Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 2.: az Ikreknek érdemes lazábban kezelniük a rázós helyzeteket is, a Szüzek határozottan állnak ki magukért

Napi horoszkóp április 2.: az Ikreknek érdemes lazábban kezelniük a rázós helyzeteket is, a Szüzek határozottan állnak ki magukért
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hétvége izgalmas kalandokat tartogat számodra is, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 2.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján konfliktushelyzetbe keveredsz valakivel, aki egyszerűen nem akarja megérteni a mondanivalódat, te pedig folyamatosan azt érzed, hogy ellenkező irányba futsz a mókuskerékben. Ne hagyd, hogy az illető elbizonytalanítson, ám mivel emiatt kár lenne egy kapcsolatot megmérgeznetek, fogadjátok el egymás véleményét. Nem kell mindennek ugyanolyannak lennie, a legkülönbözőbb emberek élnek a Föld nevű bolygón, a legkülönbözőbb véleményekkel. Igyekezzetek békét kötni és minden mehet tovább a maga útján!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle dolog nyomja a lelkedet, amellyel kapcsolatban úgy érzed, muszáj beszélned róla ahhoz, hogy előrébb léphess és végre megoldást találj rá, hisz ez így hosszú távon nem mehet tovább. Eddig ugyan próbáltál egyedül megoldást találni a dologra, most mégis úgy gondolod, nincs sem kedved, sem energiád nincs arra, hogy tovább vesztegesd az idődet olyasmivel, hogy futod a felesleges köröket és semmiféle eredményt nem hoz. Keress valaki a hozzád legközelebb állók közül és avasd be ebbe a rendkívül kényes ügybe, melyet egyszer, s mindenkorra szeretnél magad mögött hagyni. Az őszinteség fontos ebben a helyzetben, hisz segítségre csak abban az esetben számíthatsz, ha nyílt lapokkal játszol!

IKREK (május 21-június 21)

Szeretsz előregondolkodni, mindig mindent kiszámítasz, a legprecízebb műveletekkel vagy képes megtervezni az előtted álló feladatokat. Épp ezért a váratlan helyzetek kiborítanak, úgy véled, hogy amennyiben bármiféle porszem kerül a gépezetbe, azonnal leáll a rendszer és lőttek a sikernek. Emiatt sokszor kétségbeesel és olyasféle reakciókat produkálsz, amelyekkel hajlamos vagy megijeszteni azokat az embereket, akik nem tudják kezelni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. A saját és mások lelki békéje érdekében tehát érdemes kicsit lazábbra venned az életet, ne görcsölj rá minden megoldandó helyzetre, az életed ugyanis nem egy végtelen matematika feladvány, amit minden esetben ki lehet számolni, csupán csak időnként nagyobbak a kihívások!

RÁK (június 22-július 22)

