Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 2.: a Bikáknak akad egy feltétel nélküli segítőjük, a Mérlegek komoly döntés előtt állnak

Napi horoszkóp április 2.: a Bikáknak akad egy feltétel nélküli segítőjük, a Mérlegek komoly döntés előtt állnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Facebook
Twitter
Pinterest
Húsvét hétfőn is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánod, és ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP Április 2.

KOS (március 21-április 20)

Komoly lépésre szántad el magad, ennek azonban nem mindenki örül a környezetedben. Nyugtasd meg az embereket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket és minden kockázattal együtt kénytelen vagy megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy egy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre! Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki feltételek nélkül a Te érdekeidet helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Ez neked roppant jól esik, érzed, hogy számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem egy ezer éves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapocs lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan célt tűztél ki magad elé, amelyről pontosan tudod, hogy nem lesz egyszerű elérned, ám mégis, mivel nagyon szeretnéd, hajlandó vagy bármit megtenni érte. Most kell azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, amely nem biztos, hogy a számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj, komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, amelyhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

RÁK (június 22-július 22)

Mielőbb le szeretnél zárni egy bizonyos szituációt, ennek érdekében nem is tudsz másra figyelni, csak és kizárólag erre összpontosítasz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, amely maradandó, pozitív élményt okozhatna. Általában véve sok esetben jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalanságából fakadóan kényelmetlen szituáció végére de nem árt közben nyitott szemmel is járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzeteket. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan, vissza nem térő lehetőségeket az Élet, amelyet ha nem ragadsz meg, talán örökké bánni fogsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly dologban kéri ki a véleményed egy számodra fontos személy, amely elég nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, alaposan gondold át, milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Épp ezért csínján bánj a szavakkal, ne befolyásold őt olyasmivel, amit Te sem szívesen vállalnál fel, ha benne lennél a szituációban! Csak olyasmit mondj, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű felelősséget magadra vállalnod, amelyet később esetleg számon kérhetnek rajtad! Ne aggódj, ez nem számít megfutamodásnak, csupán önmagadra is gondolsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tanulságos a mai nap számodra, mert olyan dolgok történnek veled, amik mind-mind egyesével tartogatnak számoda valamit, amikből épülhetsz, tanulhatsz és a lelkiéletedre hatással lesznek. Általában nem vagy filozófikus típus, előnyben részesíted a kézzel fogható dolgokat, ez esetben azonban eléggé elgondolkodtatnak. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, mélyebben el kell méláznod a dolgokon, miért épp veled történnek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly döntés előtt állsz, amiben a nehézeségi fok miatt egyenlőre eléggé bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszútávon mi lenne a legjobb döntés, elsősorban a Te szempontodból, másodsorban hogy milyen hatással lesz a környezetedre. Zárj ki most mindenkit, a kéretlen tanácsadóktól kezdve azokat, akik a javadat akarják, gondolj végig mindent úgy, hogy aprólékos részletességgel vizsgálod meg az összes tényezőt és úgy hozd meg a döntést, hogy minden szempontot figyelembe veszel. Nem is lesz olyan nehéz, mint ahogy az elején gondoltad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot, hisz a zsúfolt hétköznapokon ki ne örülne egy kis pozitívumnak?! Ez a nap egy kiváló bizonyíték arra, hogy van az az apró pici gesztus, amely képes visszaadni az életkedved! Örülj felhőtlenül!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

BAK (december 22-január 20)

Valakivel konfliktus helyzetbe keveredsz, melynek során az illető akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik tudtodra hozni, milyen fontosnak tart, hogy mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét, találjatok közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl rajta, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ez elégedettség érzésével éled a mindennapjaid, hisz azok a tervek, amiken régóta dolgozol, most kezdenek jövedelmezni, úgy látszik minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van és Te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

HALAK (február 20-március 20)

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát és már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró számodra. Adj egy esélyt az egésznek, de valahogy hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, mert nem látsz túl nagy fantáziát abban, ami a közös jövőt illeti. Legyél tapintatos, ne bántsd meg az elején!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!