihívásra!

RÁK (június 22-július 22)

Roppant fárasztó heted volt, alig vártad, hogy véget érjen anélkül, hogy fáradtságod okán különösebben nagy kárt okoztál volna. Ma azonban vasárnap van, az a nap, amikor büntetlenül szállhatsz ki végre a mókuskerékből és átadhatod magad a pihenésnek, amely különösen nagy örömmel tölt el, nem kell ugyanis mindig ész nélkül, cirkuszi majomként körbe szaltózni, csak mert a porondmester ostorral hajt, hogy a maximumot hozza ki belőled. Ülj le, pihenj egy kicsit, tereld el a gondolataid, hidd el, megújult energiákkal és lendülettel sokkal hatékonyabbá válsz majd! A cirkuszban is van szabad nap, nem mindig csak a műsor!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ki vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a női megérzéseid sem másokkal kapcsolatban. Könnyen észreveszed, ha valaki érdekből mutatja a pozitív oldalát, így nem mész bele minden kicsinyes játékba sem. Képes vagy racionálisan gondolkodni, mely sokszor segít a nehezebb helyzetekben. Büszke lehetsz magadra, hiszen kivételes belső értékekkel bíró ember vagy, akinek ugyan hatalmas szíve van, de tudja, hogy kit engedjen közel magához!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján a barátaid társaságában olyan élményeket szerezhetsz, amelyek hosszú időre töltenek fel lelkileg, amelyekre visszagondolva abszolút elégedetten mosolyoghatsz majd. Régóta nagy vágyad volt ilyesfajta impulzusokkal töltekezni, ma pedig semmi nem állhat a boldogságod útjába. Fontos a jólét, az egszisztencia, az azonban mindennél fontosabb, hogy testi-lelki harmóniában éld az életedet, ehhez pedig elengedhetetlenek a pozitív élmények! Légy hálás a Sorsnak, hogy ilyenformán a tenyerén hordoz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos személy a környezetedben abszolút nem vesz komolyan, olyannyira lenéző veled, hogy gyakorlatilag semmibe veszi a véleményedet, ez pedig érthető módon borzasztóan felháborít. Nem kell azonban tűrnöd mindent, Itt az idő kiállnod magadért és elmondani a véleményed! Mutasd meg bátran, hogy te is pozitív értékkel bíró ember vagy! Finomított hangnemben és stílusban adj hangot nem tetszésednek, hisz így nem fogod majd bánni és nem kell később szégyenkezned sem, ugyanakkor feljebb emelkedhetsz mások szemében.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napjára abszolút elfogytak a tartalékaid, túlvállaltad magad, mindenki megkért valamire, te pedig gyenge voltál ahhoz, hogy nemet mondj. Időnként azonban látnod kell, meddig ér a takaród, hisz nem húzhatod egyedül a szekeret. Igyekezz máskor a saját határaidon belül kell maradni, pontosan azért, mert ha túl nehéz a hátizsákod, előbb-utóbb a hegynek felfelé menet összeroskadsz alatta. Inkább kevesebbet csinálj jobban, mint többet sekélyesen, esetleg hibát hibára halmozva. Próbálj lejjebb faragni a megfelelési kényszerből, hisz a legfontosabb, hogy te, magad elégedett legyél! Ma pedig ne csinálj semmi mást, csakis pihenj, hisz jelen pillanatban ez szolgálja az érdekeidet!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje dolgoztál egy bizonyos ügyön, mások pedig számodra teljesen felháborító módon jöttek és megpróbáltak belekontárkodni pont azért, hogy elmondhassák, ők is hozzátettek a sikerhez. Persze, a legkönnyebb a a mások által megtett táv végén helyettük felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig te tettél meg. Amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a meccset te játszottad le, abban az esetben ragaszkodj ahhoz, hogy csakis te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napjára nem terveztél mást, csakis a kikapcsolódást, a láblógatást, a semmittevést. Mivel abszolút hatékonyan működött az általad beindított rendszer, épp ezért úgy tűnik, teljes joggal szánhatod ezt a napot csak és kizárólag arra, hogy testileg-lelkileg töltekezz. Mielőtt azonban feltennéd hosszabb időre a lábaidat, igyekezz valóban meggyőződni arról, hogy mindenről sikerült megfelelően gondoskodnod, hisz ahhoz,hogy felhőtlenül pihenhess, mindent le kell zárnod, ami fejfájást okozhat a mai nap folyamán. Amennyiben eddig nem sikerült, abban az esetben szervezetten és végiggondoltan tegyél pontot mindennek a végére, majd akkor add át magad az édes semmittevésnek, ha teljes bizonyossággal tudod, hogy semmi nem okozhat fajfájást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján a legnagyobb felháborodásodra valaki olyasmibe próbál belerángatni, amihez semmi közöd, olyan dolog miatt von ugyanis felelősségre, amitől te kilométerekkel távol állsz. Csakis azért vállalj azonban felelősséget, amiben benne vagy, amit te mondtál vagy tettél, egyéb esetben állj ki az igazadért, emberi hangnemben, az általad jónak vélt logikai szál mentén haladva értesd meg a vádolóval, hogy pontosan miért tévedett veled kapcsolatban és hogy keresse máshol az igazát. Állj a sarkadra, különben folyamatosan egy, az emberek cipőtalpára ragadt, eltaposott kis hangya maradsz!

HALAK (február 20-március 20)

Segíteni szeretnél, előrelendíteni egy ügyet, amelyben csupán kívülállóként szerepelsz. Emiatt azonban nem tudod objektíven megközelíteni, nem látod egy-egy meghozott döntés következményét és visszahatását, illetve nem te leszel az, akinek a felelősséget vállalnia kell majd a későbbiek folyamán. Épp ezért jobb talán háttérbe húzódni, mielőtt nagyon hangosan nyilvánítod ki szubjektív véleményed, illetve helytelen tanácsokat adnál, hisz ettől csak lelkiismeret furdalásod lesz. Mindenkinek megvan a maga keresztje, amit cipelnie kell, mások is megoldják tehát majd a saját problémáikat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Napi horoszkóp december 3.: az Ikreknek érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzek befektetései végre megtérülnek

A csillagok a hét utolsó napján sem tétlenkednek, érdemes tehát elolvasnod, mit is üzennek pontosan!

Kép

Szeretnéd, hogy sokáig elálljon a liszt, a cukor és más sütési hozzávalók? Ez a tárolásuk legnagyobb titka!

Érdemes ezekre a tippekre odafigyelni, hogy kimaxold a felhasználhatóságukat.

Kép

Egy héten keresztül minden nap csak ezt a 3 perces gyakorlatot végeztem el – hihetetlen dolog történt

Nem ettől kell várni az izmos hasat, de valami másban egészen jó eredményt hozhat.

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!