Segítséget kérsz valakitől, akiről pontosan tudod, hogy önzetlenül áll majd melléd és nem kéri kamatos kamatokkal vissza, amit adott. Rendkívül hálás vagy az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna azt a gordiuszi csomót kioldani, amellyel hosszú ideje vesződtél. Igyekezz biztosítani őt arról, hogy bármikor számíthat a segítségedre, ha úgy hozza az élete, hogy segítségre szorul. Jó érzés tudni, hogy vannak még a világban olyan emberek, akik képesek áldozatokat hozni a másikért, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, ez a hétvége alkalmas lesz arra, hogy behozd a lemaradásodat, hisz vannak dolgok, amelyeket csupán csak tolsz magad előtt és bár pontosan tudod, hogy egyszer a nyakadban landol majd, mégsem vitt rá eddig a lélek, hogy nekifuss. Most azonban megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy nyakadba vedd az el nem végzett teendőket és mindennek szép sorjában pontot tegyél a végére. Nem lesz egyszerű, ám ha már idáig húztad, ma kénytelen leszel nekifutni. Hidd el, minél előbb ugrasz fejest a teendőkbe, annál előbb szabadulsz és még időd is juthat arra, hogy kipihend magad. Minden csak rajtad múlik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki páros lábbal ugrál a toleranciaküszöbödön megállás nélkül, abszolút figyelmenkívül hagyva azt a tényt, hogy egyszer bizony te is besokallhatsz és annak beláthatatlan következményei lehetnek rá nézve. Nem is kell tovább tűrnöd, emelj szót a saját érdekedben, hisz senki nem született még erre a Földre, akinek megengedted valaha, hogy ilyenformán használja ki a türelmedet. Mondd el az illetőnek világosan, hogy vagy nagyon gyorsan befejezi vagy nem állsz jót magadért. Igyekezz ezután csak azokra az emberekre fókuszálni, akik nem rád telepedve igyekeznek ellehetetleníteni, hanem minőségi időt tudtok együtt tölteni és nem mentek egymás agyára! Amennyiben ez a bizonyos személy nem érti a felháborodásod okát, az legyen az ő baja! Nem kell neked mindenkit tolerálni a saját energiád és boldogságod rovására!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki megpróbál taktikázni veled, te azonban nagyon könnyen átlátsz a szitán, hiszen sokszor találkoztál már hasonló helyzetekkel, így az élet számos tapasztalatot adott ezügyben. Nem is kell belemenned semmiféle játékba, rögtön az elején tisztázd, hogy nem vagy alkalmas azokra a csiki-csuki taktikákra, amelyeket az illető próbál a fejedre húzni, épp ezért vagy változtat a hozzáállásán a kettőtök együttműködése érdekében vagy keressen valaki mást, aki alkalmas lehet ezekre a macska-egér harcokra. Ne engedd magad semmiképp csőbe húzni, ez ugyanis most nem az udvariaskodás ideje!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden körülmények között görcsösen ragaszkodsz valakihez, akiben ugyan csalódtál már néhányszor, mégis úgy érzed, te vagy az egyetlen az életében, aki segíteni tudna rajta, amennyiben rászorulna. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ám arra érdemes ügyelned, hogy ne engedd magad kihasználni az illető által, igyekezz az önbecsülésedet minden szituációban megtartani és ne hagyd, hogy bárki -akár az illető is- megalázóan viselkedjen veled. Segíts másokon, de mindenképp húzz meg egy határvonalat, hisz te is érző ember vagy, aki nem azért született a Földre, hogy mások szekerét húzza!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amivel kapcsolatban magabiztos voltál és teljes meggyőződéssel hittél a sikerben, most mégis hirtelen megremegni látszik. Első körben borzasztóan kétségbe ejt a dolog, hisz nem tudsz egyszerűen mit kezdeni a kialakult szituációval, egyszerűen csak sodródsz az árral, ám mielőtt a vízesés szélére kerülsz, igyekezz mindenképp fékezni és valahogy megállítani a folyamatot. Vess be minden tudást és tapasztalatot, amivel rendelkezel, hisz nem tudhatod, hogy mi lesz majd az, ami megment a bukástól. Ne izgulj, állj be két lábbal a dologba, hogy a siker ezen múljon!

BAK (december 22-január 20)

Ezen a hétvégén végre lezárhatsz egy olyan ügyet, ami hosszú ideje okozott fejfájást, ám most minden ideálissá válik ahhoz, hogy pontot tehess a végére. Borzasztóan megnyugtató számodra az, hogy nem kell a továbbiakban azon görcsölnöd, hogy ki lesz a dolog végkimenetele, mostantól kezdve átadhatod magad olyan programoknak is, amelyek feltöltenek, számodra kikapcsolódást jelentenek és amelyek segítségével mindenképp a helyére kerül minden a lelkedben. Rendezd a kertet, ültess, szépítsd a környezetedet vagy maradj a házban, dekorálj, fess, alkoss, használd ki ezt a hétvégét, hisz nem tudhatod, hogy legközelebb mikor lesz időd magadra és arra, hogy ilyenformán bontakoztathasd ki a kreativitásodat. Meglátod, sokkal komfortosabban fogod érezni magad, ha meg tudsz békélni a környezeteddel is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Abszolút univerzális vagy, egyszerre több dologra tudsz koncentrálni, egyszerre több helyzetben tudsz helytállni és ezt a környezeted is pontosan tudja rólad. Igazi profik módjára tudsz működni, semmi mást nem látsz magad előtt bizonyos helyzetekben, csak is a megoldást, már a startvonalnál pontosan tudod, hogy miként teljesíted majd a távot, amíg mások még mindig csak a taktikán morfondíroznak. Ez mind egy nagyon kivételes tulajdonság, hisz rengeteg sikert el tudsz érni vele az életedben, ám érdemes arra is ügyelned, hogy szánj időt önmagadra, hogy legyenek olyan napok, amikor kizárod a teljesítendő feladatokat és csak is a pihenésre koncentrálsz. Elvégre nem robotként éled az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Végre sikerült egy olyan taktikát találnod, amellyel viszonylag könnyen eljuthatsz a célodig egy akadály mentesebb útvonalon. Most kell megragadnod tehát az alkalmat, hisz ezúttal minden körülmény adott ahhoz, hogy megvalósíthasd a terveidet. Amennyiben sikerül elérned a kitűzött célodat, adj időt magadnak a feltöltődésre a következő kihívás előtt. Kapcsolódj ki a családod körében vagy a szerelmeddel, a lényeg hogy pihenés nélkül ne vállalj újabb felelősséget! Hidd el, a profik sem gépekként működnek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!