Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 23.: a Bikák megvilágosodnak, a Bakoknak állást kell foglalniuk

Napi horoszkóp április 23.: a Bikák megvilágosodnak, a Bakoknak állást kell foglalniuk
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 23.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, kezdesz belefáradni abba, hogy mindig ugyanazt csinálod, hogy mindig minden ugyanolyan, semmi nem változik, hogy ennél egyhangúbb már nem is lehetne az életed. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj, amelynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Most ugyan kisebb a mozgástered ezügyben, ám felfoghatod úgyis a dolgot, hogy időt kaptál a tervrajz elkészítéséhez, az alapos megtervezéshez. Amennyiben valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!

BIKA (április 21-május 20)

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt számodra, most teljesen világossá válik, megtalálod a részletekben az okot és az okozatot, ami rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyanis megérteni, hogy mi és miért történik, de most végre tisztán látsz mindent, ami hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass valamit, amin régóta dolgozol. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál inkább bele fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Márpedig miért bonyolítanád a saját életedet?!

IKREK (május 21-június 21)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamiért a szerencse elpárolt mellőled, semmi nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni az eseményeket. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérdemeld a győzelmet, ami garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard is azt a sikert!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te folytatsz heroikus küzdelmet ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értené, mi mindennel próbálkozol azért, hogy elkerüld magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a dolog, nem érdemes tovább küzdened, mert nem minden és mindenki éri meg az erőfeszítéseket! Engedd el ez az ügyet és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy bokros teendőidet letudva kicsit átadd magad a romantikának. Legyél nyitott új dolgokra, ne akarj irányítani, hagyd, hogy a szerelmed lepjen meg valamivel. Most aztán bőven van lehetőségetek arra, hogy kettesben töltsétek ezeket a napokat, amelyekre normál hétköznapokon nem-igen jut idő, annak ellenére, hogy nagyon fontos lenne. Beszélgessetek, süssetek-főzzetek nagyokat, légy érdeklődő és nyitott, mert ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap kiváló lehetőség arra, hogy megmutasd mindenkinek, miféle tehetséggel áldott meg a sors, hisz egy bizonyos helyzetben mindenki a te kreativitásodra, tudásodra és tapasztalatodra számít. Épp ezért ne is fogd vissza magad, állj a sarkadra, légy magabiztos és segíts nekik megoldani a helyzetet! Meglátod, hatalmas elismerést fogsz kiváltani mindenkiből, hisz nemcsak hogy megmentetted őket a szakadék szélén, de még olyasmit is mutattál nekik, amikről ők is tanulhatnak. Öt perc hírnév neked is jár, élvezd ki tehát és nyugodtan mártózz meg a népszerűségben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly döntés terhe nyomaszt, ami nem engedi azt, hogy a karantén-helyzethez képest is viszonylag felszabadult életet élhess ezekben a napokban. Ma azonban minden világossá válik számodra, eljön ugyanis a pillanat, amikor minden puzzle-darab a helyére kerül benned, s ez hozzásegít ahhoz, hogy végre elhatározásra juss. Ragadd meg a lehetőséget és ne félj kimondani azt, amit gondolsz, hidd el, hatalmas kő fog leesni a szívedről. Jóllehet, a döntés terhe sokkal jobban megrémített, mint a következménye, mégse feledd, azzal is számolnod kell majd, mi mivel jár, s ennek tükrében mondj A-t, vagy B-t!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje bosszankodva figyeled, hogy mások a környezetedben milyen szerencsés csillagzat alatt születtek, te is szeretnél ugyanis legalább annyira sikeres lenni, mint oly sokan körülötted. Kicsit irigyled azt, hogy nekik minden sikerül, hogy bármibe fognak, az biztosan jól sül el, miközben úgy fest, hogy te egyhelyben toporogsz. Ne feledd azonban, lehetséges, csak kívülről tűnik úgy, hogy nekik csupán a karjukat kell kinyújtani és mindent elérnek, ám korántsem biztos, hogy ha a helyükben lennél, ugyanezt gondolnád. Nem tudhatod ugyanis, hogy mások mennyi áldozatot hoznak a siker érdekében, így azt sem érdemes irigyelni, ha épp jól megy nekik a szekér. Inkább magadra figyelj, arra koncentrálj, hogy megtaláld azt az erőt magadban, amely segít elérni mindazt, amit úgy szeretnél! Hidd el, hosszútávon sokkal jobban megéri ezzel foglalkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége a tennivalóidnak, olyasfajta segítséget kapsz, amellyel mindent időben be tudsz fejezni. Különösen büszke vagy magadra, hisz te sem hitted volna, hogy még ma pont kerülhet a folyamatban lévő ügyek végére és egy kicsit magadra is jut időd, amikor csak azzal foglalkozol, ami nem kötelező és mindenképp a lelki épülésed szolgálja. Néha szüksége van a embernek a kikapcsolódásra, amellyel erőt gyűjthet, hogy új lendülettel vágjon neki a holnapnak!

BAK (december 22-január 20)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményedet, s egyelőre fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy te se kerülj kényelmetlen szituációba emiatt. Épp ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontodat, érdemes alaposan végiggondolnod, mit válthatsz ki azzal, ha őszinte vagy. Hazudni nem szeretnél, de a helyzetbe nyakig belemerülni sem, ezért inkább igyekezz diplomatikus választ adni, hisz azzal, amit kimondasz, értelemszerűen a felelősség egy részét is magadra vállalod. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb a diplomatikus megoldást választani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat, és akkor oda a nagy esély, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, mert hiszen az utadba került lehetőségről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, ezért igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzete, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyobb lélegzetvételű projekt végén jársz, nagyon úgy tűnik, a hosszú és végeláthatatlan utad végén lehetőséged adódik arra, hogy egyetlen ugrással átszakíthasd a célvonalat és végre kifújhasd magad. Légy azonban óvatos, mielőtt előre koccintanál a medve bőrére, hisz bármikor adódhat olyan váratlan helyzet, amikor gyors és hatékony beavatkozásra lehet szükség. Bármikor kerülhet az utadban ugyanis egy olyan gödör, amelybe észrevétlenül belesétálva kibicsaklik a lábad és oda a győzelem! Már nincs sok hátra, ha eddig eljutottál, innen már játszi könnyedséggel fogod tudni megtenni azt a néhány métert! Most légy óvatos!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!