Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 21.: az Ikrek türelmét próbára teszi valaki, a Szüzek ügyei végre sínen vannak

Napi horoszkóp április 21.: az Ikrek türelmét próbára teszi valaki, a Szüzek ügyei végre sínen vannak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket rejtenek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópot!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 21.

KOS (március 21-április 20)

Olyannyira nem fűlik a fogad a munkához és a vele járó kötelezettségekhez, hogy abszolút nehezen találod a ritmust, amihez hozzá vagy szokva, a határidős munkák azonban nem teszik lehetővé, hogy csakúgy ellődörögj, amíg rád nem köszönt a hétvége. Épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz összeszedni magad és az előtted álló feladatokra koncentrálni. Vigasztaljon a tudat, hogy ez a hét csupán négy munkanapból áll és holnap már az utolsó napja van a kötelezettségvállalásnak. Hogy tartsd magadban a lelket, este kapcsolódj ki, bonts egy üveg bort és nézz meg egy vígjátékot, az majd lendületet ad a hét további részére!

BIKA (április 21-május 20)

Mint mindig, így a hónap végének közeledtével is hajlamos lennél a féktelen költekezésre, soha nem esik ugyanis nehezedre az, hogy határok nélkül bármit megvegyél magadnak. Mivel azonban gondolnod kell egy-egy esetlegesen felmerülő, váratlan kiadásra is, épp ezért igyekezz beosztással élni és úgy vásárolni, hogy ne nullázd le magad anyagilag. Persze, adni kell a hedonizmusnak is, hisz mi másért dolgoznál, ha nem azért, hogy felhőtlenül élj, de legalább annyira fontos az anyagi biztonság is, épp ezért gondolkodj éretten, mielőtt elköltesz minden pénzt!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben mindent megtesz azért, hogy kihozzon a sodrodból, ennek érdekében szinte megállás nélkül a sarkadban lohol, hogy beléd kössön, ez pedig rendkívülien bosszantó számodra. Mielőtt azonban teljesen elvenné a figyelmed és kizökkentene, igyekezz megállítani és egyszer, s mindenkorra megértetni vele, hogy ez most nem az a pillanat, amikor vevő vagy mások kicsinyes taktikáira, neked ugyanis más dolgod van. Ne hagyd magad kizsigerelni!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló személlyel olyan helyzetbe csöppensz a mai napon, amelyet még nem tapasztaltál, viszont megismerheted az illetőt egy új oldaláról, ez azonban nem feltétlenül kelt pozitív benyomást. Kissé csalódottan veszed tudomásul, hogy még mindig van mit tanulnod az emberekről, még azokról is, akik a közvetlen környezetedben élnek és azt gondolod, hogy kívülről-belülről ismered őket. Felfoghatod a dolgot egy jelként is, hogy érdemes még a hozzád legközelebb állókkal is óvatosnak lenned és fenntartásokkal élned, hisz ne, tudhatod, milyen rejtett tartalékaik vannak! Ezzel most nem tudsz mit kezdeni, kénytelen vagy elfogadni így az illetőt, hisz megváltoztatni nem tudod és miért is akarnád?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, abszolút top formában vagy, bármiféle káoszon úrrá tudsz lenni egyetlen szempillantás alatt, nincs az az akadály, amely kifoghat rajtad, ez pedig borzasztó nagy lendültet ad. Mielőtt azonban kirepülnél abból a bizonyos katapultból, igyekezz mégis a földön maradni és azokra a megoldandó feladatokra koncentrálni, amelyeket határidőre kell abszolválnod. Ne vegyél minden terhet a saját nyakadba, sokkal inkább haladj lépésről lépésre és amennyiben érzed a határaidat, pontosan tudni fogod, hogy mást nem vállalhatsz be. Csak okosan taktikázz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerül sínre tenned minden ügyedet, ami határtalan büszkeséggel tölt el, épp ezért igyekszel kiélvezni a pillanatát. Mivel azonban nem került még pont semminek a végére, épp ezért igyekezz kiküszöbölni minden lehetséges akadályt, ami elterelheti a figyelmedet. Amennyiben ugyanis valaki elcsábít, abban az esélyben jó eséllyel bukhatod el a sikert a célvonalban. Ne feledd: ez még csak részeredmény!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé kezdesz motiválatlan lenni, belefáradtál ugyanis abba, hogy minduntalan ugyanazt próbálod elérni, hogy neked kell beleállnod minden helyzetbe, hogy minden felelősség mindig téged terhel. Szívesen adnál másoknak is ebből a fajta presszióból, hisz úgy érzed, kezdesz kiégni, ami abszolút nem hat előnyösen az általad vállald feladatokra. Mivel túl sokat vállalsz magadra, igyekezz kicsit lejjebb adni a rád nehezedő terhekből, tanulj meg másoknak nemet mondani, hisz másképp nem fogod tudni elérni, hogy kiégj a jelenleg végzett tevékenységből és gépiessé válj. Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ahol pihenhetsz, ahol kicsit az agyad leállíthatod és elvonatkoztathatsz a nagy felelősségből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, hogy mások szemét csípik a sikereid, valahogy nem látod rajtuk azt a kitörő lelkesedést, amit eddig láttál és ezt kissé rosszul éled meg. Fogalmad sincs, mi van a háttérben, de azt is pontosan tudod, hogy elég furán venné ki magát, ha erre rákérdeznél, így inkább nem forszírozod a témát. Akármennyire is zavaró azonban számodra, próbálj úgy hozzáállni a dologhoz, hogy amennyiben tisztességes eszközökkel igyekszel haladni az úton, abban az esetben senkinek nem lehet oka arra, hogy bármit a szemedre vessen. Ha úgy érzed, van min változtatnod annak érdekében, hogy úgy fogadjanak el, ahogy eddig, akkor változtass!

