Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 22.: a Rákoknak meg kell tanulniuk elengedni másokat, a Mérlegeknek érdemes időnként kompromisszumot kötniük

Napi horoszkóp április 22.: a Rákoknak meg kell tanulniuk elengedni másokat, a Mérlegeknek érdemes időnként kompromisszumot kötniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 22.

KOS (március 21-április 20)

Valaki fenekestől forgatja fel a nyugodt kis életed, olyasfajta érzelmi cunamit hoz ugyanis magával, amelyről korábban álmodni sem mertél. Legszívesebben azonnal igent mondanál a lánykérésre és oltár elé futnál, nehogy valaki lecsapja a kezedről, ennél azonban sokkal óvatosabbnak kell lenned. Egyfelől ugyanis fogalmad sincs, mik az újdonsült lovagod szándékai, másfelől te sem vagy abban a helyzetben, hogy beleugorj egy lehetséges módon futó kalandba. Épp ezért engedj teret a józan gondolkodásnak, szállj le gyorsan a rózsaszín felhőről és engedd, hogy a dolog kiforrja magát. Ismerkedj, beszélgess, randizz, kerülj közelebb hozzá és ha néhány találkozás után még mindig úgy érzed, Ámor nem lőtt mellé, akkor sok boldogságot nektek!

BIKA (április 21-május 20)

Mielőtt rögtönítélő bizottságot állítanál fel egy bizonyos személlyel kapcsolatban, igyekezz megismerni és mélyebbre ásni magad a személyét illetően, mások véleménye alapján ugyanis nem túl korrekt dolog elítélni valakit. Épp ezért próbáld körbejárni, feltérképezni a szóban forgó személyt és ne hagyd, hogy a rosszindulat kapjon teret mások befolyásolása nyomán. Alapvetően abszolút nem vagy ilyen személyiség, épp ezért érdemes utat mutatnod a többieknek és rávezetni őket arra, hogy anélkül nem szép dolog elítélni valakit, hogy megismerték volna alaposabban! Légy te az, aki a grundon a vezér!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján olyan érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet, amelyből képtelen vagy kiszállni, egyszer eufórikus állapotban vagy, máskor pedig az is zavar, ha egy légy zümmög körülötted és bárki ártatlan szavára vulkánként törnek elő belőled z érzelmek. Mivel ebben az állapotban igen kockázatos bármiféle társaságban megfordulnod, épp ezért mindenképp ajánlott tisztáznod a benned dúló háborút és békét kötnöd magaddal, hisz másképp nem fogod tudni ezt a bizonyos hullámzó kedélyállapotot megállítani. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, nyugodtan beszélhetsz a problémáidról és keress számodra fontos emberekkel megoldást a benned lévő nyitott mondatokra! Ha sikerül tisztáznod a dolgokat, sokkal könnyebbnek érzed majd magad!

RÁK (június 22-július 22)

