Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 20.: a Szüzek tele vannak megvalósításra váró ötletekkel, a Vízöntők kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek

Napi horoszkóp április 20.: a Szüzek tele vannak megvalósításra váró ötletekkel, a Vízöntők kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 20.

KOS (március 21-április 20)

Roppant boldoggá tesz az, hogy ma egy rég nem látott ismerőssel futsz össze, akivel belemerülhetsz kicsit a múlt szépségeibe. Egészen magukkal ragadóak azok az emlékek, amelyeket együtt fel tudtok idézni, annak ellenére is, hogy nem mindegyik egytől egyig pozitív, ma azonban már máshogy tekintesz rájuk. Időnként szüksége van az embernek ilyesfajta találkozásokra, hisz ugyan nem lehet a múltból táplálkozni, mégis jótékony hatással van a lelkedre a régi emlékek felidézése. Mindig nagyon meghatározóak ezek a napok, amik arra emlékeztetnek, hogy honnan jöttél es megmutatják, hová tartasz! Csak arra vigyázz, hogy mindig előre, sose visszafelé nézz!

BIKA (április 21-május 20)

A mondás úgy tartja, hogy a Sors útjai kifürkészhetetlenek, ez pedig különösen igaz lehet a mai napodra, hisz olyasfajta meglepetések érhetnek, amelyekre nemhogy nem számítottál, de amolyan derült égből villámcsapásként érkeznek. Borzasztóan nagy izgalommal tölt el az, hogy végre lendületet kap az életed és pozitív irányba mozdulhat el minden, amiről már-már kezdtél lemondani. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a boldogságodat, igyekezz önuralmat gyakorolni és szerényen haladni az úton. Mindenféle feltűnés nélkül tedd tehát a dolgod és összpontosíts azokra a feladatokra, amelyek a siker elengedhetetlen hozzávalói! Majd a célvonalban ünnepelsz!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan unod már a szeszélyes áprilisi időjárást, alig várod, hogy végre tartósan meleg legyen, amikor a szabadban tudsz aktív életet élni. Mivel azonban úgy tűnik, egyelőre marad ez a fajta kiszámíthatatlanság -ami az általános közérzetedre is rányomja a bélyegét-, épp ezért türelemmel ki kell várnod, hogy nyár legyen. Abszolút frusztráltnak érzed magad, apró dolgok miatt is hajlamos elszállni a türelmed, így hirtelen felindulásból reagálsz bizonyos helyzetekben. Ez azonban -te is beláthatod- semmi jót nem fog szülni, épp ezért itt az ideje elfogadnod a természet szeszélyeit és azt, ha április közepén nincsen még nyári időjárás. Lehet talán, hogy nem is ez zavar, sokkal inkább egy ürügy lehet, hogy ráfogd a feszültséged forrását?

RÁK (június 22-július 22)

