Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 24.: az Oroszlánok a sarkukra állnak, a Szüzek jól szervezik az életüket

Napi horoszkóp április 24.: az Oroszlánok a sarkukra állnak, a Szüzek jól szervezik az életüket
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munknapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas dolgokat tartogatnak számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 24.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, de most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog, és többé ne legyen lehetősége senkinek zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyreállhat végre a lelki békéd!

BIKA (április 21-május 20)

Bár sok a bizonytalanság körülötted, sokmindent nem értesz pontosan, mégsem frusztrálod agyon magad azon, hogy hogyan lesz a holnap. Valahogy megnyugtat az, hogy otthon vagy, hogy magad osztod be az idődet, hogy van egy kis nyugalom körülötted. Ez mind nagyon örvendetes, mégis érdemes résen lenned, ne téveszd össze a ZEN állapotot azzal, hogy körülötted azért megállíthatatlanul zajlik az élet, ami bármikor dobhat citromot is eléd. Az, hogy limonádé lesz belőle vagy fintorogva eldobod, az csak rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Régóta próbálsz valamiből eredményt csiholni, de a dolog nagyon nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem megy, próbáld lezárni az ügyet, és keress olyan impulzusokat, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitottabb!

RÁK (június 22-július 22)

Lelkileg rendkívül fáradt vagy és bár semmiféle olyan dolgot nem terveztél a mai napra, amely nagyobb energia leadással járna, mégis olyan lehetőség adódik, amely nagy előrelépést jelent és további lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg számodra. Ragadd meg az alkalmat és élj azzal, amit az Élet gördített eléd, mert óriási fejlődési lehetőséget kaptál! Hidd el, rengeteg új élményben lesz részed, olyasmiket tapasztalhatsz meg, amikre másképp soha nem lett volna lehetőséged. Adj hálát a Sorsnak, mert nem minden nap adódik ilyen az ember életében! Te pedig ebben az esetben kivételesen szerencsésnek mondhatod magad, hisz rád mosolygott Fortuna istennő!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A karantén sokadik hetére sikerült kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Most például itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz belefáradni a mindennapok monotonitásába, azt veszed észre magadon, hogy egyre fásultabban csinálod azt, amit azelőtt lelkesedéstől túlcsordulva csináltál. Mielőtt azonban végleg kiégnél a változatlanságtól, próbáld kicsit félretenni, amit csinálsz, keress valami más elfoglaltságot, olyasmit, ami köszönő viszonyban sincs a jelenlegi tevékenységeddel. Kapcsolódj ki, keress magadnak olyan motiváló erőt, amely megszínesíti a hétköznapokat és nem tekintesz unottan, kissé keserű szájízzel a dologra. Akkor térj vissza, ha gyűjtöttél elegendő inspirációt ahhoz, hogy ne az undor látszódjon az arcodon, amikor visszatérsz. Hidd el, milliószor hatékonyabban fogsz tudni működni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki minden energiájával és hihetetlen lelkesedéssel azon dolgozik, hogy neked imponáljon, teljesen odáig van ugyanis érted. Neked eleinte legyezte is a hiúságod, mostanra azonban kezd kissé idegesítő lenni. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy el kell tudnod dönteni, adsz-e egy esélyt neki, vagy a tudtára adod, hogy hiába futkározik neked fel és alá rózsával a szájában, semmiféle jövőképed nincs vele kapcsolatban. Amennyiben előbbi véleményen vagy, engedd, hogy a tettek mezejére lépjen, ha azonban nem látsz esélyt a dologra, azt is érthetően mondd ki. Fekete, vagy fehér, választanod kell, mert így csak telik-múlik az idő és egymás idejét raboljátok!

NYILAS (november 23-december 21)

Attól, mert elsőre leverted a lécet, még nem biztos, hogy nem lehetsz bajnok! Minden csupán kitartás kérdése, ha valami nem sikerül elsőre, semmiképp nem érdemes tehát feladni! Lehet, hogy tele van már a hócipőd, lehet, hogy iszonyúan unod azt, hogy mész előre, se a siker a láthatáron sincs, de sosem szabad feladnod. Honnan tudod, hogy nem az alagút vége előtt fordulsz-e vissza, csak mert feladtad? Erőltess magadra egy kis kitartást, hisz a sikert sehol sem adják ingyen! Bízz magadban, tarts ki és meglátod hatalmas sikerélményben lesz részed! Nehogy feladd, csak azért, mert elsőre nem sikerült! Na és?! Majd sikerül tizedszerre, vagy húszadszorra! A lényeg a tudat, hogy bármilyen nehézség jött, te mindig szembenéztél vele és nem futamodtál meg!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki nem feltétlenül a javadat akarja, sokkal inkább érdekből van körülötted, bombáz végeláthatatlanul, akinek mindegy, hogy éjjel vagy nappal van, akkor is megtalál az üzeneteivel. Ez téged roppant módon idegesít, hisz ennél feltűnőbben már nem is nyomulhatna. Mielőtt az őrületbe kergetne azonban, igyekezz konkrétan rákérdezni, mi a célja ezzel, mit szeretne pontosan tőled. Amennyiben haszonszerzési célt vélnél felfedezni, ne engedd kihasználni magad, ha viszont valóban segítségre szorul az illető, érdemes mellé állnod és megtenned mindent azért, hogy kihúzd a sárban ragadt szekerét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Idejekorán hittél valamit befejezettnek, van még rajta ugyanis korrigálni való, nem lenne tehát bölcs dolog így, a jelenlegi formában kiadnod a kezedből. Bár a türelmed kezd elveszni, te sem fogsz örülni, ha később ezt az eredményt látod majd viszont, amikor késő lesz már észbe kapnod. Szedd össze a maradék energiád, erőltess magadra némi érdeklődést és koncentrációt és fuss neki még egyszer úgy a feladatnak, hogy azt a célt lásd magad előtt, amit az elején kitűztél. Minden csak akaraterő kérdése!

HALAK (február 20-március 20)

Noha rengeteg feladatot be kell még fejezned, mielőtt átadod magad a hétvégének, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod! Időnként neked is szükséged van egy kis szusszanásra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!