NYILAS (november 23-december 21)

Magukkal ragadnak ma az emlékek, olyasvalakiről hallasz ugyanis pozitív híreket, aki egykor nagyon fontos szerepet töltött be az életedben. A nagy hévben még az is megfordul a fejedben, hogy fel kellene melegítened azt, ami már kihűlt, mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél, igyekezz mérlegelni, hogy mit okozhat az, ha a múltat a jeleneddel kevered és másoknak vajon mennyire eshet rosszul, hogyha olyan kapcsolatokat bolygatsz, amelyeket lezártál, épp ezért érzelmileg felkavaróak lehetnek nem csak neked, de azoknak is, akik a múltad részei. Persze, jól esik a elrévedni abban, ami egykor boldoggá tett, ne akard azonban mindenáron kutyulni az időt!

BAK (december 22-január 20)

Magad sem érted, hogyan lehetséges, valaki ma mégis nagy hatással lesz rád, ez a mély benyomás pedig befolyással lehet az egész napodra. Te sem tudod mire vélni, hogy a hangulatod ingadozásának mi lehet az oka, hisz egyszer kitörő jókedved van, a következő pillanatban pedig rendkívül feszültté válsz aprócseprő dolgok miatt. Mindez így megy majd, amíg meg nem érted a dolgok miértjét. Ehhez azonban nyugalomra lesz szükséged, hisz másképp nem fogsz rájönni, hogy egy bizonyos személy okozza ezeket a hangulatváltozásokat. Beszélj tehát vele, kérdezd meg, mi a célja és miképp fogtok tudni egy közös jövőt építeni. Ez az egyetlen megoldás!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kénytelen vagy beavatni valakit egy olyan titokba, amely régóta nyomja a lelkedet, egészen eddig azonban kényesen ügyeltél arra, hogy senki ne lásson semmit belőle. Ma azonban olyan szituációba kerülsz, ahol egyszerűen nincsen más választásod, mint elmondani, hisz az illető kiszagolja a dolgot, te pedig kissé sarokba szorított helyzetbe kerülsz. Akárhogy próbáltad elkerülni, hogy ilyen kiszolgáltatott legyél, ezúttal mégis kénytelen vagy beletörődni, hisz nincs lehetőséged arra, hogy meg nem történtté tedd a dolgot. Igyekezz azonban megértetni az illetővel, hogy igen kényes az ügy számodra, emiatt számítasz a diszkréciójára! Nyugodj meg, szerencsére ez még nem a Világ vége!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki szívességet kér tőled, amire nagyon nehezen mondasz nemet annak ellenére, hogy tudod, nagy árat fizethetsz érte. Te azonban mégis úgy érzed, hogy ha te nem ragadod meg az illető kezét, más sem fogja és emiatt hosszú ideig gyötörhet a lelkiismeret. Mielőtt azonban meggondolatlanságod okán szakadékba esnél, igyekezz józan ésszel végiggondolni, hogy mit kockáztatsz, másképp ne mondj azonnal igent. Addig takarózz, amíg a paplanod ér, gondolj arra, hogy vajon bárki megtenné-e érted azt, amit te teszel érte!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!