Nem tudsz kiverni valakit a fejedből annak ellenére sem, hogy az illető már régen továbblépett és mással boldog. Borzasztóan ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy képes elengedni, ami -beláthatod- abszolút akadályoz abban, hogy boldog legyél. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy meddig érdemes így ostoroznod magad, hisz semmi más nem történik, csak az, hogy magadat bünteted. Add meg magadnak az esélyt arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad a hiányosságaiddal együtt és aki képes megadni neked minden pozitív érzelmet, amire szükséged lehet. Akard lerázni a láncaidat, hisz ez csak rajtad múlik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, ma hosszú idő után végre ismét bizonyosságot nyer az, hogy érdemes kitartani és az energiáidat nem kímélni, amennyiben egy számodra fontos ügyért harcolsz. A legnagyobb büszkeséggel tölt el ugyanis az az eredmény, amit magad előtt látsz és joggal zsebelheted be a munkádért járó elismerést is. Ha megmártóztál a csillogásban, keress más kihívást és szerényen menj tovább az úton, hisz ha magasabbra szállsz a kelletténél, annál nagyobbat eshetsz. Ne feledd: mindig érhetnek meglepetések!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha alapvetően nem keresed készakarva a kalandokat, valahogy mégis mindig megtalál valami, amiről úgy gondolod, vétek lenne visszautasítani. Így fordulhat elő az is, hogy időnként nem veszed figyelembe a saját határaidat és olyasmikbe is fejest ugrasz, amelyekben a testi épséged is kockáztatva van. Mivel azonban elég fárasztó örökös kockázatban élni az életed, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy fokkal tudatosabban tervezed a kalandjaidat és nem mondasz igent minden adandó ajánlatra. Hidd el, sokkal élvezhetőbb az Élet, ha nem kell folyton a következmények árnyékában létezned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, abszolút nem találod a közös hangot a környezeteddel, mintha valahogy teljesen más nyelven kommunikálnátok egymással. Akárhogy próbálod megértetni velük az álláspontodat, mindig falakba ütközöl, teljesen más értékrendet képviseltek ugyanis. Annak érdekében azonban, hogy hosszú távon élhető életet éljetek egymás mellett, muszáj lesz mindannyiótoknak közös nevezőt találni és egy kicsit engedni a csökönyösségetekből. Próbáljatok a minimálisra csökkenteni a feszültségforrást, mindenki tegye a maga dolgát és remélhetőleg sikerül megtalálni a békés hangot egymással. Ne feledd azonban: attól, mert más az értékrended és kilógsz a sorból, még közel sem biztos hogy vállalhatatlan az, amit képviselsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem vagy az a titkairól mindenkinek fecsegő-típus, ma azonban épp annak öntöd ki a szíved, aki szembejön veled, noha rögtön érzed, hogy nem kellett volna beavatnod. Ennek ellenére jól esik az, hogy valaki megért, hogy van hallgatóság, hogy könnyíthetsz a lelkeden. Igen, lehet, hogy nem épp a legnagyobb bizalmasodnak mondtad el a titkodat, mégsem baj az, hogy nem kell ezt a terhet továbbcipelned. Kérd meg az illetőt, hogy ne avasson be senkit, magyarázd el, hogy miért nem szeretnéd nagy dobra verni a dolgot és ha rendelkezik a megfelelő intelligenciaszinttel, abban az esetben nem kell aggódnod, hogy később visszahallod másoktól!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha határozott elképzeléssel járod az utadat, néhányan mégis megpróbálnak lebeszélni a terveidről. Első körben nem nagyon érted, miért szeretnének megakadályozni a terveid megvalósításában, amennyiben azonban belegondolsz, rájöhetsz, hogy akik most igyekeznek eltéríteni, ők valójában féltenek és nem akarják, hogy bármiféle bántódásod essen. Amennyiben megítélésed szerint alaptalan az aggodalmunk, abban az esetben igyekezz megnyugtatni mindenkit, hogy felesleges félteniük tudod, hogy mit csinálsz. Ugyanakkor értékeld, hogy vannak körülötted olyanok, akiknek ennyire fontos vagy!

BAK (december 22-január 20)

Noha a hét utolsó munkanapja van, te mégis folyamatosan pörögsz, egyetlen pillanatra sem vagy képes megállni, a hibázásnak a legkisebb lehetőségét sem szeretnéd megadni. A nagy rohanásban azonban fogalmad sincs, miként tudsz egy időre kikapcsolni, hogy tudsz szusszanni egyet, így egyre nagyobb a hasra esés kockázata. Olyan ember ugyanis nem született még a Földre, aki non-stop képes 100 %-on teljesíteni és olyan eredményeket produkálni, amelyekbe nem tud belekötni senki. Az előtted álló hétvégén engedj meg tehát magadnak egy kis én-időt, amikor csakis a saját pihenésedre koncentrálhatsz, amikor csakis magaddal foglalkozhatsz. Szállj ki egy szusszanásra a taposómalomból!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki megpróbál befolyásolni és te túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj vagy határozottan kiállj magadért. Az illető abszolút kiszagolja bizonytalanságodat és olyan irányba terel, ami tulajdonképp elsősorban az ő javát szolgálja. Ne hagyd, hogy mások lökjenek maguk előtt és egyfajta pajzsként használjanak a céljaik eléréséhez, nyugodtan állj ki mögülük, köszönd meg a részvételüket és haladj tovább. Nem kell neked senki, aki a szócsövedként menne előtted, pontosan tudod, hogy mikor miiként kell cselekedned, hogy mikor mit kell mondanod, nincs tehát szükséged olyasfajta emberekre, akik kígyókként sziszegve próbálnak behálózni!

HALAK (február 20-március 20)

Viszonylag bonyolult feladattal küzdesz a hét utolsó munkanapján, valaki pedig a legnagyobb bosszúságodra folyamatosan körülötted legyeskedik, mindenféle kéretlen jó tanáccsal ellátva. Mielőtt azonban teljesen rád telepszik, állj a sarkadra és igyekezz a leghatározottabban a tudtára hozni, hogy nincs szükséged semmiféle útmutatásra vagy mankóra, kiválóan boldogulsz anélkül is, hogy valaki fogná a kezed. Bármilyen nehéz, próbálj diplomatikusan reagálni, hisz a konfliktushelyzet nem fogja előremozdítani és érthetőbbé tenni a mondanivalódat, épp ezért fogalmazz világosan, de udvariasan!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!