Számodra roppant furcsa, már-már gyanút keltő módon közeledik valaki feléd, mindenáron partnerként tekint ugyanis rád egy bizonyos helyzetben. Az ajánlat, amit tesz, igen-igen csábító, észre kell azonban venned, amennyiben kígyót melengetsz a kebleden. Ez a mézes-mázos viselek viselkedés az, ami megzavar, így felfoghatod ezt egy jelnek is, hogy jobb, ha óvatos vagy! Sajnos a világban ugyanis nem mindenki olyan valójában, mint amilyennek mutatja magát, épp ezért neked kell elég dörzsöltnek lenned ahhoz, hogy a dolgok mögé láss! Ne hagyd magad semmibe bele rántani, járj mindig mások előtt egy lépéssel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan nem vagy az a féltékeny típus, ma azonban a mások által elért siker kelt benned negatív érzelmeket, fogalmad sincs ugyanis, hogy neked miért tart kétszer annyi ideig célba érned, míg a társaidnak szemmel láthatóan játszi könnyedséggel megy a dolog. Emiatt egy pillanatra el is szégyelled magad, hisz ezek az érzések számodra ismeretlenek. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, még az is lehet, hogy nem alaptalanul alakult ki benned ez az ambivalencia. Könnyen lehet ugyanis, vagy ezek a sikerek nem épp a tisztességes játszma eredményei, egyenlőre azon nem derült még ki, hol is van a kutya elásva. Ne kezdj detektív munkába, majd a Karma elvégzi a küldetését, így tehát lehetetlen az, hogy felszínre ne kerüljön az igazság. Te csak légy türelmes!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Tele vagy ötletekkel, új terveket szövögetsz, amelyek végül meghozhatják majd az átütő sikert is számodra. Egészen megdöbbentő módon azonban nem mindenki nézi jó szemmel azt, hogy igyekszel új utakat járni, épp ezért lépten-nyomon igyekeznek majd megakadályozni a céljaid elérésében. Neked nem kell foglalkoznod ezekkel az emberekkel, csakis kizárólag arra összpontosíts, hogy mind a jelenleg végzett tevékenységedet, pedig a jövődet olyan formán tudd alakítani, ahogy az számodra a lehető legjobb! Mindezt persze úgy, hogy közben másoknak nem esik bajuk és nem szenvedik meg a kárát annak, hogy te megvalósítod, amit elterveztél!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz beleveszni a téged körülvevő káoszba, amelyből fogalmad sincs ebben a pillanatban, hogyan tudnál kikászálódni. Eszeveszett rohanásba kezdesz tehát, annak érdekében, hogy senki ne kérhesse számon rajtad az elmaradt eredményt. Mielőtt azonban elveszítenéd a józan eszedet, gondolj bele, mekkora feltűnést kelt az, ahogy mérgezett egér módjára, kétségbeesetten rohangálsz körbe ahelyett, hogy racionális gondolkodással, fontossági sorrendet felállítva haladnál a magad tempójában. Ez egy kiváló bizonyosság, hogy nem kell mindig mindent magadra venned, hisz az előbb-utóbb borzasztó nagy káoszba fullad. A képességeidhez mérten vállalj minden feladatot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje beleragadtál egy csalódásba és az ebből fakadó negatív érzésbe, emiatt képtelen vagy továbblépni, ami mostanra már a környezetedet is elkezte zavarni. Valamilyen oknál fogva azonban ragaszkodsz ehhez az állapothoz, egyszerűen nem vagy hajlandó bezárni az ajtót és kinyitni egy újat, amely mögött jó eséllyel egy boldogabb élet vár. Ezen a ponton azonban fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy vajon érdemes-e az egyetlen életedet olyasmire pazarolnod, amely nemhogy boldogságot nem okoz, de még hátráltat is jelentősen, avagy elhatározod magad végre és egyszer, s mindenkorra lezárod a dolgot úgy, hogy a jövőbe tekintesz. Azt azonban érdemes szem előtt tartanod: mások számára elengedhetetlenül fontos vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha ez egy rövid munkahét, te valahofy mégsem igazán tidod felvenni a tempót, úgy érzed, nem sikerült kellőképp kipihenned magad, ennek okán gyakorlatilag szinte minden nehezedre esik, ami bármi fajta aktivitást igényel. Könnyen lehet, hogy a lelki fáradtságod az, ami hatással van a fizikai állapotodra is, épp ezért igyekezz tisztázni minden bonyodalmat magadban, ne vállalj több terhet, mint amit elbírsz, hisz nem neked kell a hátadon cipelned az egész világot. Próbálj kikapcsolódni, ne akarj hosszú és bonyolult egyenleteket megoldani, koncentrálj inkább arra, hogy a lelked harmóniában legyen. Meglátod, sokkal nagyobb lesz benned a lendület, ha megtalálod a belső békét!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta sorsszerű találkozásban lehet ma részed, amely hosszú időre mély benyomással lesz rád, így tehát pontosan tudod, hogy ha most elengeded, örökre bánni fogod. Mivel azonban senki nem mondta, hogy bárkit engedj el, épp ezért ragad meg az alkalmat és amennyiben készen állsz egy új kapcsolatra, abban az esetben ugorj nyugodtan fejest a mélyvízbe. Arra azonban ügyelj, hogy ne kötelezd el magad az első másodpercben, sokkal inkább érdemes feltérképezned az illető szándékait annak érdekében, hogy ha magasra szállsz a rózsaszín léggömbbel, ne legyen fájdalmas a becsapódás, ha véletlenül mégis kipukkadna!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kifejezetten feldühítenek a sarokba szorított helyzetek, amelyekben úgy kell feketét vagy fehéret mondanod, hogy azt egyrészt nagyobb plénuma előtt kell vállalnod, másfelől tonnányi felelősséget tesz a nyakadba. Bármennyire is menekülsz azonban ezek elől a szituációk elől, ma mégis szembejön veled az a döntési kényszer, amelyet mások bizonytalanságra helyez rád. Roppant dühítőnek találod, hogy egy bizonyos fokú gyávaság miatt kell neked kimondanod a végszót, ám amennyiben egy kicsit megpróbálsz másképp tekinteni a szituációra, rögtön rájöhetsz arra, hogy ha már mások nem voltak képesek dűlőre jutni, kénytelenek lesznek elfogadni a te útmutatásodat! Hidd el, olyan helyzetben vagy, amelyből akár még ki is hozhatod a számodra legjobb eredményt!

HALAK (február 20-március 20)

Ma végre lehetőséged nyílik arra, hogy olyan feladatoknak tegyél pontot a végére, amelyeket régóta halogattál és valahogy mindig háttérbe szorultak más, fontosabb ügyek miatt. A rövid munkahét közepe azonban ideálisnak tűnik arra, hogy lezárd azokat a dolgokat, amelyekből kihoztad már a maximumot és valamilyen szinten hátráltatnak a továbbhaladásban. Sokkal nyugodtabb éjszakáid lesznek mostantól, hisz ha eddig nem tudtad, mitől forgolódtál álmatlanul, most bizonyítást nyer az, hogy a lezáratlan ügyek milyen lelki teherrel járnak. Ne gyűjtögesd az elvégzendő feladatokat, hisz minél több van a halmazban, annál nagyobb falat az elvégzésük is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!